Lediga jobb som Barnskötare i Ljungby

Se lediga jobb som Barnskötare i Ljungby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljungby som finns hos arbetsgivaren.

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Sep 19    Ljungby kommun    Barnskötare
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Angelstad förskola består av två avdelningar, Tusenfotingen och Nyckelpigan. Tjänsten är på Tusenfotingen som är de äldre barnens avdelning. Förskolan ligger naturskönt med stora möjligheter till... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Angelstad förskola består av två avdelningar, Tusenfotingen och Nyckelpigan. Tjänsten är på Tusenfotingen som är de äldre barnens avdelning. Förskolan ligger naturskönt med stora möjligheter till utomhuspedagogik och lek i stimulerande miljö. Vi har en god samverkan med skolpersonalen på grundskolan samt föräldraföreningen. Alla kommunens förskolor har bokläsning som gemensamt fokusområde och på Bolmsö använder vi också sagobygdens berättelser i vår undervisning.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare är du med och medverkar i undervisning och utbildning. Kommunikationen med vårdnadshavarna samt deltagande i kommungemensamma utbildningar är viktiga arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.
Erfarenhet av att arbeta med barn är viktigt.
Du har ett tydligt ledarskap och är bra på att samarbeta och kommunicera.
Körkort och tillgång till bil krävs.

Anställningsintervjuer sker löpande

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Aug 17    Ljungby kommun    Barnskötare
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Hamneda är en liten ort i ett naturskönt område intill ån Lagan, 18 kilometer söder om Ljungby. På samma område finns även skola och fritidshem. Skolan har ca 80 elever i klasserna F-6. Läs mer... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Hamneda är en liten ort i ett naturskönt område intill ån Lagan, 18 kilometer söder om Ljungby. På samma område finns även skola och fritidshem. Skolan har ca 80 elever i klasserna F-6.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill arbeta som barnskötare i förskolan Hamneda. Tjänsten är ett vikariat på ett års tid som barnskötare på förskolan men kommer också omfatta undervisning i fritidshemmet. Vi vill att du har höga ambitioner och en lust att skapa bästa förutsättningar för barns utveckling och lärande.
Du som pedagog ansvarar för att planera, leda, utveckla och bedriva den pedagogiska verksamheten och skapa förutsättningar för att arbeta mot målen i styrdokumenten i arbetslaget.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad barnskötare, alternativt annan pedagogisk utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du ska kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, se möjligheter i förändringar, lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt, värdesätta olikheter och lägga stor vikt att arbeta mot skolans uppdrag och mål. Det innebär att du tillsammans med övriga pedagoger leder, organiserar och strukturer arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Feb 13    Ljungby kommun    Barnskötare
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Vill du jobba på en förskola med optimism och framåtanda? En förskola där saker och ting händer och där du som barnskötare kan trivas och utvecklas. Då kommer Klöverängen att passa väl in på ditt... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Vill du jobba på en förskola med optimism och framåtanda? En förskola där saker och ting händer och där du som barnskötare kan trivas och utvecklas. Då kommer Klöverängen att passa väl in på ditt önskemål. Vår förskola, som ligger på Ekebackenområdet, stod klar sommaren 2020.

En av våra pedagoger ska bli mamma och därför söker vi nu efter en duktig barnskötare som kan vikariera under hennes föräldraledighet. Som pedagog på Klöverängen arbetar du i mindre arbetslag och med små barngrupper. Ett flexibelt och roligt arbete där ingen dag är den andra lik. Du är med och ger kunskaper och erfarenheter för livet samtidigt som du får möjlighet att själv växa och utvecklas tillsammans med barnen.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, en positiv, flexibel och engagerad barnskötare med ett pedagogiskt synsätt. En barnskötare som förenar professionell omsorg med undervisning tillsammans med förskollärare i arbetslaget. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen, en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Du ser det lilla i det stora. A och O för oss är att du har barnet i fokus, är lekfull och tar ansvar för din del samtidigt som du ser till helheten.
Din förmåga att kunna samarbeta med andra avdelningar är betydelsefull.
Du har goda kunskaper kring lärmiljöer, pedagogisk dokumentation och digitalisering.
Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som mycket viktiga!

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Feb 9    Ljungby kommun    Barnskötare
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Donationsgatans förskola är en kommunal förskola som bedrivs i intraprenadsform med 5 avdelningar, totalt 94 barn, samt eget tillagningskök och lokalvårdarteam där vi arbetar för ett gott medleda... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Donationsgatans förskola är en kommunal förskola som bedrivs i intraprenadsform med 5 avdelningar, totalt 94 barn, samt eget tillagningskök och lokalvårdarteam där vi arbetar för ett gott medledarskap där alla ska känna sig betydelsefulla och viktiga - varje dag. Vi har nu en medarbetare som kommer att vara föräldraledig, vilket innebär att vi erbjuder dig möjlighet till ett spännande och utvecklande vikariat i en organisation med stor delaktighet och inflytande. Vi hoppas att du vill lära känna oss och vår organisation, och bidra med din kompetens i förskolans fantastiska värld!

Förskolan är naturskönt belägen med skogsmiljö inom den egna utegården. Miljöarbete utgör en naturlig del i den utbildning som bedrivs och detta arbete förstärks under vår och sommartid av förskolans hönsgård.
Vi arbetar medvetet med att varje barn ska ges goda möjligheter att utvecklas efter sina förutsättningar, i nära samverkan mellan hem och förskola. Vi arbetar prioriterat med ett språkutvecklande arbetssätt och arbetar för att hitta och tillvarata lärtillfällen under hela dagen. Avdelningarna samverkar på ett naturligt sätt med varandra, både i planerad undervisning och efter aktuellt behov. Teamkänslan på enheten är mycket betydelsefull för både barn och personal.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare har Du ett tydligt barnfokus i en nära samverkan med ditt arbetslag, bestående av barnskötare och förskollärare. Du är väl förtrogen med Läroplanen för förskolan och planerar, genomför och utvärderar efter densamma. Du har förmåga till ett helhetsperspektiv, är delaktig i arbetet med det Systematiska Kvalitetsarbetet, och har förmåga att skapa tillitsfulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker särskilt Dig som omsätter Din kunskap i praktiken med kombinerad ansvarskänsla och lekfullhet och som med god social kompetens bidrar till ett gott medledarskap på vår förskola. Erfarenhet och god förmåga av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd är meriterande.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det är önskvärt att skapa mångfald genom att blanda erfarna och rutinerade pedagoger med nyutbildade medarbetare.
God samarbetsförmåga, engagemang, lekfullhet och flexibilitet är viktiga egenskaper som vi ser att du bidrar med.

Intervjuer sker löpande under rekryteringen. Har Du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rektor.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Jan 31    Ljungby kommun    Barnskötare
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som barnskötare i vikariepoolen. Du kommer att arbeta på alla förskolor och fritidshem i... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som barnskötare i vikariepoolen. Du kommer att arbeta på alla förskolor och fritidshem inom Ljungby kommun. Arbetstiden kan även vara förlagd till kvällstid.

Vi erbjuder dig
- ett flexibelt arbete med årsarbetstid
- lönetillägg
- förkortad arbetstid


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har bred kunskap och erfarenhet av att arbeta inom förskolan. Du ska vara intresserad av att arbeta i poolverksamhet och tycka det är roligt att möta nya människor. Du antar utmaningar, är flexibel och engagerad. Som person är du positiv, glad och du har lätt för att samarbeta med andra.
Körkort och tillgång till bil är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Dec 28    Ljungby kommun    Barnskötare
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Lasarettsgatans förskola är en väl etablerad förskola i centrala Ljungby. Verksamheten innefattar 4 avdelningar med totalt 74 barn, i nuläget fördelat på en småbarnsavdelning och tre syskonavdeln... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Lasarettsgatans förskola är en väl etablerad förskola i centrala Ljungby. Verksamheten innefattar 4 avdelningar med totalt 74 barn, i nuläget fördelat på en småbarnsavdelning och tre syskonavdelningar. Med Läroplanen för förskolan och med utgångspunkt i leken främjar och tillvaratar vi lärtillfällen tillsammans med barnen, i en undervisning som fokuserar på framförallt språkutvecklande arbetssätt och social utveckling. På förskolan arbetar barnskötare och förskollärare i nära samverkan, och vår ambition är att skapa ett gott medledarskap där alla känner sig betydelsefulla och viktiga, varje dag. Vi har nu en medarbetare som är modig och provar annan typ av arbete, vilket innebär att vi erbjuder Dig möjlighet till ett spännande och utvecklande vikariat i ett arbetslag tillsammans med 2 rutinerade förskollärare. Vi hoppas att Du vill lära känna oss och vår organisation, och bidra med Din kompetens i förskolans fantastiska värld!

Förskolan är centralt belägen med närhet till både skogs och stadsmiljö. Genom att vistas i skog och natur och besöka andra lekplatser ges barnen rika tillfällen att få utvecklas motoriskt, fysiskt och intellektuellt och lär samtidigt känna sin närmiljö.
Vi arbetar för att varje barn ska ges goda möjligheter att utvecklas efter sina förutsättningar, och en fungerande samverkan mellan hem och förskola är väldigt betydelsefull för barnets bästa.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare har Du ett tydligt barnfokus i en nära samverkan med ditt arbetslag. Du är väl förtrogen med Läroplanen för förskolan och planerar, genomför och utvärderar efter densamma. Du har förmåga till ett helhetsperspektiv, är engagerad i arbetet med det Systematiska Kvalitetsarbetet och i andra utvecklingsarbeten av olika slag, Du håller i Utvecklingssamtal och är delaktig i samtliga delar av förskolans viktiga uppdrag. Du har god förmåga att skapa tillitsfulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker särskilt Dig som omsätter Din kunskap i praktiken med kombinerad ansvarskänsla och lekfullhet, och som med god social kompetens bidrar till ett gott medledarskap och samverkan mellan avdelningarna, i arbetet på vår förskola.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. God samarbetsförmåga, engagemang, lekfullhet, flexibilitet och ansvarskänsla är viktiga egenskaper, som vi ser att Du bidrar med.

Det är önskvärt att skapa mångfald genom att blanda erfarna och rutinerade pedagoger med nyutbildade medarbetare.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Dec 14    Ljungby kommun    Barnskötare
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Donationsgatans förskola är en kommunal förskola som bedrivs i intraprenadsform med 5 avdelningar, totalt 94 barn, samt eget tillagningskök och lokalvårdarteam där vi arbetar för ett gott medleda... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Donationsgatans förskola är en kommunal förskola som bedrivs i intraprenadsform med 5 avdelningar, totalt 94 barn, samt eget tillagningskök och lokalvårdarteam där vi arbetar för ett gott medledarskap där alla ska känna sig betydelsefulla och viktiga - varje dag. Vi har nu en medarbetare som kommer att vara föräldraledig, vilket innebär att vi erbjuder dig möjlighet till ett spännande och utvecklande vikariat i en organisation med stor delaktighet och inflytande. Vi hoppas att du vill lära känna oss och vår organisation, och bidra med din kompetens i förskolans fantastiska värld!

Förskolan är naturskönt belägen med skogsmiljö inom den egna utegården. Miljöarbete utgör en naturlig del i den utbildning som bedrivs och detta arbete förstärks under vår och sommartid av förskolans hönsgård.
Vi arbetar medvetet med att varje barn ska ges goda möjligheter att utvecklas efter sina förutsättningar, i nära samverkan mellan hem och förskola. Vi arbetar prioriterat med ett språkutvecklande arbetssätt och arbetar för att hitta och tillvarata lärtillfällen under hela dagen. Avdelningarna samverkar på ett naturligt sätt med varandra, både i planerad undervisning och efter aktuellt behov. Teamkänslan på enheten är mycket betydelsefull för både barn och personal.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare har du ett tydligt barnfokus i en nära samverkan med ditt arbetslag, bestående av barnskötare och förskollärare. Du är väl förtrogen med Läroplanen för förskolan och planerar, genomför och utvärderar efter densamma. Du har förmåga till ett helhetsperspektiv, är delaktig i arbetet med det Systematiska Kvalitetsarbetet, och har förmåga att skapa tillitsfulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker särskilt dig som omsätter din kunskap i praktiken med kombinerad ansvarskänsla och lekfullhet och som med god social kompetens bidrar till ett gott medledarskap på vår förskola.


KVALIFIKATIONER
Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det är önskvärt att skapa mångfald genom att blanda erfarna och rutinerade pedagoger med nyutbildade medarbetare.
God samarbetsförmåga, engagemang, lekfullhet och flexibilitet är viktiga egenskaper som vi ser att du bidrar med.

Intervjuer sker löpande under rekryteringen. Har Du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rektor.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Okt 11    Ljungby kommun    Barnskötare
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Mitt i Ryssby, cirka 2,5 mil öster om Ljungby, ligger vår förskola och fritidshem. Vi är en förskola med tre avdelningar (Vagnen, Loket och Stinsen) som tillsammans tar emot 60 barn och som har et... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?
Mitt i Ryssby, cirka 2,5 mil öster om Ljungby, ligger vår förskola och fritidshem. Vi är en förskola med tre avdelningar (Vagnen, Loket och Stinsen) som tillsammans tar emot 60 barn och som har ett nära samarbete, vilket ger stor trygghet för barn, föräldrar och pedagoger. På fritidshemmet arbetar 3 lärare i fritidshem och en förskollärare med barn i åldrarna 6-12 år.

Vi arbetar utifrån de prioriterade målen inom Ljungby kommun och med läroplanen för respektive verksamhet som grund. Barnens nyfikenhet och intresse är utgångspunkten för undervisningen.

Förskolan
Vi vill att barnen ska komma till vår förskola och leka, ha roligt, utvecklas och känna trygghet. I leken bearbetar barn sina upplevelser, tränar samspelsförmågan, lär sig visa hänsyn och hantera konflikter. Leken stimulerar fantasin och hjälper dem förstå verkligheten.

Personalen ser, bekräftar och välkomnar varje barn. Vi är uppmärksamma på när barnen behöver stöd och uppmuntran i olika situationer. Vi vill att undervisningen ska vara rolig, trygg och lärorik och vi är som pedagoger en aktiv del i att utveckla barnens fantasi, kreativitet, språk, matematik, naturvetenskap och få förståelse för allas lika värde. Som närvarande pedagoger stöttar vi barnen att ta sig vidare i sin utveckling.

Vi tycker att det är lika viktigt att vara inne som ute och är ute i alla väder och leker och utforskar tillsammans.

Språket är en viktig del i det pedagogiska arbetet och ett välutvecklat språk ger större möjligheter till att lära. Arbetet med språket utgår från kommunens gemensamma språkplan och verksamheten arbetar utifrån det beforskade materialet Bornholmsmodellen som en röd tråd till förskolans språkarbete.

På fritidshemmet arbetar vi aktivt för att aktivt arbeta med att bygga framtidens medborgare. Hur vi förbereder barnet för ett framtida samhällsliv genom att skapa möjligheter för barnen att träna sig på bemötande och kommunikation med fokus på verksamhetens prioriterade områden kring trygghet och studiero. Vidare ska vi vara ett komplement till skolan utifrån barnens behov där det praktiska arbetet blir ett givet moment.

Vi ser att det är viktigt att utgå från barnens erfarenheter, kreativitet och kompetens i en trygg miljö där varje barn ges möjlighet att utvecklas. Våra barn ska få en bra start i livet och en plats där de stärker sitt självförtroende och känner lusten att lära. Dessa bitar är även en del av vårt systematiska kvalitetsarbete.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som med lust och glädje för ditt arbete vill arbeta som barnskötare på vår förskola och vårt fritidshem. I ditt arbete är du mån om att låta barnen och deras utveckling ligga i fokus och du strävar efter ett gott samarbete med såväl kollegor som vårdnadshavare.

Tjänsten är en kombinationstjänst mellan förskolan och fritidshemmet där du får möjlighet att möta barn i åldrarna 1-12 år. Det finns viss möjlighet att vara med och utforma hur arbetstider ligger i en gemensam dialog tillsammans med rektor.

Eventuell anställning kan ske under ansökningsperioden då behovet av tillsättning finns.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet från arbete i förskola är ett krav.

Som person har du ett gott bemötande och är lyhörd för såväl barn, vårdnadshavare som kollegor i ditt arbete. En god samarbetsförmåga med ett professionellt bemötande är grunden för arbetet. I ditt arbete är du driven i att vilja utveckla verksamheten samt ser till varje enskilt barns behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt och viss datavana.
Utdrag från polisregistret utan anmärkning krävs för arbete inom barnsomsorg. Tänk på att beställa hem utdrag i god tid.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Välkommen till Lingbygdens friskola! Nyfiken på nytt jobb och att arbeta på friskola? Vill du tillsammans med duktiga och erfarna kollegor utveckla verksamheten vidare? Vi arbetar med små barngrupper för att skapa trygghet och bästa möjliga förutsättningar att utvecklas för barnen. Just nu söker vi Barnskötare, vikariat, 90% från 8 maj Barnskötare, vikariat 60% vecka 14-16, 2022 Barnskötare 75-100%, tillsvidareanställning med tillträde augusti 2022 enlig... Visa mer
Välkommen till Lingbygdens friskola! Nyfiken på nytt jobb och att arbeta på friskola? Vill du tillsammans med duktiga och erfarna kollegor utveckla verksamheten vidare? Vi arbetar med små barngrupper för att skapa trygghet och bästa möjliga förutsättningar att utvecklas för barnen.
Just nu söker vi
Barnskötare, vikariat, 90% från 8 maj
Barnskötare, vikariat 60% vecka 14-16, 2022
Barnskötare 75-100%, tillsvidareanställning med tillträde augusti 2022 enligt överenskommelse.
Lingbygdens friskola är nu 11 år och är ett självklart val för alla de barnfamiljer som bor i eller flyttar till orten och byarna runtomkring. Vi tar vara på landsbygdens fördelar, nära till naturen, långsamt växande samt en god och trygg miljö. Vi vill vara banbrytande både i pedagogiken och omsorgen. Vi vill både i förskolan och vår skola förverkliga vår profil med utomhuspedagogik, rörelse och hälsa.
Vi bedriver till hösten verksamhet för ca 100 barn. Förskolan delar vi i fyra avdelningar med just nu drygt 40 barn och på skolan finns till hösten ca 60 elever.
Sedan 2011 äger och driver en ekonomisk förening Lingbygdens friskola och förskola, helt utan vinstintresse. Ekonomin är god och verksamheten får mycket uppskattning. Som anställd på en friskola har vi fördelen att det är nära mellan idé och beslut. Anställningstryggheten är naturligtvis densamma som på alla förskolor. Den goda kontakten med vår styrelse är värdefull.
Vi är inne i en stark utvecklingsfas och har i vår börjat bygga ut både förskolan och skolan för att ge mer plats åt de kommande barnkullarna. Till hösten 2022 färdigställer vi en ny avdelning på förskolan och en tillbyggnad av skolan.
Du kommer att vara en del av vårt glada, sammansvetsade och erfarna arbetslag och får arbeta på en friskola, med en öppen atmosfär och ett temainriktat arbetssätt. Ditt engagemang stimulerar våra barn/elever till kreativitet, motivation och ökade kunskaper. Du tar ansvar även för helheten och är en god medspelare. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor. Vi söker även dig som kan hoppa in som timvikarie vid behov på både förskolan och skolan.
Vi finns i i S Ljunga 14 km sydost om Ljungby och 30 km från Älmhult.
Vi tillämpar successiv rekrytering, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Jun 29    Ljungby kommun    Barnskötare
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger sto... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Vill du jobba på en förskola med optimism och framåtanda? En förskola där saker och ting händer och där du som barnskötare kan trivas och utvecklas. Då kommer Klöverängen att passa väl in på ditt önskemål.

Vår förskola, som ligger på Ekebackenområdet, stod klar sommaren 2020.
Du söker till en ”nybyggd” och fin förskola med åtta avdelningar.

Som pedagog på Klöverängen arbetar du i mindre arbetslag och med små barngrupper. Ett flexibelt och roligt jobb där ingen dag är den andra lik. Du är med och ger kunskaper och erfarenheter för livet samtidigt som du får möjlighet att själv växa och utvecklas tillsammans med barnen.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, en positiv, flexibel och engagerad barnskötare. En pedagog som utmanar barnens tankar och funderingar och tillsammans utforskar världen genom lek, socialt samspel, skapande, samtal och reflektion tillsammans med barnen på vår förskola. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen, en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.
Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Du ser det lilla i det stora. A och O för oss är att du har barnet i fokus, är lekfull och tar ansvar för din del samtidigt som du ser till helheten.

Din förmåga att kunna samarbeta med andra avdelningar är betydelsefull.
Du har goda kunskaper kring lärmiljöer, pedagogisk dokumentation och digitalisering.
Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som mycket viktiga!


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Aug 11    Ljungby kommun    Barnskötare
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger sto... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Angelstads förskola ligger i naturskönt område med närhet till sjö, skog och ängar. Det finns goda möjligheter för utomhuspedagogik. Det går ca 27 barn på förskolan och i personalstyrkan är vi 5 stycken som jobbar heltid. Vi har ett gott samarbete mellan skolan, fritidshemmet och förskolan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som barnskötare med pedagogiskt arbete i förskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har motsvarande utbildning. Det är önskvärt med tidigare arbetslivserfarenhet. Du behöver vara initiativrik, samarbetsvillig och tydlig i ditt ledarskap. Körkort och datorvana krävs.

Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Jun 23    Ljungby kommun    Barnskötare
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Ljungby kommun har ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Bergalyckans förskola, finns i Lagan. Vi har naturen och skogen nära. Vårt upptagningsområde är spännande, där många kulturer möts och språket är en viktig del i det pedagogiska arbetet. Nu är vår ny -och ombyggnad klar och vi har tio avdelningar samlade under ett tak! 2019 flyttade vi in i vår nya förskola och vi har fått det såå fint!
Lokalerna är ljusa, tysta och mycket behagliga att arbeta i. I vår förskolerestaurang får barnen själva ta sin mat. De yngsta barnen får maten serverad i karotter vid sina bord. Barn BLIR duktiga när vi ger dem rätt förutsättningar.
Vårt vattenleksrum och snickarverkstad har vi inrett tillsammans i höst.
Vi arbetar åldershomogent. Vår strävan är att barn och personal följs åt under förskoletiden.
Våra 10 avdelningar är organiserade i tvillingavdelningar med mycket närhet och samarbete.
Erfarenhet, kreativitet och kompetens i en trygg miljö får varje barn/elev att utvecklas!
Våra barn ska få en bra start i livet och en plats där de kan stärka sitt självförtroende och känna lust att lära. Vi vill inspirera våra barn till tron på den egna förmågan.
Tillsammans skapar vi en lustfylld, trygg och kreativ arbetsplats som är öppen och delaktig i samhället. Vi tror på varje barns möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar.
Kunskapsmässigt, motoriskt, kreativt och socialt ger vi förutsättningar för trygghet, nyfikenhet och lust att lära. Tillsammans gör vi på Bergalyckans förskola spännande ”resor ” där målet är att skapa den bästa förskolan, där vi lägger grunden för barnens livslånga lärande. Här får du möjligheter att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans i arbetslaget.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som barnskötare på Bergalyckans förskola i Lagan.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad barnskötare. Du ska ha förmågan att kunna möta och se det lilla barnet utifrån dess förutsättningar, skapa kreativa lärande miljöer och tillsammans med övriga medarbetare ha viljan att utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån våra styrdokument. Som person är du kommunikativ, flexibel, noggrann och har en god samarbetsförmåga med både barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du arbetar tydligt och strukturerat samt att du är lösningsinriktad.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Feb 22    Ljungby kommun    Barnskötare
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Ljungby kommun har ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

På Regnbågen har vi visionen att alla har något att lära och något att ge. Vi utmanar och inspirerar alla barn i lek- och lustfylld atmosfär. Vi har ett fantastiskt läge med närhet till såväl grönområde och skog som ishall och bibliotek. På Regnbågens förskola har vi tre avdelningar med kollegor att samverka och utbyta erfarenheter med.

Förskolan berikas av många barn som kommer från andra kulturer. Att arbeta med barns språkutveckling ser vi därför som en viktig arbetsuppgift.

Byggnationen av nya Regnbågens förskola pågår för fullt, och förväntas vara klar till höstterminen 2021.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med utbildning och undervisning i förskolan. På Regnbågens förskola arbetar vi mycket med språkarbete då flera av våra barn är flerspråkiga. Vi arbetar också för ett gott föräldrasamarbete. Det är viktigt att delta i förskolans värdegrundsarbete och likabehandlingsarbete och att kunna se mångfalden som en tillgång.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad barnskötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har god social förmåga i kontakter med barn, föräldrar och i samverkan med kollegor. Du bidrar med din kompetens och kunskap i erfaret arbetslag och du är lekfull, intresserad och engagerad i ditt arbete med barn. Du bör bara ansvarsfull, flexibel och väl insatt i läroplanen för förskolan.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Rekrytering sker fortlöpande.

Ljungby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Jun 23    Ljungby kommun    Barnskötare
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

Ljungby kommun har ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Bergalyckans förskola, finns i Lagan. Vi har naturen och skogen nära. Vårt upptagningsområde är spännande, där många kulturer möts och språket är en viktig del i det pedagogiska arbetet. Nu är vår ny -och ombyggnad klar och vi har tio avdelningar samlade under ett tak! 2019 flyttade vi in i vår nya förskola och vi har fått det såå fint!
Lokalerna är ljusa, tysta och mycket behagliga att arbeta i. I vår förskolerestaurang får barnen själva ta sin mat. De yngsta barnen får maten serverad i karotter vid sina bord. Barn BLIR duktiga när vi ger dem rätt förutsättningar.
Vårt vattenleksrum och snickarverkstad har vi inrett tillsammans i höst.
Vi arbetar åldershomogent. Vår strävan är att barn och personal följs åt under förskoletiden.
Våra 10 avdelningar är organiserade i tvillingavdelningar med mycket närhet och samarbete.
Erfarenhet, kreativitet och kompetens i en trygg miljö får varje barn/elev att utvecklas!
Våra barn ska få en bra start i livet och en plats där de kan stärka sitt självförtroende och känna lust att lära. Vi vill inspirera våra barn till tron på den egna förmågan.
Tillsammans skapar vi en lustfylld, trygg och kreativ arbetsplats som är öppen och delaktig i samhället. Vi tror på varje barns möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar.
Kunskapsmässigt, motoriskt, kreativt och socialt ger vi förutsättningar för trygghet, nyfikenhet och lust att lära. Tillsammans gör vi på Bergalyckans förskola spännande ”resor ” där målet är att skapa den bästa förskolan, där vi lägger grunden för barnens livslånga lärande. Här får du möjligheter att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans i arbetslaget.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som barnskötare på Bergalyckans förskola i Lagan.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad barnskötare. Du ska ha förmågan att kunna möta och se det lilla barnet utifrån dess förutsättningar, skapa kreativa lärande miljöer och tillsammans med övriga medarbetare ha viljan att utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån våra styrdokument. Som person är du kommunikativ, flexibel, noggrann och har en god samarbetsförmåga med både barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du arbetar tydligt och strukturerat samt att du är lösningsinriktad.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Donationsgatans förskola är en kommunal förskola med 6 avdelningar, eget tillagningskök och lokalvårdarteam som bedrivs i intraprenadsform. Förskolan är naturskönt belägen, med närhet till skogsmiljö och med hönsgård under sommarhalvåret, som en del i vår undervisning. Vår målsättning är att arbeta i en utbildningsform för de yngsta barnen där varje barn ges möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar. Språk och motorik utgör centrala delar i den undervisning vi bedriver. Under 2020 fortsätter vi arbetet med att utveckla vår lärmiljö inom olika områden, och förskolans temaarbete utgår från natur och miljö.

Vi söker nu två barnskötare som med goda kunskaper och engagemang kan komplettera våra arbetslag, vilka består av erfarna och kompetenta förskollärare och barnskötare.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare, väl förtrogen med Ditt uppdrag för förskolan och Du har god social förmåga att skapa tillitsfulla relationer med barn, vårdnadshavare och medarbetare. Du har ett tydligt barnfokus och är lekfull och ansvarstagande med god förmåga att kombinera undervisning och omsorg i Ditt arbete.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år? Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen. Meriterande är: Du har tidigare bakgrund inom grymnastik. Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn. Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn. Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi... Visa mer
Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år?
Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen.


Meriterande är:
Du har tidigare bakgrund inom grymnastik.
Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn.

Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn.
Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi gärna höra mer från dig!
Dina arbetsuppgifter
Som medtränare för Djungelgympa i Ljungby kommer du tillsammans med din huvudledare leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen. Vi jobbar med färdiga passupplägg vilket innebär att alla övningar och lekar du kommer göra med barnen är färdigplanerat. Det kommer göra det lätt för dig som ledare att sätta dig in i vad du ska göra varje pass och det krävs inte någon mer extra planering än att vara inläst på övningarna.
Passupplägget utgår ifrån 4 grundpelare inom gymnastiken:
Hoppa
Balansera
Rulla/Kullerbytta
Klättra

Inför ett arbete hos oss på Sweden Sport Academy får du som ledare gå någon av våra utbildningar.
Du och din huvudledare får löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Anställningsvillkor
Terminen börjar vecka 6 och pågår under totalt 14 veckor med vissa uppehåll för lov.
Passen kommer hållas på vardagskvällar mellan 17.00-19.00 och/eller på helger. Visa mindre

Barnskötare till Vårblommans Förskola

Vi är en föräldrakooperativ förskola/fritidshem i Annerstad, som ligger 1,5 mil väster om Ljungby mot Halmstad. Kooperativet bedrivs av föräldrar genom en utvald styrelse och det finns en god gemenskap mellan föräldrar och personal. Förskolan drivs integrerat med fritidsverksamhet. Vi har stora lokaler vilket främjar en lägre ljudnivå. Vi har en bra utemiljö med närhet till skogen och vi vistas mycket utomhus. All mat på förskolan lagas från grunden av vår... Visa mer
Vi är en föräldrakooperativ förskola/fritidshem i Annerstad, som ligger 1,5 mil väster om Ljungby mot Halmstad. Kooperativet bedrivs av föräldrar genom en utvald styrelse och det finns en god gemenskap mellan föräldrar och personal. Förskolan drivs integrerat med fritidsverksamhet. Vi har stora lokaler vilket främjar en lägre ljudnivå. Vi har en bra utemiljö med närhet till skogen och vi vistas mycket utomhus. All mat på förskolan lagas från grunden av vår egna kokerska.


Arbetsbeskrivning:
Att tillsammans med kollegor och föräldrar skapa bästa möjliga förutsättningar för att främja alla barns utveckling och lärande. Att vara med och skapa en trygg och lärorik miljö för alla barn på förskolan/fritids. Som pedagog tar du både enskilt och tillsammans med kollegor ansvar för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten.


Vi söker dig som är positiv, initiativrik och med god samarbetsförmåga eftersom vi är en liten verksamhet med liten personalgrupp. Du behöver ha ett stort intresse för barns utveckling och lärande samt ha förmåga att se det enskilda barnets behov liksom barngruppens möjligheter.


Du som söker tjänsten ska vara utbildad barnskötare Vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är ett gravidvikariat från januari 2021 till januari 2022
Rekrytering kommer ske löpande Visa mindre

Barnskötare

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Klövervägens förskola är i dagsläget en förskola med fyra avdelningar; Myggan, Rödluvan, Tomtebo och Lammet. Förskolan ligger relativt centralt på Lagavallsområdet i Ljungby. Hösten 2020 ska en ny förskola stå klar på vårt område!

”På Klövervägens förskola ska alla barn ha roligt och få leka mycket. Barnen ska lära sig tro på sig själva och sin egen förmåga, känna trygghet, kunna samarbeta och känna empati för alla människor runt omkring dem. På vår förskola uppmuntrar vi barnens naturliga nyfikenhet och allas lust att lära och söka kunskap.”


ARBETSUPPGIFTER
Du ska som barnskötare arbeta i barngrupp och tillsammans med förskollärare och förskolechef se till att vi lever upp till vår förskolas gemensamma vision.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är pigg och glad, känner arbetsglädje, har pedagogiska visioner, är intresserad och nyfiken och vill utvecklas tillsammans med oss. Du har goda kunskaper kring vår läroplan och kring pedagogisk dokumentation och lärmiljöer. Du är säker på arbete med iPad och dator.

Du har en god förmåga att skapa bra relationer till såväl barn som kollegor och föräldrar. Du är samarbetsinriktad och arbetar utifrån uppställda mål. A och O för oss är att du har barnet i fokus och att du tar ansvar för din del samtidigt som du ser till helheten.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Ryssby förskola ligger idylliskt placerad i mitten av Ryssby med utsikt över Ryssbysjön. Förskolan har en stor utegård med möjligheter till lustfyllt lärande. Vi är en förskola som växer och vi har under året utvecklat vår verksamhet till att innehålla tre avdelningar. En avdelning med 1-3 åringar, en med 1-5 åringar samt en avdelning med 3-5 åringar. I nuläget går alla äldre barn på avdelningen med 3-5 åringar. Avdelningarna har en stor närhet till varandra vilket skapar ett nära samarbete samt en stor trygghet för såväl barn, föräldrar som pedagoger.
Vi utvecklar våra lärmiljöer för att skapa en lustfylld miljö för såväl barn som personal. Under det senaste året har vi gjort stora steg för att byta ut såväl möbler som leksaker med utgångspunkt i en giftfri förskola. Personalen ser, bekräftar och välkomnar varje barn. Vi är uppmärksamma på när barnen behöver stöd och uppmuntran i olika situationer. För att utveckla barnens fantasi, kreativitet, språk, matematik och att få förståelse för allas lika värde arbetar vi dagligen med 10 goda vanor.
För oss är vår fina omgivning en viktig del att njuta av och vi är måna om att låta barnen få vara ute. För att skapa en röd tråd då verksamheten ingår i samma enhet som Ryssbyskolan har barnen pulshöjande aktiviteter flera dagar/vecka. Detta skapar en möjlighet till att stärka barnens inlärningsförmåga.

Vi söker dig som med lust och glädje för ditt arbete vill arbeta som barnskötare på vår förskola. I arbetet är du delaktig i att planera, genomföra och utvärdera vår verksamhet med en drivkraft för arbetet. Tjänsten kan utökas med vikarietimmar utifrån önskemål.


KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten ska ha barnskötarutbildning. Tidigare erfarenhet från arbete i förskola erfordras.
Som person har du ett gott bemötande och är lyhörd för såväl barn, vårdnadshavare som kollegor i ditt arbete. En god samarbetsförmåga med ett professionellt bemötande är grunden för arbetet. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och har en stark drivkraft och intresse för att utveckla förskolan framåt utifrån varje enskilt barns behov. I ditt arbete är du driven i att vilja utveckla verksamheten samt ser till varje enskilt barns behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är önskvärt och viss datavana.

Utdrag från polisregistret utan anmärkning krävs för arbete inom barnsomsorg. Tänk på att beställa hem utdrag i god tid.

Intervjuer sker under vecka 25.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Ljungby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare / Förskollärare

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Vittaryds förskola ligger 2 mil norr om Ljungby.
På förskolan har vi en småbarnsavdelning och en storbarnsavdelning.

Våra grundstenar är värdegrunden, språkutvecklande arbetssätt, lär genom lek och använder naturen som en del i undervisningen. Vittaryds förskola har barnet i centrum, alla ska känna trygghet, mår bra, har en positiv framtidstro och inhämtar och utvecklar kunskaper för livet.
Vi har utbildad personal och vi vill tillsammans skapa en miljö där alla känner arbetsglädje, motivation och engagemang och där vi är måna om varandra.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som barnskötare/ förskollärare på Vittaryd förskola.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad barnskötare/ behörig förskollärare. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att möta barn där de befinner sig i sin utveckling. Du är positiv och har lätt att samarbeta med föräldrar och kollegor. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete i förskola.
Körkort och tillgång till bil krävs.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare 2 st

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

På Regnbågen har vi visionen att alla har något att lära och något att ge. Vi utmanar och inspirerar alla barn i lek- och lustfylld atmosfär. Vi har ett fantastiskt läge med närhet till såväl grönområde och skog som ishall och bibliotek. På Regnbågens förskola har vi tre avdelningar med kollegor att samverka och utbyta erfarenheter med.

Förskolan berikas av många barn som kommer från andra kulturer. Att arbeta med barns språkutveckling ser vi därför som en viktig arbetsuppgift.

Planering pågår för fullt för total nybyggnation av Regnbågens förskola så som förskollärare hos oss kommer du att få vara med och bygga upp en helt ny förskola.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med utbildning och undervisning i förskolan. På Regnbågens förskola arbetar vi mycket med språkarbete då flera av våra barn är flerspråkiga. Vi arbetar också för ett gott föräldrasamarbete. Det är viktigt att delta i förskolans värdegrundsarbete och likabehandlingsarbete och att kunna se mångfalden som en tillgång.KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad barnskötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har god social förmåga i kontakter med barn, föräldrar och i samverkan med kollegor. Du bidrar med din kompetens och kunskap i erfaret arbetslag och du är lekfull, intresserad och engagerad i ditt arbete med barn. Du bör bara ansvarsfull, flexibel och väl insatt i läroplanen för förskolan.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Dagbarnvårdare

Ansök    Apr 25    Forma Omsorg AB    Dagbarnvårdare
FORMA Utbildning söker dagbarnvårdare som vill bedriva pedagogisk omsorg i hemmiljö. Det skulle innebära att du tar hand om en mindre barngrupp i åldrarna 1-5. Du ska vara kreativ, glad och ha ett stort intresse för pedagogik och barns utveckling. Du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det krävs att du kan planera dagarna på egen hand och du har ansvar för att aktivera barnen och stöd... Visa mer

FORMA Utbildning söker dagbarnvårdare som vill bedriva pedagogisk omsorg i hemmiljö. Det skulle innebära att du tar hand om en mindre barngrupp i åldrarna 1-5. Du ska vara kreativ, glad och ha ett stort intresse för pedagogik och barns utveckling. Du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Det krävs att du kan planera dagarna på egen hand och du har ansvar för att aktivera barnen och stödja varje barn i deras utveckling. Trots att ditt dagliga arbete kommer att präglas av självständighet kommer du ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i vår verksamhet och även oss på FORMA. Du serverar hemlagad näringsrik mat och ansvarar även för daglig utevistelse.

Reggio Emilia - filosofin ligger till grund för vårt pedagogiska arbete inom FORMA Utbildning AB. Därför kommer FORMA ge pedagogisk handledning och stöd samt kompetensutveckling i olika former.

* Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. För den här tjänsten måste du ha ett boende i Ljungby kommun. Hemmet ska vara rökfritt och ha utrymme stort nog för lek och vila för alla barn. Det krävs också att ditt hem godkänns av oss för verksamheten.

Du har bra flyt i det svenska språket gällande både tal och skrift. Det är viktigt för att kunna stödja barnen i deras språkliga utveckling. Om du kan flera språk är det meriterande.
I tjänsten ingår viss form av dokumentation.


Reggio Emilia - filosofin ligger till grund för vårt pedagogiska arbete inom FORMA Utbildning AB. Därför kommer FORMA ge pedagogisk handledning och stöd samt kompetensutveckling i olika former. Visa mindre

Barnskötare

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Stensbergs förskola är belägen på Stensbergsområdet i Ljungby. Förskolan har sex avdelningar. Våra avdelningar finns i tre olika byggnader i närheten av Stensbergsskolan. Förskolan ligger i ett naturskönt område och vi har skog och natur intill knuten. Under läsåret 2018-2019 arbetar vi med ”Läslyftet för förskolan” vilket vi kommer att fortsätta med under kommande läsår.
Stensbergs förskola hette tidigare Björkstigens förskola.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som barnskötare hos oss på Stensbergs förskola där du kommer att undervisa och organisera aktiviteter för förskolebarn.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har höga ambitioner och en lust att skapa bästa förutsättningar för barns utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på förskola och därmed har god insikt Läroplan för förskolan. Som person är du positiv, har lätt att samarbeta och nära till skratt. Att du är lekfull är givet! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre