Lediga jobb Abf Kronoberg i Ljungby

Se alla lediga jobb från Abf Kronoberg i Ljungby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ljungby som finns inom det yrket.

Ombudsman med personalansvar för ABF Kronoberg

Ansök    Jul 26    Abf Kronoberg    Organisationschef
Vi söker nu en ny ombudsman med personalansvar som är väl förtrogen med arbete i idéburna organisationer och djupt rotad i arbetarrörelsens värderingar. Du bör ha en gedigen erfarenhet av att leda personal och av att arbeta med idé- och målstyrning. Du är relationsskapande och bygger förtroende och tillit såväl internt i organisationen som i relationen till externa parter. Som ledare är du inkluderande och tydlig, du inbjuder till delaktighet och eget ansv... Visa mer
Vi söker nu en ny ombudsman med personalansvar som är väl förtrogen med arbete i idéburna organisationer och djupt rotad i arbetarrörelsens värderingar.
Du bör ha en gedigen erfarenhet av att leda personal och av att arbeta med idé- och målstyrning. Du är relationsskapande och bygger förtroende och tillit såväl internt i organisationen som i relationen till externa parter.
Som ledare är du inkluderande och tydlig, du inbjuder till delaktighet och eget ansvarstagande. Viktigt att du är van vid att leda medarbetare som jobbar med frihet under ansvar.


I uppdraget som ombudsman ansvarar du för:
- Driva arbetet och att uppnå uppsatta mål på uppdrag av styrelsen
- Att leda och utveckla det dagliga arbetet på avdelningen
- Verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö
- Att upprätta goda relationer och kontakter med medlems- och samverkansorganisationer samt företrädare för kommun och region. Du samverkar också med övriga ABF-enheter i länet.
- Att skapa förutsättningar för att samtliga medarbetare på bästa sätt skall kunna vara med och bidra till att uppfylla uppsatta mål.


Förutom sedvanlig info med CV och personligt brev behöver du besvara följande frågor:
- Vad betyder folkbildning för dig?
- Vilken erfarenhet har du av studieförbund?
- På vilket sätt delar du arbetarrörelsens värderingar?
- Varför söker du denna tjänsten?
- Var ser du dig själv om fem år?


ABF Kronoberg är en av två avdelningar i Kronobergs län. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF Kronoberg har också distriktsansvaret i länet. Detta innebär att vi bland annat ansvarar för den pedagogiska utvecklingen för våra regionala medlemsorganisationer samt att vi håller en tät och bra dialog med Region Kronoberg.
Vår huvudexpedition ligger i Ljungby men expeditioner och möteslokaler finns även i våra övriga kommuner. Vi är idag 14 medarbetare i våra fyra kommuner som tillsammans arbetar med att organisera och genomföra lokal folkbildningsverksamhet.
För oss är samverkan med våra medlems- och samverkansorganisationer en central del i arbetet och tillsammans med dem strävar vi efter att tillgodose deras bildningsbehov och ge tillgång till kultur både i form av upplevelser och eget skapande.
All vår verksamhet tar sin utgångspunkt i ABFs riktlinjer och vårt Idéprogram där vi särskilt väljer att lyfta fram nedanstående punkter för att belysa vår identitet.
- ABF vill genom en fri och frivillig bildningsverksamhet, grundad på jämlikhetens, solidaritetens och demokratins principer främja, och själv delta i, en samhällsomdaning i överensstämmelse med arbetarrörelsens grundläggande värderingar.
- ABF strävar efter ett samhälle som bejakar alla människors lika rätt att vara olika. Ett samhälle där människovärdet är viktigare än marknadsvärdet och där demokratin är överordnad marknaden. Ett samhälle och en värld med en hållbar och solidarisk utveckling som kan möta dagens och framtidens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter.


Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar samt kulturarrangemang i alla landets kommuner. Folkbildning är utbildning och bildning utanför den traditionella skolvärlden. I Sverige sker folkbildningen främst i studieförbund och på folkhögskolor.


Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och påbörjas med en provanställning på 6 mån.
Vi tillämpar målstyrd arbetstid.
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med svar på frågorna, personligt brev och CV senast 22 augusti 2022 till jo[email protected]. Skriv ”ansökan ombudsman” i ämnesraden. Visa mindre

ABF Kronoberg söker projektledare

ABF Kronoberg söker projektledare till projektet "Livsviktig kunskap del 2". Placeringsort för jobbet är Ljungby kommun, men då tjänsten gäller fyra kommuner kan detta justeras om du så önskar. ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter så som studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och proj... Visa mer
ABF Kronoberg söker projektledare till projektet "Livsviktig kunskap del 2".
Placeringsort för jobbet är Ljungby kommun, men då tjänsten gäller fyra kommuner kan detta justeras om du så önskar.
ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter så som studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt.
Vi söker dig som vill vara med och leda projektet "Livsviktig kunskap del 2". Projektets mål är att målgruppen asylsökande ökar sin kunskap om det svenska samhället samt att öka kunskapen om hälsa och svenska. Det är viktigt att du har kunskaper om filmredigering och grafisk produktion då du ska producera film- och grafiskt material själv.
I tjänsten ska du vara ute på mötesplatser, visa filmerna och diskutera innehållet på enkel svenska. Du ska även marknadsföra projektet och hitta asylsökande i våra fyra kommuner.
Vi utgår från att Du delar arbetarrörelsens grundläggande värderingar. Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde. Vårt uppdrag handlar om att ge människor mod och kunskap för att få makt och ansvar såväl i den egna vardagen som i samhället som helhet genom fritt kunskapssökande och kulturliv inom folkbildningen.
Vad innebär då detta lite mer detaljerat:
Uppsökande och relationsskapande arbete.
Arbeta och utgå utifrån uppsatta syften och mål.
Producera filmavsnitt, marknadsföra och genomföra aktiviteter samt dokumentera projektet.
Arbeta såväl självständigt med eget verksamhetsansvar som i nära samarbete med kollegor i olika konstellationer.Som projektledare behöver du kompetenser såsom:
Förmåga att bemöta människor och lätt för att skapa nya kontakter och nätverk. (skallkrav)
God och ansvarsfull kommunikatör både internt och externt. (skallkrav)
Självgående med förmåga att kunna prioritera (skallkrav)
Förmåga att organisera och leda verksamhet (skallkrav)
Initiativtagande (skallkrav)
Kunskap inom grafisk produktion (skallkrav)
Kunskap att hantera och sköta sociala medier
Lokalkännedom Samhällsengagerad Resultatinriktad
Datavana (Office 365, sociala medier, mm)Anställningsvillkor
Tjänsten är på 100% allmän visstidsanställning 2022-07-01 – 2022-12-31
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
I tjänsten ingår visst kvälls- och helgarbete.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med personligt brev och CV senast 28 juni 2022 till cami[email protected]. Skriv ”ansökan projektledare” i ämnesraden. Visa mindre

Studieombudsman

Ansök    Nov 20    Abf Kronoberg    Ombudsman
Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. ABF är, och ska vara, en förändringskraft för ökad jämlikhet och en mer deltagande demokrati. Vi tror på lärande och bildning och stimulerar till vidareutveckling. Vår värdegrund utgår från vårt idéprogram som är vår ideologiska kompass i vardagen och vi står för kreativitet, förändring och gemenskap. ... Visa mer
Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. ABF är, och ska vara, en förändringskraft för ökad jämlikhet och en mer deltagande demokrati. Vi tror på lärande och bildning och stimulerar till vidareutveckling. Vår värdegrund utgår från vårt idéprogram som är vår ideologiska kompass i vardagen och vi står för kreativitet, förändring och gemenskap.

I Kronobergs län finns två avdelningar varav vår avdelning, ABF Kronoberg, är den ena. Vi är nu i behov av en ny Studieombudsman. Vår avdelning består av de fyra kommunerna Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
Avdelningen ABF Kronoberg har också distriktsansvaret i länet vilket innebär att vi bland annat ansvarar för den pedagogiska utvecklingen för våra regionala medlemsorganisationer. Vi säkerställer också en tät och bra dialog med Region Kronoberg.
Avdelningen består idag av 12 medarbetare som tillsammans arbetar med att organisera och genomföra lokal folkbildningsverksamhet. Vårt kontor med flest medarbetare är i Ljungby men expeditioner och möteslokaler finns även i våra övriga kommuner. I arbetet som chef ingår det att besöka personalens arbetsplatser i respektive ort.

Dina arbetsuppgifter
I uppdraget som ombudsman inom ABF ansvarar du för att driva det dagliga arbetet framåt mot uppsatta mål och du svarar mot både styrelsen och distriktet. Detta innebär att du leder och utvecklar det dagliga arbetet på avdelningen samt säkerställer en verksamhet, ekonomi, personalgrupp och arbetsmiljö i balans.
Du representerar ABF och förväntas därmed skapa och upprätthålla goda relationer med såväl medlems- och samverkansorganisationer som företrädare för kommun och region. Detta ställer krav på ett diplomatiskt och förtroendeskapande förhållningssätt. Då det finns en till ABF-avdelning i länet så ansvarar du även för en god samverkan med denna.
I rollen ingår att bedriva ett gott ledarskap och skapa förutsättningar för att samtliga medarbetare på bästa sätt ska kunna bidra till måluppfyllelse.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en god ledarskapsförmåga och tidigare erfarenhet av ledarskap. Du bör också ha erfarenhet av tidigare omorganiseringar och att leda ett arbete i en föränderlig kontext. Du bör vara stresstålig och kunna ha många bollar i gång samtidigt. Dagens arbetsuppgifter innebär att man har goda IT kunskaper i löner, fakturering, budgetredovisning och bokslut.
Vi ser det som en fördel om du har lokal förankring i någon av våra fyra kommuner. Har du erfarenhet av folkbildning är detta meriterande och vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och värdesätter en god stämning hos medarbetarna, vidare tycker du om korta beslutsvägar och handlingskraft för beslut.


Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och påbörjas med en provanställning på 6 mån.
Vi tillämpar målstyrd arbetstid och har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Kontaktpersoner:
För mer information om tjänsten kontakta:
Helen Bengtsson
Ordförande
0705680828
[email protected]

Facklig Företrädare Handels
Cecilia Karlsson
[email protected]
0372–737761

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan med personligt brev och CV senast 13/1 2023 till [email protected]. Skriv ”ansökan ombudsman” i ämnesraden.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ABF Kronoberg söker projektledare

ABF Kronoberg söker projektledare till projektet "Livsviktig kunskap del 2". Placeringsort för jobbet är Ljungby kommun, men då tjänsten gäller fyra kommuner kan detta justeras om du så önskar. ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter så som studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projek... Visa mer
ABF Kronoberg söker projektledare till projektet "Livsviktig kunskap del 2".
Placeringsort för jobbet är Ljungby kommun, men då tjänsten gäller fyra kommuner kan detta justeras om du så önskar.
ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter så som studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt.
Vi söker dig som vill vara med och leda projektet "Livsviktig kunskap del 2".
Projektets mål är att målgruppen ökar sin kunskap om det svenska samhället samt att öka kunskapen om hälsa och svenska.
Det är viktigt att du har kunskaper om filmredigering och grafisk produktion då du ska producera film- och grafiskt material själv.
Vi utgår från att Du delar arbetarrörelsens grundläggande värderingar. Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde. Vårt uppdrag handlar om att ge människor mod och kunskap för att få makt och ansvar såväl i den egna vardagen som i samhället som helhet genom fritt kunskapssökande och kulturliv inom folkbildningen.


Vad innebär då detta lite mer detaljerat:
-Uppsökande och relationsskapande arbete.
-Arbeta och utgå utifrån uppsatta syften och mål.
-Producera filmavsnitt, marknadsföra och genomföra aktiviteter samt dokumentera projektet.
-Arbeta såväl självständigt med eget verksamhetsansvar som i nära samarbete med kollegor i olika konstellationer.

Som projektledare behöver du kompetenser såsom:
Förmåga att bemöta människor och lätt för att skapa nya kontakter och nätverk. (skallkrav)
God och ansvarsfull kommunikatör både internt och externt. (skallkrav)
Självgående med förmåga att kunna prioritera (skallkrav)
Kunskap inom grafisk produktion (skallkrav)
Förmåga att organisera och leda verksamhet (skallkrav)
Initiativtagande (skallkrav)
Kunskap att hantera och sköta sociala medier
Föreningskunskap
Lokalkännedom
Samhällsengagerad
Resultatinriktad
Datavana (Office 365, sociala medier, mm)


Anställningsvillkor
Tjänsten är på 100% allmän visstidsanställning 2022-07-01 – 2022-12-31
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
I tjänsten ingår visst kvälls- och helgarbete.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med personligt brev och CV senast 30 maj 2022 till cami[email protected]. Skriv ”ansökan projektledare” i ämnesraden. Visa mindre

Ombudsman för ABF Kronoberg

Ansök    Jun 3    Abf Kronoberg    Ombudsman
Vi söker nu en ny ombudsman som är väl förtrogen med arbete i idéburna organisationer och djupt rotad i arbetarrörelsens värderingar. Du bör ha en gedigen erfarenhet av att leda personal och av att arbeta med idé- och målstyrning. Du är relationsskapande och bygger förtroende och tillit såväl internt i organisationen som i relationen till externa parter. Som ledare är du inkluderande och tydlig, du inbjuder till delaktighet och eget ansvarstagande. Vikti... Visa mer
Vi söker nu en ny ombudsman som är väl förtrogen med arbete i idéburna organisationer och djupt rotad i arbetarrörelsens värderingar.
Du bör ha en gedigen erfarenhet av att leda personal och av att arbeta med idé- och målstyrning. Du är relationsskapande och bygger förtroende och tillit såväl internt i organisationen som i relationen till externa parter.
Som ledare är du inkluderande och tydlig, du inbjuder till delaktighet och eget ansvarstagande. Viktigt att du är van vid att leda medarbetare som jobbar med frihet under ansvar.


I uppdraget som ombudsman ansvarar du för:
- Driva arbetet och att uppnå uppsatta mål på uppdrag av styrelsen
- Att leda och utveckla det dagliga arbetet på avdelningen
- Verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö
- Att upprätta goda relationer och kontakter med medlems- och samverkansorganisationer samt företrädare för kommun och region. Du samverkar också med övriga ABF-enheter i länet.
- Att skapa förutsättningar för att samtliga medarbetare på bästa sätt skall kunna vara med och bidra till att uppfylla uppsatta mål.


Förutom sedvanlig info med CV och personligt brev behöver du besvara följande frågor:
- Vad betyder folkbildning för dig?
- Vilken erfarenhet har du av studieförbund?
- På vilket sätt delar du arbetarrörelsens värderingar?
- Varför söker du denna tjänsten?
- Var ser du dig själv om fem år?


ABF Kronoberg är en av två avdelningar i Kronobergs län. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF Kronoberg har också distriktsansvaret i länet. Detta innebär att vi bland annat ansvarar för den pedagogiska utvecklingen för våra regionala medlemsorganisationer samt att vi håller en tät och bra dialog med Region Kronoberg.
Vår huvudexpedition ligger i Ljungby men expeditioner och möteslokaler finns även i våra övriga kommuner. Vi är idag 14 medarbetare i våra fyra kommuner som tillsammans arbetar med att organisera och genomföra lokal folkbildningsverksamhet.
För oss är samverkan med våra medlems- och samverkansorganisationer en central del i arbetet och tillsammans med dem strävar vi efter att tillgodose deras bildningsbehov och ge tillgång till kultur både i form av upplevelser och eget skapande.
All vår verksamhet tar sin utgångspunkt i ABFs riktlinjer och vårt Idéprogram där vi särskilt väljer att lyfta fram nedanstående punkter för att belysa vår identitet.
- ABF vill genom en fri och frivillig bildningsverksamhet, grundad på jämlikhetens, solidaritetens och demokratins principer främja, och själv delta i, en samhällsomdaning i överensstämmelse med arbetarrörelsens grundläggande värderingar.
- ABF strävar efter ett samhälle som bejakar alla människors lika rätt att vara olika. Ett samhälle där människovärdet är viktigare än marknadsvärdet och där demokratin är överordnad marknaden. Ett samhälle och en värld med en hållbar och solidarisk utveckling som kan möta dagens och framtidens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter.


Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar samt kulturarrangemang i alla landets kommuner. Folkbildning är utbildning och bildning utanför den traditionella skolvärlden. I Sverige sker folkbildningen främst i studieförbund och på folkhögskolor.


Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och påbörjas med en provanställning på 6 mån.
Vi tillämpar målstyrd arbetstid.
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med svar på frågorna, personligt brev och CV senast 19 juni 2022 till jo[email protected]. Skriv ”ansökan ombudsman” i ämnesraden. Visa mindre

Konferens och arrangemangsansvarig för ABF Kronoberg

ABF Kronoberg ska under hösten starta ett konferensbolag och söker en driftig person som vill vara med och bygga och utveckla bolaget från start. Utöver konferenser kommer vi syssla med arrangemang, events och dylikt. ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildnin... Visa mer
ABF Kronoberg ska under hösten starta ett konferensbolag och söker en driftig person som vill vara med och bygga och utveckla bolaget från start. Utöver konferenser kommer vi syssla med arrangemang, events och dylikt.
ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Oftast sker arbetet i samarbete med nån av våra medlemsorganisationer.
Vi söker nu en engagerad medarbetare med hög servicekänsla som ska ansvara för den dagliga driften samt att vara med arrangera events, mässor, kulturarrangemang, mm. Som person är du lyhörd, positiv och professionell i ditt bemötande. Du är van att ha många kontaktytor och har en hög servicegrad där du anstränger dig för att hitta lösningar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av samordning av allt såsom catering, lokalbokning, skapa anmälningsformulär, deltagaradministration samt fakturahantering. Du är aktiv i planering och genomförande från start till mål och är också den som representerar på plats under konferenser, kulturarrangemang, events, mm.
Det är meriterande om du har kunskaper om Office365, sociala medier, grafisk produktion, videoredigering och ljudteknik.
Vad innebär då detta lite mer detaljerat:
-Uppsökande och relationsskapande arbete mot företag, föreningsliv och andra grupper.
-Arbeta och utgå utifrån antagna riktlinjer, mål och strategier.
-Arbeta såväl självständigt med eget verksamhetsansvar som i nära samarbete med kollegor inom ABF Kronoberg.
Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och påbörjas med en provanställning på 6 mån.
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
I tjänsten ingår visst kvälls- och helgarbete.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med personligt brev och CV senast 27 maj 2022 till [email protected]. Skriv ”ansökan konferens och arrangemangsansvarig” i ämnesraden. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare för ABF Kronoberg

Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet i Ljungby kommun? ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Oftast sker arbetet i samarbete med nån av våra medlemsorganisationer. Vi söker en driven självständig person som ska... Visa mer
Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet i Ljungby kommun?
ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Oftast sker arbetet i samarbete med nån av våra medlemsorganisationer.
Vi söker en driven självständig person som ska arbeta tillsammans med våra medlemsorganisationer för att stötta deras bildningsverksamhet. Du förväntas också fånga upp bildningsbehovet i vardagen och söka nya samarbeten med grupper och föreningar.
Din uppgift som verksamhetsutvecklare blir att tillsammans med våra medlemsorganisationer och samverkansparter gå från idéstadiet, över planeringsfasen till genomförande av verksamhet.
Det är meriterande om du har kunskaper om Office365, sociala medier, grafisk produktion, videoredigering och ljudteknik.


Vad innebär då detta lite mer detaljerat:
-Uppsökande och relationsskapande arbete mot föreningsliv och andra grupper.
-Arbeta och utgå utifrån antagna riktlinjer, mål och strategier.
-Möjliggöra och arrangera möten mellan människor i lokalsamhället.
-Utifrån ditt samhällsengagemang fånga upp och skapa förutsättningar för de behov i samhället som ABF och folkbildningen skulle kunna hjälpa till med.
-Arbeta såväl självständigt med eget verksamhetsansvar som i nära samarbete med kollegor i övriga kommuner.

Förutom sedvanlig info i ditt personliga brev behöver du besvara följande frågor:
- Vad betyder folkbildning för dig?
- Vilken erfarenhet har du av studieförbund?
- På vilket sätt delar du arbetarrörelsens värderingar?
- Varför söker du denna tjänsten?
- Var ser du dig själv om fem år?


Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och påbörjas med en provanställning på 6 mån.
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
I tjänsten ingår visst kvälls- och helgarbete.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med personligt brev och CV senast 2 maj 2022 till [email protected]. Skriv ”ansökan verksamhetsutvecklare Ljungby” i ämnesraden. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare för ABF Kronoberg

Ansök    Maj 6    Abf Kronoberg    Studieorganisatör
Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet i Ljungby kommun? ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter så som; studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Vi söker dig som vill vara med och utveckla lärande och kultur för jämlikhet, hållbar utveckling, levande folkrörel... Visa mer
Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet i Ljungby kommun?
ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter så som; studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla lärande och kultur för jämlikhet, hållbar utveckling, levande folkrörelser och en mer deltagande och inkluderande demokrati. Vi utgår från att Du delar arbetarrörelsens grundläggande värderingar. Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde. Vårt uppdrag handlar om att ge människor mod och kunskap för att få makt och ansvar såväl i den egna vardagen som i samhället som helhet genom fritt kunskapssökande och kulturliv inom folkbildningen.
Du arbetar tillsammans med våra medlemsorganisationer för att stötta deras bildningsverksamhet, som tar sig uttryck i cirklar, annan folkbildning och kulturverksamhet. Din uppgift som verksamhetsutvecklare blir att tillsammans med våra medlemsorganisationer och samverkansparter gå från idéstadiet, över planeringsfasen till genomförande av verksamhet.
Det är meriterande om du har kunskaper om sociala medier, grafisk produktion, videoredigering, ljudteknik och episerver.


Vad innebär då detta lite mer detaljerat:
-Uppsökande och relationsskapande arbete mot föreningsliv och andra grupper.
-Arbeta och utgå utifrån antagna mål och strategier.
-Organisera och samordna studiecirklar och verksamhet utifrån folkbildningens regler och metoder.
-Möjliggöra och arrangera möten mellan människor i lokalsamhället.
-Utifrån ditt samhällsengagemang fånga upp och skapa förutsättningar för de behov i samhället som ABF och folkbildningen skulle kunna hjälpa till med.
-Arbeta såväl självständigt med eget verksamhetsansvar som i nära samarbete med kollegor i olika konstellationer.

Som verksamhetsutvecklare behöver du kompetenser såsom:
Förmåga att bemöta människor och lätt för att skapa nya kontakter och nätverk. (skallkrav)
God och ansvarsfull kommunikatör både internt och externt. (skallkrav)
Självgående med förmåga att kunna prioritera (skallkrav)
Föreningskunskap (skallkrav)
Förmåga att organisera och leda verksamhet (skallkrav)
Initiativtagande (skallkrav)
Kunskap att hantera och sköta sociala medier
Kunskap inom grafisk produktion
Kunskap inom videoredigering och ljudteknik
Lokalkännedom
Samhällsengagerad
Resultatinriktad
Entreprenörsanda
Datavana (Office 365, episerver, sociala medier, mm)


Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och är för tillfället ett vikariat fram till 31 dec 2021.
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
I tjänsten ingår visst kvälls- och helgarbete.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med personligt brev och CV senast 17 maj 2021 till jonas.gerhards[email protected]. Skriv ”ansökan verksamhetsutvecklare” i ämnesraden. Visa mindre

Kommunikatör och Verksamhetsutvecklare för ABF Kronoberg

Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet? ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Oftast sker arbetet i samarbete med nån av våra medlemsorganisationer. Vi söker en driven självständig person som ska bli vår nya komm... Visa mer
Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet?
ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Oftast sker arbetet i samarbete med nån av våra medlemsorganisationer.
Vi söker en driven självständig person som ska bli vår nya kommunikatör och verksamhetsutvecklare. Tjänsten är placerad i Ljungby kommun.
Som avdelningens kommunikatör är det viktigt att du skriver och uttrycker dig mycket väl i det svenska språket i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i Office365. Har du kunskap inom klarspråk och datainspektionslagen (GDPR) så är det meriterande liksom kunskap av grafisk produktion, webbpublicering och sociala medier.
Som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta tillsammans med våra medlemsorganisationer för att stötta deras bildningsverksamhet. Du förväntas också fånga upp bildningsbehovet i vardagen och söka nya samarbeten med grupper och föreningar.
Din uppgift som verksamhetsutvecklare blir att tillsammans med våra medlemsorganisationer och samverkansparter gå från idéstadiet, över planeringsfasen till genomförande av verksamhet.


Vad innebär då detta lite mer detaljerat:
-Relevant utbildning som kommunikatör eller annan kunskap som vi bedömer likvärdig.
-Uppsökande och relationsskapande arbete mot föreningsliv och andra grupper.
-Arbeta och utgå utifrån antagna riktlinjer, mål och strategier.
-Möjliggöra och arrangera möten mellan människor i lokalsamhället.
-Utifrån ditt samhällsengagemang fånga upp och skapa förutsättningar för de behov i samhället som ABF och folkbildningen skulle kunna hjälpa till med.
-Arbeta såväl självständigt med eget verksamhetsansvar som i nära samarbete med kollegor i övriga kommuner.

Förutom sedvanlig info i ditt personliga brev behöver du besvara följande frågor:
- Vad betyder folkbildning för dig?
- Vilken erfarenhet har du av studieförbund?
- På vilket sätt delar du arbetarrörelsens värderingar?
- Varför söker du denna tjänsten?
- Var ser du dig själv om fem år?


Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och påbörjas med en provanställning på 6 mån.
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
I tjänsten ingår visst kvälls- och helgarbete.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med personligt brev och CV senast 2 maj 2022 till [email protected]. Skriv ”ansökan kommunikatör/verksamhetsutvecklare” i ämnesraden. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare för ABF Kronoberg

Ansök    Jun 3    Abf Kronoberg    Studieorganisatör
Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet i Ljungby och Älmhults kommun? ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult. ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter så som; studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt. Vi söker dig som vill vara med och utveckla lärande och kultur för jämlikhet, hållbar utveckling, leva... Visa mer
Vill du vara med och utveckla ABF Kronobergs verksamhet i Ljungby och Älmhults kommun?
ABF Kronoberg är en av dryga 50 avdelningar i landet. I vår avdelning finns 4 kommuner, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Älmhult.
ABF jobbar lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter så som; studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla lärande och kultur för jämlikhet, hållbar utveckling, levande folkrörelser och en mer deltagande och inkluderande demokrati. Vi utgår från att Du delar arbetarrörelsens grundläggande värderingar. Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde. Vårt uppdrag handlar om att ge människor mod och kunskap för att få makt och ansvar såväl i den egna vardagen som i samhället som helhet genom fritt kunskapssökande och kulturliv inom folkbildningen.
Du arbetar tillsammans med våra medlemsorganisationer för att stötta deras bildningsverksamhet, som tar sig uttryck i cirklar, annan folkbildning och kulturverksamhet. Din uppgift som verksamhetsutvecklare blir att tillsammans med våra medlemsorganisationer och samverkansparter gå från idéstadiet, över planeringsfasen till genomförande av verksamhet.
Det är meriterande om du har kunskap inom videoredigering och ljudteknik.


Vad innebär då detta lite mer detaljerat:
-Uppsökande och relationsskapande arbete mot föreningsliv och andra grupper.
-Arbeta och utgå utifrån antagna mål och strategier.
-Organisera och samordna studiecirklar och verksamhet utifrån folkbildningens regler och metoder.
-Möjliggöra och arrangera möten mellan människor i lokalsamhället.
-Utifrån ditt samhällsengagemang fånga upp och skapa förutsättningar för de behov i samhället som ABF och folkbildningen skulle kunna hjälpa till med.
-Arbeta såväl självständigt med eget verksamhetsansvar som i nära samarbete med kollegor i olika konstellationer.

Som verksamhetsutvecklare behöver du kompetenser som:
Lätt för att skapa nya kontakter och nätverk. (skallkrav)
God och ansvarsfull kommunikatör både internt och externt. (skallkrav)
Självgående med förmåga att kunna prioritera (skallkrav)
Föreningskunskap (skallkrav)
Förmåga att organisera och leda verksamhet (skallkrav)
Kunskap inom videoredigering och ljudteknik
Lokalkännedom
Samhällsengagerad
Resultatinriktad
Entreprenörsanda
Initiativtagande
Datavana (Windows, Office 365, sociala medier, mm)


Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid och vi tillämpar provanställning i 6 månader.
ABF har kollektivavtal med fackförbundet Handels.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.
I tjänsten ingår visst kvälls- och helgarbete.


Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Maila din ansökan med personligt brev och CV senast 1 juli 2020 till jonas.gerhards[email protected]. Skriv ”ansökan verksamhetsutvecklare” i ämnesraden. Visa mindre