Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Ljungby

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Ljungby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljungby som finns hos arbetsgivaren.

Demopersonal i Ljungby september-december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos.
Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Vi vill utöka vår personalbas med ytterligare glad och driven personal då vi börjat få förfrågningar från kunder som vill köra butiksdemos i höst.
Dagar och tider:
Varierar mellan uppdragen, men oftast är det:
Onsdag-fredag kl 11-19
Lördag kl 10-17
Lön: 140 kr/h (ink sem.ers och ob)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ demo" som referensnummer i din profil.
2. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
3. I nästa steg kommer vi skicka ut jobbförfrågningar till din mejl som du då svarar på om du kan och vill jobba.


?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång i höst! Visa mindre

Projektanställning - Kommunikatör

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. Arbetsuppgifterna ligger inom Kultur- och Fritidsförvaltningens område och arbetet kommer innebära både att kunna vara fysiskt på plats,... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

Arbetsuppgifterna ligger inom Kultur- och Fritidsförvaltningens område och arbetet kommer innebära både att kunna vara fysiskt på plats, samt möjlighet till arbete från annat ställe t.ex. hemifrån eller i förvaltningens olika lokaler.

Samarbete finns med Ljungby bibliotek och framöver kommer det att behövas olika administratörsroller i olika delar av kommunens verksamheter.


ARBETSUPPGIFTER
Ljungby kommun har köpt in en app som kommer att heta "Ung i Ljungby", och är tänkt att rikta sig till ungdomar i olika åldrar. Vi behöver en person med kommunikatörskompetens som kan arbeta med att starta igång arbetet med denna applikation. Appen är redo att fyllas med information, vi vill här först få ett grepp om vad ungdomarna själva vill fylla appen med. Att göra en omvärldsanalys är en av arbetsuppgifterna för att appen ska få bästa möjliga funktion och mottagande. I liknande appar i andra kommuner finns information om vad som finns att göra för ungdomar i kommunen, sommarjobb att söka, länkar och vägledning till sidor som ungdomar kan ha nytta av, sjukvårdssidor, ungdomsmottagningar, kontakt med politiken, eventuella rabatter i butiker och massa annat. Tanken är att sedan kunna ha flera administratörsroller där fler kan lägga in information.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha någon form av kommunikatörskompetens och erfarenhet av kommunikationsarbete är önskvärt.
Personliga egenskaper så som stabil kommunikativ förmåga är en förutsättning då samarbete kommer ske på olika sätt med fler aktörer. Arbetet innebär daglig kontakt med skolelever, personal samt olika myndigheter, vi ser därför gärna att du som sökande har lätt i dialog och kontakt med andra människor, skapa och inge förtroende.
Då arbetet innebär en rörlighet är B-körkort ett krav.
Du ska känna dig trygg i arbete med vanliga datorprogram som Office och digitala verktyg.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Vikarierande kommunikatör

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Kommunikationsavdelningen verkar för ökad kunskap och ökad förståelse för kommunens verksamheter externt och internt. På kommunikationsavdelningen är vi, med dig, sex personer. Du kommer att arbe... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Kommunikationsavdelningen verkar för ökad kunskap och ökad förståelse för kommunens verksamheter externt och internt. På kommunikationsavdelningen är vi, med dig, sex personer. Du kommer att arbeta med kommunikatörer och strateger. Vi arbetar nära varandra, vi har förmåga att lyfta varandra och vi har roligt på jobbet. Nu söker vi en vikarierande kommunikatör.
Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med kommunikation i stora såväl som mindre projekt, med både strategiskt och operativt arbete, som innefattar allt från intranät och webb till trycksaksproduktion och rådgivning. Som kommunikatör på Ljungby kommun gör du skillnad varje dag. Du kommer att tillhöra kommunikationsavdelningen och tillsammans med dina kollegor arbetar du med att berätta om Ljungby som plats att leva, bo och verka på. Du arbetar också med kommunikation internt för att skapa förståelse, bygga vi-känsla och med Ljungby kommun som attraktiv arbetsgivare.

Vi söker dig:
• som har förmåga att se när och var kommunikation är ett bra medel för att nå framgång
• som kan få fram rätt budskap i rätt kanaler för att nå ett uppsatt mål
• som får saker gjorda och som behärskar kommunikationens alla verktyg

KVALIFIKATIONER
För att arbeta hos oss ska du ha:
• universitets- eller högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• kunskaper i CMS (vi använder EpiServer)
• goda kunskaper i InDesign och Photoshop

• kunna producera enkla filmer för webb och sociala medier
• goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
• B-körkort

Erfarenhet av kommunikatörsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är meriterande.
Har du arbetat inom offentliga organisationer är det också meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Ljungby

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Ljungby för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Ljungby för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Ljungby" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Vikarierande kommunikatör

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Kommunikationsavdelningen verkar för ökad kunskap och ökad förståelse för kommunens verksamheter externt och internt. På kommunikationsavdelningen är vi, med dig, sex personer. Du kommer att arbe... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Kommunikationsavdelningen verkar för ökad kunskap och ökad förståelse för kommunens verksamheter externt och internt. På kommunikationsavdelningen är vi, med dig, sex personer. Du kommer att arbeta med kommunikatörer och strateger. Vi arbetar nära varandra, vi har förmåga att lyfta varandra och vi har roligt på jobbet.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med kommunikation i stora såväl som mindre projekt, med både strategiskt och operativt arbete, som innefattar allt från intranät och webb till trycksaksproduktion och rådgivning. Som kommunikatör på Ljungby kommun gör du skillnad varje dag. Du kommer att tillhöra kommunikationsavdelningen och tillsammans med dina kollegor arbetar du med att berätta om Ljungby som plats att leva, bo och verka på. Du arbetar också med kommunikation internt för att skapa förståelse, bygga vi-känsla och med Ljungby kommun som attraktiv arbetsgivare.

Vi söker dig:
• som har förmåga att se när och var kommunikation är ett bra medel för att nå framgång
• som kan få fram rätt budskap i rätt kanaler för att nå ett uppsatt mål
• som får saker gjorda och som behärskar kommunikationens alla verktyg

KVALIFIKATIONER
För att arbeta hos oss ska du ha:
• universitets- eller högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• kunskaper i CMS (vi använder EpiServer)
• goda kunskaper i InDesign och Photoshop
• kunna producera enkla filmer för webb och sociala medier
• goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
• B-körkort

Erfarenhet av kommunikatörsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är meriterande.
Har du arbetat inom offentliga organisationer är det också meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Kommunikatör och Verksamhetsutvecklare för ABF Kronoberg

Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet? ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Oftast sker arbetet i samarbete med nån av våra medlemsorganisationer. Vi söker en driven självständig person som ska bli vår nya komm... Visa mer
Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet?
ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Oftast sker arbetet i samarbete med nån av våra medlemsorganisationer.
Vi söker en driven självständig person som ska bli vår nya kommunikatör och verksamhetsutvecklare. Tjänsten är placerad i Ljungby kommun.
Som avdelningens kommunikatör är det viktigt att du skriver och uttrycker dig mycket väl i det svenska språket i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i Office365. Har du kunskap inom klarspråk och datainspektionslagen (GDPR) så är det meriterande liksom kunskap av grafisk produktion, webbpublicering och sociala medier.
Som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta tillsammans med våra medlemsorganisationer för att stötta deras bildningsverksamhet. Du förväntas också fånga upp bildningsbehovet i vardagen och söka nya samarbeten med grupper och föreningar.
Din uppgift som verksamhetsutvecklare blir att tillsammans med våra medlemsorganisationer och samverkansparter gå från idéstadiet, över planeringsfasen till genomförande av verksamhet.


Vad innebär då detta lite mer detaljerat:
-Relevant utbildning som kommunikatör eller annan kunskap som vi bedömer likvärdig.
-Uppsökande och relationsskapande arbete mot föreningsliv och andra grupper.
-Arbeta och utgå utifrån antagna riktlinjer, mål och strategier.
-Möjliggöra och arrangera möten mellan människor i lokalsamhället.
-Utifrån ditt samhällsengagemang fånga upp och skapa förutsättningar för de behov i samhället som ABF och folkbildningen skulle kunna hjälpa till med.
-Arbeta såväl självständigt med eget verksamhetsansvar som i nära samarbete med kollegor i övriga kommuner.

Förutom sedvanlig info i ditt personliga brev behöver du besvara följande frågor:
- Vad betyder folkbildning för dig?
- Vilken erfarenhet har du av studieförbund?
- På vilket sätt delar du arbetarrörelsens värderingar?
- Varför söker du denna tjänsten?
- Var ser du dig själv om fem år?


Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och påbörjas med en provanställning på 6 mån.
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
I tjänsten ingår visst kvälls- och helgarbete.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med personligt brev och CV senast 2 maj 2022 till [email protected]. Skriv ”ansökan kommunikatör/verksamhetsutvecklare” i ämnesraden. Visa mindre

Kommunikatör

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035.Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill.Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun.Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb ARBETSUPPGIFTER Kommunikationsavdelningen verkar för ökad kunskap och ökad förståelse för kommunens verksamheter externt och internt. På kommunikationsavdel... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035.Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill.Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun.Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

ARBETSUPPGIFTER
Kommunikationsavdelningen verkar för ökad kunskap och ökad förståelse för kommunens verksamheter externt och internt. På kommunikationsavdelningen är vi, med dig, sex personer. Du kommer att arbeta med kommunikatörer och strateger. Vi arbetar nära varandra, vi har förmåga att lyfta varandra och vi har roligt på jobbet.

Vi söker dig som vill arbeta med kommunikation i stora såväl som mindre projekt, med både strategiskt och operativt arbete, som innefattar allt från intranät och webb till trycksaksproduktion och rådgivning. Som kommunikatör på Ljungby kommun gör du skillnad varje dag. Du kommer att tillhöra kommunikationsavdelningen och tillsammans med dina kollegor arbetar du med att berätta om Ljungby som plats att leva, bo och verka på. Du arbetar också med kommunikation internt för att skapa förståelse, bygga vi-känsla och med Ljungby kommun som attraktiv arbetsgivare.

Vi söker dig:
• som har förmåga att se när och var kommunikation är ett bra medel för att nå framgång
• som kan få fram rätt budskap i rätt kanaler för att nå ett uppsatt mål
• som får saker gjorda och som behärskar kommunikationens alla verktyg

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
För att arbeta hos oss ska du ha:
• universitets- eller högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• kunskaper i CMS (vi använder EpiServer)
• goda kunskaper i InDesign och Photoshop
• goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
• B-körkort

Erfarenhet av kommunikatörsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är meriterande.
Har du arbetat inom offentliga organisationer är det också meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Kommunikatör

Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i vår... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035 och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Kommunikationsavdelningen verkar för ökad kunskap och ökad förståelse för kommunens verksamheter externt och internt. På kommunikationsavdelningen är vi, med dig, sex personer. Du kommer att arbeta med kommunikatörer och strateger. Vi arbetar nära varandra, vi har förmåga att lyfta varandra och vi har roligt på jobbet.

Vi söker dig som vill arbeta med kommunikation i stora såväl som mindre projekt, med både strategiskt och operativt arbete, som innefattar allt från intranät och webb till trycksaksproduktion och rådgivning. Som kommunikatör på Ljungby kommun gör du skillnad varje dag. Du kommer att tillhöra kommunikationsavdelningen och tillsammans med dina kollegor arbetar du med att berätta om Ljungby som plats att leva, bo och verka på. Du arbetar också med kommunikation internt för att skapa förståelse, bygga vi-känsla och med Ljungby kommun som attraktiv arbetsgivare.

Vi söker dig:
• som har förmåga att se när och var kommunikation är ett bra medel för att nå framgång
• som kan få fram rätt budskap i rätt kanaler
• som får saker gjorda och som behärskar kommunikationens alla verktyg

KVALIFIKATIONER
För att arbeta hos oss ska du ha:
• universitets- eller högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• kunskaper i CMS, vi använder EpiServer
• goda kunskaper i InDesign och Photoshop
• erfarenhet av kommunikatörsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
• kunna arbeta såväl självständigt som i grupp
• B-körkort

Det är meriterande om du har arbetat inom eller har erfarenhet av offentliga organisationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


ÖVRIGT
Vi kommer att hålla intervjuer den 4 och 5 mars. Intervjun kommer även att innehålla ett praktiskt test. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre