Lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Ljungby

Se lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Ljungby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljungby som finns hos arbetsgivaren.

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi i Ljungby!

Du som gillar utmaningar, gillar att ta eget ansvar och trivs med varierande och utvecklande arbetsuppgifter, sök till oss! På vår enhet arbetar 17 kreativa, trevliga, ansvarstagande och lojala medarbetare. Bli en av oss och dela vår vision Ett gott liv i ett livskraftigt Kronoberg! Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar laboratorierna Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin både vid Ljungby Lasarettet och vid Centrallasarettet i Vä... Visa mer
Du som gillar utmaningar, gillar att ta eget ansvar och trivs med varierande och utvecklande arbetsuppgifter, sök till oss! På vår enhet arbetar 17 kreativa, trevliga, ansvarstagande och lojala medarbetare. Bli en av oss och dela vår vision Ett gott liv i ett livskraftigt Kronoberg!

Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar laboratorierna Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin både vid Ljungby Lasarettet och vid Centrallasarettet i Växjö. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation vilket vi möter genom den breda kompetens vi har. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar. Vi har under senare år genomfört en omfattande ombyggnation och har nya fräscha lokaler.

Klinisk kemi utför ca 5 miljoner analyser/år. Vi arbetar främst med rutinanalyser samtidigt som vi också utför analyser inom olika specialområden. Inom området transfusionsmedicin utför vi blodgruppsserologiska analyser samt bedriver blodtappningsverksamhet.

Vi erbjuder:
- introduktionsprogram
- utbildningar
- interna föreläsningar
- temadagar
- möjlighet till friskvård och friskvårdsbidrag

Är du bosatt utanför Kronoberg men intresserad av att flytta hit? Då hälsar vi dig välkommen till ett län på frammarsch. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro.

För dig som flyttar in till Kronobergs län, i samband med att du tar anställning, erbjuder vi dessutom inflyttarservice. Det är en service som är tänkt att göra det lättare för dig att etablera dig som nyinflyttad i regionen. Läs mer här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/inflyttarservice/

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är varierande och kommer i huvudsak att utgöras av laborativt arbete. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument.

Arbetet innebär nära samverkan med dina kollegor såsom biomedicinska analytiker, ingenjörer, kemister, laboratorieassistenter, administratörer och läkare. Arbetet kan även omfatta t. ex. studenthandledning, metodansvar, instrumentansvar och utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad BMA.
Du har god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Det är viktigt att du gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och lära dig nya saker. Du har stor förståelse för kundens behov och ett intresse för att ständigt utveckla och förbättra kvalitén på vårt arbete. Du arbetar strukturerat, ansvarsfullt och trivs med att arbetstempot under vissa perioder är högt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C1 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk. Gruppen är viktig för oss därför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är tillsvidare och är en rotationstjänst, vilket innebär arbete både dag, kväll, natt och helg. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-14. Rekrytering sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan senast 2024-01-14. Rekrytering sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen gått ut.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.
Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Miljöinspektör

Ansök    Dec 21    Ljungby kommun    Miljöinspektör
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 15 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och h... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 15 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen arbetar totalt drygt 27 medarbetare med bland annat bygglov, miljö-, hälsoskydds och livsmedelstillsyn.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som miljöinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. På miljöavdelningen arbetar vi aktivt med förbättringsarbete där du bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt. Du ansvarar i stor utsträckning för dina egna arbetsuppgifter men arbetar tillsammans i ett team.

Vi är övertygade om att vi lyckas bäst när vi arbetar tillsammans! Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för verksamhetsplaneringen och den regelbundna uppföljningen inom sitt arbetsområde. Du kommer att tillhöra ett team som bland annat ansvarar för tillsyn över industriverksamheter, vattenskyddsområden, vindkraft, förorenade områden mm. Arbetet innebär även hantering av anmälningsärenden, klagomålsärenden samt ett antal projektbaserade områden som kan variera från år till år.

Arbetet är varierande med goda möjligheter att utvecklas inom flera områden och att anpassa innehållet i tjänsten utifrån erfarenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller motsvarande och som inkluderar Miljöbalkens område Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom myndighetsutövning och har arbetat praktiskt inom någon av de verksamheter som vi bedriver tillsyn över.

Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen. Som person ska du ha lätt för att anpassa dig och trivas med varierande arbetsuppgifter och i en organisation som ständigt utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Miljöinspektör

Ansök    Mar 20    Ljungby kommun    Miljöinspektör
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 15 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och hä... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 15 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och miljöinspektörer.
På hela miljö- och byggförvaltningen arbetar totalt drygt 27 medarbetare med bland annat bygglov, miljö-, hälsoskydds och livsmedelstillsyn.

Ljungby kommuns senaste medarbetarenkät visar att 95% tycker att jobbet känns meningsfullt, 82% anser att de lär och utvecklas i sitt dagliga arbete och 83% tycker att de har en bra arbetsgivare som de kan rekommendera till sina vänner. Undersökningen visar också att 96% av våra medarbetare upplever att deras chef har tillit till att de utför sitt arbete på ett bra vis. Tillitsbaserad styrning och ledning är Ljungby kommuns ledningsfilosofi och något vi vill ska genomsyra vår organisation.

Vi kan också med stolthet berätta att Ljungby kommun och Region Kronoberg tog hem vinsten som Årets välfärdsinspiratör i Sverige 2023, vilket bekräftar att vi är på rätt väg. Genom projektet "God och nära vård" har grunden lagts för ett tillsammansarbete på riktigt mellan region och kommun.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som miljöinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och
företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare,
verksamhetsutövare, politiker med flera. På miljöavdelningen arbetar vi aktivt med förbättringsarbete där du bidrar med
tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt. Du ansvarar i stor utsträckning för dina egna arbetsuppgifter men arbetar
tillsammans i ett team.
Vi är övertygade om att vi lyckas bäst när vi arbetar tillsammans! Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett
eget ansvar för verksamhetsplaneringen och den regelbundna uppföljningen inom sitt arbetsområde. Du kommer att
tillhöra ett team som bland annat ansvarar för tillsyn över industriverksamheter, vattenskyddsområden, vindkraft,
förorenade områden mm. Arbetet innebär även hantering av anmälningsärenden, klagomålsärenden samt ett antal
projektbaserade områden som kan variera från år till år.
Arbetet är varierande med goda möjligheter att utvecklas inom flera områden och att anpassa innehållet i tjänsten utifrån
erfarenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller motsvarande och som inkluderar
Miljöbalkens område Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom myndighetsutövning och har arbetat praktiskt
inom någon av de verksamheter som vi bedriver tillsyn över.
Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver att
du är serviceinriktad och har en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har lätt för att samverka
med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen. Som person ska du ha lätt
för att anpassa dig och trivas med varierande arbetsuppgifter och i en organisation som ständigt utvecklas. Vi lägger stor
vikt vid dina personliga egenskaper.
Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning avlopp till team avlopp/lantbruk

Ansök    Nov 14    Ljungby kommun    Miljöinspektör
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 14 mycket kompetenta kollegor som består av bl.a. livsmedelsinsp... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör.
På miljöavdelningen jobbar 14 mycket kompetenta kollegor som består av bl.a. livsmedelsinspektörer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen där byggavdelningen ingår arbetar drygt 27 personer med bland annat bygglov, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är omväxlande och innebär att du gör tillsyn enligt miljöbalken inom verksamhetsområdet små avlopp ute i fält, samt hanterar ärenden enligt förvaltningslagen. Du har daglig kontakt med kommuninvånare och entreprenörer och är även behjälplig med information till våra folkvalda politiker. Till din hjälp har du ett kunnigt och engagerat team som arbetar transparent och prioriterar bland arbetsuppgifterna tillsammans. En del beslut fattas på handläggarnivå medan andra ärenden bereds av dig som handläggare för att presenteras vidare för våra politiker.

Dina arbetsuppgifter blir inriktade mot små avlopp. Arbetsuppgifterna omfattar att utföra tillsyn, handlägga ärenden och klagomål av olika slag, utforma tjänsteskrivelser och beslut samt ge information, vägledning och rådgivning till företagare och allmänhet. Hos oss har du även möjlighet att utvecklas inom övriga delar av miljöbalkens område utifrån ditt eget intresse.

Du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen!
I arbetet på miljöavdelningen ingår förbättringsarbete på alla nivåer, där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt, som till exempel att arbeta med vårt servicefokus gentemot kommuninvånarna i Ljungby kommun.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjlighet att utvecklas och att anpassa arbetsuppgifterna utifrån intresse och kompetens.

KVALIFIKATIONER
Om du tilltalas av arbetsbeskrivningen ovan och har utbildning och/eller erfarenhet inom området ser vi fram emot att höra från dig! Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller motsvarande och som inkluderar miljölagstiftning.

I ditt personliga brev vill vi att du delar med dig av dina tankar om hur du skulle kunna bidra till vår verksamhet, samt vad du söker för slags arbete, chef och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi lägger även stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver att du har en känsla för service och god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Klinisk fysiologi i Ljungby tillhör medicinmottagningen som är en del av medicinkliniken. På medicinmottagningen är vi cirka 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum. Inom ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Klinisk fysiologi i Ljungby tillhör medicinmottagningen som är en del av medicinkliniken. På medicinmottagningen är vi cirka 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Inom medicinkliniken Ljungby finns även bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin. På medicinmottagningen har vi ett tätt samarbete mellan olika arbetsgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och biomedicinska analytiker. Medicinkliniken står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt, arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

ARBETSUPPGIFTER
Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag till fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar samt utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri. Det finns även möjlighet att utföra ultraljudundersökningar av hjärtat. Saknar du den kompetensen kan du få genomgå en utbildning.


Vi har flera personalförmåner för dig som väljer att arbeta hos oss. För att nämna några:
- Du får tillgång till regionens fyra träningslokaler i Växjö och Ljungby och friskvårdsbidrag
- Du får föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet
- Du som är tillsvidareanställd har möjlighet att hyra cykel med bruttolöneavdrag
- Förmånliga 365-dagarsbiljetter för tåg och buss. Som tillsvidareanställd kan du resa med kollektivtrafiken i Kronobergs län till ett förmånligt pris. Årsbiljetten betalas månadsvis genom nettolöneavdrag och är inte skattepliktig.
- Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för alla medarbetare. Vi uppmuntrar intresset för utveckling och vidareutbildning
Vill du läsa mer om våra personalförmåner gå in på Region Kronoberg - Erbjudande och förmåner

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande, men inget krav.

Som person är du engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi i Ljungby

Du som gillar utmaningar, gillar att ta eget ansvar och trivs med varierande och utvecklande arbetsuppgifter, sök till oss! På vår enhet arbetar 17 kreativa, trevliga, ansvarstagande och lojala medarbetare. Bli en av oss och dela vår vision Ett gott liv i ett livskraftigt Kronoberg! Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar laboratorierna Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin både vid Ljungby Lasarettet och vid Centrallasarettet i Vä... Visa mer
Du som gillar utmaningar, gillar att ta eget ansvar och trivs med varierande och utvecklande arbetsuppgifter, sök till oss! På vår enhet arbetar 17 kreativa, trevliga, ansvarstagande och lojala medarbetare. Bli en av oss och dela vår vision Ett gott liv i ett livskraftigt Kronoberg!

Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar laboratorierna Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin både vid Ljungby Lasarettet och vid Centrallasarettet i Växjö. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation vilket vi möter genom den breda kompetens vi har. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar. Vi har under senare år genomfört en omfattande ombyggnation och har nya fräscha lokaler.

Klinisk kemi utför ca 5 miljoner analyser/år. Vi arbetar främst med rutinanalyser samtidigt som vi också utför analyser inom olika specialområden. Inom området transfusionsmedicin utför vi blodgruppsserologiska analyser samt bedriver blodtappningsverksamhet.

Vi erbjuder:
- introduktionsprogram
- utbildningar
- interna föreläsningar
- temadagar
- möjlighet till friskvård inom sjukhuset alternativt friskvårdsersättning

Är du bosatt utanför Kronoberg men intresserad av att flytta hit? Då hälsar vi dig välkommen till ett län på frammarsch. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro.

För dig som flyttar in till Kronobergs län, i samband med att du tar anställning, erbjuder vi dessutom inflyttarservice. Det är en service som är tänkt att göra det lättare för dig att etablera dig som nyinflyttad i regionen. Läs mer här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/inflyttarservice/

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är varierande och kommer i huvudsak att utgöras av laborativt arbete. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument.

Arbetet innebär nära samverkan med dina kollegor såsom biomedicinska analytiker, ingenjörer, kemister, laboratorieassistenter, administratörer och läkare. Arbetet kan även omfatta t. ex. studenthandledning, metodansvar, instrumentansvar och utvecklingsarbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad BMA.
Du har god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Det är viktigt att du gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och lära dig nya saker. Du har stor förståelse för kundens behov och ett intresse för att ständigt utveckla och förbättra kvalitén på vårt arbete. Du arbetar strukturerat, ansvarsfullt och trivs med att arbetstempot under vissa perioder är högt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C1 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk. Gruppen är viktig för oss därför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är tillsvidare och är en rotationstjänst, vilket innebär arbete både dag, kväll, natt och helg. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2023-08-31. Rekrytering sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Kvalitets- och Miljökoordinator till Internationella STAPPERT

STAPPERT är en av de största ledande europeiska lagerhållarna när det gäller rostfria långa produkter, rör och rördelar. Företaget har en mångfald av rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter med över 20 000 lagerförda produkter i olika dimensioner och former. STAPPERT kan tillhandahålla 40 olika stålsorter och arbetar med att lösa kundernas individuella behov med stort fokus på unik service för varje kunds specifika önskemål. STAPPERT Sverige AB har et... Visa mer
STAPPERT är en av de största ledande europeiska lagerhållarna när det gäller rostfria långa produkter, rör och rördelar. Företaget har en mångfald av rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter med över 20 000 lagerförda produkter i olika dimensioner och former. STAPPERT kan tillhandahålla 40 olika stålsorter och arbetar med att lösa kundernas individuella behov med stort fokus på unik service för varje kunds specifika önskemål. STAPPERT Sverige AB har ett 30-tal anställda och finns representerat på följande orter: huvudkontor, försäljning och lager i Älmhult samt försäljningskontor placerade i Malmö, Kungsbacka och Västerås. STAPPERT Sverige AB ingår i den franska koncernen Jacquet Metal Service-gruppen. Huvudkontoret för STAPPERT-gruppen är baserat i Düsseldorf i Tyskland Läs gärna mer på https://sverige.STAPPERT.biz/

Kvalitets- och Miljökoordinator till internationella STAPPERT i Älmhult

Vill du arbeta i en omväxlande roll på ett internationellt och växande företag? Låter det spännande att arbeta med miljö och kvalitetssamordning? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären! Till STAPPERT Sverige söker vi nu en ny kollega att ansluta till vårt team.

Rollen är bred och du har kontakt med både lager, inköp och försäljning men även externa kontaktytor. Din huvudsakliga uppgift är att processer kring miljö och kvalitetssystem följs och är uppdaterade. Du samarbetar även med produktionsteamet när det gäller logistik och viss administration. Ditt samarbete med säljteamet gäller främst hanteringen av kundreklamationer och att kunna ge våra kunder bra service.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Ansvar för miljö och kvalitetssystem
Aktiv i det kontinuerliga förbättringsarbetet
Interna samt externa revisioner
Kundenkäter
Reklamationer och avvikelser
Hantering av kreditfakturor i reklamationsprocessen
Klassning av material – Produktion
Periodiska rapporter relaterade till ansvarsområdet


Din profil
Du har minst gymnasieutbildning samt erfarenhet från produktionsmiljö. Du har kännedom om / erfarenhet av kvalitetsarbete och reklamationer. Meriterande med erfarenhet inom stålbranschen.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är flexibel och löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet. Du är en serviceminded teamplayer men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand.

Om tjänsten:
Tjänsten är en fastanställning på heltid som inleds med en inhyrning via Standby Workteam. Placeringsort är Älmhult med möjlighet att jobba hemifrån någon enstaka dag/vecka.


I denna rekrytering samarbetar STAPPERT med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733 763 988.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning små avlopp till team avlopp/lantbruk

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Arbetet är omväxlande och innebär tjänstgöring både på plats i kommunhuset och ute i fält. Du gör tillsyn enligt mil... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är omväxlande och innebär tjänstgöring både på plats i kommunhuset och ute i fält. Du gör tillsyn enligt miljöbalken inom små avlopp samt hanterar ärenden enligt förvaltningslagen. Du har daglig kontakt med kommuninvånare och entreprenörer och är även behjälplig med information till våra folkvalda politiker. Till din hjälp har du ett kunnigt och engagerat team som arbetar transparent och prioriterar bland arbetsuppgifterna tillsammans. En del beslut fattas på handläggarnivå medan andra ärenden bereds av dig som handläggare för att presenteras vidare för våra politiker.

Du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen! I arbetet på miljöavdelningen ingår förbättringsarbete på alla nivåer, där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt, som till exempel att arbeta med vårt servicefokus gentemot kommuninvånarna i Ljungby kommun.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjlighet att utvecklas och att anpassa arbetsuppgifterna utifrån intresse och kompetens.

KVALIFIKATIONER
Om du tilltalas av arbetsbeskrivningen ovan och har utbildning och/eller erfarenhet inom området ser vi fram emot att höra från dig!
Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer som motsvarande och som inkluderar miljölagstiftning. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper i danska eller tyska i tal och skrift. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen.

Skicka din ansökan innehållande ett personligt brev där du delar med dig av dina tankar om hur du skulle kunna bidra till vår verksamhet samt där du berättar vad du söker för slags arbete, chef och kollegor. Bifoga även ett kortfattat CV. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha körkort för personbil.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Klinisk fysiologi i Ljungby tillhör medicinmottagningen som är en del av medicinkliniken. På medicinmottagningen är vi cirka 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum. Inom ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Klinisk fysiologi i Ljungby tillhör medicinmottagningen som är en del av medicinkliniken. På medicinmottagningen är vi cirka 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Inom medicinkliniken Ljungby finns även bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin. På medicinmottagningen har vi ett tätt samarbete mellan olika arbetsgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och biomedicinska analytiker. Medicinkliniken står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt, arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

ARBETSUPPGIFTER
Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag till fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar samt utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri. Det finns även möjlighet att utföra ultraljudundersökningar av hjärtat. Saknar du den kompetensen kan du få genomgå en utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande, men inget krav.

Som person är du engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit
0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Hållbarhetsansvarig

- för hållbarhet i alla led! Det finns saker som på något sätt inte går att kompromissa med. Saker som bara måste göras fullt ut. På Enertech ser vi hållbarhet som en sådan sak. Vi förser världen med hållbara energilösningar och när det gäller att arbeta för en hållbar tillvaro, då vill vi på Enertech gå först i ledet. Vi har kommit en bra bit på vägen, men har mycket kvar att göra. Hållbarhetsarbete är för oss ett område som aldrig kan stanna av, utan bed... Visa mer
- för hållbarhet i alla led!
Det finns saker som på något sätt inte går att kompromissa med. Saker som bara måste göras fullt ut. På Enertech ser vi hållbarhet som en sådan sak.
Vi förser världen med hållbara energilösningar och när det gäller att arbeta för en hållbar tillvaro, då vill vi på Enertech gå först i ledet. Vi har kommit en bra bit på vägen, men har mycket kvar att göra. Hållbarhetsarbete är för oss ett område som aldrig kan stanna av, utan bedrivs med en ständig utveckling.
Nu förstärker vi vår kvalitets – och miljöavdelning med nya kollegor där en av nyckelpositionerna är Hållbarhetsansvarig. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet och samtidigt bidra till en hållbar framtid?
Om rollen
Som Hållbarhetsansvarig blir din viktigaste uppgift att driva och utveckla Enertechs hållbarhetsarbete. Du ansvarar för vårt hållbarhetsinitiativ ”Grönt Företag” där du stödjer och följer upp arbetet mot uppsatta mål. Du koordinerar arbetet med livscykelanalyser och följer upp hållbarhetsarbetet i förhållande till legala krav och koncernkrav. Du arbetar brett inom området, främst utifrån ett strategiskt perspektiv men också operativt och tvärfunktionellt.
Du samverkar tätt med ledning och andra bolag inom koncernen och är både kravställare och support till vår organisation.
Arbetet innebär att ständigt hålla sig a jour med vad som händer i vår omvärld inom hållbarhetsområdet och att förmedla det vidare till ledning och medarbetare.
Arbetet sker med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Ljungby. I den mån arbetsuppgifterna tillåter finns möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan, alternativt från vår filial i Växjö.
Kvalifikationer
Du som söker drivs och motiveras självklart av att arbeta med hållbarhetsfrågor och har förmåga att integrera hållbarhetsarbetet i affärsverksamheten mot ett ”Grönt Företag”.
Du har erfarenhet av att utveckla och driva miljö-/hållbarhetsarbete.
Du har kompetens inom LCA (Life Cycle Assessment).
Du har grundläggande arbetsmiljökompetens, systematiskt arbetsmiljöarbete och ISO-45001.
Du kan uttrycka dig i svenska och engelska både i tal och skrift.
Du är vass på siffror och Excel.
Det är meriterande om du har en bakgrund som kemiingenjör.
Vi letar efter dig som…
…har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du trivs med att företräda, leda och engagera dina kollegor på ett pedagogiskt sätt. Ditt arbetssätt är inkluderande, strukturerat och ansvarstagande. Du är notoriskt nyfiken och drivs av att lära dig nya saker.
För att trivas hos oss behöver du uppskatta en god sammanhållning med dina kollegor. Du har en ödmjuk inställning till dig själv och dina arbetskamrater. Alla är inte lika och olika är bra!
Som Hållbarhetsansvarig är det av stor betydelse att du på ett inspirerande sätt kan skapa engagemang för de frågor du driver. Därför kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad erbjuder vi dig?
På Enertech sätter vi värde på gemenskap, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är egenskaper som gör att vi både kan leverera bra produkter och bidra till att vi trivs på jobbet. Därför erbjuder vi dig en arbetsplats där vi bryr oss lika mycket om varandra och vårt välmående som vi gör om våra produkter.
Varmt välkommen till oss på Enertech!
Frågor och ansökan
Enertech har valt att samarbeta med Head Consulting Group i denna rekrytering och det är till dem du skickar din ansökan. Om du har frågor om företaget och tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Gustavsson på telefonnummer 0738-31 62 00 eller maila till [email protected]
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut eftersom vi tillämpar löpande urval.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljö- eller livsmedelsinspektör med inriktning hälsoskydd

Ansök    Jan 16    Ljungby kommun    Miljöinspektör
Är du lösningsinriktad och van vid att arbeta mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa medarbetare. Miljöavdelningen söker nu en ny engagerad medarbetare som inspektör med inriktning mot hälsoskydd. På miljö- och byggförvaltningen arbetar totalt 26 personer med bland annat bygglov och miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn. På miljöavdelningen hittar du ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinsp... Visa mer
Är du lösningsinriktad och van vid att arbeta mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Miljöavdelningen söker nu en ny engagerad medarbetare som inspektör med inriktning mot hälsoskydd.

På miljö- och byggförvaltningen arbetar totalt 26 personer med bland annat bygglov och miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn. På miljöavdelningen hittar du ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör samt nio miljöinspektörer.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?
Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som hälsoskyddsinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. I arbetet på miljöavdelningen ingår det även förbättringsarbete där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Miljöavdelningen arbetar i team med god teamkänsla, uppdelade efter ansvarsområden. Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du kommer att tillhöra ett team som ansvarar för tillsyn över hälsoskydd, livsmedelskontroll och dricksvatten där dina arbetsuppgifter främst kommer vara inriktade på arbete inom hälsoskydd, med b l a. tillsyn av skolor, förskolor, hyresvärdar och tobakstillsyn.

Arbetet är varierande med goda möjligheter att utvecklas inom flera områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom verksamhetsområdet och som inkluderar miljö- eller livsmedelslagstiftning. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom myndighetsutövning och/eller inom någon av de verksamheter som vi bedriver tillsyn över.

Vi lägger stor vikt vid att du tycker om att ge god service och kan arbeta mot uppsatta ekonomiska mål. Arbetet kräver att du har god kommunikationsförmåga och kan förmedla ditt budskap på ett pedagogiskt sätt i både tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen. Som person ska du vara flexibel och kunna bidra till ständig utveckling av vårt uppdrag. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Platschef till vår Fröenhet i Lagan

Om jobbet Fröenheten är en viktig del i Sveaskog och Svenska Skogsplantor. Här bedriver vi fröproduktion och fröaffärer i kombination med förädlingsarbete och fröodlingsskötsel för att hjälpa till att etablera framtidens svenska skogar. Enheten har sitt centrum i Lagan, utanför Ljungby i Småland, men verksamheten bedrivs över hela landet där våra fröodlingar finns. Fröenheten består av ett väl fungerande team där vi samlat flera olika unika arbetsroller m... Visa mer
Om jobbet

Fröenheten är en viktig del i Sveaskog och Svenska Skogsplantor. Här bedriver vi fröproduktion och fröaffärer i kombination med förädlingsarbete och fröodlingsskötsel för att hjälpa till att etablera framtidens svenska skogar. Enheten har sitt centrum i Lagan, utanför Ljungby i Småland, men verksamheten bedrivs över hela landet där våra fröodlingar finns. Fröenheten består av ett väl fungerande team där vi samlat flera olika unika arbetsroller med hög kompetens.

Hos oss erbjuds du ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utveckla och driva fröenheten framåt mot våra övergripande mål. Du får ett omväxlande och utmanande arbete i en prestigelös organisation där ansvar, mod och nyfikenhet beskriver andan.

Som Platschef kommer du att leda, planera och vara delaktig i verksamheten på Fröenheten. Det handlar om att arbeta övergripande med fröproduktionen, fröförsäljning, fröinköp, lagerhållning, fastighetsansvar, administration och skötsel av våra fröodlingar för att se till att alla delar fungerar optimalt. Även strategiskt arbete inom hela skogssektorn för att säkerställa framtida skogsföryngringsmaterial ingår. Du har budget- och resultatansvar för fröenheten. Fröförsäljning internt och externt är en central del i ekonomin. Du är drivande i förbättringsarbetet inom verksamheten, där framför allt arbete med säkerhet och hälsa är en viktig del. Resor över hela Sverige är en naturlig del av arbetet.

Du rapporterar till vår Frö- & Odlingschef. Placering på Fröenheten i Lagan.

Om dig

Vi vill att du har grundläggande biologiska, tekniska och/eller skogliga kunskaper. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, och att utveckla människor och verksamheter. Kunskap inom fysiologi, genetik, förädling och bioteknik är meriterande. Teknikkunskap från industriell miljö och erfarenhet i affärer, är två andra viktiga delar som vi gärna ser att du har.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är inkluderande och har mycket god ledarförmåga, är prestigelös samt bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Du kommer att ha personalansvar för medarbetarna på fröenheten, vilka är geografiskt spridda. Du har god planeringsförmåga, är bra på att lyssna, lätt att samarbeta med och är duktig på att skapa nya och underhålla gamla relationer.

Vårt erbjudande till dig

Att arbeta på Sveaskog innebär stor frihet samtidigt som du förväntas ta ansvar, visa mod och vara nyfiken. I allas uppgift ingår att ta ansvar för sin egen och verksamhetens utveckling och att du är en lagspelare och bra kollega. Vi kallar det aktivt medarbetarskap. Vi erbjuder dig en arbetsplats som kännetecknas av en vilja att du ska lyckas, där jämställdhet och arbetsmiljö står högt på agendan.

Vill du veta mer?

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Frö- & Odlingschef Oskar Skogström 072 – 200 87 13.

Fackliga kontaktpersoner är för Akademikerföreningen: Erika Sparrman, tel. 010 – 544 95 78, Unionen: Anna Klasson, telefon 010 – 471 80 63, Ledarna: Ingemar Karlsson, tel. 070 – 372 94 89 och för GS-facket: Mikael Karlsson, tel. 072 – 526 26 04.

Välkommen med din ansökan senast den 29 januari.

Sveaskog eftersträvar mångfald samt en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget. Visa mindre

JBM Recycling söker miljösamordnare

Dina arbetsuppgifter JBM Recycling hanterar metallskrot och annat avfall, de erbjuder helhetslösningar mot främst industriföretag. Bolaget har gjort en kraftig expansion de senaste åren och utökar nu verksamheten med en miljösamordnare. Som miljösamordnare på JBM Recycling har du ansvar för efterlevnad av myndighetskrav inom områdena miljö och kvalitet. Du arbetar digitalt i ett ledningssystem för miljö och kvalitet, som du också är systemägare för intern... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
JBM Recycling hanterar metallskrot och annat avfall, de erbjuder helhetslösningar mot främst industriföretag. Bolaget har gjort en kraftig expansion de senaste åren och utökar nu verksamheten med en miljösamordnare.
Som miljösamordnare på JBM Recycling har du ansvar för efterlevnad av myndighetskrav inom områdena miljö och kvalitet. Du arbetar digitalt i ett ledningssystem för miljö och kvalitet, som du också är systemägare för internt. Vid ISO-revisioner utför du förberedelser och efterföljande dokumentation. Du har även hand om omcertifieringar och miljörapporter av olika slag. Du samordnar miljöarbetet för koncernen och besöker ofta de olika siterna inom bolaget.
JBM Recycling är certifierade i såväl ISO14000 som ISO9000.
Du erbjuds en varierad vardag i ett bolag med korta beslutsvägar. Bolaget har en anda av enkelhet och gott samarbete, där prestigelösa kollegor hjälps åt för att lösa situationer som kan uppstå.
Placeringsort kan vara flexibelt, företaget har verksamhet i Ljungby, Hästveda och Halmstad. Tjänsten är en direktrekrytering till JBM Recycling och tillträde sker enligt överenskommelse.


Din profil
Vi tror att du har någon typ av utbildning inom antingen miljö eller kvalitet, där du tillägnat dig kunskaper om lagkrav på området. Kanske har du tillägnat dig likvärdiga kunskaper via arbetslivserfarenhet, antingen i privat eller offentlig sektor. Arbete med metallskrot eller annat avfall är meriterande men inte ett krav.
För att lyckas i rollen tror JBM Recycling att du med lätthet strukturerar ditt arbete samt är van vid att ta och genomdriva beslut. Du är kommunikativ och har god förmåga att förmedla information till olika mottagare.
Körkort är ett krav för tjänsten.
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår kunds verksamhet.
Vi använder oss av löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För rekryteringen ansvarar Inpeople Sverige AB och all kontakt sker genom ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672.

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
JBM Recyling gör återvinning till en hållbar affär.
Vi på JBM Recycling är med och skapar lösningar för att bättre ta vara på de enorma resurser som annars skulle gå till spillo.
Vi märker en ökad medvetenhet från företag att använda återvunnet material som råvara i produktionen. Vår uppgift är att ge företagen den möjligheten genom att behålla mer resurser för återanvändning eller återvinning.
Med engagerade medarbetare skapar vi långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Klinisk fysiologi i Ljungby tillhör medicinmottagningen som är en del av medicinkliniken. På medicinmottagningen är vi cirka 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum. Inom m... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Klinisk fysiologi i Ljungby tillhör medicinmottagningen som är en del av medicinkliniken. På medicinmottagningen är vi cirka 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Inom medicinkliniken Ljungby finns även bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin. På medicinmottagningen har vi ett tätt samarbete mellan olika arbetsgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och biomedicinska analytiker. Medicinkliniken står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt, arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

ARBETSUPPGIFTER
Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag till fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar samt utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri. Det finns även möjlighet att utföra ultraljudundersökningar av hjärtat. Saknar du den kompetensen kan du få genomgå en utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande, men inget krav.

Som person är du engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit
0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Laboratorieassistenter till Klinisk kemi & transfusionsmedicin i Ljungby, s

Ansök    Dec 1    REGION KRONOBERG    Laboratorieassistent
Är du biomedicinsk analytiker eller studerar du till yrket? Nu erbjuder vi dig chansen att jobba som laboratorieassistent under sommaren 2023 och bli en del av vårt härliga team av kollegor på Klinisk kemi och transfusionsmedicin! Klinisk kemi och Transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar laboratorierna Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på sjukhusen både i Växjö och Ljungby. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem,... Visa mer
Är du biomedicinsk analytiker eller studerar du till yrket? Nu erbjuder vi dig chansen att jobba som laboratorieassistent under sommaren 2023 och bli en del av vårt härliga team av kollegor på Klinisk kemi och transfusionsmedicin!

Klinisk kemi och Transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar laboratorierna Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på sjukhusen både i Växjö och Ljungby. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Klinisk kemi utför ca 5 miljoner analyser/år. Vi arbetar främst med rutinanalyser samtidigt som vi också utför analyser inom olika specialområden. Transfusionsmedicin tar årligen emot ca 10 000 blodgivare, framställer blodkomponenter samt utför drygt 30 000 blodgruppsserologiska analyser.

Med den breda kompetens som finns hos oss kan vi som ackrediterad verksamhet motsvara kraven på goda kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som laboratorieassistent hos oss erbjuds du en inblick i de sedvanliga arbetsuppgifterna för en biomedicinsk analytiker, anpassade efter din nivå. Här arbetar vi i en modern miljö med automatiserade instrument.

För att du ska känna dig trygg och för att ge dig goda förutsättningar inför sommaren erbjuder vi en grundlig introduktion utifrån dina behov under de första två veckorna (v.23-24). Hos oss är trivsel, lagarbete och ett gott samarbetsklimat viktigt. Vi hoppas du vill lära, utvecklas och inspireras hos oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker, studerar till biomedicinsk analytiker eller har annan erfarenhet från laboratorier.

För att trivas hos oss är du ansvarsfull och gillar att arbeta strukturerat. Hos oss varierar både arbetsuppgifter och arbetstempo och du har med fördel lätt för att anpassa dig efter såväl nya arbetsuppgifter som högt tempo. Du är bra på att kommunicera, har lätt för att samarbeta och bidrar med arbetsglädje i gruppen. Ett gott bemötande till såväl kollegor som våra blodgivare ser vi som en självklarhet!

Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C1 enligt Europarådets klassifikation "Gemensam europeisk referensram för språk". Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Då uppdraget sträcker sig över sommaren är det en förutsättning att du är tillgänglig för jobb under vår semesterperiod v.23-32. Arbetstiden är förlagd till dagtid, mån-fre.

Välkommen med din ansökan redan idag! Löpande urval kommer tillämpas och tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdagen.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning lantbruk till team avlopp/lantbruk

Ansök    Aug 30    Ljungby kommun    Miljöinspektör
Ljungby kommuns värdegrund är; Vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Kommunen växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med? Miljö- ... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; Vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Kommunen växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 17 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar drygt 40 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är omväxlande och innebär att du gör tillsyn enligt miljöbalken inom verksamhetsområdena lantbruk och små avlopp ute i fält, samt hanterar ärenden enligt förvaltningslagen. Du har daglig kontakt med kommuninvånare och entreprenörer och är även behjälplig med information till våra folkvalda politiker. Till din hjälp har du ett kunnigt och engagerat team som arbetar transparent och prioriterar bland arbetsuppgifterna tillsammans. En del beslut fattas på handläggarnivå medan andra ärenden bereds av dig som handläggare för att presenteras vidare för våra politiker.

Dina arbetsuppgifter blir inriktade mot lantbruk och små avlopp. Arbetsuppgifterna omfattar att utföra tillsyn, handlägga ärenden och klagomål av olika slag, utforma tjänsteskrivelser och beslut samt ge information, vägledning och rådgivning till företagare och allmänhet. Hos oss har du även möjlighet att utvecklas inom övriga delar av miljöbalkens område utifrån ditt eget intresse.

Du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen! I arbetet på miljöavdelningen ingår förbättringsarbete på alla nivåer, där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt, som till exempel att arbeta med vårt servicefokus gentemot kommuninvånarna i Ljungby kommun.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjlighet att utvecklas och att anpassa arbetsuppgifterna utifrån intresse och kompetens.

KVALIFIKATIONER
Om du tilltalas av arbetsbeskrivningen ovan och har utbildning och/eller erfarenhet inom området ser vi fram emot att höra från dig! Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller motsvarande och som inkluderar miljölagstiftning.

I ditt personliga brev vill vi att du delar med dig av dina tankar om hur du skulle kunna bidra till vår verksamhet, samt vad du söker för slags arbete, chef och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi lägger även stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver att du har en känsla för service och god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

MILJÖ- och HÅLLBARHETSKOORDINATOR - Sundström Safety AB

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 350 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sund... Visa mer
Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 350 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer.

Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sundström har idag drygt 150 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se

Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Vi erbjuder dig en spännande roll där både dina kollegor och våra kunder värderar din kunskap högt och där vi ser fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig. Med hjälp av dina erfarenheter inom miljö- och hållbarhetsfrågor tror vi att du kan hjälpa våra kunder nå sina energi- och hållbarhetsmål men också att du kan bidra till bolagets fortsatta utveckling genom innovation och nytänkande. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där arbetsglädje, innovation och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus.

Är du vår nya Miljö- och hållbarhetskoordinator?

Rollen blir central i bolagets framtida tillväxt och utveckling. I en tvärfunktionellroll samarbetar du med i stort sett alla avdelningar inom Sundström Safety.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Att driva samordna och utveckla bolagets hållbarhetsarbete och miljöarbete.
• Att koordinera, utvärdera, följa upp satta nyckeltal och hållbarhetsmål.
• Informera och utbilda personal inom området.
• Att analyser och administrera bolagets hållbarhetsfrågor (rapporter, projektbeskrivningar, sociala medier).
• Att bistå med rapporter, livscykelanalyser, beräkningar av klimatavtryck samt dokumentation som nyttjas både internt och av våra kunder.
• Att arbeta med företagets miljöfrågor avseende kemikalier, riskbedömningar etc.
• Bevaka lagar och ändringar inom miljölagstiftning genom bolagets lagbevakningssystem.

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som har ett stort och genuint intresse för frågor inom miljö och hållbarhet. Du har en högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område kombinerat med yrkeserfarenhet inom miljö- och hållbarhetsfrågor. Kanske har du arbetat inom en organisation som har kommit långt inom miljö- och hållbarhetsområdet och kan därför bidra med kunskap och framgångsrika exempel. Alternativt har du varit med och byggt upp en miljö- och hållbarhetsfunktion i en organisation och känner dig redo för att ta ett ansvar för dessa frågor hos oss på Sundström Safety.

Har du arbetat i ett företag med egna produkter på en internationell marknad ser vi det som en fördel. Du är van att arbeta i en prestigelös och affärsdriven verksamhet med projektledning och förändringar samt har ett strategiskt helhetsperspektiv.

För att komma till din rätt i den här rollen bör du vara utåtriktad, kommunikativ och ha en god förmåga att skapa engagemang. Att du vill arbeta brett på olika nivåer, har ett starkt eget driv och initiativförmåga är självklart. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

I denna rekryteringen samarbetar Sundström med FSK Group. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.fskgroup.se. Visa mindre

Miljö- och hållbarhetskoordinator

Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Vi erbjuder dig en spännande roll där både dina kollegor och våra kunder värderar din kunskap högt och där vi ser fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig. Med hjälp av dina erfarenheter inom miljö- och hållbarhetsfrågor tror vi att du kan hjälpa våra kunder nå sina energi- och hållbarhetsmål men också att du k... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Vi erbjuder dig en spännande roll där både dina kollegor och våra kunder värderar din kunskap högt och där vi ser fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig. Med hjälp av dina erfarenheter inom miljö- och hållbarhetsfrågor tror vi att du kan hjälpa våra kunder nå sina energi- och hållbarhetsmål men också att du kan bidra till bolagets fortsatta utveckling genom innovation och nytänkande. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där arbetsglädje, innovation och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus.

Är du vår nya Miljö- och hållbarhetskoordinator?

Rollen blir central i bolagets framtida tillväxt och utveckling. I en tvärfunktionellroll samarbetar du med i stort sett alla avdelningar inom Sundström Safety.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Att driva samordna och utveckla bolagets hållbarhetsarbete och miljöarbete.
• Att koordinera, utvärdera, följa upp satta nyckeltal och hållbarhetsmål.
• Informera och utbilda personal inom området.
• Att analyser och administrera bolagets hållbarhetsfrågor (rapporter, projektbeskrivningar, sociala medier).
• Att bistå med rapporter, livscykelanalyser, beräkningar av klimatavtryck samt dokumentation som nyttjas både internt och av våra kunder.
• Att arbeta med företagets miljöfrågor avseende kemikalier, riskbedömningar etc.
• Bevaka lagar och ändringar inom miljölagstiftning genom bolagets lagbevakningssystem.

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som har ett stort och genuint intresse för frågor inom miljö och hållbarhet. Du har en högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område kombinerat med yrkeserfarenhet inom miljö- och hållbarhetsfrågor. Kanske har du arbetat inom en organisation som har kommit långt inom miljö- och hållbarhetsområdet och kan därför bidra med kunskap och framgångsrika exempel. Alternativt har du varit med och byggt upp en miljö- och hållbarhetsfunktion i en organisation och känner dig redo för att ta ett ansvar för dessa frågor hos oss på Sundström Safety.

Har du arbetat i ett företag med egna produkter på en internationell marknad ser vi det som en fördel. Du är van att arbeta i en prestigelös och affärsdriven verksamhet med projektledning och förändringar samt har ett strategiskt helhetsperspektiv.

För att komma till din rätt i den här rollen bör du vara utåtriktad, kommunikativ och ha en god förmåga att skapa engagemang. Att du vill arbeta brett på olika nivåer, har ett starkt eget driv och initiativförmåga är självklart. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

I denna rekryteringen samarbetar Sundström med FSK Group. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.fskgroup.se. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två av... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar.

Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin.

ARBETSUPPGIFTER
På medicinmottagningen, där klinisk fysiologi är integrerat, är vi ca 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag-fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar och utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri. Det finns även möjlighet att utföra ultraljudundersökningar av hjärtat. Saknar du den kompetensen kan du få genomgå en utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande men inget krav.

Du är engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit
0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning lantbruk till team avlopp/lantbruk

Ansök    Jun 10    Ljungby kommun    Miljöinspektör
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger sto... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 17 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar drygt 40 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är omväxlande och innebär att du gör tillsyn enligt miljöbalken inom verksamhetsområdena lantbruk och små avlopp ute i fält samt hanterar ärenden enligt förvaltningslagen. Du har daglig kontakt med kommuninvånare och entreprenörer och är även behjälplig med information till våra folkvalda politiker. Till din hjälp har du ett kunnigt och engagerat team som arbetar transparent och prioriterar bland arbetsuppgifterna tillsammans. En del beslut fattas på handläggarnivå medan andra ärenden bereds av dig som handläggare för att presenteras vidare för våra politiker.

Du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen! I arbetet på miljöavdelningen ingår förbättringsarbete på alla nivåer, där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt, som till exempel att arbeta med vårt servicefokus gentemot kommuninvånarna i Ljungby kommun.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjlighet att utvecklas och att anpassa arbetsuppgifterna utifrån intresse och kompetens.

KVALIFIKATIONER
Om du tilltalas av arbetsbeskrivningen ovan och har utbildning och/eller erfarenhet inom området ser vi fram emot att höra från dig!
Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller motsvarande och som inkluderar miljölagstiftning. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper i danska eller tyska i tal och skrift.

Skicka din ansökan innehållande ett personligt brev där du delar med dig av dina tankar om hur du skulle kunna bidra till vår verksamhet samt där du berättar vad du söker för slags arbete, chef och kollegor. Bifoga även ett kortfattat CV. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen.

Du ska ha körkort för personbil.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Vi intervjuar löpande.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

MILJÖ- OCH HÅLLBARHETSKOORDINATOR - Sundström Safety AB

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 350 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sund... Visa mer
Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 350 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer.

Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sundström har idag drygt 150 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se

Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Vi erbjuder dig en spännande roll där både dina kollegor och våra kunder värderar din kunskap högt och där vi ser fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig. Med hjälp av dina erfarenheter inom miljö- och hållbarhetsfrågor tror vi att du kan hjälpa våra kunder nå sina energi- och hållbarhetsmål men också att du kan bidra till bolagets fortsatta utveckling genom innovation och nytänkande. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där arbetsglädje, innovation och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus.

Är du vår nya Miljö- och hållbarhetskoordinator?

Rollen blir central i bolagets framtida tillväxt och utveckling. I en tvärfunktionellroll samarbetar du med i stort sett alla avdelningar inom Sundström Safety.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Att driva samordna och utveckla bolagets hållbarhetsarbete och miljöarbete.
• Att koordinera, utvärdera, följa upp satta nyckeltal och hållbarhetsmål.
• Informera och utbilda personal inom området.
• Att analyser och administrera bolagets hållbarhetsfrågor (rapporter, projektbeskrivningar, sociala medier).
• Att bistå med rapporter, livscykelanalyser, beräkningar av klimatavtryck samt dokumentation som nyttjas både internt och av våra kunder.
• Att arbeta med företagets miljöfrågor avseende kemikalier, riskbedömningar etc.
• Bevaka lagar och ändringar inom miljölagstiftning genom bolagets lagbevakningssystem.

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som har ett stort och genuint intresse för frågor inom miljö och hållbarhet. Du har en högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område kombinerat med yrkeserfarenhet inom miljö- och hållbarhetsfrågor. Kanske har du arbetat inom en organisation som har kommit långt inom miljö- och hållbarhetsområdet och kan därför bidra med kunskap och framgångsrika exempel. Alternativt har du varit med och byggt upp en miljö- och hållbarhetsfunktion i en organisation och känner dig redo för att ta ett ansvar för dessa frågor hos oss på Sundström Safety.

Har du arbetat i ett företag med egna produkter på en internationell marknad ser vi det som en fördel. Du är van att arbeta i en prestigelös och affärsdriven verksamhet med projektledning och förändringar samt har ett strategiskt helhetsperspektiv.

För att komma till din rätt i den här rollen bör du vara utåtriktad, kommunikativ och ha en god förmåga att skapa engagemang. Att du vill arbeta brett på olika nivåer, har ett starkt eget driv och initiativförmåga är självklart. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

I denna rekryteringen samarbetar Sundström med FSK Group. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.fskgroup.se. Visa mindre

Miljöingenjör

Electrolux Professional presents: MILJÖINGENJÖR Ljungby, Sweden För oss är hållbarhet lika viktigt som tillväxt. Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? I den här rollen kommer du att samordna och driva förbättringsarbetet inom miljöområdet. En stor del av arbetet sker i projektform där du själv kommer att driva olika projekt samtidigt som du också deltar/supporterar andra avdelningar i projekt de driver relaterat till miljö. EN DAG PÅ JOBBET / HU... Visa mer
Electrolux Professional presents:
MILJÖINGENJÖR
Ljungby, Sweden
För oss är hållbarhet lika viktigt som tillväxt. Vill du vara med och göra skillnad på riktigt?
I den här rollen kommer du att samordna och driva förbättringsarbetet inom miljöområdet.
En stor del av arbetet sker i projektform där du själv kommer att driva olika projekt samtidigt som du också deltar/supporterar andra avdelningar i projekt de driver relaterat till miljö.
EN DAG PÅ JOBBET / HUVUDANSVAR
Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer vara att driva vårt miljöarbete framåt, vilket bland annat innebär att du kommer att:
Genomföra interna revisioner inom miljöområdet
Stötta vid externa revisioner inom miljöområdet
Stötta med underlag för miljörapportering
Genomföra lagefterlevnadskontroll inom miljöområdet
Arbeta med miljöpelare inom fabriken


Du kommer att tillhöra vår HSQE-organisation (Health & Safety, Quality, Environment). Därav ser vi gärna att du har kunskaper även inom säkerhet och kvalitet, detta för att stötta varandra inom teamet och bli en högpresterande grupp inom samtliga ansvarsområden.
DU
Analytisk, systematisk och strukturerad
Bra på att hantera många uppgifter och kontakter samtidigt
Baserar dina beslut på fakta
Hjälpsam och coachande
Kundfokuserad
En lagspelare som kan samarbeta med många olika funktioner i organisationen

UTBILDNING & ERFARENHET
Vi ser att du har en relevant (ingenjörs)utbildning för området eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med ledningssystem och är väl bekant med strukturen. Du har ett stort intresse för miljö och hållbarhet och du gillar att mäta och följa upp utveckling. Erfarenhet från producerande företag är naturligtvis en stor fördel.
Utöver detta ser vi att du har:
Erfarenhet av revisioner (främst ISO 14001 och ISO 50001)
Flytande svenska, utmärkt engelska. Andra språk är ett plus
Plus om du har erfarenhet av livscykelanalyser
Plus om du har erfarenhet inom World Class Manufacturing
Plus om du har erfarenhet av kvalitetsarbete


Sista ansökningsdag: Ansök senast 13 mars 2022
About Electrolux Professional
Electrolux Professional is one of the leading global providers of food service, beverage and laundry for professional users. Our innovative products and worldwide service network make our customers’ work-life easier, more profitable – and truly sustainable every day. Our solutions and products are manufactured in 13 plants in seven countries and sold in over 110 countries. In 2021, Electrolux Professional had global sales of SEK 7,9bn and approximately 4,000 employees. Electrolux Professional’s B-shares are listed at Nasdaq Stockholm. For more information, visit https://www.electroluxprofessional.com Visa mindre

Miljöinspektörer sökes till spännande tjänster

Ljungby kommuns värdegrund är; Vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; Vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter nya engagerade medarbetare som miljöinspektörer. På miljöavdelningen jobbar 17 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar drygt 40 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar för att våra kommuninvånare ska ha en god miljö, både inomhus och utomhus och säkra livsmedel. Arbetet innebär att du gör tillsyn enligt miljöbalken. Kontroller görs ute i fält bland annat på tillverkningsindustrier, fordonstvättar och täktverksamheter men även hos privatpersoner, som frivilligt eller efter krav från kommunen håller på att anlägga en ny avloppsanläggning. Arbetet består av att planera och genomföra inspektioner, skriva beslut, besvara remisser och hantera ärenden relaterade till tillsynen. I yrkesrollen ingår också att ta emot inkommande ärenden och besvara frågor från allmänhet och verksamhetsutövare. Till din hjälp har du ett kunnigt och engagerat team som arbetar transparent och prioriterar bland arbetsuppgifterna tillsammans. Många beslut fattas på handläggarnivå medan andra ärenden bereds av dig som handläggare för att presenteras vidare för våra politiker.

Du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen! I arbetet på miljöavdelningen ingår förbättringsarbete på alla nivåer, där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt, som till exempel att arbeta med vårt servicefokus gentemot kommuninvånarna i Ljungby kommun.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjlighet att utvecklas och att anpassa arbetsuppgifterna utifrån intresse och kompetens.

KVALIFIKATIONER
Om du tilltalas av arbetsbeskrivningen ovan och har utbildning och/eller erfarenhet inom området ser vi fram emot att höra från dig!
Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller motsvarande och som inkluderar miljölagstiftning. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom myndighetsutövning, arbete inom förorenade områden eller har arbetat praktiskt inom någon av de verksamheter som vi bedriver tillsyn över.

Skicka din ansökan innehållande ett personligt brev där du delar med dig av dina tankar om hur du skulle kunna bidra till utveckling av vår verksamhet, dina tankar om yrkesområdet och vad du söker för slags arbete, chef och kollegor. Bifoga även ett kortfattat CV. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet kräver att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två av... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar.

Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin.

ARBETSUPPGIFTER
På medicinmottagningen, där klinisk fysiologi är integrerat, är vi ca 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag-fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar och utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri. Det finns även möjlighet att utföra ultraljudundersökningar av hjärtat. Saknar du den kompetensen kan du få genomgå en utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande men inget krav.

Du är engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit
0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Miljöinspektör

Ansök    Okt 19    Ljungby kommun    Miljöinspektör
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger sto... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Är du van vid att jobba mot gemensamma mål och har lätt för att kommunicera? Då kan du vara vår nästa miljöinspektör.

Vill du ha ett varierat arbete och bidra till ett mer hållbart samhälle? Trivs du med att vara ute i fält och gillar att anta utmaningar tillsammans i ett team? Då ska du söka tjänsten!

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, två hälsoskyddsinspektörer samt elva miljöinspektörer.
Hela miljö- och byggförvaltningen består av två avdelningar: plan- och byggavdelningen samt miljöavdelningen, med ca 40 medarbetare.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som miljöinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen.

Vi är övertygade om att vi lyckas bäst när vi arbetar tillsammans! Därför jobbar vi i team med olika ansvarsområden. Du kommer att tillhöra Team Avlopp/Lantbruk som gemensamt ansvarar för arbete med små avlopp och tillsyn på lantbruk. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera.

Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för verksamhetsplaneringen och den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du ansvarar i stor utsträckning för dina egna arbetsuppgifter som särskilt inkluderar att planera och genomföra tillsynsbesök, följa upp åtgärder och handlägga tillståndsansökningar av små avlopp. Vi söker dig som vill arbeta med samtliga i teamets förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet och/eller annan erfarenhet och kompetens som vi bedömer som likvärdig. Det är även viktigt att du är anpassningsbar och gillar förbättringsarbete eftersom vi arbetar i en organisation som ständigt utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver också att du är serviceinriktad, har lätt för att samverka med andra och en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan, du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Löpande urval tillämpas och intervjuer sker under ansökningstiden.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Miljöinspektör

Ansök    Jan 20    Ljungby kommun    Miljöinspektör
Vill du jobba med tillsyn av miljöfarliga verksamheter och förorenade områden? Då kan du vara vår nästa Miljöinspektör. Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 17 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och miljöinspektörer. På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen även ingår arbetar totalt drygt ... Visa mer
Vill du jobba med tillsyn av miljöfarliga verksamheter och förorenade områden? Då kan du vara vår nästa Miljöinspektör.

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar 17 mycket kompetenta kollegor som består av livsmedelsinspektörer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen även ingår arbetar totalt drygt 40 medarbetare med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds och livsmedelstillsyn.

Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i
personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som miljöinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. Du ansvarar i stor utsträckning för dina egna arbetsuppgifter men arbetar tillsammans i ett team. På miljöavdelningen arbetar vi aktivt med förbättringsarbete där du bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Vi är övertygade om att vi lyckas bäst när vi arbetar tillsammans! Därför jobbar vi i team med olika ansvarsområden. Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för verksamhetsplaneringen och den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du kommer att tillhöra ett team som bland annat ansvarar för tillsyn över industriverksamheter, strandskydd, vattenskyddsområden, vindkraft och förorenade områden.

Arbetet är varierande med goda möjligheter att utvecklas inom flera områden och att anpassa innehållet i tjänsten utifrån erfarenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller motsvarande och som inkluderar miljölagstiftning. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom myndighetsutövning, arbete inom förorenade områden eller har arbetat praktiskt inom någon av de verksamheter som vi bedriver tillsyn över.

Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen. Som person ska du ha lätt för att anpassa dig och trivas med varierande arbetsuppgifter och i en organisation som ständigt utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb, varmt välkommen med din ansökan.
Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Projektledare - Invasiva främmande växtarter

Ansök    Nov 12    Ljungby kommun    Biolog
Ljungby kommuns värdegrund är; Vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; Vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av att driva ett projekt som kan hjälpa Ljungby kommun att ta kontroll över spridningen av invasiva främmande växtarter?
Tekniska förvaltningen/Parkavdelningen söker en projektledare för projektet "Bekämpning av invasiva främmande växtarter i Ljungby kommun".
Projektet är finansierat genom LONA-bidrag och pågår till och med 2024. Detta är ett spännande och intressant uppdrag som kräver god förmåga att planera, kommunicera, driva och genomföra åtgärder för att förbättra situationen för kommunens natur och miljö.

I rollen ingår att självständigt leda projektet framåt i samverkan med berörda parter. Du driver arbetet med att höja medvetenhet och kunskap om invasiva främmande arter -IAS bland annat genom utbildnings- och dialogtillfällen.

I arbetet ingår även att upprätta handlingsplan och rutiner, genomföra bekämpningsåtgärder och förbättringar gällande mottagning och lämning av avfall på kommunens återvinningscentral.

KVALIFIKATIONER
Du är högskoleutbildad med inriktning inom biologi, miljö, park/trädgård.
Meriterande är verifierad erfarenhet av projektledning.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Miljöutredare

Ansök    Okt 11    Ljungby kommun    Miljöcontroller
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger sto... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som miljöutredare är breda. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med kommunala vatten och avloppsreningsverk.

Du kommer att arbeta med frågor som tillhör kommunens tillstånd och föreskrifter för VA gentemot myndigheter, men även egenkontroll samt införande av ISO 9001. Eftersom vi är en liten organisation kommer du även att bli inblandad i övriga driftsfrågor samt projekt inom ramen för din kompetens när det gäller vattenverk och avloppsverk. Du kommer ansvara för att genomföra ovanstående projekt från start till mål.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en högskoleutbildning inom miljö- eller VA området eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Eftersom arbetet innebär mycket externa kontakter med kunder, konsulter och myndigheter är det viktigt att du är en god kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Intresse för lagstiftning behövs. Goda kunskaper i vattentjänstlagen och miljöbalken är ett plus.

Som person är du driven men ändå noggrann, strukturerad och har förmåga att planera och leda projekt och få framfart även vid motgångar. Du är ansvarstagande och har en hög servicekänsla. Därutöver är du en person som bidrar till att skapa trivsel på arbetsplatsen.

B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två av... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar.

Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin.

ARBETSUPPGIFTER
På medicinmottagningen, där klinisk fysiologi är integrerat, är vi ca 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag-fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar och utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande men inget krav.

Du är engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit
0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk kemi och transfusionsmedicin, Ljungby

Vi söker nu en engagerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Ljungby. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara en del av ett härligt team av kollegor. Varmt välkommen till oss! Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar laboratorierna Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin både vid Centrallasarettet i Växjö och vid Lasarettet i Ljungby. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställ... Visa mer
Vi söker nu en engagerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Ljungby. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara en del av ett härligt team av kollegor. Varmt välkommen till oss!

Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar laboratorierna Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin både vid Centrallasarettet i Växjö och vid Lasarettet i Ljungby. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation.

Med den breda kompetens som finns hos oss kan vi som ackrediterad verksamhet motsvara kraven på goda kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar. Vi har under senare år genomfört en omfattande ombyggnation, infört nya instrument och söker dig som vill jobba i ett av Sveriges modernaste laboratorium.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss på Ljungby lasarett är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument. Du kommer att tappa blodgivare samt utföra provtagning.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling. Våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp. Eftersom vi är en liten personalgrupp är möjligheten stor att snabbt få utveckla sig inom egna ansvarsområden.

Som anställd i Region Kronoberg finns en rad med förmåner och erbjudanden. Vi kan även hjälpa till med inflyttarservice om du flyttar till regionen. Läs gärna mer här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/


KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad biomedicinsk analytiker och en ansvarsfull person som arbetar strukturerat och självständigt. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbetstempot under vissa perioder är högt. Du är bra på att kommunicera, har lätt för att samarbeta och bidrar med arbetsglädje i gruppen. Med kundens behov i fokus deltar du i förändrings- och utvecklingsarbete.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift motsvarande nivå C1 enligt Europarådets klassifikation gemensam europeisk referensram för språk, för att både internt och externt kunna sköta en god kommunikation. Du ska dessutom ha goda kunskaper i det engelska språket, både i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande under annonstiden, så se till att skicka in din ansökan idag!


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin. ARBETSUPPGIFTER På ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin.

ARBETSUPPGIFTER
På medicinmottagningen, där klinisk fysiologi är integrerat, är vi ca 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag-fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar och utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande men inget krav.

Du är engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit
0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Miljöinspektör

Ansök    Jun 3    Ljungby kommun    Miljöinspektör
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör samt åtta miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar totalt 35 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Att arbeta som miljöinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. I arbetet på miljöavdelningen ingår det även förbättringsarbete där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Miljöavdelningen arbetar i team med god teamkänsla, uppdelade efter ansvarsområden. Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du kommer att tillhöra ett team som bland annat ansvarar för tillsyn över industriverksamheter, strandskydd, vindkraft och förorenade områden.

Arbetet är varierande med goda möjligheter att utvecklas inom flera områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom verksamhetsområdet och som inkluderar miljölagstiftning. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom myndighetsutövning eller har arbetat praktiskt inom någon av de verksamheter som vi bedriver tillsyn över. Vi söker i första hand en person med erfarenhet och intresse av arbete med förorenade områden.

Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad, ansvarstagande och kan arbeta mot uppsatta mål. Arbetet kräver också att du har god kommunikationsförmåga och kan förmedla ditt budskap på ett tydligt och pedagogiskt sätt i både tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen. Som person ska du ha lätt för att anpassa dig och trivas i en organisation som ständigt utvecklas. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, som till exempel förmågan att ge och ta emot feedback.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Livsmedels- och hälsoskyddsinspektör

Ansök    Jun 15    Ljungby kommun    Livsmedelsinspektör
Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i vår... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun har ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Kommunen växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?
Är du van vid att jobba mot gemensamma mål och har lätt för att kommunicera? Då kan du vara vår nästa Livsmedels- och hälsoskyddsinspektör.

På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar totalt 35 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som livsmedels- och hälsoskyddsinspektör. På miljöavdelningen jobbar ett antal mycket kompetenta kollegor som består av livsmedels- och hälsoskyddsinspektörer samt miljöinspektörer, för tillfället totalt tolv medarbetare.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som miljö- och hälsoskyddsinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. Du ansvarar för dina egna arbetsuppgifter men kommer att ingå i ett team med kollegor, du har även din närmaste chef som du kan bolla idéer med. I arbetet på miljöavdelningen ingår även att bidra till förbättringsarbete där du bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Miljöavdelningen arbetar i team uppdelade efter ansvarsområden. Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för verksamhetsplaneringen och den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du kommer att tillhöra Team Livsmedel/Hälsoskydd som bland annat även ansvarar för tillsyn enligt tobakslagen, trängseltillsynen och luftmätning. Teamet ansvarar för att planera, prioritera och följa upp resultatet. Du kommer i huvudsak att utföra tillsyn enligt Livsmedelslagstiftningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av att arbeta med tillsyn enligt livsmedelslagstiftningen eller annan likvärdig erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid att du är en lagspelare, är strukturerad och lösningsinriktad. Arbetet kräver också att du är serviceinriktad, har lätt för att samverka med andra och en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Miljö- och byggförvaltningen är en viktig aktör i frågor som rör samhällsutveckling, varför det är viktigt att du har ett intresse för samhällsfrågor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ljungby Lasarett har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Vi har medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelni... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ljungby Lasarett har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Vi har medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar, den ena inriktad mot stroke/neurologi/rehab, den andra inriktad mot hjärtsjukvård och avancerad internmedicinsk vård.

ARBETSUPPGIFTER
På medicinmottagningen, där klinisk fysiologi är integrerat, är vi ca 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag-fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar och utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande men inget krav.

Du är engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit
0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Miljöavdelningen söker nu efter en ny engagerad medarbetare som miljö- och hälsoskyddsinspektör med inriktning mot hälsoskydd. På miljö- och byggförvaltningen arbetar totalt 30 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn. På miljöavdelningen hittar du ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör samt nio miljöinspektörer. Ljungby kommuns värdegrund... Visa mer
Miljöavdelningen söker nu efter en ny engagerad medarbetare som miljö- och hälsoskyddsinspektör med inriktning mot hälsoskydd.

På miljö- och byggförvaltningen arbetar totalt 30 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn. På miljöavdelningen hittar du ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör samt nio miljöinspektörer.

Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som miljö- och hälsoskyddsinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. I arbetet på miljöavdelningen ingår det även förbättringsarbete där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Miljöavdelningen arbetar i team med god teamkänsla, uppdelade efter ansvarsområden. Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du kommer att tillhöra ett team som ansvarar för tillsyn över hälsoskydd, livsmedelskontroll och dricksvatten där dina arbetsuppgifter främst kommer vara inriktade på b l a. tillsyn av skolor, förskolor, hyresvärdar och tobak.

Arbetet är varierande med goda möjligheter att utvecklas inom flera områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom verksamhetsområdet och som inkluderar miljölagstiftning. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom myndighetsutövning eller inom någon av de verksamheter som vi bedriver tillsyn över.

Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål. Arbetet kräver också att du har god kommunikationsförmåga och kan förmedla ditt budskap på ett tydligt och pedagogiskt sätt i både tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen. Som person ska du ha lätt för att anpassa dig och trivas i en organisation som ständigt utvecklas. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

ENVIRONMENTAL, HEALTH & SAFTEY OFFICER - AGES Casting Unnaryd

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 900 MSEK. Tillsammans är vi ca 500 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd med två anläggningar är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 220 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande... Visa mer
AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 900 MSEK. Tillsammans är vi ca 500 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd med två anläggningar är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 220 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer.

Läs mer på www.ages.se

VILL DU VARA MED PÅ EN SPÄNNANDE RESA OCH SKAPA EUROPAS BÄSTA GJUTERI OCH BEARBETNINGSFLÖDE, JOBBA MED DE SENASTE TEKNIKERNA INOM MILJÖ, HÄLSA OCH SÄKERHET?

ÄR MILJÖ, HÄLSA OCH SÄKERHET DINA LEDORD?

- Då är det DIG vi letar efter!

SOM ENVIRONMENTAL, HEALTH & SAFTEY OFFICER...

... blir du vår nyckelperson i att driva och utveckla miljö, hälsa och säkerhetsarbetet på AGES Casting i Unnaryd.
Du styr samt genomför interna förbättringsprojekt utifrån AGES affärsplan och strategi, kopplat till miljö, hälsa och säkerhet. I rollen är du Arbetsmiljö samt Miljöansvarig och delaktig i AGES hållbarhetsarbete.

• Säkerställa efterlevnad av krav från myndigheter & ISO 14001
• Ledningens representant i arbetsmiljö, säkerhet och miljö-frågor
• Ansvarar för att Ledningssystemets miljökrav är upprättade, införda och kommunicerade.
• Risk audits (Maskiner / arbetsplatser)
• Kommunikation med myndigheter (Kommun & länsstyrelse)
• Riskbedömning av kemikalier
• Utföra revisioner & internrevisioner

Du kommer vara anställd och ha din arbetsplats i AGES Casting Unnaryd. Din närmaste chef är koncernens Head of Quality & Sustainability.

VI SÖKER DIG SOM...

... har erfarenhet från liknande arbete och känner dig trygg med att sammankalla och leda interna förbättrings/utvecklings/Miljö-projekt.
För att lyckas i rollen som kräver stor initiativförmåga så tror vi att du är van vid att arbeta målinriktat, självgående och strukturerat. Du är van att vara proaktiv, drivande och utmanas av förändring och förbättringar. Vi tror att du är prestigelös och pedagogisk precis som oss och att du är en social och kommunikativ person.

Du behärskar svenska/engelska i både tal och skrift.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Att du gillar förändring, förflyttning framåt och vill göra en resa tillsammans med oss på AGES.
Vi tror att du har arbetat inom tillverkande industri.
Meriterande om du har vana i affärssystem och då med fördel Monitor som vi jobbar i.

• Grundläggande kunskap i 14001
• Leda problemlösningsteam samt dokumentera
• Godkänd internrevisor
• Goda kunskaper i projektledning

VARFÖR AGES?

Stämningen här är engagerad och framåtriktad. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Som vår nästa ENVIRONMENTAL, HEALTH & SAFTEY OFFICER kommer du att axla en bred roll med stort ansvar och lika stora utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till en framtid med oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

START: Omgående

PLATS: Unnaryd

OMFATTNING: Heltid, 100%

LÖN: Månadslön

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar AGES med FSK och Kajsa Ohlsson. Ansök gärna så snart som möjligt på www.finnvedensaljkraft.se då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ljungby Lasarett har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Vi har medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelni... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ljungby Lasarett har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Vi har medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar, den ena inriktad mot stroke/neurologi/rehab, den andra inriktad mot hjärtsjukvård och avancerad internmedicinsk vård.

ARBETSUPPGIFTER
På medicinmottagningen, där klinisk fysiologi är integrerat, är vi ca 25 medarbetare varav 3 biomedicinska analytiker. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om god tillgänglighet och ett gott bemötande med patienten i centrum.

Klinisk fysiologi servar avdelningar och öppenvård med fysiologiska undersökningar dagtid måndag-fredag. Du kommer efter handledning/introduktion att arbeta självständigt med undersökningar och utredningar som arbetsprov, långtids-EKG, distal tryckmätning och spirometri.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet från arbete inom klinisk fysiologi är meriterande men inget krav.

Du är engagerad, har lätt för att samarbeta och medverkar till en god arbetsmiljö. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga medarbetare och är delaktig i enhetens utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har idéer om hur vår framtida verksamhet kan komma att se ut, och delar med dig av dem.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit
0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Miljöinspektör till team avlopp/lantbruk

Ansök    Feb 17    Ljungby kommun    Miljöinspektör
Är du lösningsinriktad och har lätt för att kommunicera? Då kan du vara vår nästa Miljöinspektör till team avlopp/lantbruk. Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör samt nio miljöinspektörer. På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår ... Visa mer
Är du lösningsinriktad och har lätt för att kommunicera? Då kan du vara vår nästa Miljöinspektör till team avlopp/lantbruk.

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör samt nio miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar totalt 30 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun har ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Kommunen växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som miljöinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. I arbetet på miljöavdelningen ingår även förbättringsarbete där du bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Miljöavdelningen arbetar i team uppdelade efter ansvarsområden. Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett ansvar för den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du kommer att tillhöra Team Avlopp/Lantbruk som ansvarar för arbete med små avlopp och tillsyn på lantbruk. Teamet ansvarar för att planera, prioritera och följa upp resultatet. Vi söker dig som vill arbeta med samtliga i teamet förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning som inkluderar miljölagstiftning, och/eller annan erfarenhet och kompetens som vi bedömer som likvärdig. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen. Som person ska du ha lätt för att anpassa dig och trivas i en organisation som ständigt utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver också att du är serviceinriktad, har lätt för att samverka med andra och en mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer sker löpande.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Miljöinspektör

Ansök    Feb 17    Ljungby kommun    Miljöinspektör
Har du goda kunskaper om strandskydd och vattenfrågor? Då kan du vara vår nästa Miljöinspektör. Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör samt nio miljöinspektörer. På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar totalt 30 personer m... Visa mer
Har du goda kunskaper om strandskydd och vattenfrågor? Då kan du vara vår nästa Miljöinspektör.

Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som miljöinspektör. På miljöavdelningen jobbar ett antal mycket kompetenta kollegor som består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör samt nio miljöinspektörer.

På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar totalt 30 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun har ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Kommunen växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som miljöinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. I arbetet på miljöavdelningen ingår det även förbättringsarbete där du tillsammans med dina kollegor bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Miljöavdelningen arbetar i team med god teamkänsla, uppdelade efter ansvarsområden. Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du kommer att tillhöra ett team som bland annat ansvarar för tillsyn över industriverksamheter, strandskydd, vindkraft och förorenade områden.

Arbetet är varierande med goda möjligheter att utvecklas inom flera områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom verksamhetsområdet och som inkluderar miljölagstiftning. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom myndighetsutövning eller inom någon av de verksamheter som vi bedriver tillsyn över. För en av dessa två tjänster är det önskvärt att du har kunskap och intresse för strandskydd och vattenfrågor.

Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål. Arbetet kräver också att du har god kommunikationsförmåga och kan förmedla ditt budskap på ett tydligt och pedagogiskt sätt i både tal och skrift. Du har lätt för att samverka med dina kollegor och är villig att bidra till en god teamkänsla och framåtanda på arbetsplatsen. Som person ska du ha lätt för att anpassa dig och trivas i en organisation som ständigt utvecklas. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha B-körkort.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer sker löpande.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Miljöinspektör

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi befinner oss i en utvecklingsfas och behöver därför stärka upp vår personalstyrka med ytterligare en inspektör. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjlighet att utvecklas och att anpassa arbetsuppgifterna utifrån intresse och kompetens. Du kommer att arbeta med tillsyn inom miljöbalkens område, exempelvis med industritillsyn och enskilda avlopp. Arbetet består av att planera och genomföra inspektioner, skriva beslut, besvara remisser och hantera ärenden relaterade till tillsynen. Arbetet är variationsrikt och du kommer att hantera flera frågor inom ditt område. Presentation av ärenden i miljö- och byggnämnden, medverkan vid informationsträffar och förebyggande arbete ingår i arbetsuppgifterna. I yrkesrollen ingår också att ta emot inkommande ärenden och besvara frågor från allmänhet och verksamhetsutövare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är miljöinspektör eller på annat sätt har erfarenhet från arbete med dessa frågor. Vi ser att du är utbildad som miljöinspektör eller har annan likvärdig utbildning gärna kombinerat med erfarenhet av något av våra verksamhetsområden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kan jobba både självständigt och i grupp. Som person är du självgående och kan ta ansvar för dina uppgifter. Du är öppen för att arbeta mot vår kommuns visioner och mål och deltar aktivt i trivseln på arbetsplatsen.

Arbetet innebär att du kommer att ha mycket kontakt med medborgare och verksamhetsutövare. Därför vill vi att du är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Du ska ha körkort för personbil och vi förutsätter att du har god datavana och behärskar bl.a. Officepaketet.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer sker löpande.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Livsmedels- och hälsoskyddsinspektör

Ansök    Sep 8    Ljungby kommun    Livsmedelsinspektör
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Miljö- och byggförvaltningens miljöavdelning söker efter en ny engagerad medarbetare som livsmedels- och hälsoskyddsinspektör. På miljöavdelningen jobbar ett antal mycket kompetenta kollegor som förutom miljöchef även består av två livsmedelsinspektörer, en hälsoskyddsinspektör, nio miljöinspektörer och en kommunekolog. På hela miljö- och byggförvaltningen där plan- och byggavdelningen ingår arbetar totalt 30 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn.

Att arbeta som livsmedels- och hälsoskyddsinspektör på Ljungby kommun innebär att du är en viktig del i vår resa mot att bli fler invånare och företagare i kommunen. Arbetet är stimulerande och innebär många kontakter med kommuninvånare, verksamhetsutövare, politiker med flera. Du ansvarar för dina egna arbetsuppgifter men kommer att ingå i ett team med kollegor, du har även din närmaste chef att bolla idéer med. I arbetet på miljöavdelningen ingår även att bidra till förbättringsarbete där du bidrar med tankar om hur vi kan utveckla vårt arbetssätt.

Miljöavdelningen arbetar i team uppdelade efter ansvarsområden. Samtliga team har med vägledning från närmaste chef ett eget ansvar för verksamhetsplaneringen och den regelbundna uppföljningen av att arbetet genomförs som planerat. Du kommer att tillhöra Team Livsmedel/Hälsoskydd/Lantbruk som förutom livsmedels- och hälsoskyddstillsyn även ansvarar för tobakstillsyn, luftmätning och miljötillsyn på lantbruk. Teamet ansvarar för att planera, prioritera och följa upp resultatet av arbetet. Du kommer i huvudsak att utföra tillsyn enligt Livsmedelslagstiftningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom livsmedelssäkerhet eller annan ändamålsenlig utbildning inom kompetensområdet. Eftersom livsmedelskontroll är myndighetsutövning är erfarenhet av sådant arbete alternativt relevanta kunskaper i juridik och förvaltningsrätt meriterande.

Att vara serviceinriktad, driven och vilja delta i förbättringsarbete är självklara egenskaper för att passa för denna tjänst. För att passa i teamet bör du vara positiv, social och lösningsinriktad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du ska vara en lagspelare, ha god förmåga att kommunicera och kunna föra fram ditt budskap tydligt både i tal och skrift. Du ska även vara strukturerad och kunna arbeta utifrån verksamhetens uppsatta mål.

Du ska ha körkort för personbil.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Ljungby

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på en arbetsplats med härliga kollegor där dina utvecklingsmöjligheter är många. Hos oss finns en chans till ett omväxlande och utmanande arbete som biomedicinsk analytiker på Klinisk kemi och transfusionsmedicin på Ljungby lasarett. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga! ARBETSUPPGIFTER Arbetet som biomedicinsk analytiker h... Visa mer
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på en arbetsplats med härliga kollegor där dina utvecklingsmöjligheter är många. Hos oss finns en chans till ett omväxlande och utmanande arbete som biomedicinsk analytiker på Klinisk kemi och transfusionsmedicin på Ljungby lasarett.

Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss på Ljungby lasarett är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument. Du kommer att tappa blodgivare samt utföra provtagning.
Vi satsar på individuell kompetensutveckling. Våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp. Eftersom vi är en liten personalgrupp är möjligheten stor att snabbt få utveckla sig inom egna ansvarsområden.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg finns på båda lasaretten i Växjö och Ljungby. Tillsammans är vi ett 90-tal medarbetare med kompetenser som läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor, kvalitetssamordnare, kemister, ingenjörer, sjuksköterskor och IT/administrativ personal. Med den breda kompetens som finns hos oss kan vi som ackrediterad verksamhet motsvara kraven på goda kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Som anställd i Region Kronoberg finns en rad med förmåner och erbjudanden. Vi kan även hjälpa till med inflyttarservice om du flyttar till regionen. Läs gärna mer här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/


KVALIFIKATIONER
Vi är nyfikna på dig! Är du en ansvarsfull och strukturerad person som lär dig snabbt och är öppen för förändrings- och utvecklingsarbete? Trivs du i ett högt tempo och vill kunna ta egna beslut samtidigt som du är en lagspelare som vill tillföra arbetsglädje i arbetsgruppen? Har du dessutom en stor förståelse för kundens behov och ett intresse för att förbättra kvalitén på det vi gör? Då kommer vi trivas bra med varandra!

Krav för tjänsten är att du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C1 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk, för att både internt och externt kunna sköta en god kommunikation. Du ska dessutom ha goda kunskaper i det engelska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande under annonstiden, så se till att skicka in din ansökan idag!


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Miljöinspektör

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Miljö- och byggförvaltningen söker tre miljöinspektörer. Miljöavdelningen består idag av 13 personer som arbetar med miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn. På miljö- och byggförvaltningen arbetar ett trettiotal personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn. Miljöavdelningen arbetar enligt LEAN vilket innebär att du kommer att ingå i ett utav teamen beroende på vilka sakfrågor som teamet hanterar. Vi tillämpar flextid.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med tillsyn inom miljöbalkens område, exempelvis med industritillsyn och enskilda avlopp. Arbetet består av att planera och genomföra inspektioner, skriva beslut, besvara remisser och hantera ärenden relaterade till tillsynen. Arbetet är variationsrikt och du kommer att hantera flera frågor inom ditt område. Presentation av ärenden i miljö- och byggnämnden, medverkan vid informationsträffar och förebyggande arbete ingår i arbetsuppgifterna. I yrkesrollen ingår också att ta emot inkommande ärenden och besvara frågor från allmänhet och verksamhetsutövare. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjlighet att utvecklas att anpassa arbetsuppgifterna utifrån intresse och kompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är miljöinspektör eller på annat sätt har erfarenhet från arbete med dessa frågor. Vi ser att du är utbildad som miljöinspektör eller har annan likvärdig utbildning gärna kombinerat med erfarenhet av något av våra verksamhetsområden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kan jobba både självständigt och i grupp. Som person är du självgående och kan ta ansvar för dina uppgifter. Du är öppen för att arbeta mot vår kommuns visioner och mål och deltar aktivt i trivseln på arbetsplatsen.

Arbetet innebär att du kommer att ha mycket kontakt med medborgare och verksamhetsutövare. Därför vill vi att du är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Du ska ha körkort för personbil och vi förutsätter att du har god datavana och behärskar bl.a. Officepaketet.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Intervjuer sker löpande.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till vårt team i Ljungby!

Nu söker vi dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på lasarettet Ljungby! Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team av härliga kollegor med ett gott samarbetsklimat. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga! AR... Visa mer
Nu söker vi dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på lasarettet Ljungby! Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team av härliga kollegor med ett gott samarbetsklimat.

Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga!


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag.
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument. Du kommer även att tappa blodgivare.

Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling. Våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp.
Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss.

KVALIFIKATIONER
Utbildningskrav: legitimerad biomedicinsk analytiker.

Vi söker dig som:
- är ansvarsfull, jobbar strukturerat och gillar när arbetstempot under vissa perioder är högt.
- lär dig snabbt och är öppen för förändrings- och utvecklingsarbete.
- har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i arbetsgruppen.
- klarar av att arbeta ensam och kan ta egna beslut.
- har stor förståelse för kundens behov, ett intresse av att hela tiden förbättra kvalitén på det vi gör och är öppen för nya idéer.
- behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande under annonstiden.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg söker två PNA - ansva

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker eller motsvarande och vill vara delaktig i utvecklingen av våra patientnära analyser (PNA). Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Vi har nyligen genomfört en omfattande ombyggnation, infört nya instrument på centrallaboratorierna och nu är vi redo att utveckla vår verksamhet gällande patientnära analyser. Klinisk kemi utför ca 5 miljoner analyser/år... Visa mer
Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker eller motsvarande och vill vara delaktig i utvecklingen av våra patientnära analyser (PNA). Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Vi har nyligen genomfört en omfattande ombyggnation, infört nya instrument på centrallaboratorierna och nu är vi redo att utveckla vår verksamhet gällande patientnära analyser.

Klinisk kemi utför ca 5 miljoner analyser/år på laboratorierna. Vi arbetar med rutinanalyser samtidigt som vi utför analyser inom olika specialområden. Verksamheten bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Inom transfusionsmedicin arbetar vi med blodgivning och för att patienter i Region Kronoberg ska kunna få de blodprodukter som de behöver.

Vi arbetar för att sprida vårt kvalitetssäkringsarbete till övriga sjukvården inom provtagning och patientnära analyserande.

Nu söker vi dig som vill vara delaktig i utvecklingen av vår PNA-verksamhet. I Region Kronoberg finns ca 400 patientnära instrument fördelade inom sjukhusvård samt primärvård och vi har en regionsamordnande roll med ett tydligt beslutsmandat kring PNA-instrument.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i team tillsammans med läkare, IT-systemansvarig, kemist och BMA runt analytisk och teknisk drift av PNA-utrustning. Du kommer ha mycket kontakter med kunder, leverantörer samt kollegor på laboratoriet. Därför är det viktigt att du självständigt kan förmedla kunskap och information på ett målgruppsanpassat sätt.

Du kommer bl. a. att arbeta med kvalitetsutveckling, utbildning, kontrollövervakning och problemlösning för patientnära analyserande i vården. Arbetsområdet innefattar också upphandlingsprojekt och införande av PNA-instrument i olika verksamheter.

Vi arbetar delvis i projekt vilket innebär att arbetstempot under vissa perioder är högt.

Vi tänker oss i första hand att en PNA-ansvarig är stationerad i Växjö och en i Ljungby. Tjänsterna är fördelade med arbete på halvtid som PNA-ansvarig och halvtid som biomedicinsk analytiker /laboratorieassistent på det kemiska laboratoriet i Växjö eller Ljungby.

Som PNA-ansvarig kommer du att ansvara för en definierad del av vår patientnära analysverksamhet.


KVALIFIKATIONER
Du har en flerårig högskoleutbildning inom naturvetenskap, t.ex. som biomedicinsk analytiker. Om du har erfarenhet av arbete inom klinisk kemi eller PNA-verksamhet är det meriterande.

Vi söker dig som:
- trivs med att stå inför grupp och förmedla kunskap och information på ett tydligt sätt
- har stor förståelse för kundens behov, ett intresse av att hela tiden förbättra kvaliteten tillsammans med vårdpersonal avseende patientnära analyserande
- är öppen för nya idéer och drivande i det dagliga arbetet liksom i förändrings- och utvecklingsarbetet
- har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i arbetsgruppen, har god social kompetens, integritet och visioner för framtiden
- tycker om att arbeta både självständigt och i grupp, och som gärna delar med dig av erfarenheter och kunskaper till gruppen
- vill ha en bred kompetens och som kan utföra många olika arbetsuppgifter
- behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Arbetet är regionövergripande med placering i Växjö alternativt Ljungby. Tjänsten innebär även besök på mottagningar och vårdcentraler mm i hela regionen.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09. Rekryteringsarbetet sker löpande under annonstiden.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Legitimerad biomedicinsk analytiker

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg söker legitimerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på lasarettet Ljungby. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som biomedicinsk analytiker ho... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg söker legitimerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på lasarettet Ljungby.
Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag.
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument. Du kommer även att tappa blodgivare.

Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling. Våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp.
Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss.KVALIFIKATIONER
Utbildningskrav: legitimerad biomedicinsk analytiker.

Vi söker dig som:

- är ansvarsfull, jobbar strukturerat och gillar när arbetstempot under vissa perioder är högt
- lär dig snabbt och är öppen för förändrings- och utvecklingsarbete
- har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i arbetsgruppen
- klarar av att arbeta ensam och kan ta egna beslut
- har stor förståelse för kundens behov, ett intresse av att hela tiden förbättra kvalitén på det vi gör och är öppen för nya idéer
- behärskar svenska i tal och skrift

Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande under annonstiden.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre