Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Ljungby

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Ljungby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljungby som finns hos arbetsgivaren.

Utvecklingsinriktad Samordnare Bemanningsenheten, Socialförvaltningen

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med i vår spännande resa och få förmånen att utveckla Socialförvaltningens Bemanningsenhet? Vi söker en u... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med i vår spännande resa och få förmånen att utveckla Socialförvaltningens Bemanningsenhet? Vi söker en utvecklingsinriktad och driven Samordnare som, tillsammans med Sektionschefen, vill ta enheten till nästa nivå. Är det dig vi söker?

För bästa omvårdnad och service behövs en flexibel bemanning med kompetent personal, dygnet runt, året runt. Bemanningsenhetens uppdrag är att säkerställa förvaltningens behov av kompetenta medarbetare för tillfälliga uppdrag och att kvalitetssäkra den ordinarie bemanningen. Bemanningsenheten präglas av en hög servicenivå i korttidsrekrytering, bemanningsfrågor, schemaläggning - och samplanering.

Nu vill vi ta ytterligare steg och utveckla vår bemanningsenhet, vi vill satsa och ta höjd för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare för att säkra förvaltningens framtida personal- och kompetensförsörjning.

Tjänsten som Samordnare i bemanningen är en stödfunktion till sektionschef och innebär arbete med schemaläggning, bemanning och rekrytering samt administrativa uppgifter.

Som Samordnare genomför du även informations och utbildningsträffar för medarbetare. I tjänsten ingår helgtjänstgöring. Du kommer ha ett nära samarbete med sektionschef i det dagliga arbetet. Tjänsten som Samordnare är nyinrättad och du kommer tillsammans med sektionschef att utforma uppdraget vidare.

KVALIFIKATIONER
Du har examen på lägst gymnasienivå och flerårig erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete från offentlig sektor. Det är ett krav att du har mycket god datorvana och systemförståelse för digitala verktyg då du kommer arbeta i många olika system, samt att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och i skrift. Det önskvärt att du har erfarenhet av Time Care, Personec P, Treserva och Raindance.

För att trivas hos oss behöver du tycka om att ha många och varierade arbetsuppgifter. Arbetet är i hög grad serviceinriktat och det är en förutsättning att du kan arbeta självständigt, är ansvarstagande och har god organisationsförmåga. Du är flexibel, har lätt att samarbeta och skapar goda relationer med kollegor såväl internt som utanför den egna verksamheten.

Som person är du van vid att ta ansvar för ditt arbete och driva det framåt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och en god problemlösare. Viktiga egenskaper är vilja och förmåga att ta egna initiativ samt förmåga att snabbt sätta sig in i nya eller förändrade arbetsuppgifter och villkor inom det administrativa området.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att du som person ska passa in i och bidra till det team och den miljö som du kommer att verka inom.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb. Vi har för avsikt att genomföra intervjuer den 11/10 samt 12/10.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Är du vår nya medicinska sekreterare till vårdcentralen Sländan?

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och E... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Är du sugen på något nytt? Då är du välkommen till vårdcentralen Sländan!

Här på Sländan jobbar distrikts- och sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor, distrikts- och utbildningsläkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, rehabkoordinator och psykosocial resurs.

I omställningen till nära vård jobbar vi nu sedan några månader tillbaka i två tvärprofessionella team. Detta för att möta våra patienter med kontinuitet och tillgänglighet samt delaktighet. Vi ser många positiva effekter av vår omställning och vi söker nu efter en medicinsk sekreterare som tillsammans med oss vill fortsätta det påbörjade arbetet. Vi hoppas att du vill vara en del av vår innovativa arbetsgrupp, där vi ser möjligheter och lösningar, så att vi tillsammans skapar den bästa tänkbara vårdcentralen!

Sländan är en arbetsplats där vi tar hand om varandra och gör vårt bästa för att hjälpas åt i vardagen. Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas och känna arbetsglädje. Som ny medarbetare får du en stabil introduktion på arbetsplatsen och handledning i dina arbetsuppgifter. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi är måna om att skapa en god hälsa och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare.

Vi söker nu en engagerad och driven medicinsk sekreterare till vårt team, är du den vi söker?

ARBETSUPPGIFTER
Det sker en kontinuerlig omfattande digitalisering inom Region Kronoberg där du som medicinsk sekreterare kommer få en viktig roll i olika forum och därför är det en fördel om du är intresserad av digitala lösningar och processhantering.

I omställningen till nära vård har rollen som medicinsk sekreterare ändrats till att omfatta mer administrativa uppgifter, det vill säga mycket mer än sedvanliga journalskrivning. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner där du har en nyckelroll i våra dagliga teamronder, i planering och styrning av vår dagliga verksamhet. Vara delaktig i remisshantering, kalla/omboka patienter, receptionsjobb m.m.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic är det meriterande.

Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett genuint intresse av att arbeta i team. Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer. I ditt arbete är du är ansvarsfull och noggrann.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Samordnare till Sektionscheferna i Hemtjänsten

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en serviceinriktad Samordnare som tillsammans med nuvarande samordnare och sektionschefer, vill bidra till en... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en serviceinriktad Samordnare som tillsammans med nuvarande samordnare och sektionschefer, vill bidra till en väl fungerande verksamhet och en hållbar arbetsmiljö.
Är det dig vi söker?

Tjänsten som Samordnare är en stödfunktion till sektionschefer i Hemtjänsten och är i hög grad serviceinriktad vilket för med sig ett arbete med varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. Du är kontaktperson för många internt inom verksamheten men också externt.

Du är en del av sektionschefernas vardag vilket innebär administration, planering och beställning av diverse material. Du kommer även arbeta med mottagsattestering av fakturor.

I det dagliga arbetet har du ett nära samarbete med vår nuvarande samordnare och sektionschefer i Hemtjänsten!

KVALIFIKATIONER
Du har en examen på lägst gymnasienivå och flerårig erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete från offentlig sektor. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt chefsstöd inom socialförvaltningen. Det är ett krav att du har mycket god datorvana och systemförståelse för digitala verktyg då du kommer arbeta i många olika system, samt att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska, i både tal och skrift. Det önskvärt att du har erfarenhet av Självservice, Treserva och Raindance.

För att trivas hos oss behöver du tycka om att ha många och varierade arbetsuppgifter och det är en förutsättning att du kan arbeta självständigt, är ansvarstagande och har god organisationsförmåga.

Du är flexibel, har lätt att samarbeta och skapar med enkelhet goda relationer. Som person tar du ansvar för ditt arbete och driver det framåt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och en god problemlösare. Viktiga egenskaper är vilja och förmåga att ta egna initiativ, att ge situations anpassat stöd till sektionschefer samt förmåga att snabbt sätta sig in i nya eller förändrade arbetsuppgifter och villkor inom det administrativa området.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att du som person ska passa in i och bidra i det gäng och den miljö som du kommer att verka inom.

Körkort är ett krav då resor förekommer i arbetet.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi har flera personalförmåner för dig som väljer att arbeta i Region Kronoberg. För att nämna några: - Du får tillgång till regionens fyra träningslokaler och friskvårdsbidrag - Du som är tillsvidareanställd har möjlighet att hyra cykel med bruttolöneavdrag - Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för alla m... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi har flera personalförmåner för dig som väljer att arbeta i Region Kronoberg. För att nämna några:

- Du får tillgång till regionens fyra träningslokaler och friskvårdsbidrag
- Du som är tillsvidareanställd har möjlighet att hyra cykel med bruttolöneavdrag
- Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för alla medarbetare. Vi uppmuntrar intresset för utveckling
- Förmånliga 365-dagarsbiljetter för tåg och buss. Som tillsvidareanställd kan du resa med kollektivtrafiken i Kronobergs län till ett förmånligt pris
- Du är försäkrad och trygg om du blir sjuk eller skadas i arbetet

Vill du läsa mer om våra personalförmåner, gå gärna in på länken längre ner i annonsen.

Medicinkliniken står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken. På medicinkliniken i Ljungby bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmottagning samt en dialysavdelning. Slutenvården består av två medicinavdelningar, den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin den andra inriktad mot kardiologi och internmedicin. På medicinkliniken har vi ett tätt samarbete mellan olika arbetsgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och på medicinmottagningen även med biomedicinska analytiker.

Varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag då urval kommer att ske löpande!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som medicinsk sekreterare har du en betydande roll i samspelet mellan våra medarbetare och patienter. Ditt arbete är omväxlande där självständigt arbete kombineras med kommunikativa flöden, såväl internt som externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta diktatskrivning, remisshantering, beställningar och posthantering samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter som även innefattar att ha hand om både extern och intern telefon.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och det är positivt om du har erfarenhet av Cambio Cosmic och även Sectra-RIS. Vidare har du en god datavana och har lätt för att sätta dig in i system. Du har även mycket goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl i ord. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du noggrann, kommunikativ och en god lagspelare som gillar att samarbeta med din omgivning för bästa möjliga resultat. För att trivas behöver du vara stabil, trygg och självgående. Du har en förmåga att se såväl detaljer likväl som du kan lyfta blicken och skapa dig en förståelse för helheten och förutse konsekvenser.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till ortopedens administration och koordination Ljung

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Är du en medicinsk sekreterare som vill ha ett intressant arbete och utvecklas i din yrkesroll? I administrationen och koordinationen är vi runt 14 stycken medarbetare med roller som medicinska sekreterare, koordinatorer och kliniksekreterare. Vi servar ortoped-, kirurg-, urologi- och gynmottagningen samt ortopedavdelning ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Är du en medicinsk sekreterare som vill ha ett intressant arbete och utvecklas i din yrkesroll?

I administrationen och koordinationen är vi runt 14 stycken medarbetare med roller som medicinska sekreterare, koordinatorer och kliniksekreterare. Vi servar ortoped-, kirurg-, urologi- och gynmottagningen samt ortopedavdelning 5 och kirurgavdelning 6.

Då en av våra medarbetare planerar gå i pension våren 2024 vill vi arbeta förebyggande och stärka upp vår arbetsgrupp i god tid för en stabil introduktion.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare kommer du vara en viktig del i det administrativa kring patienten. Arbetsuppgifterna i våra specialiteter är stimulerande, omväxlande och omfattar flera led i patientens väg genom vården, vilket ger dig bred kompetens inom din profession. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat journalskrivning, remisshantering, tidbokning, hantering av kvalitetsregister, diagnoskodning, vårdgarantiärenden, utvecklingsarbete med mera. Efterhand kommer viss koordinering att ingå.

Som sekreterare hos oss har du möjlighet att utvecklas och bli bred i dina kunskaper samtidigt som du får möjlighet att ha egna ansvarsområden. Vi erbjuder dig personlig utveckling utifrån din ambition och erfarenhet.

Vi är måna om din fysiska och psykiska arbetsmiljö och du erbjuds möjlighet till distansarbete en del av din arbetstid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör/ läkarsekreterare och har goda kunskaper inom IT och svenska språket.

Du har en betydelsefull roll hos oss och vi värderar att du har ett gott bemötande, god kommunikativ förmåga och kan ge god service. Du behöver vara öppen för utmaningar, kunna koordinera din arbetsdag, ha en blick för detaljer och lösa oförutsedda händelser.

Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete. Erfarenhet är meriterande. Vi lägger också vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan! Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Undersköterska till Ljungsätra

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER På Ljungsätra särskilda boende hjälper du omsorgstagare i deras vardag. Arbetsuppgifterna innebär att stödja den ens... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
På Ljungsätra särskilda boende hjälper du omsorgstagare i deras vardag. Arbetsuppgifterna innebär att stödja den enskilde i det dagliga livet. Vi arbetar för att se det friska och ska arbeta utefter ett salutogent synsätt. Vara inspirerande och motiverade. I arbetsuppgifterna ingår att vara kontaktombud och ha en god kommunikativ förmåga med alla du möter både inom verksamheten och externt. Arbetet innebär att ta ansvar för uppdraget vara innovativ och modig för att kunna hantera de utmaningar du möter. Vi arbetar med individanpassad vård där varje medborgare är viktig och ska få ha ett meningsfullt liv i gemenskap med andra.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska med skyddad yrkestitel, vårdbiträde. Erfarenhet att jobba inom demens är en merit. Arbete med personer med olika variationer som behöver stöd i sin vardag.
Vill du gå hem från jobbet med känslan av att du har världens bästa jobb, att du känner dig stolt i din yrkesroll och med vetskapen om att du gjort något viktigt, att du gjort någon glad? Vill du känna dig inbjuden och delaktig, vara med och påverka det dagliga arbetet och utveckling på sikt? Vill du vara behövd och vara en viktig del i ett team? Då kan den här tjänsten vara något för dig.

Du har intresse, vilja och förmåga att stödja och hjälpa andra människor. Du har gott bemötande med alla du möter och en positiv attityd i ditt arbete. Du är driven och har förmågan att jobba mot uppsatta mål. Du är beredd på att verksamhetens behov förändras och du klarar möta upp förändringar med god inställning. Du är trygg, stabil och har självinsikt, vilket även gäller i stressituationer där du behåller ditt lugn.

Du arbetar bra med andra människor, samspelar med dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och Ansvarsfull. Du har ett klart och välformulerat tal och kan även uttrycka dig bra i skrift. Du ser möjligheter framför hinder och bidrar till en hälsosam arbetsmiljö.

Vårt uppdrag innebär att kunna hantera data och telefon som är den del av arbetsmaterialet. Du behöver vara öppen för att lära dig de system vi använder i uppdraget då dokumentation och digital signering ingår. Vi arbetar med flexibla schema som du planerar till stor del själv. Ljungby kommun är en rökfri arbetsplats.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare sökes till ortopedklinikens administration och koordi

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Är du en medicinsk sekreterare som vill ha ett intressant arbete och utvecklas i din yrkesroll? I administrationen och koordinationen är vi runt 14 stycken medarbetare med roller som medicinska sekreterare, koordinatorer och kliniksekreterare. Vi servar ortoped-, kirurg-, urologi- och gynmottagningen samt ortopedavdelning... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Är du en medicinsk sekreterare som vill ha ett intressant arbete och utvecklas i din yrkesroll?

I administrationen och koordinationen är vi runt 14 stycken medarbetare med roller som medicinska sekreterare, koordinatorer och kliniksekreterare. Vi servar ortoped-, kirurg-, urologi- och gynmottagningen samt ortopedavdelning 5 och kirurgavdelning 6.

Då en av våra medarbetare planerar gå i pension våren 2024 vill vi arbeta förebyggande och stärka upp vår arbetsgrupp i god tid för en stabil introduktion.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare kommer du vara en viktig del i det administrativa kring patienten. Arbetsuppgifterna i våra specialiteter är stimulerande, omväxlande och omfattar flera led i patientens väg genom vården, vilket ger dig bred kompetens inom din profession. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat journalskrivning, remisshantering, tidbokning, hantering av kvalitetsregister, diagnoskodning, vårdgarantiärenden, utvecklingsarbete med mera. Efterhand kommer viss koordinering att ingå.

Som sekreterare hos oss har du möjlighet att utvecklas och bli bred i dina kunskaper samtidigt som du får möjlighet att ha egna ansvarsområden. Vi erbjuder dig personlig utveckling utifrån din ambition och erfarenhet.

Vi är måna om din fysiska och psykiska arbetsmiljö och du erbjuds möjlighet till distansarbete en del av din arbetstid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör/ läkarsekreterare och har goda kunskaper inom IT och svenska språket.

Du har en betydelsefull roll hos oss och vi värderar att du har ett gott bemötande, god kommunikativ förmåga och kan ge god service. Du behöver vara öppen för utmaningar, kunna koordinera din arbetsdag, ha en blick för detaljer och lösa oförutsedda händelser.

Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete. Erfarenhet är meriterande. Vi lägger också vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan! Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Administrativ handläggare, Central SAG till Bemanningsenheten

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Som schemaplanerare jobbar du i team och har ansvar för dina scheman. Du jobbar 40 timmarsvecka och har flex. Som sche... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Som schemaplanerare jobbar du i team och har ansvar för dina scheman. Du jobbar 40 timmarsvecka och har flex. Som schemaplanerare kommer du att jobba självständigt i programmet Time Care planering.

Du har mycket kontakt med chefer och medarbetare i verksamheterna. Analyserar scheman innan och efter schemaperioderna, redovisa resultat och gör ekonomirapporter.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som central schema-planerare behöver du vara en driven och ansvarsfull person som kan arbeta på ett strukturerat sätt med ett stort lösningsfokus och en hög servicenivå och har ett ekonomiskt tänk.

Det krävs vidare att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Kontakter i uppdraget hanteras via telefon och e-post men även genom kontinuerliga möten med chefen.
Kunna samarbeta med olika professioner.
Professionellt förhållningssätt och ha ett gott bemötande.

Stresstålig, flexibel och kunna hantera att arbetet kräver stor arbetsinsats tidvis. Erfarenhet av schemaläggning meriterande. Behärska svenska språket i tal och skrift.
God datavana. Intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Vikariat Central TES, Bemanningsenheten

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Central-TES planerar hemtjänstinsatser och HSL, insatser utifrån beslut i Ljungby kommuns centralort och landsbygd. TE... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Central-TES planerar hemtjänstinsatser och HSL, insatser utifrån beslut i Ljungby kommuns centralort och landsbygd. TES står för Trygghet Enkelhet Säkerhet och är ett planeringssystem i hemtjänsten. Vi arbetar även i verksamhetssystemet Treserva.

Du ska i ditt uppdrag säkerställa att besöksplaneringen är av hög kvalitet och efter givna förutsättningar. Det krävs att du har kunskap kring planering och att du kan arbeta i system avsedda för planering av insatser i ordinärt boende.

Vi samarbetar med Bemanningsenheten och central-SAG för att skapa kontinuitet och god planering för den enskilde och medarbetaren.

Vi arbetar alla vardagar, även helg och röda dagar.
Lägger själv schema.

KVALIFIKATIONER
Gärna administrativ utbildning med kompetens i olika system. Erfarenhet av TES-Planering är ett krav. Kunna samarbeta med olika professioner. Professionellt förhållningssätt och ha ett gott bemötande. Stresstålig och kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Vara flexibel och kunna hantera att arbetet kräver stor arbetsinsats tidvis.

Du som söker har ett stort engagemang, en vilja att utveckla och förbättra, en förmåga att kunna se både helhet och detaljer samt är analytisk och logistisk.

Du behöver kunna förstå förhållandet mellan de olika delarna som hemtjänsten styrs av, dvs omsorgstagare, personal, verksamhet och ekonomi.

För att lyckas i rollen som central planerare behöver du vara en driven och ansvarsfull person som kan arbeta på ett strukturerat sätt med ett stort lösningsfokus och en hög servicenivå.

Det krävs vidare att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, med en förmåga att snabbt kunna omprioritera. Kontakter i uppdraget hanteras via telefon och e-post men även genom kontinuerliga möten med personal i hemtjänsten och i teamet.

God datavana och behärska svenska språket i tal och skrift. Intervjuer sker löpande.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Är du vår nya medicinska sekreterare till VC Sländan?

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och E... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Är du sugen på något nytt? Då är du välkommen till vårdcentralen Sländan!

Här på Sländan jobbar distrikts- och sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor, distrikts- och utbildningsläkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, rehabkoordinator och psykosocial resurs.

I omställningen till nära vård jobbar vi nu sedan några månader tillbaka i två tvärprofessionella team. Detta för att möta våra patienter med kontinuitet och tillgänglighet samt delaktighet. Vi ser många positiva effekter av vår omställning och vi söker nu efter en medicinsk sekreterare som tillsammans med oss vill fortsätta det påbörjade arbetet. Vi hoppas att du vill vara en del av vår innovativa arbetsgrupp, där vi ser möjligheter och lösningar, så att vi tillsammans skapar den bästa tänkbara vårdcentralen!

Sländan är en arbetsplats där vi tar hand om varandra och gör vårt bästa för att hjälpas åt i vardagen. Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas och känna arbetsglädje. Som ny medarbetare får du en stabil introduktion på arbetsplatsen och handledning i dina arbetsuppgifter. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi är måna om att skapa en god hälsa och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare.

Vi söker nu en engagerad och driven medicinsk sekreterare till vårt team, är du den vi söker?ARBETSUPPGIFTER
Det sker en kontinuerlig omfattande digitalisering inom Region Kronoberg där du som medicinsk sekreterare kommer få en viktig roll i olika forum och därför är det en fördel om du är intresserad av digitala lösningar och processhantering.

I omställningen till nära vård har rollen som medicinsk sekreterare ändrats till att omfatta mer administrativa uppgifter, det vill säga mycket mer än sedvanliga journalskrivning. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner där du har en nyckelroll i våra dagliga teamronder, i planering och styrning av vår dagliga verksamhet. Vara delaktig i remisshantering, kalla/omboka patienter, receptionsjobb m.m.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic är det meriterande.

Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett genuint intresse av att arbeta i team. Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer. I ditt arbete är du är ansvarsfull och noggrann.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken. På medicinkliniken i Ljungby bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Här fi... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken. På medicinkliniken i Ljungby bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning samt dialysavdelning. Slutenvården består av två medicinavdelningar, den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin den andra inriktad mot kardiologi och internmedicin. På medicinkliniken har vi ett tätt samarbete mellan olika arbetsgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och på medicinmottagningen även med biomedicinska analytiker.

Varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag då urval kommer att ske löpande!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som medicinsk sekreterare har du en betydande roll i samspelet mellan våra medarbetare och patienter. Ditt arbete är omväxlande där självständigt arbete kombineras med kommunikativa flöden, såväl internt som externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta diktatskrivning, remisshantering, beställningar och posthantering samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och det är positivt om du har erfarenhet av Cambio Cosmic. Vidare har du en god datavana och har lätt för att sätta dig in i system. Du har även mycket goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl i ord. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du noggrann, kommunikativ och en god lagspelare som gillar att samarbeta med din omgivning för bästa möjliga resultat. För att trivas behöver du vara stabil, trygg och självgående. Du har en förmåga att se såväl detaljer likväl som du kan lyfta blicken och skapa dig en förståelse för helheten och förutse konsekvenser.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Är du vår nya medicinska sekreterare till VC Sländan?

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och E... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Här på Sländan jobbar distrikts- och sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor, distrikts- och utbildningsläkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, rehabkoordinator och psykosocial resurs.

I omställningen till nära vård jobbar vi nu sedan några månader tillbaka i två tvärprofessionella team. Detta för att möta våra patienter med kontinuitet och tillgänglighet samt delaktighet. Vi ser många positiva effekter av vår omställning och vi söker nu efter en medicinsk sekreterare som tillsammans med oss vill fortsätta det påbörjade arbetet. Vi hoppas att du vill vara en del av vår innovativa arbetsgrupp, där vi ser möjligheter och lösningar, så att vi tillsammans skapar den bästa tänkbara vårdcentralen!

Sländan är en arbetsplats där vi tar hand om varandra och gör vårt bästa för att hjälpas åt i vardagen. Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas och känna arbetsglädje. Som ny medarbetare får du en stabil introduktion på arbetsplatsen och handledning i dina arbetsuppgifter. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi är måna om att skapa en god hälsa och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare.

Vi söker nu en engagerad och driven medicinsk sekreterare till vårt team, är du den vi söker?


ARBETSUPPGIFTER
Det sker en kontinuerlig omfattande digitalisering inom Region Kronoberg där du som medicinsk sekreterare kommer få en viktig roll i olika forum och därför är det en fördel om du är intresserad av digitala lösningar och processhantering.

I omställningen till nära vård har rollen som medicinsk sekreterare ändrats till att omfatta mer administrativa uppgifter, det vill säga mycket mer än sedvanliga journalskrivning. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner där du har en nyckelroll i våra dagliga teamronder, i planering och styrning av vår dagliga verksamhet. Vara delaktig i remisshantering, kalla/omboka patienter, receptionsjobb m.m.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic är det meriterande.

Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett genuint intresse av att arbeta i team. Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer. I ditt arbete är du är ansvarsfull och noggrann.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till vårdcentralen Kungshögen!

Är du sugen på något nytt? Då är du välkommen till vårdcentralen Kungshögen! Här på Kungshögen jobbar distrikts- och sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor, distrikts- och utbildningsläkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, rehabkoordinator och psykosocial resurs. I omställningen till nära vård jobbar vi nu sedan några månader tillbaka i två tvärprofessionella team. Detta för att möta våra patienter med kontinuitet och tillgänglighet sam... Visa mer
Är du sugen på något nytt? Då är du välkommen till vårdcentralen Kungshögen!

Här på Kungshögen jobbar distrikts- och sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor, distrikts- och utbildningsläkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, rehabkoordinator och psykosocial resurs.

I omställningen till nära vård jobbar vi nu sedan några månader tillbaka i två tvärprofessionella team. Detta för att möta våra patienter med kontinuitet och tillgänglighet samt delaktighet. Vi ser många positiva effekter av vår omställning och vi söker nu efter en medicinsk sekreterare som tillsammans med oss vill fortsätta det påbörjade arbetet. Vi hoppas att du vill vara en del av vår innovativa arbetsgrupp, där vi ser möjligheter och lösningar, så att vi tillsammans skapar den bästa tänkbara vårdcentralen!

Kungshögen är en arbetsplats där vi tar hand om varandra och gör vårt bästa för att hjälpas åt i vardagen. Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas och känna arbetsglädje. Som ny medarbetare får du en stabil introduktion på arbetsplatsen och handledning i dina arbetsuppgifter. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi är måna om att skapa en god hälsa och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Det sker en kontinuerlig omfattande digitalisering inom Region Kronoberg där du som medicinsk sekreterare kommer få en viktig roll i olika forum och därför är det en fördel om du är intresserad av digitala lösningar och processhantering.

I omställningen till nära vård har rollen som medicinsk sekreterare ändrats till att omfatta mer administrativa uppgifter, det vill säga mycket mer än sedvanliga journalskrivning. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner där du har en nyckelroll i våra dagliga teamronder, i planering och styrning av vår dagliga verksamhet. Vara delaktig i remisshantering, kalla/omboka patienter, receptionsjobb m.m.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic är det meriterande.

Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett genuint intresse av att arbeta i team. Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer. I ditt arbete är du är ansvarsfull och noggrann.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till ortopedkliniken i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Är du en medicinsk sekreterare som vill ha ett intressant arbete och utvecklas i din yrkesroll? I administrationen och koordineringen på ortopedkliniken är vi runt 14 stycken medarbetare med roller som medicinska sekreterare, koordinatorer och kliniksekreterare. Vi servar ortoped-, kirurg-, urologi- och gynmottagningen s... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Är du en medicinsk sekreterare som vill ha ett intressant arbete och utvecklas i din yrkesroll?

I administrationen och koordineringen på ortopedkliniken är vi runt 14 stycken medarbetare med roller som medicinska sekreterare, koordinatorer och kliniksekreterare. Vi servar ortoped-, kirurg-, urologi- och gynmottagningen samt kirurgavdelning 6 och ortopedavdelning 5.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare kommer du vara viktig del i det administrativa kring patienten. Arbetsuppgifterna i våra specialiteter är stimulerande, omväxlande och omfattar flera led i patientens väg genom vården, vilket ger dig bred kompetens inom din profession.

Arbetsuppgifterna innehåller bland annat journalskrivning, remisshantering, tidbokning, hantering av kvalitetsregister, diagnoskodning, vårdgarantiärenden med mera. Efterhand kommer koordinering att ingå samt viss patientkontakt. Som sekreterare hos oss har du möjlighet att utvecklas och bli bred i dina kunskaper samtidigt som du får möjlighet att ha egna ansvarsområden. Vi erbjuder dig personlig utveckling utifrån din ambition och erfarenhet.

Vi är måna om din fysiska och psykiska arbetsmiljö och du erbjuds möjlighet till distansarbete en del av din arbetstid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör/ läkarsekreterare och har goda kunskaper inom IT och svenska språket. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete.

Du har en betydelsefull roll hos oss och vi värderar vi att du har ett gott bemötande, god kommunikativ förmåga och kan ge god service. Du behöver vara öppen för utmaningar, kunna koordinera din arbetsdag, ha en blick för detaljer och lösa oförutsedda händelser.

Erfarenhet är meriterande men främst är dina personliga egenskaper viktigast för oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Administrativ handläggare, central schemaplanering

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Som schemaplanerare kommer du att jobba självständigt med schema i programmet Time-Care planering. Du har mycket konta... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Som schemaplanerare kommer du att jobba självständigt med schema i programmet Time-Care planering. Du har mycket kontakt med chefer, analyserar scheman innan och efter schemaperioderna samt redovisar resultat.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som central schema-planerare behöver du vara en driven och ansvarsfull person som kan arbeta på ett strukturerat sätt med ett stort lösningsfokus och en hög servicenivå. Du behöver också ha ett ekonomiskt tänk.

Det krävs vidare att du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Kontakter i uppdraget hanteras via telefon och e-post men även genom kontinuerliga möten med chefen. Erfarenhet av schemaläggning meriterande. Du har god datavana och kan samarbeta med olika professioner.

Du har ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande. Du är stresstålig
och flexibel och du kan hantera att arbetet kräver stor arbetsinsats tidvis. Behärska svenska språket i tal och skrift

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Mottagningskoordinator, Ortopedkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår värdegrund är respekt för människan. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på kirurg-, ortoped- och gynekologiska mottagningen i Ljungby. Ser du möjligheter istället för problem? Trivs du i en roll där du får ha kontakt med många människor? Då är detta jobbet f... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår värdegrund är respekt för människan.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på kirurg-, ortoped- och gynekologiska mottagningen i Ljungby.

Ser du möjligheter istället för problem? Trivs du i en roll där du får ha kontakt med många människor? Då är detta jobbet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som mottagningskoordinator är du "spindeln i nätet" när det gäller planering av mottagningsbesök.
I arbetet ingår bl a:

- bokning och kallelse av patienter till mottagningen.
- ansvar för planering av mottagningsverksamheten.
- telefonkontakt med patienter och många yrkesgrupper och berörda verksamheter.
-viss del av arbetstiden kommer också att ligga mot övrig koordination till kirurg-ortoped- och gynekologiska mottagningen, om du är undersköterska som söker tjänsten.
-Skrivning av diktat ingår om du är medicinsk sekreterare som söker tjänsten.

Att arbeta som mottagningskoordinator innebär ett nära samarbete med läkare, ansvariga chefer och övrig personal inom de opererande verksamheterna.

Du koordinerar patientens vårdkedja för att göra den så smidig som möjligt. I arbetet sätter du alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska eller utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare.

Du har god planerings-och samarbetsförmåga och ett
strukturerat arbetssätt. Du har god administrativ förmåga och arbetar självständigt.

Vidare har du ett flexibelt och professionellt bemötande och förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och klara av perioder med hög arbetsbelastning.

Du har en organisatorisk förmåga med känsla för att se helhet och lösningar, och du hanterar många ärenden samtidigt.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Urvalsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Administrativ handläggare

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär arbete med administrativa uppgifter i Bemanningsenheten inom Äldreomsorgen. Som administrativ hand... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär arbete med administrativa uppgifter i Bemanningsenheten inom Äldreomsorgen. Som administrativ handläggare tar du emot och tillsätter beställningar för att tillgodose verksamheternas behov.

Du är teamansvarig för medarbetare samt vikarier i ditt team och genomför informations- och utbildningsträffar för personal.

I tjänsten ingår helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Gymnasiekompetens inom verksamhetsområdet erfordras. Administrativ utbildning. Du ska ha goda datorkunskaper och god administrativ förmåga. Du ska vara flexibel, noggrann, ansvarsfull och tidvis tåla hög arbetsbelastning.
Det krävs att du är en kommunikativ person som har lätt för att knyta kontakter och trivs med att ge service till övriga verksamheter. Kunna samarbeta och vara noggrann. Behärska svenska språket både i tal och skrift.
Kunskaper i Time Care Pool och Time Care planering och personec är meriterande.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Administrativ handläggare

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Central-TES, planerar hemtjänstinsatser och HSL- insatser utifrån fattade beslut enligt hälso- och sjukvårdslagen. Ins... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Central-TES, planerar hemtjänstinsatser och HSL- insatser utifrån fattade beslut enligt hälso- och sjukvårdslagen. Insatserna sker i Ljungby kommuns centralort samt på landsbygden. TES står för Trygghet Enkelhet Säkerhet och är ett planeringssystem för hemtjänsten.

Vi arbetar även i verksamhetssystemet Treserva och
samarbetar med Bemanningsenheten och central-SAG för att skapa kontinuitet och god planering för den enskilde och medarbetaren.

Vi arbetar alla vardagar, även helg och röda dagar och vi lägger själva våra scheman.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har ett stort engagemang, en vilja att utveckla och förbättra, en förmåga att kunna se både helhet och detaljer samt är analytisk och logistisk. Du behöver kunna förstå förhållandet mellan de olika delarna som hemtjänsten styrs av, dvs omsorgstagare, personal, verksamhet och ekonomi.

För att lyckas i rollen som central planerare behöver du vara en driven och ansvarsfull person som kan arbeta på ett strukturerat sätt med ett stort lösningsfokus och en hög servicenivå.

Det krävs vidare att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, med en förmåga att snabbt kunna omprioritera. Kontakter i uppdraget hanteras via telefon och e-post men även genom kontinuerliga möten med personal i hemtjänsten och i teamet.

Du ska i ditt uppdrag säkerställa att besöksplaneringen är av hög kvalitet och efter givna förutsättningar. Det krävs att du har kunskap kring planering och att du kan arbeta i system avsedda för planering av insatser i ordinärt boende.

Vi ser gärna att du har en administrativ utbildning och kompetens i olika system som kan finnas inom hemtjänsten så som Treserva och TimeCare. Har du erfarenhet av TES planering är det meriterande. Du ska kunna samarbeta med olika professioner och ha ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande.

Du är stresstålig, strukturerad och flexibel och ska kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt allt för att kunna leverera när det krävs.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken. På medicinkliniken i Ljungby bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Här fi... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken. På medicinkliniken i Ljungby bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning samt dialysavdelning. Slutenvården består av två medicinavdelningar, den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin den andra inriktad mot kardiologi och internmedicin. På medicinkliniken har vi ett tätt samarbete mellan olika arbetsgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och på medicinmottagningen även med biomedicinska analytiker.

Varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag då urval kommer att ske löpande!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som medicinsk sekreterare har du en betydande roll i samspelet mellan våra medarbetare och patienter. Ditt arbete är omväxlande där självständigt arbete kombineras med kommunikativa flöden, såväl internt som externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta diktatskrivning, remisshantering, beställningar och posthantering samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och det är positivt om du har erfarenhet av Cambio Cosmic. Vidare har du en god datavana och har lätt för att sätta dig in i system. Du har även mycket goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl i ord. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du noggrann, kommunikativ och en god lagspelare som gillar att samarbeta med din omgivning för bästa möjliga resultat. För att trivas behöver du vara stabil, trygg och självgående. Du har en förmåga att se såväl detaljer likväl som du kan lyfta blicken och skapa dig en förståelse för helheten och förutse konsekvenser.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till medicinkliniken i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken i Ljungby har cirka 160 anställda varav 10 stycken är medicinska sekreterare. Förutom sedvanlig mottagning och avdelning har vi även bentäthetsmottagning, pacemakermottagning, dagvård, dialysavdelning samt klinisk fysiologi. Sekreterarna bemannar mottagningen, dialysen, avdelning 2 och avdelning 3. Vi är u... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken i Ljungby har cirka 160 anställda varav 10 stycken är medicinska sekreterare. Förutom sedvanlig mottagning och avdelning har vi även bentäthetsmottagning, pacemakermottagning, dagvård, dialysavdelning samt klinisk fysiologi.

Sekreterarna bemannar mottagningen, dialysen, avdelning 2 och avdelning 3. Vi är uppdelade i tre arbetslag där man har ett nära samarbete med varandra. Vi är en härlig arbetsgrupp som trivs tillsammans och värnar om vår gemenskap, här är alla viktiga!

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra medarbetare nu valt att vidga sina vyer söker vi en ny medarbetare.

Arbetet som sekreterare på medicinkliniken i Ljungby är väldigt varierande och innebär bland annat bokning av patienter, posthantering, scanning, telefonservice, remisshantering, delta på teammöten, diagnoskodning samt sedvanlig journalskrivning i Cambio Cosmic, men även i röntgensystemet RIS.

Möjlighet till distansarbete finns när du blivit lite varm i kläderna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Noggrannhet och känsla för språk är en självklarhet och att du har goda kunskaper inom IT. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic och har utbildning i diagnosklassificering. Har du tidigare jobbat aktivt med kodning är det ett plus.

För att trivas i rollen bör du vara van vid att lösa problem på eget initiativ och kan hantera både arbetstoppar och dalar för att kunna bedriva en patientsäker vård.

Förutom utbildning och kunskap värderar vi självklart din personlighet högt. Sist men inte minst behöver du ha en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Operationskoordinator, Ortopedkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår värdegrund är respekt för människan. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på kirurg-, ortoped- och gynekologiska mottagningen. Ser du möjligheter istället för problem? Trivs du i en roll där du får ha kontakt med många människor? Då är detta jobbet för dig! ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår värdegrund är respekt för människan.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på kirurg-, ortoped- och gynekologiska mottagningen.

Ser du möjligheter istället för problem? Trivs du i en roll där du får ha kontakt med många människor? Då är detta jobbet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som operationskoordinator är du "spindeln i nätet" när det gäller planering av operationer.

I arbetet ingår:
- bokning och kallelse av patienter till operation
- ansvar för planering av operationsprogram
- telefonkontakt med patienter och många yrkesgrupper och berörda verksamheter.
-viss del av arbetstiden kommer också att ligga mot koordination till kirurg-ortoped- och gynekologiska mottagningen.

Att arbeta som operationskoordinator innebär ett nära samarbete med läkare, ansvariga chefer och övrig personal inom de opererande verksamheterna.

Du koordinerar patientens vårdkedja för att göra den så smidig som möjligt. I arbetet sätter du alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
God planerings-och samarbetsförmåga.
Strukturerat arbetssätt och administrativ förmåga.
Självständighet.
Flexibelt och professionellt bemötande.
Organisatorisk förmåga med känsla för att se helhet och lösningar.
Förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och klara av perioder med hög arbetsbelastning.
God förmåga att hantera många ärenden samtidigt.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Meriterande med tidigare erfarenhet av operationskoordination.

ÖVRIGT
Övrigt
Urvalsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till dokumentationsenheten, specialistpsykiatrin barn

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Specialistpsykiatrin i Region Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där medarbetarna arbetar utifrån integrerade team, ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin i Region Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där medarbetarna arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan.

Dokumentationsenheten är en enhet inom specialistpsykiatrin för barn, unga och vuxna och arbetar med att ge administrativ service till våra patienter och medarbetare i Ljungby och Växjö.

Vill du bli en del av vårt team? Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så ansök gärna redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medicinsk sekreterare som är engagerad och intresserad av att arbeta med ett omväxlande arbete i en bra arbetsmiljö. Tjänsten innefattar en del av ett team för administration inom specialistpsykiatrin i Ljungby.

Exempel på arbetsuppgifter är journaldokumentation, handledning av studerande och remisshantering. Samarbete är en viktig del i det vardagliga arbetet hos oss. Det finns inriktning både för öppenvård och heldygnsvård och vi arbetar tillsammans med många yrkeskategorier som exempelvis läkare, psykologer, sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Möjlighet för utveckling av den digitalisering som genomförs i Region Kronoberg kan även ingå i arbetsuppgifterna om intresse finns. Arbetsuppgifterna kommer delvis kunna utföras via distansarbete om så önskas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.

Du trivs med ett varierande arbete, är flexibel och engagerad i att utveckla vårt arbete. Vi ser att du är noggrann och kan organisera samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är även viktigt att du har ett gott bemötande, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till ortopeden Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi. Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete, där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård. ARB... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi.

Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete, där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare kommer du vara viktig del i det administrativa kring patienten. Vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter som ger dig bred kompetens inom din profession. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat journalskrivning, remisshantering, tidbokning, telefonservice, hantering av kvalitetsregister samt diagnoskodning. Har du intresse för att ta ett större ansvar och utvecklas?

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Vi vill att du har goda kunskaper inom IT och ser gärna att du har erfarenhet från arbete i Cambio Cosmic. Du ser utvecklingsarbete som en naturlig del i vardagen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i Cambio Cosmic och utbildning i diagnosklassificering, men det är inget krav. Du har en betydelsefull roll hos oss. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter med patienter, andra enheter och yrkeskategorier, värderar vi att du har ett gott bemötande, god kommunikativ förmåga och kan ge god service.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till ortopeden Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi. Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete, där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård. ARB... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi.

Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete, där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare kommer du vara viktig del i det administrativa kring patienten. Vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter som ger dig bred kompetens inom din profession. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat journalskrivning, remisshantering, tidbokning, telefonservice, hantering av kvalitetsregister samt diagnoskodning. Har du intresse för att ta ett större ansvar och utvecklas?

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Vi vill att du har goda kunskaper inom IT och ser gärna att du har erfarenhet från arbete i Cambio Cosmic. Du ser utvecklingsarbete som en naturlig del i vardagen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i Cambio Cosmic och utbildning i diagnosklassificering, men det är inget krav. Du har en betydelsefull roll hos oss. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter med patienter, andra enheter och yrkeskategorier, värderar vi att du har ett gott bemötande, god kommunikativ förmåga och kan ge god service.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare sökes till akutkliniken i Ljungby!

Vill du vara med i händelsernas centrum där ingen dag är den andra lik - just nu söker vi medicinska sekreterare till akutkliniken med tjänstgöring i Ljungby! Att arbeta som medicinsk sekreterare på just akutkliniken är ett otroligt spännande och utvecklande arbete. Trivs du med ett jobb med stor flexibilitet och med varierade arbetsuppgifter kommer du passa bra hos oss, och du får med dina kunskaper och erfarenheter möjlighet att bidra till en god och pa... Visa mer
Vill du vara med i händelsernas centrum där ingen dag är den andra lik - just nu söker vi medicinska sekreterare till akutkliniken med tjänstgöring i Ljungby!

Att arbeta som medicinsk sekreterare på just akutkliniken är ett otroligt spännande och utvecklande arbete. Trivs du med ett jobb med stor flexibilitet och med varierade arbetsuppgifter kommer du passa bra hos oss, och du får med dina kunskaper och erfarenheter möjlighet att bidra till en god och patientsäker vård.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare har du en mycket viktig roll. Du är det administrativa stödet och hjälper verksamheten att gå runt!

Vi skriver diktat åt akutmottagningen i Växjö och Ljungby samt åt akutvårdsavdelningen, AVA. Under jourtid skriver vi även inläggningar och akuta operationsberättelser åt ortoped-, kirurg-, kvinno-, barn- och ungdomskliniken. Tjänsten innebär alltså omväxlande arbetsuppgifter med stor variation.

Hos oss får du också chansen att jobba oregelbundna tider då vi har rotationstjänstgöring.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval, så vi rekommenderar dig därför att söka tjänsten redan idag!

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad medicinsk sekreterare och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar.

Du är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, och har goda kunskaper inom IT och Cambio Cosmic. Vi ser dessutom gärna att du har utbildning inom DRG.

För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär samarbete med alla övriga yrkeskategorier i vården. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på akutmottagning.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Administrativ assistent till medicinska sekreterare, ortopedkliniken i Ljun

Vill du jobba med många olika uppgifter, lära dig mycket och ta eget ansvar? I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med kollegor i sekreterargruppen är du ansvarig att möta klinikens behov av vårddokumentation och administrati... Visa mer
Vill du jobba med många olika uppgifter, lära dig mycket och ta eget ansvar?

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med kollegor i sekreterargruppen är du ansvarig att möta klinikens behov av vårddokumentation och administrativt stöd för våra olika enheter.
Placeringen är i Ljungby. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.
Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och självständigt arbete. Du kommer bland annat vara ansvarig för 1177, scanning, posthantering och arbetsuppgifter som stödjer den medicinska sekreterargruppen.

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant utbildning för tjänsten, är du utbildad medicinsk sekreterare, hälso- och vårdadministratör, läkarsekreterare eller liknande är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Hos oss gör din goda service skillnad och vi värdesätter dina kunskaper inom administration. För att lyckas och trivas i rollen som administrativ assistent är du en flexibel person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att arbeta självständigt men även i team med dina kollegor. För att trivas i vår grupp behöver du tycka om variationen i arbetsuppgifter och inte vara främmande för att rycka in där det behövs.

Du har goda kunskaper i svenska språket och gärna erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic.

ÖVRIGT
Facklig företrädare nås via växeln.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till ortopeden Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi. Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete, där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård. ARBE... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi.

Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete, där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare kommer du vara viktig del i det administrativa kring patienten. Vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter som ger dig bred kompetens inom din profession.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Vi vill att du har goda kunskaper inom IT och ser gärna att du har erfarenhet från arbete i Cambio Cosmic.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Krav: Utbildning medicinsksekreterare/Läkarserketerare/vårdadministratör Arbetsuppgifter: Sedvanliga sekreteraruppgifter tex. journalföring, skanning samt kassaarbete vid behov. Arbetstider Måndag-Fredag. Tillträde: September eller enligt överenskommelse. Läkarhuset är en liten vårdcentral belägen i centrala Ljungby. Vi på Läkarhuset finns för patienterna. Vi ger ett personligt bemötande och en lättillgänglig vård. Läkarhuset driver primärvård på uppdrag ... Visa mer
Krav: Utbildning medicinsksekreterare/Läkarserketerare/vårdadministratör
Arbetsuppgifter: Sedvanliga sekreteraruppgifter tex. journalföring, skanning samt kassaarbete vid behov.
Arbetstider Måndag-Fredag.
Tillträde: September eller enligt överenskommelse.
Läkarhuset är en liten vårdcentral belägen i centrala Ljungby.
Vi på Läkarhuset finns för patienterna. Vi ger ett personligt bemötande och en lättillgänglig vård.
Läkarhuset driver primärvård på uppdrag av Region Kronoberg och är en del av bolaget Kronobergshälsan.
I Kronobergshälsan ingår även HVC företagshälsa i Ljungby, vårdcentralen Växjöhälsan och företagshälsovården Hälsoforum i Växjö.
Vårdcentralen Läkarhuset startade i Ljungby i augusti 2011 och listar nya patienter i snabb takt.
Vår vision är att erbjuda rätt vård i rätt tid till hela människan genom hela livet.
Vi är ett sammansvetsat arbetsteam som vi nu vill utöka med en medicinsk sekreterare.
För att trivas med arbetet tror vi att du har ett serviceinriktat och flexibelt arbetssätt, är positiv och har god samarbetsförmåga med övriga personalkategorier.
Du är stresstålig, engagerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har viss IT-vana.
Du får stora möjligheter att själv styra över ditt arbete, dina arbetstider, samt utforma ditt arbete så det passar dig.

Ansökan via mail till:
[email protected]
HR-ansvarig
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till barn- och ungdomskliniken, Ljungby

Är du handlingskraftig och tar egna initiativ? Brinner du för utveckling och förbättringsarbete? Är du flexibel och ansvarstagande med ett engagemang för ditt arbete? Välkommen till vår klinik med barnets bästa i fokus! Barn- och ungdomskliniken bedriver specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år och strävar efter att erbjuda varje barn en individanpassad vård. Barn- och ungdomskliniken har många olika verksamheter för barn upp till 18 år. Inom kliniken... Visa mer
Är du handlingskraftig och tar egna initiativ? Brinner du för utveckling och förbättringsarbete? Är du flexibel och ansvarstagande med ett engagemang för ditt arbete? Välkommen till vår klinik med barnets bästa i fokus!

Barn- och ungdomskliniken bedriver specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år och strävar efter att erbjuda varje barn en individanpassad vård. Barn- och ungdomskliniken har många olika verksamheter för barn upp till 18 år. Inom kliniken finns neonatal vårdavdelning 10, vårdavdelning 11, mottagningar inom specialistmedicin i Växjö och Ljungby, dagvård, lekterapi och paramedicinska kompetenser. På familjehälsan finns mödrabarnhälsovårdspsykologer, logopeder, BVC-konsulter, barn- och ungdomshälsan och En väg in för barn 6–18 år.

Vi söker nu en ny kollega till vår verksamhet i Ljungby.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Sekreterargruppen är tillsammans ansvarig för att möta klinikens behov av vårddokumentation och administrativt stöd för våra olika enheter.
Som medicinsk sekreterare bidrar du med nya tankar och idéer i vårt team. Din basplacering är i Ljungby där du kommer arbeta mot logopedenheterna Växjö, Ljungby och barnmottagningen.

I ditt arbete som medicinsk sekreterare är fokus barnets och familjens bästa. Du är en del av ett utvecklingsinriktat team och arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Inom arbetsgruppen har vi idag ett mycket gott samarbete och ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande, utvecklande och självständigt arbete.
Tjänsten omfattar arbetsuppgifter såsom journalskrivning, tidsbokning, administrera gruppbehandlingar åt logopederna, kontrolluppgifter, telefonservice, fakturahantering, statistik och inköp. Vi erbjuder även distansarbete till viss del.

KVALIFIKATIONER
Som sekreterare är du en viktig tillgång för verksamheten. Hos oss gör din goda service skillnad och vi värdesätter dina kunskaper inom administration.
Du har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare, hälso- och vårdadministratör eller läkarsekreterare. Du har goda kunskaper i svenska språket och gärna erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic.

Samarbete och flexibilitet är dina styrkor. Du gillar variation i ditt arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du tycker om att ta ansvar och bidra till en god arbetsmiljö. Vi vill att du uppfattas som engagerad och noggrann i ditt arbete genom att vara ödmjuk och lyhörd.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till medicinkliniken i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken i Ljungby har cirka 160 anställda varav 10 stycken är medicinska sekreterare. Förutom sedvanlig mottagning/avdelning har vi även bentäthetsmottagning, pacemakermottagning, dagvård, dialysavdelning samt klinisk fysiologi. Sekreterarna på medicinkliniken i Ljungby bemannar mottagningen, dialysen, avdelning ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken i Ljungby har cirka 160 anställda varav 10 stycken är medicinska sekreterare. Förutom sedvanlig mottagning/avdelning har vi även bentäthetsmottagning, pacemakermottagning, dagvård, dialysavdelning samt klinisk fysiologi.

Sekreterarna på medicinkliniken i Ljungby bemannar mottagningen, dialysen, avdelning 2 och avdelning 3. Vi är uppdelade i tre arbetslag där man har ett nära samarbete med varandra. Vi är en härlig arbetsgrupp som trivs tillsammans och värnar om vår gemenskap, här är alla viktiga!

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra medarbetare nu valt att vidga sina vyer söker vi en ny sekreterare. Placeringen är på medicinmottagningen där du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med två andra sekreterare.

Arbetet på medicinmottagningen är väldigt varierande. Förutom sedvanlig journalskrivning skriver man även utlåtanden i röntgensystemet GE-RIS, har hand om posthanteringen en dag i veckan, scanning, telefonservice och är med på remissmöten/teammöten.

Möjlighet till distansarbete kommer att finnas när du blivit lite varm i kläderna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Noggrannhet och känsla för språk är en självklarhet och att du har goda kunskaper inom IT. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic och har utbildning i diagnosklassificering. Har du tidigare jobbat aktivt med kodning är det ett plus.

För att trivas i rollen bör du vara van vid att lösa problem på eget initiativ och kan hantera både arbetstoppar och dalar för att kunna bedriva en patientsäker vård.

Förutom utbildning och kunskap värderar vi självklart din personlighet högt. Sist men inte minst behöver du ha en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Nu söker vi medicinska sekreterare till akutkliniken i Ljungby!

Vill du vara med i händelsernas centrum där ingen dag är den andra lik - just nu söker vi medicinska sekreterare till akutkliniken med tjänstgöring i Ljungby! Att arbeta som medicinsk sekreterare på just akutkliniken är ett otroligt spännande och utvecklande arbete. Trivs du med ett jobb med stor flexibilitet och med varierade arbetsuppgifter kommer du passa bra hos oss, och du får med dina kunskaper och erfarenheter möjlighet att bidra till en god och pa... Visa mer
Vill du vara med i händelsernas centrum där ingen dag är den andra lik - just nu söker vi medicinska sekreterare till akutkliniken med tjänstgöring i Ljungby!

Att arbeta som medicinsk sekreterare på just akutkliniken är ett otroligt spännande och utvecklande arbete. Trivs du med ett jobb med stor flexibilitet och med varierade arbetsuppgifter kommer du passa bra hos oss, och du får med dina kunskaper och erfarenheter möjlighet att bidra till en god och patientsäker vård.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare har du en mycket viktig roll. Du är det administrativa stödet och hjälper verksamheten att gå runt!

Vi skriver diktat åt akutmottagningen i Växjö och Ljungby samt åt akutvårdsavdelningen, AVA. Under jourtid skriver vi även inläggningar och akuta operationsberättelser åt ortoped-, kirurg-, kvinno-, barn- och ungdomskliniken. Förutom de sedvanliga arbetsuppgifterna ansvarar vi nattetid för regionens telefonväxel, larm och bokning av serviceresor. Tjänsten innebär alltså omväxlande arbetsuppgifter med stor variation.

Hos oss får du också chansen att jobba oregelbundna tider då vi har rotationstjänstgöring.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval, så vi rekommenderar dig därför att söka tjänsten redan idag!

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad medicinsk sekreterare och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar.

Du är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, och har goda kunskaper inom IT och Cambio Cosmic. Vi ser dessutom gärna att du har utbildning inom DRG.

För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär samarbete med alla övriga yrkeskategorier i vården. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på akutmottagning.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till ortopeden Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi. Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete, där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård. A... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsplatsen består av 10 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi.

Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete, där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare kommer du vara viktig del i det administrativa kring patienten. Vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter som ger dig bred kompetens inom din profession.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Vi vill att du har goda kunskaper inom IT och ser gärna att du har erfarenhet från arbete i Cambio Cosmic.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Sökes: Medicinska sekreterare till covid 19-vaccination

Från och med vecka 19 söker Bonliva medicinska sekreterare för administrering inom storskalig vaccinering mot Covid-19 för allmänheten i Växjö, Oskarshamn och Borgholm. UPPDRAG & PERIOD Vi söker nu dig som är medicinsk sekreterare till uppdrag på främst heltid, men även deltid. Konsultuppdraget kommer att starta 10:e maj och pågår under begränsad tid, tills dess att all vaccination är avklarad. Arbetstiden är främst dagtid, mån-fre, men även kvällstid på... Visa mer
Från och med vecka 19 söker Bonliva medicinska sekreterare för administrering inom storskalig vaccinering mot Covid-19 för allmänheten i Växjö, Oskarshamn och Borgholm.


UPPDRAG & PERIOD
Vi söker nu dig som är medicinsk sekreterare till uppdrag på främst heltid, men även deltid. Konsultuppdraget kommer att starta 10:e maj och pågår under begränsad tid, tills dess att all vaccination är avklarad.
Arbetstiden är främst dagtid, mån-fre, men även kvällstid på vardagar samt blandade tider på helgerna kan tillkomma. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att assistera sjuksköterskorna som vaccinerar, övrig administration samt observation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av provtagning, vaccination eller administrativa tjänster inom vården. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Det är även meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet från programmet ”Mitt Vaccin”. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.
Vi eftersöker främst dig som antingen bor i ovan nämnda städer alternativt att du befinner dig inom skäligt pendlingsavstånd till antingen en eller flera av dessa städer.


ANSÖKAN
Ansök direkt via länken. Efter din ansökan kommer ansvarig att ta kontakt med dig för mer information kring dina möjligheter.


VARFÖR BONLIVA?
? Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.
? Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.
? Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.
? Förmåner genom 'Bonliva Benefits' med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.


ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN
När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.


OM OSS
Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Öron- näs- och halsmottagningen i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Öron-, näsa- halsmottagningen i Ljungby är en del av ÖNH-kliniken i Kronoberg. Personalgruppen består förutom medicinska sekreterare av läkare, sjuksköterskor, audionomer, totalt ca 11 personer. Vår verksamhet består till största delen av planerad mottagnings- och operationsverksamhet inom ÖNH-sjukvård. Audionommottagningen... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Öron-, näsa- halsmottagningen i Ljungby är en del av ÖNH-kliniken i Kronoberg. Personalgruppen består förutom medicinska sekreterare av läkare, sjuksköterskor, audionomer, totalt ca 11 personer.
Vår verksamhet består till största delen av planerad mottagnings- och operationsverksamhet inom ÖNH-sjukvård. Audionommottagningen utreder och behandlar hörselproblem.
Vi är ett glatt och positivt gäng med högt i tak och ser alla i teamet som betydelsefulla medlemmar.


ARBETSUPPGIFTER
En av våra medicinska sekreterare har fått annan tjänst och vi söker nu dig som vill jobba hos oss.
Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med varierande sekreteraruppgifter t ex journalskrivning, boka och kalla patienter, kvalitetsregister, 1177, administrativa uppgifter åt audionommottagningen med bl. a tidbokning, beställning av hörapparater, statistikarbete, TeleQ mm.

Du arbetar i team med läkare, sjuksköterskor, audionomer. Tillsammans med de medicinska sekreterarna på mottagningen i Växjö har ni gemensam avdelningschef.

Du kommer få en god introduktion och upplärning för att komma in i ditt nya arbete på bästa sätt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör.
Personliga egenskaper såsom noggrannhet, förmåga att hålla ett högt arbetstempo, kunna arbeta både självständigt samt ha god samarbets- och initiativförmåga är viktiga, liksom din förmåga att ge god service till både patienter och övriga personalkategorier.
Du har en positiv inställning, ett gott bemötande och är flexibel i både tanke och handling. Du ser utvecklings- och förbättringsarbete som en naturlig del av arbetsuppgifterna. Du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har goda kunskaper i IT och Cambio Cosmic.
Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare och redo för nya utmaningar? Kom till oss på röntgen!

Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierade arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare, med fokus på administration och att ge god service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill utvecklas hos oss på röntgen. I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på Växjö och Ljungby lasarett. Tjänstens placering är i Ljungby. Här är vi 40 personer som arbetar för att våra remittenter ska kunna sätta rätt diagnoser och ge rätt behandlingar till sina pati... Visa mer
Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierade arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare, med fokus på administration och att ge god service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill utvecklas hos oss på röntgen.

I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på Växjö och Ljungby lasarett. Tjänstens placering är i Ljungby. Här är vi 40 personer som arbetar för att våra remittenter ska kunna sätta rätt diagnoser och ge rätt behandlingar till sina patienter. Utöver medicinska sekreterare, är det främst undersköterskor, röntgensjuksköterskor, och röntgenläkare som arbetar på avdelningen.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med omväxlande sekreteraruppgifter såsom, remisshantering, svarshantering, telefonservice, posthantering, mötesanteckningar, I viss mån skrivning av diktat och att bistå övriga medarbetare med administrativ service. I ditt arbete kommer det dessutom att ingå röntgenspecifika arbetsuppgifter som arkivarbete för bilder och scanning.

Vår grupp arbetar även med andra administrativa arbetsuppgifter som fakturahantering, receptionsarbete, publicering på webb, dokumenthantering, inköp och schemaplacering.

Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete där du får tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Du arbetar tillsammans med ett kompetent team av glada kollegor som brinner för att ge god service till personal både internt och externt samt till patienter.

Våra arbetstider är dagtid måndag-fredag.

KVALIFIKATIONER
Som medicinsk sekreterare på röntgen är du en viktig tillgång för verksamheten. Hos oss gör din goda service skillnad och vi värdesätter dina kunskaper inom administration.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller gått en YH -utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration eller motsvarande. Kunskaper i vårdinformationsystem RIS och Cosmic och bildhanteringssystem PACS är meriterande. Du har en god datavana och vi ser att du är noggrann, självständig och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att hålla ett högt arbetstempo samt god serviceförmåga mot medarbetare och patienter. Du har en positiv inställning och trivs i en föränderlig miljö där du vill vara med och utveckla verksamheten.

Som person har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera i bemötandet med patienter och kollegor.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Verkar tjänsten intressant? Sök redan idag!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till vårdcentralen Sländan

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu söker vi dig som vill arbeta som medicinska sekreterare och utvecklas tillsammans med oss på vårdcentralen Sländan! På Sländan jobbar medicinska sekreterare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare och undersköterskor. Vi har ett gott samarbete med våra kollegor inom primärvå... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu söker vi dig som vill arbeta som medicinska sekreterare och utvecklas tillsammans med oss på vårdcentralen Sländan!

På Sländan jobbar medicinska sekreterare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare och undersköterskor. Vi har ett gott samarbete med våra kollegor inom primärvårdsrehab och på vårdcentralerna Kungshögen och Lagan. Tillsammans arbetar vi med fullt fokus på våra patienter, för att de ska få en vård av god kvalité och med en hög tillgänglighet.

För vi har ett viktigt uppdrag och står inför många spännande utmaningar framöver. Med digitalisering, nya arbetssätt och omställning till den nära vården. En resa vi hoppas du vill vara med på och utveckla tillsammans med oss.

Sländan är en arbetsplats där vi tar hand om varandra och gör vårt bästa för att hjälpas åt i vardagen. Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas, känna arbetsglädje och kunna utvecklas på jobbet. Som ny medarbetare får du en stabil introduktion på arbetsplatsen och handledning i dina arbetsuppgifter. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba med varierande uppgifter och lära dig mycket? Vi erbjuder dig ett vårdnära arbete som berikas av kontakter med patienter i alla åldrar och livssituationer.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårdadministration kring våra besök men även fungera som ett viktigt administrativt stöd till våra chefer och medarbetare. Arbetsuppgifterna är både breda och omväxlande - du kommer bland annat att arbeta med journalskrivning, telefonservice, tidsbokningar, receptions- och kassaarbete. Hos oss arbetar du både självständigt och är en del i vårt administrativa team.

Vi ser dig och dina kunskaper inom administration som en viktig del av vår framtid. Vi vill att du som medicinsk sekreterare bidrar med nya tankar och idéer i arbetet med att utveckla vårt administrativa arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic är det meriterande.

Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett intresse av att arbeta i team. Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer. I ditt arbete är du är ansvarsfull och noggrann.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till kirurgi-, ortoped- och gyn mottagningen i Ljungb

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Koordinationen består av 7 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi. Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård. A... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Koordinationen består av 7 medarbetare som arbetar inom specialiteterna kirurgi, ortopedi och gynekologi.
Nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas som medicinsk sekreterare och som trivs med ett ansvarsfullt arbete där du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att bidra till god och patientsäker vård.ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare kommer du vara viktig del i det administrativa kring patienten. Du kommer att arbeta med koordinationen mot skopiverksamheten. Vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter som ger dig bred kompetens inom din profession.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Vi vill att du har god kunskaper inom IT och ser gärna att du har erfarenhet från arbete i Cambio Cosmic.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till medicinkliniken i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken i Ljungby har cirka 160 anställda varav 10 stycken är medicinska sekreterare. Förutom sedvanlig mottagning/avdelning har vi även bentäthetsmottagning, pacemakermottagning, dagvård, dialysavdelning samt klinisk fysiologi. Sekreterarna bemannar mottagningen, dialysen, avdelning 2 och avdelning 3. Vi är uppde... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken i Ljungby har cirka 160 anställda varav 10 stycken är medicinska sekreterare. Förutom sedvanlig mottagning/avdelning har vi även bentäthetsmottagning, pacemakermottagning, dagvård, dialysavdelning samt klinisk fysiologi.

Sekreterarna bemannar mottagningen, dialysen, avdelning 2 och avdelning 3. Vi är uppdelade i 3 arbetslag där man har ett nära samarbete med varandra. Vi är en härlig arbetsgrupp som trivs tillsammans och värnar om vår gemenskap. Här är alla viktiga!

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig söker vi nu en ny medarbetare. Placeringen kommer vara på avdelning 2 där du tillsammans med en kollega ansvarar för det dagliga avdelningsarbetet. Förutom att skriva diktat för avdelningen ansvarar man även för utskrifter åt dagvården, hematologmottagningen och i röntgensystemet GE-RIS. Man täcker även upp på vår andra avdelning vid frånvaro.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Noggrannhet och känsla för språk är en självklarhet och att du har goda kunskaper inom IT. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic och har utbildning i diagnosklassificering. Har du kunskap i att hantera tidböcker och remisshantering är det en fördel. Har du dessutom jobbat i GE-RIS är det ett plus. Förutom utbildning och kunskap värderar vi självklart din personlighet högt. Sist men inte minst behöver du ha en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor.

För att trivas i rollen bör du vara van vid att lösa problem på eget initiativ och kunna hantera både arbetstoppar och dalar för att bedriva en patientsäker vård.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till vårdcentralen Kungshögen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu söker vi en ny kollega och medicinsk sekreterare med placering på vårdcentralen Kungshögen. Här möts du av ett gott samarbete och teamarbete. Vi är ett härligt gäng bestående av medicinska sekreterare, undersköterskor, distrikts- och sjuksköterskor, distrikts- och utbildningsläkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu söker vi en ny kollega och medicinsk sekreterare med placering på vårdcentralen Kungshögen.

Här möts du av ett gott samarbete och teamarbete. Vi är ett härligt gäng bestående av medicinska sekreterare, undersköterskor, distrikts- och sjuksköterskor, distrikts- och utbildningsläkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och psykosociala resurser. Vi har också ett nära samarbete med Vårdcentralen Sländan och Lagan.

På Kungshögen finns det plats för dig må bra och utvecklas i yrkesrollen. Vi är måna om att skapa en god hälsa och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Som ny medarbetare får du en stabil introduktion på arbetsplatsen och handledning i dina arbetsuppgifter. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.

Du hittar oss på sjukhusområdet i Ljungby. Välkommen!ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårdadministration kring våra besök men även fungera som ett viktigt administrativt stöd till våra chefer och medarbetare. Vi erbjuder dig ett vårdnära arbete som berikas av kontakter med patienter i alla åldrar och livssituationer. Du kommer bland annat att få arbeta med:

• journalskrivning
• statistik, beställningar
• receptionsarbete
• telefon och posthanteringKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic är det meriterande.

Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett intresse av att arbeta i team. Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer. I ditt arbete är du är ansvarsfull och noggrann.


ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till vårdcentralen Sländan

Välkommen till vårdcentralen Sländan! Vi finns på sjukhusområdet i Ljungby och har ca 10 000 listade patienter. Nu letar vi efter någon som vill bli vår nya medicinska sekreterare och kollega. Hos oss på Sländan värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö för våra medarbetare och för att skapa bättre vård och hälsa för våra patienter. Här värnar vi om en god gemenskap, teamarbete och ett gott patientbemötande. Vi är ett härligt gäng bestående ... Visa mer
Välkommen till vårdcentralen Sländan!
Vi finns på sjukhusområdet i Ljungby och har ca 10 000 listade patienter. Nu letar vi efter någon som vill bli vår nya medicinska sekreterare och kollega.

Hos oss på Sländan värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö för våra medarbetare och för att skapa bättre vård och hälsa för våra patienter. Här värnar vi om en god gemenskap, teamarbete och ett gott patientbemötande. Vi är ett härligt gäng bestående av medicinska sekreterare, undersköterskor, distrikts- och sjuksköterskor, distrikts- och utbildningsläkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och psykosociala resurser.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårdadministration kring våra besök men även fungera som ett viktigt administrativt stöd på arbetsplatsen. Du är en viktig del i verksamheten och dina arbetsuppgifter kommer framför allt att vara journalskrivning, telefonservice, tidsbokningar, receptions- och kassaarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic är det meriterande.

Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett intresse av att arbeta i team. Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer. I ditt arbete är du är ansvarsfull och noggrann.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Vi söker en medicinsk sekreterare till Lasarettsrehab i Region Kronoberg

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi som jobbar på Lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Växjö och Ljungby. Vår vision är "Med engagemang glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet Hos oss på lasarettsrehab jobbar sekreterare, rehabassistenter, kuratorer, logopeder, ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi som jobbar på Lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Växjö och Ljungby. Vår vision är "Med engagemang glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet
Hos oss på lasarettsrehab jobbar sekreterare, rehabassistenter, kuratorer, logopeder, dietister, sexolog, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

När du kommer till oss möts du av ett stort gäng engagerade medarbetare. Tillsammans med kollegor i sekreterargruppen utgör du navet för att vår verksamhet skall rulla. Du fyller en mycket viktig funktion hos oss!

Du kommer att jobba mot både Växjö och Ljungby, från din arbetsplats i Växjö,ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba med många olika uppgifter och lära dig mycket? Hos oss får du både arbeta självständigt och vara en del av en administrativ enhet.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårdadministration kring våra besök men även fungera som ett viktigt administrativt stöd till våra chefer och medarbetare. Arbetsuppgifterna är breda och omväxlande! Du kommer bland annat att arbeta med fakturahantering, beställningar, mottagning i reception och telefon, journalskrivning, statistik och dokumentationsarbete.

Vi ser dig och dina kunskaper inom administration som en viktig del av vår framtid! Vi vill att du som medicinsk sekreterare bidrar med nya tankar och idéer i arbetet med att utveckla Lasarettsrehabs administrativa stöd.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en godkänd utbildning som medicinsk sekreterare, hälso- och vård/administratör eller liknande. Erfarenhet eller intresse av att vidareutvecklas inom ekonomi är viktigt då en del av tjänst innebär arbete med fakturor och beställningar. Erfarenhet av ekonomisystem som t ex Raindance är meriterande. Vi ser också gärna att du har kunskap om journalsystemet Cosmic och, självklart, är du van vid Office-paketet.

För att lyckas och trivas i rollen som medicinsk sekreterare är det viktigt att du är flexibel och trivs med breda och varierande arbetsuppgifter. Du behöver ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra. Du har ett professionellt bemötande och god förmåga att skapa kontakt i möten med människor. För att trivas i vår grupp behöver du tycka om variationen i arbetsuppgifter och inte vara främmande för att rycka in där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med din ansökan!ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Är du vår nya medicinska sekreterare? Medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ljungby lasarett är ett länsdelssjukhus. Vi har korta beslutsvägar vilket är en av det lilla sjukhusets stora fördelar. Trots vår storlek har vi de flesta kliniker och specialiteter representerade, dessutom med akutsjukvård dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby består av två vårdavdelningar, mottagningar, fysiologi... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ljungby lasarett är ett länsdelssjukhus. Vi har korta beslutsvägar vilket är en av det lilla sjukhusets stora fördelar. Trots vår storlek har vi de flesta kliniker och specialiteter representerade, dessutom med akutsjukvård dygnets alla timmar.
Medicinkliniken i Ljungby består av två vårdavdelningar, mottagningar, fysiologiskt laboratorium, dialysenhet och medicinsk dagsjukvård. Kliniken har ca 150 anställda.

Vi sekreterare som arbetar för Medicinkliniken i Ljungby ingår i en gemensam vårdadministration inom Medicin- och akutcentrum.
Inom den gemensamma vårdadministrationen är vi ca 70 medarbetare.

Vi söker dig som vill arbeta på medicinavdelning 3 tillsammans med en annan medicinsk sekreterare. Du kommer också att ha ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper inom verksamheten. Tjänsten är ett vikariat för kollega som kommer att vara föräldraledig.

Tillsammans med sekretargruppens engagerade medarbetare kommer du att bli en värdefull spelare i vårt team. Vi är ett härligt gäng som trivs och har roligt på jobbet vilket vi hoppas att du också vill ha!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha varierande vårdadministrativa arbetsuppgifter med fokus på journalskrivning, både åt avdelningen men även åt andra enheter. Du kommer även att vara ansvarig för remisshantering samt sköta någon tidbok för utvalt team. Du kommer att vara en viktig del i den administrativa handläggningen kring patienten. På medicinkliniken strävar vi efter att arbeta för att rätt använd kompetens används och har ambitionen att utveckla detta ytterligare framöver. Detta ger goda möjligheter för rätt person att vara med och utforma arbetsinnehållet på olika sätt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara utbildad läkarsekreterare eller medicinsk sekreterare. Du får gärna ha erfarenhet från arbete på vårdavdelning men det är inget krav. Kan du Cosmic och GE RIS är det en fördel.

Vi vill att du ska älska att sköta det administrativa arbetet kring patienten och att du ska känna stolthet för ditt yrke. Som person ska du vara noggrann, kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

För att trivas med arbetet ser vi att det är bra om du är flexibel i både tanke och handling samt har en hög servicekänsla. Att du är rätt person i vår grupp är viktigt för oss och vi söker en kollega som ser det som självklart att bidra till en bra arbetsmiljö genom en positiv inställning. Vi vill också att du ska ha en god samarbetsförmåga.

Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden, så tveka inte på att skicka in din ansökan direkt.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga relevanta meriter för sökt tjänst, såsom examensbevis och tjänstgöringsintyg som styrker din arbetslivserfarenhet.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre