Lediga jobb Region Kronoberg, Sjukhusvård i Ljungby

Se alla lediga jobb från Region Kronoberg, Sjukhusvård i Ljungby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ljungby som finns inom det yrket.

Fysioterapeut till Lasarettsrehab i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga. Våra... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga.

Våra team är indelade utifrån verksamhetsområden. Vi ser det lika självklart att samarbeta med professioner inom den egna enheten som avdelning och mottagning. Vi behöver nu fysioterapeut till Lasarettet i Ljungby.

Kompetensutveckling är viktigt för oss så du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, både i det patientnära arbetet och genom vidareutbildningar.

Vår vision är Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet.

Vi är en organisation i utveckling, hoppas att du vill bli en av oss!
ARBETSUPPGIFTER
Vi på Lasarettsrehab arbetar på vårdavdelningar och inom öppenvård. Våra områden är andning/cirkulation, neurologi samt ortopedi/kirurgi. Arbetsuppgifterna består av bedömning av funktionsförmåga, träning av fysisk förmåga, behandlingsinsatser, utprovning av hjälpmedel samt samverkan med kommun och primärvård.

Nu söker vi dig som vill arbeta inom sluten- och öppenvård. Det finns möjlighet att arbeta inom flera olika ansvarsområden.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet som fysioterapeut men välkomnar även ansökan från dig som avslutar din utbildning i sommar.
Du tycker om teamarbete och självständigt arbete och du har förmåga att ta egna initiativ i det dagliga arbetet. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och du kan anpassa dagen efter förutsättningarna.ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi tillämpar löpande urval vid rekryteringen, så vänta inte med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Bemanningsplanerare, vik Anestesikliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Region Kronoberg erbjuder dig friskvårdsbidrag, förmånligt årskort på tåg och buss, rabatt på våra personalrestauranger, egna träningslokaler, personalklubbar och inflyttarservice. Vi tänker en person som jobbar över hela kliniken i Ljungby men tillhör rent organisatoriskt Operationsenheten Ljungby. Du kommer ha en nyckel... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Region Kronoberg erbjuder dig friskvårdsbidrag, förmånligt årskort på tåg och buss, rabatt på våra personalrestauranger, egna träningslokaler, personalklubbar och inflyttarservice.

Vi tänker en person som jobbar över hela kliniken i Ljungby men tillhör rent organisatoriskt Operationsenheten Ljungby. Du kommer ha en nyckelroll i verksamheterna och ha en samordnande funktion.

Nu söker vi på Anestesikliniken i Ljungby en vikarie som är ett administrativt stöd. Du kommer att ha funktionsansvar och ha nära samarbeta med andra bemanningsplanerare. Din arbetsplats kommer att vara på Operationsenheten, du kommer att arbeta mot Steriltekniska enheten och Operationsenheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som bemanningsplanerare ansvarar du för planering och avlastar inom det administrativa området. Du avlastar chefen så de administrativa uppgifterna är klara och chefen kan godkänna.

Du kommer att ansvara för Timecare, årsarbetstidsschemaläggning för anestesi, operation och sterilcentralens medarbetare. Arbeta med turbyten, semestertillsättning och akuta vakanta pass. Bokning av obligatoriska utbildningar. Kontakten med hyrbolag och resurs och bemanningsenheten. Attestering av fakturor. Föra protokoll på APT och andra möten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har personaladministrativ utbildning/vårdutbildning med intresse för administrativt arbete och verksamhetsutveckling.
Du bör ha god datorvana och kan arbeta med olika IT-program.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid att du är stresstålig, flexibel, har lätt för sociala kontakter. Gillar att organisera och strukturera sitt arbete. Öppenhet för att lära sig nytt och ser nya uppdrag som utmaningar.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga relevanta meriter för sökt tjänst (utbildningsbetyg, tjänstgöringsintyg, tjänstgöringsbetyg, ej fotokopior).
Motivera i din ansökan vad som gör dig bäst lämpad för tjänsten.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Röntgensjuksköterska? Vi har en möjlighet för dig!

Välkommen som röntgensjuksköterska till Region Kronoberg! Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler och med modern utrustning. Vi ser fram emot att få dig som ny kollega! I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Du som nyanställd kommer att få en omfattande individuell introduktion. Om du bor utanför länet kan vi erbjuda dig inflytt... Visa mer
Välkommen som röntgensjuksköterska till Region Kronoberg! Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler och med modern utrustning. Vi ser fram emot att få dig som ny kollega!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Du som nyanställd kommer att få en omfattande individuell introduktion. Om du bor utanför länet kan vi erbjuda dig inflyttarservice, där stöd erbjuds i att hitta bostad och att lära känna Kronobergs län. Läs mer här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/

ARBETSUPPGIFTER
I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på båda sjukhusen i Ljungby och Växjö, sammanlagt är vi närmare 140 medarbetare. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med beredskap och jourverksamhet på kvällar, nätter och helger. Vi söker nu en röntgensjuksköterska till vår verksamhet i Ljungby. I Ljungby finns det möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi och magnetkameraundersökning.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för röntgensjuksköterska med rotation på olika modaliteter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiografi. Har du tidigare erfarenhet inom området är det mycket meriterande men absolut inget krav.

Som person ser vi att du är flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på bästa sätt och trivs i både planerad och akutverksamhet. Vidare ser vi även att du drivs av utmaningar, ansvar samt har lätt för att samarbeta. Du sprider en positiv attityd och vill medverka till en god arbetsmiljö.

Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Sjuksköterskor till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägar... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägarna är korta. Vi erbjuder ett intressant arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Medicinkliniken söker nu sjuksköterskor till avdelning 2 och 3.

Avdelning 2 är en stroke- och neurologiavdelning med rehabilitering. Här vårdas, förutom patienter med akut stroke, även patienter med andra neurologiska sjukdomar och patienter som har ett behov av inneliggande rehabilitering. En del av enheten har också en inriktning för multisjuka äldre som tillfälligt behöver akut omhändertagande.

På avdelning 3 vårdas patienter med hjärtsjukdomar, där tre hjärtintensivvårdsplatser ingår, samt patienter med allmän internmedicinska diagnoser.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på medicinklinik ges du möjlighet att få en bred kunskap om de vanligast förekommande medicinska diagnoserna.

Du arbetar i team tillsammans med patienten, undersköterskor, läkare och paramedicin. Du ansvarar för att planera omvårdnaden för patienter med medicinska diagnoser såväl i det dagliga arbetet som på längre sikt.

Vi erbjuder dig:
- en individanpassad introduktion
- en efaren mentor som följer dig under dina två första år
- ett glatt och härligt gäng kollegor
- ett arbetsklimat som främjar egna idéer och förslag
- teamarbete med stor möjlighet att utvecklas
- nattindex 1.4, vilket innebär en arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring
- ett bonussystem som ger dig extra bonusutbetalning när du arbetar obekväma arbetstider.

Är du nyutexaminerad? Då erbjuder vi dig ett tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram, som en del i introduktionen. Syftet är att skapa en trygg övergång från att vara student till att bli medarbetare i Region Kronoberg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara en del av medicinkliniken i Ljungby. Du ska arbeta aktivt för att patientens behov ska styra utvecklingen av verksamheten.

Vi vill att du är flexibel, driftig, gillar utmaningar och har lätt för att samarbeta både inom avdelningen men även med övriga enheter på kliniken. Du ser din roll hos oss som en naturlig del i att uppfylla verksamhetens mål och vill bidra till dem genom din insats.

Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Undersköterska till röntgen i Ljungby!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Röntgen Ljungby och Växjö är två olika avdelningar som tillhör samma verksamhetsområde inom Sjukhusvården i Region Kronoberg. I Ljungby utförs de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökning samt interventioner. Verksamheten bedrivs huvudsaklig... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Röntgen Ljungby och Växjö är två olika avdelningar som tillhör samma verksamhetsområde inom Sjukhusvården i Region Kronoberg.

I Ljungby utförs de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökning samt interventioner. Verksamheten bedrivs huvudsakligen under dagtid men med beredskap och jourverksamhet under kvällar, nätter och helger. I dagsläget är vi ca 35 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som undersköterska hos oss kommer du att ta emot patienter i receptionen samt hjälpa till vid alla undersökningar på röntgen. Du kommer även att ingå i jour- och beredskapsschema. Som nyanställd kommer du att få introduktion på avdelningen.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är färdigutbildad undersköterska med god datavana. Du är engagerad i ditt arbete och har lätt för att samarbeta och kunna bemöta patienter, anhöriga och medarbetare på ett respektfullt och trevligt sätt.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Sektionsledare till medicinkliniken i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsväga... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägarna är korta. Vi erbjuder ett intressant arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Den nu aktuella tjänsten är placerad på avdelning 2, som är en stroke och neurologiavdelning med rehabilitering. Här vårdas, förutom patienter med akut stroke, även patienter med andra neurologiska sjukdomar och patienter som har ett behov av inneliggande rehabilitering samt multisjuka äldre. Målet för vår verksamhet är att ta hand om patienterna i sjukdomens akuta skede, men också för att träna och tillvarata det friska för att kunna återgå till ett så självständigt liv som möjligt.


ARBETSUPPGIFTER
Som sektionsledare erbjuds du ett varierat och intressant arbete med möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Dina arbetsuppgifter som sektionsledare kommer bland annat vara att

- Driva vårdprocesser framåt tillsammans med avdelningschef och medicinskt ledningsansvarig.
- Tillsammans med enhetens personal utveckla vården och implementera ny kunskap.
- Ha ett övergripande ansvar för de möten som sker kontinuerligt.
- Arbeta med samverkan både internt och externt.
- Samordna och planera interna utbildningsinsatser på uppdrag av avdelningsschef.
- Vara avdelningschefen behjälplig i bemanningsfrågor.
- Ersätta avdelningschef vid frånvaro.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är
- legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom neurologi eller vård av äldre.
- Initiativrik och ser möjligheter istället för hinder.
- Engagerad i ditt arbete och bidrar till ett gott arbetsklimat.
- Kommunikativ och duktig på att skapa och bibehålla goda kontakter.
- Har lätt för att ställa om till rådande situationer, och tycker om när din dag är innehållsrik och varierande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga ur ett tvärprofessionellt perspektiv.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Överläkare till kirurgkliniken i Region Kronoberg, Lasarettet i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Kirurgkliniken i Region Kronoberg ansvarar för kirurgi och urologi för länets invånare och bedriver akut och elektiv verksamhet vid både Centrallasarettet i Växjö och Lasarettet i Ljungby. Vi söker överläkare i kirurgi med huvudsaklig placering i Ljungby. ARBETSUPPGIFTER I Ljungby bedrivs akut kirurgisk vård dygnet ru... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Kirurgkliniken i Region Kronoberg ansvarar för kirurgi och urologi för länets invånare och bedriver akut och elektiv verksamhet vid både Centrallasarettet i Växjö och Lasarettet i Ljungby.

Vi söker överläkare i kirurgi med huvudsaklig placering i Ljungby.

ARBETSUPPGIFTER
I Ljungby bedrivs akut kirurgisk vård dygnet runt med akutmottagning, operationsberedskap och IVA. På den elektiva sidan är verksamheten till stor del inriktad på laparoskopi inom bukvägg, gallvägar, obesitas och kolon. Den endoskopiska verksamheten är omfattande med gastro- och koloskopier. Kliniken disponerar en vårdavdelning och en välutrustad mottagning.


På kliniken finns idag sex överläkare och fyra ST-läkare. Gemenskapen och arbetsglädjen är stor och vi drar nytta av det lilla sjukhusets fördelar med korta beslutsvägar och informell problemlösning för patienternas
bästa. Vi är bra på att stötta och hjälpa varandra vilket bl.a. gett oss toppbetyg i SYLFs AT-rankning under ett flertal år.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är bakjourskompetent kirurg med flera års erfarenhet som specialist. Intresse för och erfarenhet av laparoskopisk kirurgi är meriterande liksom god endoskopisk vana och vi ser gärna att du har stor bredd i ditt kirurgiska kunnande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där ödmjukhet, samarbetsförmåga och noggrannhet är hörnstenar.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029 Visa mindre

Specialistläkare till röntgenavdelningen i Ljungby

Vi söker en specialistläkare till röntgenavdelningen i Ljungby! I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på båda sjukhusen i Ljungby och Växjö, sammanlagt är vi närmare 140 medarbetare. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med beredskap och jourverksamhet på kvällar, nätter och helger. På röntgenavdelningen i Ljungby arbetar totalt cirka 40 personer; läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Uppdraget är att bedriva bild- och f... Visa mer
Vi söker en specialistläkare till röntgenavdelningen i Ljungby!

I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på båda sjukhusen i Ljungby och Växjö, sammanlagt är vi närmare 140 medarbetare. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med beredskap och jourverksamhet på kvällar, nätter och helger.
På röntgenavdelningen i Ljungby arbetar totalt cirka 40 personer; läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Uppdraget är att bedriva bild- och funktionsdiagnostik med god kvalitet inom givna förutsättningar. Vår verksamhet är allsidig och utrustningen modern. Avdelningen håller just nu på att installera 2 nya datortomografer och 1 nytt skelettlab.

I Ljungby utförs de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökning samt interventioner. Verksamheten bedrivs huvudsakligen under dagtid men med beredskap och jourverksamhet under kvällar och helger. Extern granskning av undersökningar nattid.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och vidareutveckla en välfungerande röntgenavdelning där patienterna är i fokus är detta rätt tjänst för dig! Du kommer huvudsakligen att arbeta med undersökningar samt interventioner med möjlighet att bibehålla en bred radiologisk kompetens. Arbetet kräver att du är en noggrann och kvalitetsdriven person som är öppen för förändringar och har god samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har svensk läkarlegitimation och är en engagerad specialistläkare med bred kompetens. Du är specialist i medicinsk radiologi eller bild- och funktionsmedicin. Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. I tjänsten ingår även jour kvällar och helger. Vi kommer fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Undersköterska till Ortopedkliniken, avdelning 5, Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Avdelning 5 är en vårdavdelning med inriktning på akut och elektiv ortopedi. På avdelningen finns 16 vårdplatser och vi är totalt cirka 35 medarbetare inom kategorierna sjuksköterskor och undersköterskor. Organisatoriskt tillhör vi ortopedkliniken. ARBETSUPPGI... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Avdelning 5 är en vårdavdelning med inriktning på akut och elektiv ortopedi. På avdelningen finns 16 vårdplatser och vi är totalt cirka 35 medarbetare inom kategorierna sjuksköterskor och undersköterskor. Organisatoriskt tillhör vi ortopedkliniken.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss blir du en viktig del för att nå upp till vårt övergripande mål, som är att bedriva god och säker vård.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete, som ger dig bred erfarenhet av omvårdnad inom ortopedi.

KVALIFIKATIONER
Utbildad undersköterska. Gärna erfarenhet av ortopedi och akutsjukvård. Du är engagerad i ditt arbete och strävar efter att göra det lilla extra för patienten. Du har god samarbetsförmåga och trevligt bemötande.

ÖVRIGT
Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704. Visa mindre

Bemanningsplanerare till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägar... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägarna är korta. Vi erbjuder ett intressant arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som bemanningsplanerare kommer du att organisatoriskt vara placerad på avdelning 2 men du kommer att arbeta med båda slutenvårdsavdelningarna. Din vardag kommer främst att utgöras av mycket kontakter med medarbetare och chefer. I dina arbetsuppgifter ingår att:

- Koordinera och sammanställa enheternas scheman
- Hantera bemanningsplanering vid utbildningsdagar, kortare frånvaro, arbetsanhopning och semesterplanering
- Omfördela resurser
- Vara delaktig i introduktionsplanering och uppföljning
- Tillstyrka ledigheter, frånvaro, turbyten etc


KVALIFIKATIONER
Du bör ha:
- gymnasial administrativ utbildning eller annan lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.
- Goda datakunskaper, systemkunskap inom Timecare Planering och Timecare Pool.
- Kunskap gällande offentlig sektors avtal.
- Kunskap om hälsofrämjande schemaläggning.
Erfarenhet krävs.

Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad och lösningsfokuserad, kan skapa förtroende och goda relationer samt sätta gränser. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha kontakt med andra människor, både medarbetare, chefer och stödfunktioner. Arbetet kan stundtals bli stressigt och för att trivas i denna roll bör du kunna hantera detta. Det är samtidigt viktigt att du har logistisk förmåga.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Fysioterapeuter till Lasarettsrehab i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga. Våra... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga.

Våra team är indelade utifrån verksamhetsområden. Vi ser det lika självklart att samarbeta med professioner inom den egna enheten som avdelning och mottagning. Vi behöver nu fysioterapeut till Lasarettet i Ljungby.

Kompetensutveckling är viktigt för oss så du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, både i det patientnära arbetet och genom vidareutbildningar.

I år fick vi Fysioterapeuternas nationella kvalitetspris för projektet Cancer + Träning = sant, samt Swedhearts nationella kvalitetsregisters diplom för flest utförda och registrerade cykeltester i Sephia under 2018.

Vår vision är Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet.

Vi är en organisation i utveckling, hoppas att du vill bli en av oss!
ARBETSUPPGIFTER
Vi på Lasarettsrehab arbetar på vårdavdelningar och inom öppenvård. Våra områden är andning/cirkulation, neurologi samt ortopedi/kirurgi. Arbetsuppgifterna består av bedömning av funktionsförmåga, träning av fysisk förmåga, behandlingsinsatser, utprovning av hjälpmedel samt samverkan med kommun och primärvård.

Nu söker vi dig som vill arbeta inom sluten- och öppenvård. Det finns möjlighet att arbeta inom flera olika ansvarsområden. Till en av tjänsterna önskar vi att du som söker har erfarenhet av eller intresse för neurologi.KVALIFIKATIONER
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sjukhusvård men välkomnar även ansökan från dig som är nyutexaminerad.

Du tycker om teamarbete och självständigt arbete och du har förmåga att ta egna initiativ i det dagliga arbetet. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och du kan anpassa dagen efter förutsättningarna.ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval vid rekryteringen, så vänta inte med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Röntgensjuksköterska sökes till Ljungby

Välkommen som röntgensjuksköterska till Region Kronoberg! Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler och med modern utrustning. Vi ser fram emot att få dig som ny kollega! I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Du som nyanställd kommer att få en omfattande individuell introduktion. Om du bor utanför länet kan vi erbjuda dig inflytt... Visa mer
Välkommen som röntgensjuksköterska till Region Kronoberg! Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler och med modern utrustning. Vi ser fram emot att få dig som ny kollega!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Du som nyanställd kommer att få en omfattande individuell introduktion. Om du bor utanför länet kan vi erbjuda dig inflyttarservice, där stöd erbjuds i att hitta bostad och att lära känna Kronobergs län. Läs mer här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/


ARBETSUPPGIFTER
I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på båda sjukhusen i Ljungby och Växjö, sammanlagt är vi närmare 140 medarbetare. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med beredskap och jourverksamhet på kvällar, nätter och helger. Vi söker nu en röntgensjuksköterska till vår verksamhet i Ljungby. I Ljungby finns det möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi och magnetkameraundersökning.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för röntgensjuksköterska med rotation på olika modaliteter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiografi. Har du tidigare erfarenhet inom området är det mycket meriterande men absolut inget krav.

Som person ser vi att du är flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på bästa sätt och trivs i både planerad och akutverksamhet. Vidare ser vi även att du drivs av utmaningar, ansvar samt har lätt för att samarbeta. Du sprider en positiv attityd och vill medverka till en god arbetsmiljö.

Välkommen in med din ansökan!


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Specialistläkare/ Överläkare, Ögonkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi hoppas att du vill bli en av oss! Ögonkliniken har verksamhet både i Växjö och Ljungby, och bedriver framför allt öppenvårdsverksamhet med mottagning och kirurgisk verksamhet. Kliniken har totalt 16 läkartjänster, varav 4 är ST läkare. På kliniken arbetar förutom sjukvårdspersonal även två optiker. Verksamheten i Lju... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Ögonkliniken har verksamhet både i Växjö och Ljungby, och bedriver framför allt öppenvårdsverksamhet med mottagning och kirurgisk verksamhet.
Kliniken har totalt 16 läkartjänster, varav 4 är ST läkare. På kliniken arbetar förutom sjukvårdspersonal även två optiker.

Verksamheten i Ljungby är väl fungerande med 2 läkartjänster, 2 sjuksköterskor, 2 undersköterskor samt 1 ortoptist.

ARBETSUPPGIFTER
Du har en grundplacering i Ljungby och arbetar i nära samarbete med mottagningen i Växjö, genom bland annat gemensamma möten och utbildningar. I ditt arbete ingår sedvanliga mottagningsuppgifter, inklusive retinal- och YAG laserbehandlingar. Mottagningen har även OCT, SLO och separat rum för intravitreala injektioner. För den intresserade finns även möjlighet till ögonlocksoperationer.
Det ingår ingen kvälls- och nattjoursarbete i tjänsten.

Vi är måna om att du ska få en bra start hos oss därför får du en gedigen individuell introduktion. Utöver introduktionen erbjuder vi dig:
• Gott arbetsklimat
• Mentorskap
• Schema med möjlighet att påverka din egen utveckling
• Inflyttarservice

Som medarbetare i Region Kronoberg får du även tillgång till friskvårdsbidrag, föreläsningar och aktiviteter från friskvårds- och hälsoenheten och mycket annat.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har av Socialstyrelsen godkänd specialistkompetens inom ögonsjukdomar.
Du visar att du har en vilja att vara en del av kliniken genom att bidra till ett gott arbetsklimat. Du ser samarbete som en framgångsfaktor i det dagliga arbetet mellan olika medarbetare. Tillsammans med övriga medarbetare vill du bidra med din kompetens så att patienterna får en god vård.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga relevanta betyg/intyg som styrker dina meriter, exempelvis kopia på läkarlegitimation och tjänstgöringsintyg från tidigare anställningar.
Vänligen bifoga relevanta meriter till sökt tjänst. Löpande urval görs.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Sjuksköterska till medicinmottagningen Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ljungby erbjuder en trygg miljö för barnfamiljer med bra skola och barnomsorg. Här finns tillgång till skön natur med många sjöar. Ljungby är mycket lättillgängligt från storstadsområdena och från övriga Europa och med strategisk placering vid E4: an och väg 25. Ljungby är en aktiv sportstad med världsomspännande industrie... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ljungby erbjuder en trygg miljö för barnfamiljer med bra skola och barnomsorg. Här finns tillgång till skön natur med många sjöar. Ljungby är mycket lättillgängligt från storstadsområdena och från övriga Europa och med strategisk placering vid E4: an och väg 25. Ljungby är en aktiv sportstad med världsomspännande industrier.

Ljungby Lasarett har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken har ca 150 anställda. Vi har medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning (för hela Kronobergs län) samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar, den ena inriktad mot stroke/neurologi rehab samt vård för de mest sjuka äldre, den andra inriktad mot avancerad internmedicinsk vård.


ARBETSUPPGIFTER
Är du sjuksköterska och nyfiken på mottagningsarbete inom medicinsk specialistsjukvård? Gillar du att arbeta under strukturerade former samtidigt som du är flexibel och kan arbeta självständigt? Då passar du in hos oss på medicinmottagningen i Ljungby! Vi söker dig som vill komma till en utvecklande enhet full av arbetsglädje och engagemang. Vi har en trygg och stabil personalgrupp som arbetar mot gemensamma mål och trivs på jobbet!

Du kommer att vara del i vårt neurologteam där du tillsammans med övrig personal ansvarar för neurologmottagningens olika arbetsuppgifter med särskild inriktning på MS. Du kommer även att arbeta med telefonrådgivning (vi använder TeleQ) och på vår AK-mottagning, där du efter upplärning självständigt ordinerar/dosjusterar Waran och annan antikoagulantia.
Vid heltidsanställning tillämpar vi samtjänstgöring mot annan enhet enligt överenskommelse.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta inom specialistmedicinsk öppenvård med inriktning neurologi. Som person är du nyfiken, flexibel, effektiv och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner. Du har god datorvana, är serviceinriktad, har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor och trivs bra både med administrativa arbetsuppgifter och patientkontakt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att göra löpande urval under ansökningsperioden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Undersköterska till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsväga... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägarna är korta. Vi erbjuder ett intressant arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Den nu aktuella tjänsten är placerad på avdelning 2, som är en stroke och neurologiavdelning med rehabilitering. Här vårdas, förutom patienter med akut stroke, även patienter med andra neurologiska sjukdomar och patienter som har ett behov av inneliggande rehabilitering samt multisjuka äldre. Målet för vår verksamhet är att ta hand om patienterna i sjukdomens akuta skede, men också för att träna och tillvarata det friska för att kunna återgå till ett så självständigt liv som möjligt.


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska på avdelning 2 kommer du att arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter. För att ge patienterna bästa möjliga vård arbetar personalen i diagnosteam. I teamet ingår olika kategorier av vårdpersonal, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kurator. Specifikt för våra strokepatienter är att vi arbetar efter socialstyrelsens nationella riktlinjer.
Inom Region Kronoberg har vi nattindex 1.4 vilket innebär en arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring. Vi har även ett bonussystem som ger dig extra bonusutbetalning när du arbetar obekväma arbetstider.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara en del av medicinkliniken i Ljungby. Du ska arbeta aktivt för att patientens behov ska styra utvecklingen av verksamheten.

Vi vill att du är flexibel, driftig, gillar utmaningar och har lätt för att samarbeta både inom avdelningen men även med övriga enheter på kliniken. Du ser din roll hos oss som en naturlig del i att uppfylla verksamhetens mål och vill bidra till dem genom din insats. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vi rekryterar löpande till tjänsten så vänta inte med att skicka in din ansökan.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Fysioterapeut till Lasarettsrehab i Ljungby och Växjö

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga. Våra... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga.

Våra team är indelade utifrån verksamhetsområden. Vi ser det lika självklart att samarbeta med professioner inom den egna enheten som avdelning och mottagning. Vi behöver nu fysioterapeuter både till Lasarettet i Ljungby och Växjö.

Kompetensutveckling är viktigt för oss så du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, både i det patientnära arbetet och genom vidareutbildningar.

I år fick vi Fysioterapeuternas nationella kvalitetspris för projektet Cancer + Träning = sant, samt Swedhearts nationella kvalitetsregisters diplom för flest utförda och registrerade cykeltester i Sephia under 2018.

Vi är en organisation i utveckling, hoppas att du vill bli en av oss!

Vår vision är Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet.
ARBETSUPPGIFTER
Vi på Lasarettsrehab arbetar på vårdavdelningar och inom öppenvård. Våra områden är andning/cirkulation, neurologi samt ortopedi/kirurgi. Arbetsuppgifterna består av bedömning av funktionsförmåga, träning av fysisk förmåga, behandlingsinsatser, utprovning av hjälpmedel samt samverkan med kommun och primärvård.

Vi söker dig som vill jobba både inom sluten- och öppenvård. Det finns möjlighet att jobba inom flera olika ansvarsområden.

I Växjö söker dig med intresse för ortopedi, gärna med utbildning inom akupunkturbehandling.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sjukhusvård men vi välkomnar även ansökan från dig som är nyutexaminerad.

Vi söker dig som klarar av att både jobba självständigt och i team och du tar egna initiativ i det dagliga arbetet. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har förmåga att anpassa dagen efter förutsättningarna.


ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi tillämpar löpande urval vid rekryteringen, så vänta inte med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Ambulanssjuksköterska till ambulansen i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ambulansverksamheten har 150 medarbetare som primärt svarar för ambulansberedskapen i hela Kronoberg län med ambulansstationer på sju orter. Ambulansen i Ljungby ansvarar för ambulansberedskapen i västra Kronoberg och ambulansen i Växjö ansvarar för östra Kronoberg. Vårt uppdrag är för ca 183 000 kronobergare, med vid akut... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ambulansverksamheten har 150 medarbetare som primärt svarar för ambulansberedskapen i hela Kronoberg län med ambulansstationer på sju orter. Ambulansen i Ljungby ansvarar för ambulansberedskapen i västra Kronoberg och ambulansen i Växjö ansvarar för östra Kronoberg.

Vårt uppdrag är för ca 183 000 kronobergare, med vid akut livshotande tillstånd finns inga geografiska gränser. Vi utför även ambulansuppdrag till sjukhus för specialistsjukvård i andra regioner. Dessutom finns ett antal lättvårdsambulanser som bemannas med specialistsjuksköterska och har som uppdrag att i huvudsak köra planerbara transporter under dagtid måndag till lördag.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på ambulans. Arbetet kommer ske på samtliga stationer i länets västra del vilket innefattar Ljungby, Älmhult och Markaryd.

Arbetet sker i team och i varje bil finns alltid minst en specialistsjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
Du är i första hand specialistsjuksköterska med svensk legitimation inom ambulanssjukvård, och i andra hand specialistsjuksköterska med svensk legitimation inom anestesi.

Du kan även vara allmänsjuksköterska med svensk legitimation och ha minst 2 års klinisk erfarenhet. Du kommer då erbjudas tillsvidareanställning inom Region Kronoberg med vikariat på ambulansen i Ljungby. Det finns sedan möjlighet att ansöka om utbildningstjänst där du får betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård.

Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och anpassar dig snabbt till nya situationer. För att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en positiv attityd.

Din goda förmåga att på ett professionellt sätt möta patienter och anhöriga ser vi som en självklarhet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Ambulanssjukvårdare till ambulansen i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ambulansverksamheten har 150 medarbetare som primärt svarar för ambulansberedskapen i hela Kronoberg län med ambulansstationer på sju orter. Ambulansen i Ljungby ansvarar för ambulansberedskapen i västra Kronoberg och ambulansen i Växjö ansvarar för östra Kronoberg. Vårt uppdrag är för ca 183 000 kronobergare, med vid akut... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ambulansverksamheten har 150 medarbetare som primärt svarar för ambulansberedskapen i hela Kronoberg län med ambulansstationer på sju orter. Ambulansen i Ljungby ansvarar för ambulansberedskapen i västra Kronoberg och ambulansen i Växjö ansvarar för östra Kronoberg.

Vårt uppdrag är för ca 183 000 kronobergare, med vid akut livshotande tillstånd finns inga geografiska gränser. Vi utför även ambulansuppdrag till sjukhus för specialistsjukvård i andra regioner. Dessutom finns ett antal lättvårdsambulanser som bemannas med specialistsjuksköterska och har som uppdrag att i huvudsak köra planerbara transporter under dagtid måndag till lördag.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på ambulans. Arbetet kommer ske på samtliga stationer i länets västra del vilket innefattar Ljungby, Älmhult och Markaryd.

Arbetet sker i team och i varje bil finns alltid minst en specialistsjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad ambulanssjukvårdare eller undersköterska med flera års erfarenhet av arbete på ambulans. Du ska ha erfarenhet av Rakel, PS och PS+ samt vara behörig för utryckningskörning.

Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och anpassar dig snabbt till nya situationer. För att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en positiv attityd. Din goda förmåga att på ett professionellt sätt bemöta patienter och anhöriga ser vi som en självklarhet.

För tjänsten är B-körkortsbehörighet ett krav. Har du behörighet att framföra tunga fordon enligt minst behörighet C1 är det meriterande för tjänsten men inget krav.

För anställning krävs att du klarar ambulansens fysiska krav samt körprov.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Sjuksköterska till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägar... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägarna är korta. Vi erbjuder ett intressant arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Den nu aktuella tjänsten är placerad på avdelning 2, som är en stroke och neurologiavdelning med rehabilitering. Här vårdas, förutom patienter med akut stroke, även patienter med andra neurologiska sjukdomar och patienter som har ett behov av inneliggande rehabilitering samt multisjuka äldre. Målet för vår verksamhet är att ta hand om patienterna i sjukdomens akuta skede, men också för att träna och tillvarata det friska för att kunna återgå till ett så självständigt liv som möjligt.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på avdelning 2 kommer du att arbeta på vårdavdelningen. Du ingår i ett diagnosteam tillsammans med olika kategorier av vårdpersonal, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kurator.

Är du nyutexaminerad? Som nyutexaminerad sjuksköterska hos oss erbjuds du tillsvidareanställning och får genomgå ett tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram, som en del i introduktionen. Syftet är att skapa en trygg övergång från att vara student till att bli medarbetare i Region Kronoberg.

Inom Region Kronoberg har vi nattindex 1.4 vilket innebär en arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring. Vi har även ett bonussystem som ger dig extra bonusutbetalning när du arbetar obekväma arbetstider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara en del av medicinkliniken i Ljungby. Du ska arbeta aktivt för att patientens behov ska styra utvecklingen av verksamheten.

Vi vill att du är flexibel, driftig, gillar utmaningar och har lätt för att samarbeta både inom avdelningen men även med övriga enheter på kliniken. Du ser din roll hos oss som en naturlig del i att uppfylla verksamhetens mål och vill bidra till dem genom din insats.

Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Ljungby

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på en arbetsplats med härliga kollegor där dina utvecklingsmöjligheter är många. Hos oss finns en chans till ett omväxlande och utmanande arbete som biomedicinsk analytiker på Klinisk kemi och transfusionsmedicin på Ljungby lasarett. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga! ARBETSUPPGIFTER Arbetet som biomedicinsk analytiker h... Visa mer
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på en arbetsplats med härliga kollegor där dina utvecklingsmöjligheter är många. Hos oss finns en chans till ett omväxlande och utmanande arbete som biomedicinsk analytiker på Klinisk kemi och transfusionsmedicin på Ljungby lasarett.

Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss på Ljungby lasarett är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument. Du kommer att tappa blodgivare samt utföra provtagning.
Vi satsar på individuell kompetensutveckling. Våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp. Eftersom vi är en liten personalgrupp är möjligheten stor att snabbt få utveckla sig inom egna ansvarsområden.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg finns på båda lasaretten i Växjö och Ljungby. Tillsammans är vi ett 90-tal medarbetare med kompetenser som läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor, kvalitetssamordnare, kemister, ingenjörer, sjuksköterskor och IT/administrativ personal. Med den breda kompetens som finns hos oss kan vi som ackrediterad verksamhet motsvara kraven på goda kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Som anställd i Region Kronoberg finns en rad med förmåner och erbjudanden. Vi kan även hjälpa till med inflyttarservice om du flyttar till regionen. Läs gärna mer här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/


KVALIFIKATIONER
Vi är nyfikna på dig! Är du en ansvarsfull och strukturerad person som lär dig snabbt och är öppen för förändrings- och utvecklingsarbete? Trivs du i ett högt tempo och vill kunna ta egna beslut samtidigt som du är en lagspelare som vill tillföra arbetsglädje i arbetsgruppen? Har du dessutom en stor förståelse för kundens behov och ett intresse för att förbättra kvalitén på det vi gör? Då kommer vi trivas bra med varandra!

Krav för tjänsten är att du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C1 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk, för att både internt och externt kunna sköta en god kommunikation. Du ska dessutom ha goda kunskaper i det engelska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande under annonstiden, så se till att skicka in din ansökan idag!


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Sjuksköterska till kirurg-ortoped- och gynmottagningen i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på mottagningen. Då vi arbetar inom flera olika specialiteter får du bred erfarenhet av mottagningsarbete som sjuksköterska. Du kommer att få arbeta på olika mottagningar på mottagningen. Inom gynekologin har du som sjuksköterska egna mottagningar. ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på mottagningen. Då vi arbetar inom flera olika specialiteter får du bred erfarenhet av mottagningsarbete som sjuksköterska. Du kommer att få arbeta på olika mottagningar på mottagningen. Inom gynekologin har du som sjuksköterska egna mottagningar.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med erfarenhet av att arbeta på mottagning. Du har trevligt bemötande och god samarbetsförmåga
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029 Visa mindre

Undersköterska till Ortopedkliniken, avdelning 5, Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Avdelning 5 är en vårdavdelning med inriktning på akut och elektiv ortopedi. På avdelningen finns 16 vårdplatser och vi är totalt cirka 35 medarbetare inom kategorierna sjuksköterskor och undersköterskor. Organisatoriskt tillhör vi Ortopedkliniken. ARBETSUPPGI... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Avdelning 5 är en vårdavdelning med inriktning på akut och elektiv ortopedi. På avdelningen finns 16 vårdplatser och vi är totalt cirka 35 medarbetare inom kategorierna sjuksköterskor och undersköterskor. Organisatoriskt tillhör vi Ortopedkliniken.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss blir du en viktig del för att nå upp till vårt övergripande mål, som är att bedriva god och säker vård.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete, som ger dig bred erfarenhet av omvårdnad inom ortopedi.

KVALIFIKATIONER
Utbildad undersköterska. Gärna erfarenhet av ortopedi och akutsjukvård. Du är engagerad i ditt arbete och strävar efter att göra det lilla extra för patienten. Du har god samarbetsförmåga och trevligt bemötande.

ÖVRIGT
Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704. Visa mindre

Steriltekniker till Steriltekniska enheten, Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Som anställd på Region Kronoberg får du subventionerad friskvård och personalförmåner. Steriltekniska enheten är en del av Anestesikliniken, verksamheten är länsövergripande för Ljungby Lasarett och Centrallasarettet i Växjö. Vårt uppdrag är att utföra instrument- och autoklaveringservice främst mot opererande kliniker men... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Som anställd på Region Kronoberg får du subventionerad friskvård och personalförmåner.

Steriltekniska enheten är en del av Anestesikliniken, verksamheten är länsövergripande för Ljungby Lasarett och Centrallasarettet i Växjö. Vårt uppdrag är att utföra instrument- och autoklaveringservice främst mot opererande kliniker men även mot övriga kunder internt och externt.
På enheten är vi ett team på 22 medarbetare, varav 6 arbetar på lasarettet i Ljungby och 15 har sin arbetsplats på Centrallasarettet i Växjö.

I Ljungby finns långt framskridna planer på att bygga en ny Sterilteknisk enhet. Var med oss i utvecklingen och ta Steriltekniska verksamheten till framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med alla förekommande uppgifter på sterilteknisk enhet, t ex omhändertagande av instrument efter operation, rengöring, granskning, funktionskontroll, paketering och sterilisering av instrument. Arbeta i spårbarhetssystemet T-DOC samt medverka i utvecklings och förbättringsarbete. I ditt arbete följer du rutiner och riktlinjer
för att säkerställa en hög kvalité.

KVALIFIKATIONER
Du behöver vara utbildad steriltekniker eller inneha annan utbildning inom hälso- och sjukvården som bedöms lämplig. Du har datorvana, har hygienisk medvetenhet och goda kunskaper i svenska språket. Du är noggrann, flexibel, serviceinriktad, lätt att samarbeta och kommunicera med. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsinriktad och har förmåga att planera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av att arbeta inom sterilteknisk verksamhet är meriterande.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga relevanta meriter (tjänstgöringsintyg, tjänstgöringsbetyg samt utbildningsbevis) som du vill göra anspråk på för denna tjänst.
Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag löpt ut men inte tillsättas förrän efter sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vänligen bifoga betyg och intyg i din ansökan som styrker din utbildning samt arbetslivserfarenhet.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Sjuksköterska till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägar... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägarna är korta. Vi erbjuder ett intressant arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Den nu aktuella tjänsten är placerad på avdelning 2, som är en stroke och neurologiavdelning med rehabilitering. Här vårdas, förutom patienter med akut stroke, även patienter med andra neurologiska sjukdomar och patienter som har ett behov av inneliggande rehabilitering samt multisjuka äldre. Målet för vår verksamhet är att ta hand om patienterna i sjukdomens akuta skede, men också för att träna och tillvarata det friska för att kunna återgå till ett så självständigt liv som möjligt.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på avdelning 2 kommer du att arbeta på vårdavdelningen. Du ingår i ett diagnosteam tillsammans med olika kategorier av vårdpersonal, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kurator.

Är du nyutexaminerad? Som nyutexaminerad sjuksköterska hos oss erbjuds du tillsvidareanställning och får genomgå ett tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram, som en del i introduktionen. Syftet är att skapa en trygg övergång från att vara student till att bli medarbetare i Region Kronoberg.

Inom Region Kronoberg har vi nattindex 1.4 vilket innebär en arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring. Vi har även ett bonussystem som ger dig extra bonusutbetalning när du arbetar obekväma arbetstider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara en del av medicinkliniken i Ljungby. Du ska arbeta aktivt för att patientens behov ska styra utvecklingen av verksamheten.

Vi vill att du är flexibel, driftig, gillar utmaningar och har lätt för att samarbeta både inom avdelningen men även med övriga enheter på kliniken. Du ser din roll hos oss som en naturlig del i att uppfylla verksamhetens mål och vill bidra till dem genom din insats.

Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Fysioterapeut till Lasarettsrehab i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vår vision är Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett br... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vår vision är Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet.

Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett bra jobb.
Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga.

Våra team är indelade utifrån verksamhetsområden. Vi ser det lika självklart att samarbeta med professioner inom den egna enheten som avdelning och mottagning. Vi behöver nu fysioterapeut till Lasarettet i Ljungby.

Kompetensutveckling är viktigt för oss så du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, både i det patientnära arbetet och genom vidareutbildningar.

I år fick vi Fysioterapeuternas nationella kvalitetspris för projektet Cancer + Träning = sant, samt Swedhearts nationella kvalitetsregisters diplom för flest utförda och registrerade cykeltester i Sephia under 2018. Vi är en organisation i utveckling!

Vi hoppas att du vill bli en av oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi på Lasarettsrehab arbetar på vårdavdelningar och inom öppenvård. Våra områden är andning/cirkulation, neurologi samt ortopedi/kirurgi. Dina arbetsuppgifter hos oss kommer bestå av bedömning av funktionsförmåga, träning av fysisk förmåga, behandlingsinsatser, utprovning av hjälpmedel samt samverkan med kommun och primärvård. Vi söker dig som vill jobba både inom sluten- och öppenvård. Det finns möjlighet att jobba inom flera olika ansvarsområden.KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sjukhusvård men vi välkomnar även ansökan från dig som är nyutexaminerad.

Vi söker dig som klarar av att både jobba självständigt och i team och du tar egna initiativ i det dagliga arbetet. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har förmåga att anpassa dagen efter förutsättningarna.ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Överläkare / Opererande gynekolog till Ljungby lasarett

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ljungby ligger mitt i Småland med E4:an som granne och goda kommunikationsmöjligheter. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer till omkringliggande större städer. I Ljungby kommun bor ca 28 500 invå... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ljungby ligger mitt i Småland med E4:an som granne och goda kommunikationsmöjligheter. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer till omkringliggande större städer.

I Ljungby kommun bor ca 28 500 invånare, vars centrum har det mesta att erbjuda vad gäller handel, kultur och idrott. Var du än bor har du nära till naturen, alla våra sjöar och människorna.

Här finns stora möjligheter till professionell utveckling och korta beslutsvägar. Vi erbjuder ett flexibelt schema med individuell anpassning.


ARBETSUPPGIFTER
Gynekologiverksamheten i Ljungby ingår i Kvinnokliniken som är länsövergripande i Kronoberg. Vi har vi ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare.

Ljungbys gynekologiska verksamhet är bred med mottagningar inklusive preventivmedelsmottagning, infertilitetsmottagning och abortmottagning. Vi har en bred operativ verksamhet inom benign kirurgi. Operationsverksamheten i Ljungby består av dagkirurgiska operationer och slutenvårdsoperationer. Vi utför både öppen och laparoskopisk kirurgi. På den gynekologiska mottagningen finns kontaktsjuksköterskor knutna till våra cancerpatienter och uroterapeut kopplad till verksamheten. Våra gynekologiska vårdplatser är integrerade med kirurgi- och urologiavdelning. Vi är ett sammansvetsat och öppensinnat team som jobbar ihop och har ett dagligt och nära samarbete med övriga kirurgiska specialiteter.
I Ljungby finns ingen förlossning eller förlossningsvård sedan 2007, all obstetrik sker i Växjö.

Idag är vi 3 erfarna specialister och en ST-läkare. Vi handleder även "randande" distriktsläkare, samt AT-läkare inom gynekologi.
Ljungby lasarett är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt. Arbetstiden är dagtid. Gynekologerna ingår inte i jourverksamheten som bedrivs av kirurg- och ortopedkliniken.
En av våra specialister går nu i pension.

Låter det intressant, och du är specialist inom gynekologi och obstetrik är du mycket välkommen till oss på Ljungby lasarett!


KVALIFIKATIONER
Du är specialist inom gynekologi och obstetrik med operativ erfarenhet. God samarbetsförmåga samt flexibilitet är något som vi värdesätter och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Region Kronoberg kan för dig som ny medarbetare bistå med inflyttarservice. Det kan exempelvis handla om att hjälpa dig att hitta bostad genom våra nätverk. Vi erbjuder även information om aktiviteter, sevärdheter och övergripande om platsen du planerar att bosätta dig i.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Överläkare/specialistläkare till ortpedkliniken i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ljungby Lasarett är ett akutsjukhus med dygnet runt-verksamhet. Ortopedkliniken består för närvarande av fem överläkare/specialistläkare och tre ST-läkare. ARBETSUPPGIFTER Som överläkare/specialistläkare arbetar du på vårdavdelningen, mottagningen och operation, samt handleder yngre kollegor. Jourarbete ingår i tjänst... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ljungby Lasarett är ett akutsjukhus med dygnet runt-verksamhet. Ortopedkliniken består för närvarande av fem överläkare/specialistläkare och tre ST-läkare.ARBETSUPPGIFTER
Som överläkare/specialistläkare arbetar du på vårdavdelningen, mottagningen och operation, samt handleder yngre kollegor. Jourarbete ingår i tjänsten.

Det lilla sjukhusets fördelar innebär korta beslutsvägar och stora möjligheter att utveckla en bred ortopedisk kompetens. Som kollega hos oss blir du snabbt en viktig del i arbetslaget.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är överläkare/specialistläkare med bred ortopedisk erfarenhet inom såväl elektiv som akut ortopedi.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg söker två PNA - ansva

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker eller motsvarande och vill vara delaktig i utvecklingen av våra patientnära analyser (PNA). Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Vi har nyligen genomfört en omfattande ombyggnation, infört nya instrument på centrallaboratorierna och nu är vi redo att utveckla vår verksamhet gällande patientnära analyser. Klinisk kemi utför ca 5 miljoner analyser/år... Visa mer
Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker eller motsvarande och vill vara delaktig i utvecklingen av våra patientnära analyser (PNA). Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Vi har nyligen genomfört en omfattande ombyggnation, infört nya instrument på centrallaboratorierna och nu är vi redo att utveckla vår verksamhet gällande patientnära analyser.

Klinisk kemi utför ca 5 miljoner analyser/år på laboratorierna. Vi arbetar med rutinanalyser samtidigt som vi utför analyser inom olika specialområden. Verksamheten bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Inom transfusionsmedicin arbetar vi med blodgivning och för att patienter i Region Kronoberg ska kunna få de blodprodukter som de behöver.

Vi arbetar för att sprida vårt kvalitetssäkringsarbete till övriga sjukvården inom provtagning och patientnära analyserande.

Nu söker vi dig som vill vara delaktig i utvecklingen av vår PNA-verksamhet. I Region Kronoberg finns ca 400 patientnära instrument fördelade inom sjukhusvård samt primärvård och vi har en regionsamordnande roll med ett tydligt beslutsmandat kring PNA-instrument.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i team tillsammans med läkare, IT-systemansvarig, kemist och BMA runt analytisk och teknisk drift av PNA-utrustning. Du kommer ha mycket kontakter med kunder, leverantörer samt kollegor på laboratoriet. Därför är det viktigt att du självständigt kan förmedla kunskap och information på ett målgruppsanpassat sätt.

Du kommer bl. a. att arbeta med kvalitetsutveckling, utbildning, kontrollövervakning och problemlösning för patientnära analyserande i vården. Arbetsområdet innefattar också upphandlingsprojekt och införande av PNA-instrument i olika verksamheter.

Vi arbetar delvis i projekt vilket innebär att arbetstempot under vissa perioder är högt.

Vi tänker oss i första hand att en PNA-ansvarig är stationerad i Växjö och en i Ljungby. Tjänsterna är fördelade med arbete på halvtid som PNA-ansvarig och halvtid som biomedicinsk analytiker /laboratorieassistent på det kemiska laboratoriet i Växjö eller Ljungby.

Som PNA-ansvarig kommer du att ansvara för en definierad del av vår patientnära analysverksamhet.


KVALIFIKATIONER
Du har en flerårig högskoleutbildning inom naturvetenskap, t.ex. som biomedicinsk analytiker. Om du har erfarenhet av arbete inom klinisk kemi eller PNA-verksamhet är det meriterande.

Vi söker dig som:
- trivs med att stå inför grupp och förmedla kunskap och information på ett tydligt sätt
- har stor förståelse för kundens behov, ett intresse av att hela tiden förbättra kvaliteten tillsammans med vårdpersonal avseende patientnära analyserande
- är öppen för nya idéer och drivande i det dagliga arbetet liksom i förändrings- och utvecklingsarbetet
- har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i arbetsgruppen, har god social kompetens, integritet och visioner för framtiden
- tycker om att arbeta både självständigt och i grupp, och som gärna delar med dig av erfarenheter och kunskaper till gruppen
- vill ha en bred kompetens och som kan utföra många olika arbetsuppgifter
- behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Arbetet är regionövergripande med placering i Växjö alternativt Ljungby. Tjänsten innebär även besök på mottagningar och vårdcentraler mm i hela regionen.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09. Rekryteringsarbetet sker löpande under annonstiden.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Dietist till Lasarettsrehab

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettsrehab är ett engagerat gäng som bidrar till en bättre akutsjukvård och rehabilitering på Växjö och Ljungby lasarett. Vi har ett utvecklat teamsamarbete inom vår egen enhet men även gentemot avdelningarna och mottagningarna. Kompetensutveckling är något vi värdesätter högt och stimulerar genom utbildningar, yrkesmäs... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettsrehab är ett engagerat gäng som bidrar till en bättre akutsjukvård och rehabilitering på Växjö och Ljungby lasarett. Vi har ett utvecklat teamsamarbete inom vår egen enhet men även gentemot avdelningarna och mottagningarna. Kompetensutveckling är något vi värdesätter högt och stimulerar genom utbildningar, yrkesmässiga utmaningar och möjlighet att prova på nya verksamheter inom Lasarettsrehab.

Du kommer att ha din anställning i Växjö, med viss tid förlagd även i Ljungby.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats och hoppas att du vill bli en del av oss på Lasarettsrehab!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att få vara en del av dietisternas dagliga arbete vilket kan omfatta både öppen- och slutenvård. Arbetsuppgifterna kan vara allt från att förebygga, utreda, bedöma och behandla kost- och nutritionsrelaterade problem till att förskriva kosttillägg och sondnäring samt dokumentering i flertalet system. Exakta arbetsområden för tjänsten påverkas av din kompetens och tidigare erfarenheter i samråd med dietistgruppen.

Eftersom gruppens arbete utförs gentemot sjukhusens avdelningar och mottagningar ställs speciella krav på oss. Det betyder att din höga servicekänsla och flexibilitet gentemot den interna organisationen är avgörande för ett framgångsrikt resultat. Du kommer att arbeta självständigt men din förmåga att även kunna arbeta i team är oerhört viktigt, både inom den egna professionen men också tvärprofessionellt.


Vi sätter patienten i fokus vilket förutsätter att du har en humanitär och positivt inställning till individen och dess möjlighet till hög livskvalitet.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad dietist. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom slutenvården men all erfarenhet från arbete som dietist värderas högt. För dig som är nyfiken och pigg på nya utmaningar kan detta vara en fantastisk möjlighet till nya erfarenheter. Du kommer inte att ha tråkigt på jobbet och det kommer vara arbetsdagar som bjuder på tillfällen till skratt och glädje med härliga kollegor!

Om det är dags för nya utmaningar inom din karriär som dietist så har du nu möjligheten ta chansen!ÖVRIGT
Urval bland ansökningar görs löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029 Visa mindre

Vi söker en medicinsk sekreterare till Lasarettsrehab i Region Kronoberg

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi som jobbar på Lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Växjö och Ljungby. Vår vision är "Med engagemang glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet Hos oss på lasarettsrehab jobbar sekreterare, rehabassistenter, kuratorer, logopeder, ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi som jobbar på Lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Växjö och Ljungby. Vår vision är "Med engagemang glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet
Hos oss på lasarettsrehab jobbar sekreterare, rehabassistenter, kuratorer, logopeder, dietister, sexolog, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

När du kommer till oss möts du av ett stort gäng engagerade medarbetare. Tillsammans med kollegor i sekreterargruppen utgör du navet för att vår verksamhet skall rulla. Du fyller en mycket viktig funktion hos oss!

Du kommer att jobba mot både Växjö och Ljungby, från din arbetsplats i Växjö,ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba med många olika uppgifter och lära dig mycket? Hos oss får du både arbeta självständigt och vara en del av en administrativ enhet.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårdadministration kring våra besök men även fungera som ett viktigt administrativt stöd till våra chefer och medarbetare. Arbetsuppgifterna är breda och omväxlande! Du kommer bland annat att arbeta med fakturahantering, beställningar, mottagning i reception och telefon, journalskrivning, statistik och dokumentationsarbete.

Vi ser dig och dina kunskaper inom administration som en viktig del av vår framtid! Vi vill att du som medicinsk sekreterare bidrar med nya tankar och idéer i arbetet med att utveckla Lasarettsrehabs administrativa stöd.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en godkänd utbildning som medicinsk sekreterare, hälso- och vård/administratör eller liknande. Erfarenhet eller intresse av att vidareutvecklas inom ekonomi är viktigt då en del av tjänst innebär arbete med fakturor och beställningar. Erfarenhet av ekonomisystem som t ex Raindance är meriterande. Vi ser också gärna att du har kunskap om journalsystemet Cosmic och, självklart, är du van vid Office-paketet.

För att lyckas och trivas i rollen som medicinsk sekreterare är det viktigt att du är flexibel och trivs med breda och varierande arbetsuppgifter. Du behöver ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra. Du har ett professionellt bemötande och god förmåga att skapa kontakt i möten med människor. För att trivas i vår grupp behöver du tycka om variationen i arbetsuppgifter och inte vara främmande för att rycka in där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med din ansökan!ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Röntgensjuksköterska till Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på båda sjukhusen i Ljungby och Växjö. Vi bedriver en varierad verksamhet som är både planerad och akut. I Ljungby utför vi de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi och magnetkameraundersökning. Verksamheten bedrivs huvud... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på båda sjukhusen i Ljungby och Växjö. Vi bedriver en varierad verksamhet som är både planerad och akut.

I Ljungby utför vi de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi och magnetkameraundersökning. Verksamheten bedrivs huvudsakligen under dagtid men med beredskap och jourverksamhet under kvällar, nätter och helger. I dagsläget är vi ca 35 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en röntgensjuksköterska till vårt engagerade team av kollegor i Ljungby. Idag är vi 20 röntgensjuksköterskor på arbetsplatsen och i arbetet hos oss kommer du träffa patienter dagligen i alla åldrar. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du kommer att arbeta med rotation på de olika modaliteterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiografi. Har du tidigare erfarenhet inom området är det mycket meriterande men absolut inget krav. Som person ser vi att du är flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på bästa sätt och trivs i både planerad och akutverksamhet. Vidare ser vi även att du drivs av utmaningar, ansvar samt har lätt för att samarbeta. Du sprider en positiv attityd och vill medverka till en god arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Sjuksköterska till medicinkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägar... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägarna är korta. Vi erbjuder ett intressant arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Den nu aktuella tjänsten är placerad på avdelning 2, som är en stroke och neurologiavdelning med rehabilitering. Här vårdas, förutom patienter med akut stroke, även patienter med andra neurologiska sjukdomar och patienter som har ett behov av inneliggande rehabilitering samt multisjuka äldre. Målet för vår verksamhet är att ta hand om patienterna i sjukdomens akuta skede, men också för att träna och tillvarata det friska för att kunna återgå till ett så självständigt liv som möjligt.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på avdelning 2 kommer du att arbeta antingen som sjuksköterska på vårdavdelningen alternativt kombinera ditt arbete på vårdavdelning med egen mottagning inom antingen stroke- eller dagrehabilitering. Mottagningsarbetet ställer krav på självständighet då du själv ansvarar för och bokar in dina patienter.
Du ingår i ett diagnosteam tillsammans med olika kategorier av vårdpersonal, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kurator.

Är du nyutexaminerad? Som nyutexaminerad sjuksköterska hos oss erbjuds du tillsvidareanställning och får genomgå ett tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram, som en del i introduktionen. Syftet är att skapa en trygg övergång från att vara student till att bli medarbetare i Region Kronoberg.

Inom Region Kronoberg har vi nattindex 1.4 vilket innebär en arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring. Vi har även ett bonussystem som ger dig extra bonusutbetalning när du arbetar obekväma arbetstider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara en del av medicinkliniken i Ljungby. Du ska arbeta aktivt för att patientens behov ska styra utvecklingen av verksamheten.

Vi vill att du är flexibel, driftig, gillar utmaningar och har lätt för att samarbeta både inom avdelningen men även med övriga enheter på kliniken. Du ser din roll hos oss som en naturlig del i att uppfylla verksamhetens mål och vill bidra till dem genom din insats.

Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till vårt team i Ljungby!

Nu söker vi dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på lasarettet Ljungby! Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team av härliga kollegor med ett gott samarbetsklimat. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga! AR... Visa mer
Nu söker vi dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på lasarettet Ljungby! Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team av härliga kollegor med ett gott samarbetsklimat.

Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga!


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag.
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument. Du kommer även att tappa blodgivare.

Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling. Våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp.
Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss.

KVALIFIKATIONER
Utbildningskrav: legitimerad biomedicinsk analytiker.

Vi söker dig som:
- är ansvarsfull, jobbar strukturerat och gillar när arbetstempot under vissa perioder är högt.
- lär dig snabbt och är öppen för förändrings- och utvecklingsarbete.
- har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i arbetsgruppen.
- klarar av att arbeta ensam och kan ta egna beslut.
- har stor förståelse för kundens behov, ett intresse av att hela tiden förbättra kvalitén på det vi gör och är öppen för nya idéer.
- behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande under annonstiden.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Legitimerad biomedicinsk analytiker

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg söker legitimerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på lasarettet Ljungby. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som biomedicinsk analytiker ho... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg söker legitimerad biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin på lasarettet Ljungby.
Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag.
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i en modern miljö med automatiserade instrument. Du kommer även att tappa blodgivare.

Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling. Våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp.
Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss.KVALIFIKATIONER
Utbildningskrav: legitimerad biomedicinsk analytiker.

Vi söker dig som:

- är ansvarsfull, jobbar strukturerat och gillar när arbetstempot under vissa perioder är högt
- lär dig snabbt och är öppen för förändrings- och utvecklingsarbete
- har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i arbetsgruppen
- klarar av att arbeta ensam och kan ta egna beslut
- har stor förståelse för kundens behov, ett intresse av att hela tiden förbättra kvalitén på det vi gör och är öppen för nya idéer
- behärskar svenska i tal och skrift

Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande under annonstiden.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

ST - läkare till röntgenavdelningen i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en ST- läkare och en specialistläkare till röntgenavdelningen i Ljungby. Röntgen Ljungby och Växjö är två avdelningar som tillhör samma verksamhetsområde inom Röntgen Kronoberg. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och vidareutveckla en välfungerande röntgenavdelning där patienterna är i fokus är detta rätt tjä... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi söker nu en ST- läkare och en specialistläkare till röntgenavdelningen i Ljungby. Röntgen Ljungby och Växjö är två avdelningar som tillhör samma verksamhetsområde inom Röntgen Kronoberg.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och vidareutveckla en välfungerande röntgenavdelning där patienterna är i fokus är detta rätt tjänst för dig! Du kommer huvudsakligen att arbeta med undersökningar samt interventioner med möjlighet att behålla en bred radiologisk kompetens. Arbetet kräver att du är en noggrann och kvalitetsdriven person som är öppen för förändringar och har god samarbetsförmåga.

Vi är en väl fungerande avdelning med medarbetare som trivs och gör ett bra arbete tillsammans. Vår verksamhet är allsidig och uppdraget är att bedriva bild- och funktionsdiagnostik med god kvalitet inom givna förutsättningar. På röntgenavdelningen i Ljungby arbetar totalt cirka 40 personer; röntgensjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och 8 läkare.

I Ljungby har vi 2 skelettlab, snart 2 nya datortomografer, 2 magnetkameror, 2 ultraljud och ett genomlysningslab. Här utförs de flesta förekommande undersökningar.

Verksamheten bedrivs huvudsakligen under dagtid men med beredskap och jourverksamhet under kvällar och helger. Extern granskning av undersökningar nattid.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för radiologi.. Som person är du engagerad, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. I tjänsten ingår även jour kvällar och helger med stöd från bakjour. Vi kommer fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Undersköterska till Ögonkliniken

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ögonkliniken i Region Kronoberg är en medelstor klinik med cirka 70 medarbetare. Vi är en öppenvårdsmottagning med planerad och akut mottagningsverksamhet samt kirurgisk verksamhet på lasaretten i Växjö och i Ljungby Vi kan nu erbjuda en tjänst med placering både i Ljungby och Växjö. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ögonkliniken i Region Kronoberg är en medelstor klinik med cirka 70 medarbetare.
Vi är en öppenvårdsmottagning med planerad och akut mottagningsverksamhet samt kirurgisk verksamhet på lasaretten i Växjö och i Ljungby

Vi kan nu erbjuda en tjänst med placering både i Ljungby och Växjö. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler med bra kamratskap och en positiv anda där alla är lika viktiga!

Du behöver dela vår syn på medarbetarskap för att trivas, som exempelvis innebär att vi ser varandra och vår del i helheten. Våra ledord är ansvar, engagemang och respekt.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att utföra olika slags syntester på patienter, ögonbottenfotografering, egna mottagningar, assistera läkare vid olika undersökningar och behandlingar, assistera vid operationer.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en undersköterskeutbildning. Erfarenhet av ögonsjukvård/operationsverksamhet är meriterande. Du är noggrann, ansvarstagande, initiativrik och kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga dina meriter som styrker dina meriter såsom utbildning och arbetslivserfarenhet.
Intervjuer planeras in 13-23/5.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771- 693 693. Visa mindre

Arbetsterapeut till Lasarettsrehab i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi strävar alltid efter att vara en riktigt bra arbetsplats! Kompetensutveckling är viktigt för oss - du ska känna att du utvecklas när du jobbar här. Det kan till exempel handla... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi strävar alltid efter att vara en riktigt bra arbetsplats!

Kompetensutveckling är viktigt för oss - du ska känna att du utvecklas när du jobbar här. Det kan till exempel handla om utbildningar, yrkesmässiga utmaningar eller möjlighet att prova på nya uppgifter inom lasarettsrehab. Vi har ett nära samarbete inom vår egen enhet och med alla olika professioner på vårdavdelningar och mottagningar på sjukhusen.

Ljungby lasarett är inte så stort, du kommer snabbt att bli en i teamet. Vi är i dag
sex arbetsterapeuter och söker nu en extra kollega under sommarperioden.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan stärka vår grupp under sommaren, vilket erbjuder en varierande och lärorik period med arbete på flera av våra vårdavdelningar på Ljungby lasarett.

Som arbetsterapeut på de olika vårdavdelningarna kommer du att utföra rehabilitering samt bedömningar av kognitiv förmåga och ADL-förmåga. I arbetsuppgifterna ingår även att göra bedömning av hjälpmedelsbehov och utprovning av vissa hjälpmedel. Arbetet sker i nära samarbete med teamets övriga professioner.

Som ny medarbetare hos oss får du alltid stöd av dina kollegor, vi satsar mycket på internutbildningar och yrkesträffar.
Läs mer om förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi beaktar också sökande som är nyexaminerade och sökande som är i slutet av studierna. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i din profession!

Vem är du?
*Du klarar av att både jobba självständigt och i team och du tar egna initiativ i det dagliga jobbet.
*Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har förmåga att anpassa dagen efter förutsättningarna.
*Du ställer upp för dina kollegor och är inte rädd för att prova på nya områden/inriktningar.

Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Kurator till Lasarettsrehab

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På kuratorsmottagningen arbetar vi tillsammans för att skapa goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga. Vi är fördelade på två mottagningar på Ljungby och Växjö lasarett och vi samarbetar i så stor utsträckning som möjligt. Hos oss ... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

På kuratorsmottagningen arbetar vi tillsammans för att skapa goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga. Vi är fördelade på två mottagningar på Ljungby och Växjö lasarett och vi samarbetar i så stor utsträckning som möjligt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, både i det patientnära arbetet och genom vidareutbildningar.ARBETSUPPGIFTER
De arbetsuppgifter som väntar dig är att arbeta med patienter och deras närstående som har en behandlingskontakt på någon av lasarettets avdelningar eller mottagningar. Du kommer arbeta med bearbetande, stödjande och motiverande samtal, samt vägledning och information om samhällets stöd och resurser. Arbetet sker både i slutenvård och öppenvård och din roll är att bidra med det psykosociala perspektivet. På lasarettets avdelningar och mottagningar har du ett tätt samarbete med flera andra professioner för att skapa goda förutsättningar för patienter och deras närstående. Din huvudplacering kommer vara på Ljungby lasarett men det kan också bli aktuellt att jobba på Centrallasarettet i Växjö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen. Erfarenhet av att arbeta inom hälso och sjukvården är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i tvärprofessionella team. Du ska ha en god samarbetsförmåga men ska också kunna arbeta självständigt. Du arbetar med fokus på patientens bästa och är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi söker dig som är stabil, trygg och empatisk och som precis som vi värnar om våra patienter och deras närståendes bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppdrag, men välkomnar också ansökan från dig som nyligen blev klar med din utbildning.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre