Lediga jobb som Controller i Ljungby

Se lediga jobb som Controller i Ljungby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljungby som finns hos arbetsgivaren.

BUSINESS CONTROLLER - Sundström Safety AB

Ansök    Okt 3    FSK Group AB    Business controller
Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 450 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sunds... Visa mer
Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 450 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sundström har idag ca 150 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se.

Vill du ingå i ett team som representerar ett av branschens starkaste varumärken?

Värdesätter du en arbetsplats som präglas av framåtanda och bästa kvalitet?

Är du en Business Controller som vill bidra till vår fortsatta framgång?

Du erbjuds en spännande möjlighet att få vara med i ett framgångsrikt familjeföretag som befinner sig i ett mycket gynnsamt och expansivt skede. Som Business Controller på Sundström Safety AB är du ett aktivt stöd till organisationen. Du bidrar med analyser, budgetarbete, beräkningar och statistik. Rollen innebär att du har ett övergripande ansvar för företagets månatliga rapporter, kostnadsuppföljning samt framtagning av underlag för budget- och prognosarbete. Du ingår i ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO. Du har ett verksamhetsnära samarbete med företagets olika delar som till exempel försäljning/marknad, produktion, HR mm. Utöver de prioriterade uppgifterna som vi har nämnt är du aktiv i arbetet att effektivisera vårt administrativa system samt utveckla bolagets rapportpaket.

Vem är du?

För att lyckas i befattningen som Business Controller tror vi att du har arbetat brett med ekonomifrågor gärna på ett industriföretag. Du har fokus på ekonomistyrningsfrågor och har arbetat verksamhetsnära för att stödja med ekonomiska underlag. Sundström Safety är ett bolag där man hjälps åt och ekonomifunktionen fungerar i mångt och mycket som ett team, där respektive medarbetare har sin specialitet och ansvarsområde. Med en relevant utbildning och några års erfarenhet är du trygg i rollen som vår nya Business Controller. Som person är du stabil och strukturerad. Du är analytisk och kommunikativ med förmågan att både arbeta självständigt och i team. Vi erbjuder en internationell och öppen miljö som präglas av ett starkt engagemang med produkter i högsta kvalitet.

Våra värdeord Öppenhet - Tydlighet - Respekt ligger nära alla insatser vi genomför och det är helt naturligt att vi stödjer, backar upp och hjälper varandra inom respektive område.

Hur låter detta? Känns detta som din nästa utmaning? I så fall, tveka inte utan välj att bli en viktig pusselbit i ett bolag som ständigt vill framåt.

Bli en av oss!

Sök nu!

I denna rekrytering samarbetar Sundström Safety AB med FSK PEOPLE. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Du ansöker till tjänsten på www.fskgroup.se

Vänta inte med din ansökan, vi arbetar med löpande urval. Visa mindre

Controller/ekonom

Ansök    Sep 21    Ljungby kommun    Controller
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som v... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun.
Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som vill arbeta som controller/ekonom hos oss på barn- och utbildningsförvaltningen i Ljungby kommun. I framtiden kommer du även att stödja andra förvaltningar i kommunen vid behov.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en kreativ och trevlig miljö.

I din roll som controller/ekonom arbetar du i nära samarbete med förvaltningens chefer, utvecklingsledare och administrativ personal. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära budgetarbete, prognos, redovisning, bokslut, ekonomiska utredningar, uppföljningar och ekonomisk analys. I arbetet ingår att öka förståelsen för ekonomiska frågeställningar, samt att arbeta konsultativt gentemot verksamheterna. I arbetet ingår även föredragningar på politiska sammanträden, både för den egna nämnden och i andra sammanhang. Du rapporterar till barn- och utbildningsförvaltningens administrativa chef.


KVALIFIKATIONER
Du har ekonomisk utbildning på universitets- eller högskolenivå, med inriktning controller, redovisning eller motsvarande. Du får gärna ha några års erfarenhet av att arbeta som ekonom eller controller.

Det krävs att du har goda datakunskaper och kan hantera flera olika verksamhetssystem. Du kommer att arbeta på en mer avancerad nivå i Excel, då arbetsuppgifterna ställer krav på hantering av större mängd data.

Du kan arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativförmåga och är ansvarsfull. Som person är du driven och engagerad med ett stort intresse för ekonomiområdet. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att se samband. Du kan skapa och förmedla trygghet och förtroende i samtal och möten. Du tycker om att lära dig nya saker och drivs av ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Ekonomistrateg

Ansök    Nov 17    Ljungby kommun    Controller
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som ... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.ARBETSUPPGIFTER
På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomistrateg inom ett tillfälligt projekt hos oss på barn- och utbildningsförvaltningen i Ljungby kommun. Anställningen är en särskild visstidsanställning under 6 månader med möjlighet till förlängning.

I uppdraget ingår att öka förståelsen i verksamheten för ekonomiska och organisatoriska frågeställningar, samt att arbeta konsultativt gentemot verksamheternas chefer.

Du kommer att ha en nyckelroll vid utvecklingen av verksamhets- och systemstöd inom projektets område, dessutom förväntas du delta och bidra med kvalificerad kompetens i gemensamma strategiska projekt inom förvaltningen.

I din roll som ekonomistrateg arbetar du i nära samarbete med förvaltningens chefer, utvecklingsledare och administrativ personal.
I arbetet ingår även föredragningar på politiska sammanträden, både för den egna nämnden och i andra sammanhang.

Du rapporterar till barn- och utbildningsförvaltningens administrativa chef.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en kreativ och trevlig miljö!


KVALIFIKATIONER
Du har ekonomisk utbildning på universitets- eller högskolenivå, med inriktning controller, redovisning eller motsvarande.

Du har flerårig relevant erfarenhet från kommunal verksamhet och av arbete med kvalificerade ekonomifrågor ur ett helhetsperspektiv och utifrån ledningsbefattning. Meriterande är erfarenhet av att driva strategiska projekt inom aktuellt område.

Det krävs att du har goda datakunskaper och kan hantera flera olika verksamhetssystem. Du kommer att arbeta på en mer avancerad nivå i Excel, då arbetsuppgifterna ställer krav på hantering av större mängd data.

Du kan arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativförmåga och är ansvarsfull. Som person är du driven och engagerad med ett stort intresse för ekonomiområdet. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att se samband. Du kan skapa och förmedla trygghet och förtroende i samtal och möten. Du tycker om att lära dig nya saker och drivs av ständiga förbättringar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Businesscontroller till Värnamo

Ansök    Aug 23    Eterni Sweden AB    Business controller
BUSINESSCONTROLLER TILL VÄRNAMO! Till ett av våra trevliga kundföretag i Värnamo söker vi omgående en erfaren Businesscontroller för ett heltidsuppdrag på minst sex månader. Vi söker dig som vill jobba som konsult via oss på Eterni, alternativt har eget företag och vill jobba som underkonsult.  ARBETSUPPGIFTER Vår kund har huvudkontor i Värnamo där du tillbringar största delen av din arbetstid. Som Businesscontroller har du ett nära samarbete med såväl ek... Visa mer
BUSINESSCONTROLLER TILL VÄRNAMO!
Till ett av våra trevliga kundföretag i Värnamo söker vi omgående en erfaren Businesscontroller för ett heltidsuppdrag på minst sex månader. Vi söker dig som vill jobba som konsult via oss på Eterni, alternativt har eget företag och vill jobba som underkonsult. 

ARBETSUPPGIFTER
Vår kund har huvudkontor i Värnamo där du tillbringar största delen av din arbetstid. Som Businesscontroller har du ett nära samarbete med såväl ekonomichefen som platscheferna runt om i landet, där ditt huvudsakliga ansvar handlar om att: 
 
Analysera intäkter, kostnader, lönsamhet och nyckeltal för våra olika verksamhetsorter/enheter.
Upprätta affärsrelaterade analyser och beslutsunderlag.
Utveckla bolagets budget- och prognosarbete för våra olika enheter.
Agera bollplank tillika kravställare till våra platschefer gällande resultat och finansiella nyckeltal för de olika enheterna.
Delta i arbetet kring att utveckla, förbättra och effektivisera vår ekonomiska rapportering och våra finansiella analyser.
 

Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten snarast möjligt och känner dig trygg med att driva dina arbetsuppgifter från start till mål. Visst låter det spännande? Varmt välkommen till ett kompetent och innovativt bolag med tillväxt i fokus!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna roll har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, allra helst ekonomistyrning. Utöver din akademiska bakgrund har du flerårig erfarenhet av att jobba som controller. Du är van att jobba brett över verksamheten och har förmågan att kunna analysera och presentera ekonomi på ett pedagogiskt och intressant sätt. 
Vidare är du en person som arbetar strukturerat och har en god förmåga att driva projekt och uppföljningar enligt utsatta tidsramar. Du är en god analytiker som är duktig på att kommunicera ekonomiska resultat och nyckeltal till såväl dina medarbetare på ekonomiavdelningen som medarbetare på övriga positioner i bolaget.  
Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad person med en stark inre drivmotor. Vi ser gärna att du jobbat inom logistikbranschen sedan tidigare, goda kunskaper i svenska och engelska är en självklarhet, erfarenhet av Hogia är meriterande. 
Är du intresserad av att bredda dina kunskaper eller bli ännu starkare inom just controlling? Då kanske du vill ta dig an detta uppdrag! Vi är redo att introducera dig så snart som möjligt, välkommen till ett intressant och utmanande uppdrag.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Businesscontroller är ett konsultuppdrag/interimsuppdrag på heltid som varar i minst sex månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult/underkonsult hos vår kund. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Businesscontroller till Värnamo

Ansök    Aug 11    Eterni Sweden AB    Business controller
BUSINESSCONTROLLER TILL VÄRNAMO! Till ett av våra trevliga kundföretag i Värnamo söker vi omgående en erfaren Businesscontroller för ett heltidsuppdrag på minst sex månader. Vi söker dig som vill jobba som konsult via oss på Eterni, alternativt har eget företag och vill jobba som underkonsult.  ARBETSUPPGIFTER Vår kund har huvudkontor i Värnamo där du tillbringar största delen av din arbetstid. Som Businesscontroller har du ett nära samarbete med såväl ek... Visa mer
BUSINESSCONTROLLER TILL VÄRNAMO!
Till ett av våra trevliga kundföretag i Värnamo söker vi omgående en erfaren Businesscontroller för ett heltidsuppdrag på minst sex månader. Vi söker dig som vill jobba som konsult via oss på Eterni, alternativt har eget företag och vill jobba som underkonsult. 

ARBETSUPPGIFTER
Vår kund har huvudkontor i Värnamo där du tillbringar största delen av din arbetstid. Som Businesscontroller har du ett nära samarbete med såväl ekonomichefen som platscheferna runt om i landet, där ditt huvudsakliga ansvar handlar om att: 
 
Analysera intäkter, kostnader, lönsamhet och nyckeltal för våra olika verksamhetsorter/enheter.
Upprätta affärsrelaterade analyser och beslutsunderlag.
Utveckla bolagets budget- och prognosarbete för våra olika enheter.
Agera bollplank tillika kravställare till våra platschefer gällande resultat och finansiella nyckeltal för de olika enheterna.
Delta i arbetet kring att utveckla, förbättra och effektivisera vår ekonomiska rapportering och våra finansiella analyser.
 

Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten snarast möjligt och känner dig trygg med att driva dina arbetsuppgifter från start till mål. Visst låter det spännande? Varmt välkommen till ett kompetent och innovativt bolag med tillväxt i fokus!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna roll har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, allra helst ekonomistyrning. Utöver din akademiska bakgrund har du flerårig erfarenhet av att jobba som controller. Du är van att jobba brett över verksamheten och har förmågan att kunna analysera och presentera ekonomi på ett pedagogiskt och intressant sätt. 
Vidare är du en person som arbetar strukturerat och har en god förmåga att driva projekt och uppföljningar enligt utsatta tidsramar. Du är en god analytiker som är duktig på att kommunicera ekonomiska resultat och nyckeltal till såväl dina medarbetare på ekonomiavdelningen som medarbetare på övriga positioner i bolaget.  
Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad person med en stark inre drivmotor. Vi ser gärna att du jobbat inom logistikbranschen sedan tidigare, goda kunskaper i svenska och engelska är en självklarhet, erfarenhet av Hogia är meriterande. 
Är du intresserad av att bredda dina kunskaper eller bli ännu starkare inom just controlling? Då kanske du vill ta dig an detta uppdrag! Vi är redo att introducera dig så snart som möjligt, välkommen till ett intressant och utmanande uppdrag.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Businesscontroller är ett konsultuppdrag/interimsuppdrag på heltid som varar i minst sex månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult/underkonsult hos vår kund. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Controller

Ansök    Aug 31    Enertech AB    Business controller
Välkommen till Enertech! Vi är ett svenskt bolag i internationell toppklass. I Ljungby, mitt i de småländska skogarna, hittar du vårt huvudkontor och vår fabrik. De första värmeprodukterna utvecklade vi redan 1923. Det är nu med hundra års samlad erfarenhet som vi tar steget vidare till nästa generations värmepumpar och innovativa lösningar. Med kunskap och handling skapar vi förutsättningar för en hållbar och bättre värld.Som ett led i vår fortsatta ex... Visa mer
Välkommen till Enertech! Vi är ett svenskt bolag i internationell toppklass. I Ljungby, mitt i de småländska skogarna,
hittar du vårt huvudkontor och vår fabrik. De första värmeprodukterna utvecklade vi redan 1923. Det är nu med hundra års samlad erfarenhet som vi tar steget vidare till nästa generations värmepumpar och innovativa lösningar.
Med kunskap och handling skapar vi förutsättningar för en hållbar och bättre värld.Som ett led i vår fortsatta expansion söker vi nu en Controller till vårt finansteam. 

Som Controller på Enertech AB kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa att företagets ekonomiska prestanda är stark och vägleda beslutsfattande genom insiktsfulla analyser. 


Om rollen

Du kommer att jobba brett med uppföljning, statistik och rapporter, där du har mycket kontakt utåt i organisationens olika funktioner. Du kommer att vara behjälplig i att bygga rapportstrukturen, och agera som ett bollplank till redovisningschefen samt CFO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Internredovisning
• Säkerställa produktkalkyler och följa upp standardprisavvikelser
• Uppföljning av inkurans
• Stöd vid lagervärdering och lageranalys
• Uppföljning av resultat per månad mot budget och prognos
• Stöd till CFO i budgetarbete och löpande prognoser av intäkter och OPEX kostnader
• Utveckla bolagets budget- och prognosarbete
• Agera bollplank till våra avdelningschefer gällande resultat och finansiella nyckeltal
• Kostnadsrapporter
• Försäljningsrapportering, orderstock och försäljning per land
• Lönsamhetsanalyser kund/artikel
• Stöd vid upprättande av investeringskalkyler och uppföljning av investeringsprojekt
• Stöd i bokslutsprocessen kring djupare analyser av intäkter och OPEX kostnader
• Delaktig i bokslutsrapportering
• Identifiera och följa upp nyckeltal inom inköp, produktion och sälj
• Delta i arbetet kring att utveckla, förbättra och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning samt implementering av systemstöd.
• Delaktig i vårt ERP-projekt med fokus på digitalisering och automatisering

Om dig

För att lyckas i den här rollen, så tror vi att du har arbetat några år med controlling inom tillverkande bolag. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, och du har god förståelse för redovisning. Du har god systemförståelse, är van vid att arbeta i affärssystem, och du är en avancerad användare av excel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ett större affärssystem som Infor M3 Cloud, Microsoft Dynamics eller liknande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person ser vi att du är analytisk, strukturerad och självgående. Du är tydlig och pedagogisk, och du har lätt för att skapa goda relationer och att samarbeta

 

Stämmer beskrivningen in på dig? 
Tveka då inte att skicka in din ansökan, vi tillämpar löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Controller/ekonom

Ansök    Jun 28    Ljungby kommun    Controller
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som vi... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som vill arbeta som controller/ekonom hos oss på barn- och utbildningsförvaltningen i Ljungby kommun. I framtiden kommer du även att stödja andra förvaltningar i kommunen vid behov.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en kreativ och trevlig miljö.

I din roll som controller/ekonom arbetar du i nära samarbete med förvaltningens chefer, utvecklingsledare och administrativ personal. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära budgetarbete, prognos, redovisning, bokslut, ekonomiska utredningar, uppföljningar och ekonomisk analys. I arbetet ingår att öka förståelsen för ekonomiska frågeställningar, samt att arbeta konsultativt gentemot verksamheterna. I arbetet ingår även föredragningar på politiska sammanträden, både för den egna nämnden och i andra sammanhang. Du rapporterar till barn- och utbildningsförvaltningens administrativa chef.


KVALIFIKATIONER
Du har ekonomisk utbildning på universitets- eller högskolenivå, med inriktning controller, redovisning eller motsvarande. Du får gärna ha några års erfarenhet av att arbeta som ekonom eller controller.
Det krävs att du har goda datakunskaper och kan hantera flera olika verksamhetssystem. Du kommer att arbeta på en mer avancerad nivå i Excel, då arbetsuppgifterna ställer krav på hantering av större mängd data.
Du kan arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativförmåga och är ansvarsfull. Som person är du driven och engagerad med ett stort intresse för ekonomiområdet. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att se samband. Du kan skapa och förmedla trygghet och förtroende i samtal och möten. Du tycker om att lära dig nya saker och drivs av ständiga förbättringar.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Businesscontroller till Värnamo

Ansök    Aug 9    Eterni Sweden AB    Business controller
BUSINESSCONTROLLER TILL VÄRNAMO! Till ett av våra trevliga kundföretag i Värnamo söker vi omgående en erfaren Businesscontroller för ett heltidsuppdrag på minst sex månader. Vi söker dig som vill jobba som konsult via oss på Eterni, alternativt har eget företag och vill jobba som underkonsult.  ARBETSUPPGIFTER Vår kund har huvudkontor i Värnamo där du tillbringar största delen av din arbetstid. Som Businesscontroller har du ett nära samarbete med såväl ek... Visa mer
BUSINESSCONTROLLER TILL VÄRNAMO!
Till ett av våra trevliga kundföretag i Värnamo söker vi omgående en erfaren Businesscontroller för ett heltidsuppdrag på minst sex månader. Vi söker dig som vill jobba som konsult via oss på Eterni, alternativt har eget företag och vill jobba som underkonsult. 

ARBETSUPPGIFTER
Vår kund har huvudkontor i Värnamo där du tillbringar största delen av din arbetstid. Som Businesscontroller har du ett nära samarbete med såväl ekonomichefen som platscheferna runt om i landet, där ditt huvudsakliga ansvar handlar om att: 
 
Analysera intäkter, kostnader, lönsamhet och nyckeltal för våra olika verksamhetsorter/enheter.
Upprätta affärsrelaterade analyser och beslutsunderlag.
Utveckla bolagets budget- och prognosarbete för våra olika enheter.
Agera bollplank tillika kravställare till våra platschefer gällande resultat och finansiella nyckeltal för de olika enheterna.
Delta i arbetet kring att utveckla, förbättra och effektivisera vår ekonomiska rapportering och våra finansiella analyser.
 

Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten snarast möjligt och känner dig trygg med att driva dina arbetsuppgifter från start till mål. Visst låter det spännande? Varmt välkommen till ett kompetent och innovativt bolag med tillväxt i fokus!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna roll har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, allra helst ekonomistyrning. Utöver din akademiska bakgrund har du flerårig erfarenhet av att jobba som controller. Du är van att jobba brett över verksamheten och har förmågan att kunna analysera och presentera ekonomi på ett pedagogiskt och intressant sätt. 
Vidare är du en person som arbetar strukturerat och har en god förmåga att driva projekt och uppföljningar enligt utsatta tidsramar. Du är en god analytiker som är duktig på att kommunicera ekonomiska resultat och nyckeltal till såväl dina medarbetare på ekonomiavdelningen som medarbetare på övriga positioner i bolaget.  
Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad person med en stark inre drivmotor. Vi ser gärna att du jobbat inom logistikbranschen sedan tidigare, goda kunskaper i svenska och engelska är en självklarhet, erfarenhet av Hogia är meriterande. 
Är du intresserad av att bredda dina kunskaper eller bli ännu starkare inom just controlling? Då kanske du vill ta dig an detta uppdrag! Vi är redo att introducera dig så snart som möjligt, välkommen till ett intressant och utmanande uppdrag.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Businesscontroller är ett konsultuppdrag/interimsuppdrag på heltid som varar i minst sex månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult/underkonsult hos vår kund. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Controller/ekonom

Ansök    Jun 15    Ljungby kommun    Controller
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som vi... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som vill arbeta som controller/ekonom hos oss på barn- och utbildningsförvaltningen i Ljungby kommun. Tjänsten är ett vikariat.
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en kreativ och trevlig miljö.

I din roll som controller/ekonom arbetar du i nära samarbete med förvaltningens chefer, utvecklingsledare och administrativ personal. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära budgetarbete, prognos, redovisning, bokslut, ekonomiska utredningar, uppföljningar och ekonomisk analys. I arbetet ingår att öka förståelsen för ekonomiska frågeställningar, samt att arbeta konsultativt gentemot verksamheterna. I arbetet ingår även föredragningar på politiska sammanträden, både för den egna nämnden och i andra sammanhang. Du rapporterar till barn- och utbildningsförvaltningens administrativa chef.


KVALIFIKATIONER
Du har ekonomisk utbildning på universitets- eller högskolenivå, med inriktning controller, redovisning eller motsvarande. Du får gärna ha några års erfarenhet av att arbeta som ekonom eller controller.

Det krävs att du har goda datakunskaper och kan hantera flera olika verksamhetssystem. Du kommer att arbeta på en mer avancerad nivå i Excel, då arbetsuppgifterna ställer krav på hantering av större mängd data.
Du kan arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativförmåga och är ansvarsfull. Som person är du driven och engagerad med ett stort intresse för ekonomiområdet. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att se samband.

Du kan skapa och förmedla trygghet och förtroende i samtal och möten. Du tycker om att lära dig nya saker och drivs av ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Dec 16    Eterni Sweden AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Controller/ekonom

Ansök    Maj 8    Ljungby kommun    Controller
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som vi... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.


ARBETSUPPGIFTER
På barn- och utbildningskontoret är vi ett härligt gäng med bra samarbeten och god teamkänsla. Nu söker vi dig som vill arbeta som controller/ekonom hos oss på barn- och utbildningsförvaltningen i Ljungby kommun. Tjänsten är ett vikariat.
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en kreativ och trevlig miljö.

I din roll som controller/ekonom arbetar du i nära samarbete med förvaltningens chefer, utvecklingsledare och administrativ personal. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära budgetarbete, prognos, redovisning, bokslut, ekonomiska utredningar, uppföljningar och ekonomisk analys. I arbetet ingår att öka förståelsen för ekonomiska frågeställningar, samt att arbeta konsultativt gentemot verksamheterna. I arbetet ingår även föredragningar på politiska sammanträden, både för den egna nämnden och i andra sammanhang. Du rapporterar till barn- och utbildningsförvaltningens administrativa chef.


KVALIFIKATIONER
Du har ekonomisk utbildning på universitets- eller högskolenivå, med inriktning controller, redovisning eller motsvarande. Du får gärna ha några års erfarenhet av att arbeta som ekonom eller controller.
Det krävs att du har goda datakunskaper och kan hantera flera olika verksamhetssystem. Du kommer att arbeta på en mer avancerad nivå i Excel, då arbetsuppgifterna ställer krav på hantering av större mängd data.
Du kan arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativförmåga och är ansvarsfull. Som person är du driven och engagerad med ett stort intresse för ekonomiområdet. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att se samband. Du kan skapa och förmedla trygghet och förtroende i samtal och möten. Du tycker om att lära dig nya saker och drivs av ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Industrial Controller

Electrolux Professional presents: INDUSTRIAL FACTORY / LOGISTIC CONTROLLER - TEMPORARY ASSIGNMENT Ljungby, Sweden Shape the future. Bring your potential to life. As part of the Electrolux Professional team, one day is never the same as the next. But what drives us every day is our mission to make our customers’ work-life easier, more profitable – and truly sustainable. Becoming their OnE trusted partner, managing their complete operations. Understand... Visa mer
Electrolux Professional presents:

INDUSTRIAL FACTORY / LOGISTIC CONTROLLER - TEMPORARY ASSIGNMENT
Ljungby, Sweden

Shape the future. Bring your potential to life.

As part of the Electrolux Professional team, one day is never the same as the next. But what drives us every day is our mission to make our customers’ work-life easier, more profitable – and truly sustainable. Becoming their OnE trusted partner, managing their complete operations. Understanding their daily journey – and making it a winning one - whether they run a hotel, restaurant, laundry or café. Acting truly sustainable means going beyond products; connecting users with intelligence, humans with technology and innovative thinkers with relevant business models. And providing the most inclusive service offering with expertise, state-of-the-art interfaces and the best people network. Together with you, we will grow and create sustainable experiences for people and the world around us, in food, beverage and laundry.


A REGULAR DAY AT WORK


As Industrial Factory & Logistic Controller, you will help us bring our numbers and data to life by communicating what you see in your reports.
You will work in a set of steps each month that will include closing process, reporting to Management/stakeholders on different levels in the organization and analyzing data/facts for the entire plant & logistic center. In your findings you will identify/initiate changes for the better together with our Plant Manager.
Another key responsibility is to be part and follow-up of our yearly budget and our current and future investments. It is of outmost importance that you understand our workflow at our plant / logistic center – therefore you will spend time in each of our 25 work centers and in our logistic center to see the big picture. You will report directly to our Plant Manager.

KEY RESPONSIBILITIES


Support the factory / logistic center organization in the monitoring of the performance and in the identification of corrective actions when necessary
Perform the activities related to the monthly closing and analyze the economic results for the factory / logistic center.
Support the budget and forecast process.
Secure right product cost calculation and actual product cost follow up
Book / review Stock Movements (Scrap, adj etc.)
Balance accrued freight cost for Swedish Sales
Overhead Cost report for the logistic Hub
Support in the development of new products and projects.
Analyze existing processes to identify further business improvements
Be a part of WCM/Cost Deployment projects
Investment requests.
Play an advisory role in operational decisions.
Be a member of different project as a functional expert


YOU


Proactive - You’re not just solving the tasks you are given; you always think one step further.
Engaged - From smaller internal projects to external presentations- you bring energy to go the extra mile.
Structured – Solid experience in handling both smaller and bigger projects at the same time.
Analytical - Quickly gets to the core of a problem, recognizing irrelevant details and conveying complex information clearly.
You strongly identify with our guiding principles, which are to be Customer Obsessed, Be Bold, Build Trust and Act Sustainably.


EDUCATION & EXPERIENCE


University degree in Business Administration/Engineering.
1+ years Controlling Experiences
Analytical with ability to identify relations. Precise, detail-oriented, and reliable with a problem-solving attitude.
Industrial / logistical controlling experience
Business oriented approach
Team-player with good communication skills
Used to work in multi reporting environment
Self-motivated, self-confident
Ability to establish and develop networks as well as to support change processes
Solid knowledge of MS office, especially MS Excel.
Knowledge of Industrial & logistic processes
Knowledge in handling of databases
Knowledge in WCM/Cost deployment
Language: Fluent in English and Swedish is a major plus


Please apply by: February 28th, 2023

About Electrolux Professional Group
Electrolux Professional is one of the leading global providers of food service, beverage and laundry for professional users. Our innovative products and worldwide service network make our customers’ work-life easier, more profitable – and truly sustainable every day. Our solutions and products are manufactured in 12 plants in seven countries and sold in over 110 countries. In 2021, Electrolux Professional Group had global sales of SEK 7,9bn and approximately 4,000 employees. Electrolux Professional’s B-shares are listed at Nasdaq Stockholm.
For more information, visit https://www.electroluxprofessional.com/corporate Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Okt 5    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Dec 13    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Dec 15    Eterni Sweden AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Aug 18    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Aug 24    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Aug 18    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Kör- och vilotidshandläggare sökes till Tommy Nordbergh Åkeri AB

Ansök    Aug 17    Tommy Nordbergh Åkeri AB    Controller
Kör- och vilotidshandläggare Då vi är i en expansiv fas söker vi nu ytterligare en Kör- och Vilotids Handläggare med stationering i Ljungby alternativt Hjärnarp(mellan Helsingborg och Halmstad). Om dig Vi söker dig som är ansvarstagande och har erfarenhet av arbete i branschen, då du behöver ha god förståelse för chaufförens arbetssituation. Du är flexibel, vågar ta diskussioner, har en helhetssyn och struktur. Du ha ledaregenskaper, problemlösningsförmåg... Visa mer
Kör- och vilotidshandläggare
Då vi är i en expansiv fas söker vi nu ytterligare en Kör- och Vilotids Handläggare med stationering i Ljungby alternativt Hjärnarp(mellan Helsingborg och Halmstad).
Om dig
Vi söker dig som är ansvarstagande och har erfarenhet av arbete i branschen, då du behöver ha god förståelse för chaufförens arbetssituation. Du är flexibel, vågar ta diskussioner, har en helhetssyn och struktur. Du ha ledaregenskaper, problemlösningsförmåga, social kompetens och lätt för att samarbeta med andra. Du har blick för vad som måste göras och fullföljer dina arbetsuppgifter och uppsatta mål. För en perfekt match ser vi att du delar våra värderingar: Engagemang, Trovärdighet, Tillsammans.
Ansvarar i sin helhet för uppföljning av kör-och vilotider.
I rollen som Kör- & vilotidshandläggare är din främsta arbetsuppgift att säkerställa efterlevnad av kör- och vilotider.
Du arbetar bland annat utefter regelverken kör- och vilotidsförordningen och vägarbetstidslagen.
Du har daglig kontakt med våra chaufförer för att följa upp, informera om och förklara de lagar och regelverk som gäller.
Rollen innehåller även ett ansvar för att hålla utbildningar och informationsmöten om kör- och vilotid för chaufförer på terminalen.
Utöver ansvar för kör- och vilotid arbetar du med i övrigt förekommande administrativa uppgifter som finns på TNÅAB.
Resor kan förekomma i jobbet, då främst till våra stationsorter.

Du kommer tillhöra ett team med stationering i Ljungby, med kollegor som jobbar med liknande arbetsuppgifter med en stöttande teamledare.
Kompetenskrav


Erfarenhet från Åkerinäringen
Gymnasiekompetens
Svenska och engelska i tal och skrift.
God datorvana av Office och Excel. Erfarenhet av Optac eller liknande färdskrivarprogram är meriterande.

Om oss
Tommy Nordberg Åkeri AB ingår i Tempcon koncernen och vi utför olika typer av logistikuppdrag, vår kärnverksamhet är tempererade livsmedelstransporter. Vi kombinerar det lilla åkeriets flexibilitet och personliga engagemang med det stora åkeriets utbud och konkurrenskraft. Med en kompetent och engagerad personal och med en modern fordonsflotta skall vi vara det självklara valet när fraktköpare väljer transportör.
Varaktighet
Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Lön
Enligt överenskommelse
Ansökan
Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Frågor gällande tjänsten besvaras av Affärsområdeschef Linda Backlund [email protected] 0709-258902 Sök tjänsten via länken på vår hemsida https://www.tnordbergh.se/lediga-jobb/ eller via mail [email protected] Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Jun 23    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Jul 13    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Maj 27    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Junior Sales Controller

Electrolux Professional presents: JUNIOR SALES CONTROLLER Ljungby, Sweden We are now hiring a dedicated business controller for our commercial operations. Your main work areas will include: Securing financial reporting and consolidation within sales operations Securing Credit process Analysing the financial performance of the business compared to plan Being an active member of forecast and budget process KEY OPERATIONAL RESPONSIBILITIES ... Visa mer
Electrolux Professional presents:


JUNIOR SALES CONTROLLER
Ljungby, Sweden


We are now hiring a dedicated business controller for our commercial operations.
Your main work areas will include:


Securing financial reporting and consolidation within sales operations
Securing Credit process
Analysing the financial performance of the business compared to plan
Being an active member of forecast and budget process

KEY OPERATIONAL RESPONSIBILITIES


Acting as credit clerk for the region with focus on credit assessment and credit follow up
Analyse the financial performance of the business operations, proposing and implementing corrective actions if needed together with the team
Budget/Forecast and business plans with local teams and follow up the evolution of actual results compared to targets
Work with Group Business Intelligence tools to follow up main KPI:s at local and integrated levelYOU


Are Customer Obsessed
You understand who your customers are
You ask for feedback
You deliver value
You are fast pace and promptly provide answers


Build Trust
You collaborate and enable others to deliver
You help others to be successful
You share information
You support your colleagues so that they can also achieve their objectivesAre Bold
You are proactive and take action
You are responsible for your choices
You empower your team
You are not afraid of making mistakes and you learn from them


Act sustainably
You always act in an ethical and responsible way
You make the best use of the digital tools at your disposal
You build for the future
You have a long-term perspectiveEDUCATION & EXPERIENCE


Graduated in business administration
Minimum 1-3 years’ experience in finance/controlling in international environment or equivalent
Good IT knowledge of international ERP systems like JDE, and other systems like Qlik Sense and MS Office
Teamwork attitude with leadership capabilities within a global and multi-function environment (including matrix organization), with ability to interface all organizational levels
Familiar with accounting principles for financial analysis purposes and about local statutory and tax rules
Willing to learn the overall business processes (e.g. operations, sales, credit management, business segments, marketing…)
Business exposure and availability to travelPlease apply by: 22.07.17

About Electrolux Professional
Electrolux Professional is one of the leading global providers of food service, beverage and laundry for professional users. Our innovative products and worldwide service network make our customers’ work-life easier, more profitable – and truly sustainable every day. Our solutions and products are manufactured in 13 plants in seven countries and sold in over 110 countries. In 2021, Electrolux Professional had global sales of SEK 7,9bn and approximately 4,000 employees. Electrolux Professional’s B-shares are listed at Nasdaq Stockholm. For more information, visit https://www.electroluxprofessional.com
Professional’s B-shares are listed at Nasdaq Stockholm. For more information, visit www.electroluxprofessional.com Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Jun 4    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Controller med personalansvar

Ansök    Maj 6    Ljungby kommun    Controller
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger sto... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Över 80 % av Ljungbys ungdomar väljer att studera på Sunnerbogymnasiet. En siffra som gör oss till en av Sveriges ”populäraste” gymnasieskolor. Skolan har drygt 900 gymnasielever, 500 studerande på vuxenutbildningen och ca 190 personal. På skolan finns elva nationella program, introduktionsprogram, särskola och vuxenutbildning.
Sunnerbogymnasiets övergripande mål är att öka andelen elever som tar gymnasieexamen. För att uppnå detta arbetar vi aktivt med de tre fokusområdena motivation, närvaro och extra anpassningar. Detta genomsyrar hela skolans arbete och ligger också i uppdraget för våra karriärlärare vars uppdrag genom studier av etablerad forskning och kartläggning av nuvarande resultat skall bidra till högre måluppfyllelse. Hos oss trivs elever och personal och stämningen på skolan är mycket god. Personal och elever som trivs och mår bra är en förutsättning för att lyckas. Se vidare: www.sunnerbogymnasiet.se.¨

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som controller med personalansvar ansvarar du för budgetarbete, bokslutsarbete, prognos, statistik, statsbidrag uppföljning och övrigt förkommande administration på Sunnerbogymnasiet.
Som controller är du delaktig i att driva och utveckla förvaltningens kvalitetsarbete samt delaktig i arbetet med internkontroll. Du kommer också att vara delaktig i att samordna och utveckla arbetet i Hypergene som är kommunens system för ledning och styrning. Du är även delaktig i förvaltningens ekonomiska rapportering och uppföljning och stödjer även den centrala ekonomifunktionen. Du är också delaktig i utredningar inom verksamhetsområdet.
I tjänsten ingår personalansvar för ca 10 medarbetare. Du rapporterar till administrativ chef på barn- och utbildningsförvaltningen och ingår i Sunnerbogymnasiets ledningsgrupp.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.


KVALIFIKATIONER
Du har en relevant akademisk examen/utbildning och mycket goda IT-kunskaper. Du är van användare av systemstöd för verksamhetsstyrning. Du har erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet från kommunal eller offentlig sektor är meriterande.

Vi söker dig som är kommunikativ, tydlig och målinriktad. Du har lätt för att skapa goda relationer och är utvecklingsinriktad. Du uttrycker dig även väl i tal och skrift. Vi förutsätter att du är intresserad av förvaltningens verksamhetsområden.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Maj 24    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Maj 16    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Apr 14    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Apr 22    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Apr 11    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Feb 17    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Apr 4    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

Businesscontroller – COT - Clean Oil Technology AB

Ansök    Mar 14    Empleo Växjö AB    Business controller
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration. Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD. COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl ope... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag COT – Clean Oil Technology AB i Ljungby söker vi en Business Controller med ansvar för ekonomi/finans och administration.

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker direkt till VD.

COT är ett mindre bolag med få anställda, men med ambitioner att växa internationellt. Tjänsten passar därför någon med bred erfarenhet, som kan hjälpa till att bygga företaget, och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.   

I rollen har du huvudansvar för bland annat:

Ekonomi/finans/administration
  Redovisning och ERP-system
Budget och finansiell planering
Rapportering (månads- och kvartalsrapportering samt årsbokslut)
Fakturering samt in- och utbetalningar
Skattefrågor och bankkontakter
Löner och personaladministration

Rollen är central med ett brett arbetsinnehåll, i takt med att verksamheten växer kommer din roll att bli mer specialiserad mot ekonomi, analys och controlling. Vi erbjuder en stimulerande vardag med verksamhetsnära uppgifter och en nära dialog med kollegor.
 
På COT arbetar vi i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans arbeta mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. I april flyttar vi in i nya större och verksamhetsanpassade lokaler i Ljungby, vill du bli en del av vårt team?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilekonom med inriktning mot controlling eller redovisning och har flerårig erfarenhet som controller, CFO eller ekonomiansvarig. Vidare har du ett gott affärssinne och med målet att över tid förstå den marknad som COT arbetar inom och motiverad att vara med och bidra till företagets utveckling av affärsplaner och mål.

Som person är du analytisk och har förmågan att förstå affärsmässiga samband i en teknisk affärsmiljö och att presentera analyser och rekommendationer till VD/ledningsgruppen. Du är van att jobba med struktur och ordning och tar gärna initiativ till att långsiktigt utveckla och förbättra arbetsrutiner, processer och metoder inom hela verksamheten.

Vi ser gärna att du trivs i en något bredare roll där du inledningsvis ansvarar för både ekonomi, HR och administration, detta för att skapa dig en övergripande bild över hela verksamheten. Med fördel har du arbetat internationellt och är van att möta olika typer av människor och kulturer och är trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Söker du en utmaning där du får möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, då tror vi att COT kan vara din nästkommande arbetsgivare!

Uppdraget är en direktrekrytering till COT – Clean Oil Technology AB som erbjuder en tillsvidareanställning.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.   
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt. Visa mindre

BUSINESS CONTROLLER - Sundström Safety AB

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 400 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sund... Visa mer
Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 400 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer.

Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sundström har idag drygt 140 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se

Vill du ingå i ett team som representerar ett av branschens starkaste varumärken?

Värdesätter du en arbetsplats som präglas av framåtanda och bästa kvalitet?

Är du en Business Controller som vill bidra till vår fortsatta framgång?

Du erbjuds en spännande möjlighet att få vara med i ett framgångsrikt familjeföretag som befinner sig i ett mycket gynnsamt och expansivt skede. Som Business Controller på Sundström Safety AB är du ett aktivt stöd till organisationen. Du bidrar med analyser, budgetarbete, beräkningar och statistik. Rollen innebär att du har ett övergripande ansvar för företagets månatliga rapporter, kostnadsuppföljning samt framtagning av underlag för budget- och prognosarbete. Du ingår i ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO. Du har har ett verksamhetsnära samarbete med företagets olika delar som till exempel försäljning/marknad, produktion, HR mm. Utöver de prioriterade uppgifterna som vi har nämnt är du aktiv i arbetet att effektivisera vårt administrativa system samt utveckla bolagets rapportpaket.

Vem är du?

För att lyckas i befattningen som Business Controller tror vi att du har arbetat brett med ekonomifrågor gärna på ett industriföretag. Du har fokus på ekonomistyrningsfrågor och har arbetat verksamhetsnära för att stödja med ekonomiska underlag. Sundström Safety är ett bolag där man hjälps åt och ekonomifunktionen fungerar i mångt och mycket som ett team, där respektive medarbetare har sin specialitet och ansvarsområde. Med en relevant utbildning och några års erfarenhet är du trygg i rollen som vår nya Business Controller. Som person är du stabil och strukturerad. Du är analytisk och kommunikativ med förmågan att både arbeta självständigt och i team. Vi erbjuder en internationell och öppen miljö som präglas av ett starkt engagemang med produkter i högsta kvalitet.

Våra värdeord Öppenhet - Tydlighet - Respekt ligger nära alla insatser vi genomför och det är helt naturligt att vi stödjer, backar upp och hjälper varandra inom respektive område.

Hur låter detta? Känns detta som din nästa utmaning? I så fall, tveka inte utan välj att bli en viktig pusselbit i ett bolag som ständigt vill framåt.

Bli en av oss!

Sök nu!

I denna rekrytering samarbetar Sundström Safety AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se

Vänta inte med din ansökan, vi arbetar med löpande urval. Visa mindre

Controller

Ansök    Dec 22    Ljungby kommun    Controller
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Hos oss är balans i livet viktigt! Vi har därför personalförmåner såsom flextid i de verksamheter där det tillåter, generöst med semester och möjlighet till semestervä... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi har därför personalförmåner såsom flextid i de verksamheter där det tillåter, generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken och friskvårdsbidrag bland annat.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb.

Ekonomiavdelningen har 19 anställda och är kommunens centrala organ för redovisning, upphandling, inköp, ekonomisk planering och professionella förvaltare/gode män. Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en controller till ekonomiavdelningen. Du kommer att vara delaktig i arbetet med kommunens boksluts-, budget- och uppföljningsprocess. Du kommer också arbeta med service i ekonomifrågor till kommunledningsförvaltningens avdelningar, inlämning av statistik och ansvara för kommunens försäkringar. En annan uppgift är att vara med i utveckling och drift av kommunens ekonomi- och beslutsstödsystem.
Även andra uppgifter inom ekonomiområdet kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha ekonomiutbildning på högskolenivå. Erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete är meriterande. Du har goda kunskaper om ekonomistyrning, ekonomiska analyser och redovisning. Du är van vid att arbeta med excel, ekonomisystem och beslutsstöd.

Vi tror att du är strukturerad, drivande och har god analytisk förmåga. Du måste ha god IT-vana och har lätt för att samarbeta då arbetet innebär mycket kontakter både inom och utanför den egna förvaltningen. Du har en god pedagogisk förmåga och är van att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar svenska språket mycket väl.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju. Intervjuer kan komma att hållas under ansökningstiden.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun. Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Controller med produktionsfokus

Ansök    Feb 5    Empleo Ljungby AB    Controller
Till vårt kundföretag Ekamant i Markaryd söker vi nu Controller med produktionsfokus. Ekamant är en av världens mest erfarna tillverkare av slipmaterial och erbjuder en innovativ och kompetent arbetsmiljö på global nivå! Ekamant erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv tillväxtfas. Du bidrar aktivt med utveckling och analys av företagets ekonomiska läge samt med förslag till förändringar och förbättringar inom verksamheten. Läs gärna mer om... Visa mer
Till vårt kundföretag Ekamant i Markaryd söker vi nu Controller med produktionsfokus.
Ekamant är en av världens mest erfarna tillverkare av slipmaterial och erbjuder en innovativ och kompetent arbetsmiljö på global nivå!
Ekamant erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv tillväxtfas. Du bidrar aktivt med utveckling och analys av företagets ekonomiska läge samt med förslag till förändringar och förbättringar inom verksamheten.

Läs gärna mer om Ekamant på https://www.ekamant.com/
I rollen som Controller har du i huvudsak ansvar för:
Produktkalkyler och uppföljning
Lagerredovisning
Kostnadsuppföljning
Att bidra till ökad förståelse mellan produktion och lönsamhet
Delaktig i månadsbokslut, budgetarbete och finansiell rapportering
Du deltar i och leder förbättringsprojekt
Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka din professionella och personliga utveckling och inte minst ditt arbetsinnehåll som även innebär koncerngemensamma uppdrag och internationella kontakter.
 

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande samt har några års erfarenhet gärna från tillverkande bolag med en internationell koncernstruktur. 
Som person är du engagerad med stark vilja att arbeta för att förbättra och utveckla företagets processer.
Du är lösningsorienterad, besitter god produktionsförståelse, är kommunikativ och en god lagspelare som gillar att samarbeta och innehar förmågan att entusiasmera och engagera människor i din omgivning.
Du är analytisk och driven i ditt arbetssätt samt van att kombinera operativt med strategiskt ekonomiarbete.

Du är mån om att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och arbetar med hög noggrannhet. För att lyckas i rollen som Controller är du självklart en engagerad och lösningsorienterad person, du ställer dig positiv till förändringar och har ett flexibelt synsätt. 

I rollen bidrar du med stort engagemang och ett gott samarbete samt är förtroendeingivande, trygg och lyhörd till din omgivning.   
Självklart talar och skriver du såväl svenska som engelska.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Jeeves eller något motsvarande affärssystem och självklart i Excel.
Resor i tjänsten kan förekomma.
Du kommer ingå i Ekonomigruppen som idag består av tre personer.

Uppdraget är en direktrekrytering till Ekamant som erbjuder en tillsvidareanställning.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se


Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Markaryd
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 28/2-2021 Visa mindre

Control Manager to Electrolux Professional, Ljungby!

Ansök    Jan 28    Experis AB    Controller
Do you have a University degree in Business administration or Engineering? Do you have experience working with controlling and looking for your next challenge? At Jefferson Wells we are now looking for an Industrial Operations Control Manager for a consultancy assignment at Electrolux Professional! Read more about the position below and welcome with your application! Location: Ljungby Start: ASAP Assignment: Consultancy assignment for 6 months with poss... Visa mer
Do you have a University degree in Business administration or Engineering? Do you have experience working with controlling and looking for your next challenge? At Jefferson Wells we are now looking for an Industrial Operations Control Manager for a consultancy assignment at Electrolux Professional! Read more about the position below and welcome with your application!

Location: Ljungby
Start: ASAP
Assignment: Consultancy assignment for 6 months with possibility of extension

As part of the Electrolux Professional team, one day is never the same as the next. But what drives us everyday is our mission to make our customers' work-life easier, more profitable - and truly sustainable. Becoming the OnE trusted partner, managing their complete operations. Understanding their daily journey - and making it a winning one - whether they run a hotel, restaurant, laundry or café. Acting truly sustainable means going beyond products; connecting users with intelligence, humans with technology and innovative thinkers with relevant business models. And providing the most inclusive service offering with expertise, state-of-the-art interfaces and the best people network.

Together with you, we will grow and create sustainable experiences for people and the world around us, in food, beverage and laundry. Electrolux Professional - we are The OnE.

Work Description

As Industrial Operations Control Manager, you will bring numbers and data to life by communicating what you see in your reports. You will work in a set of steps each month that will include closing process, reporting to Management/stakeholders on different levels in the organization and analyzing data/facts for the entire plant. In your findings you will identify/initiate changes for the better together with the Plant Manager.

Another key responsibility is to be part and follow-up of the yearly budget and the current and future investments. It is of outmost importance that you understand the work flow at the plant - therefore you will spend time in each of the 25 work centers to see the big picture. You will report directly to the Plant Manager.

Key Responsibilities:

* Support the factory organization in the monitoring of the performance.
* Perform the activities related to the monthly closing and analyze the economic results for the factory.
* Drive and co-ordinate the budget and forecast process.
* Secure right product cost calculation and actual product cost follow up.
* Support in the development of new products and projects.
* Analyze existing processes to identify further business improvements.
* Be a part of WCM/Cost Deployment projects.
* Investment requests.
* Play an advisory role in operational decisions.
* Be a member of different project as an functional expert.Who we are looking for

For this role we are looking for a teamplayer who is self-motivated and has good communication skills. You are Proactive - You're not just solving the tasks you are given, you always think one step further. Furthermore, you are Engaged, from smaller internal projects to external presentations, you bring energy to go the extra mile. We also believe that you are Structured and have a solid experience in handling both smaller and bigger projects at the same time. You are Analytical and can quickly get to the core of a problem, recognizing irrelevant details and conveying complex information clearly.

You also have:

* University degree in Business Administration/Engineering.
* 3+ years Controlling Experiences
* Fluent in English (and Swedish is a major plus)
* Analytical with ability to identify relations. Precise, detail-oriented and reliable with a problem solving attitude.
* Used to work in multi reporting environment
* Ability to establish and develop networks as well as to support change processes
* Solid knowledge of MS office, especially MS Excel.
* Knowledge of Industrial processes, handling of databases and in WCM/Cost deploymentVad är det bästa med att vara konsult på Jefferson Wells?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör ManpowerGroup som är en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Control Manager to Electrolux Professional in Ljungby!

Ansök    Jan 11    Experis AB    Controller
Do you have a University degree in Business administration or Engineering? Do you have experience working with controlling and looking for your next challenge? At Jefferson Wells we are now looking for an Industrial Operations Control Manager for a consultancy assignment at Electrolux Professional! Read more about the position below and welcome with your application! Location: Ljungby Start: ASAP Assignment: Consultancy assignment for 6 months with poss... Visa mer
Do you have a University degree in Business administration or Engineering? Do you have experience working with controlling and looking for your next challenge? At Jefferson Wells we are now looking for an Industrial Operations Control Manager for a consultancy assignment at Electrolux Professional! Read more about the position below and welcome with your application!

Location: Ljungby
Start: ASAP
Assignment: Consultancy assignment for 6 months with possibility of extension

As part of the Electrolux Professional team, one day is never the same as the next. But what drives us everyday is our mission to make our customers' work-life easier, more profitable - and truly sustainable. Becoming the OnE trusted partner, managing their complete operations. Understanding their daily journey - and making it a winning one - whether they run a hotel, restaurant, laundry or café. Acting truly sustainable means going beyond products; connecting users with intelligence, humans with technology and innovative thinkers with relevant business models. And providing the most inclusive service offering with expertise, state-of-the-art interfaces and the best people network.

Together with you, we will grow and create sustainable experiences for people and the world around us, in food, beverage and laundry. Electrolux Professional - we are The OnE.

Work Description

As Industrial Operations Control Manager, you will bring numbers and data to life by communicating what you see in your reports. You will work in a set of steps each month that will include closing process, reporting to Management/stakeholders on different levels in the organization and analyzing data/facts for the entire plant. In your findings you will identify/initiate changes for the better together with the Plant Manager.

Another key responsibility is to be part and follow-up of the yearly budget and the current and future investments. It is of outmost importance that you understand the work flow at the plant - therefore you will spend time in each of the 25 work centers to see the big picture. You will report directly to the Plant Manager.

Key Responsibilities:

* Support the factory organization in the monitoring of the performance.
* Perform the activities related to the monthly closing and analyze the economic results for the factory.
* Drive and co-ordinate the budget and forecast process.
* Secure right product cost calculation and actual product cost follow up.
* Support in the development of new products and projects.
* Analyze existing processes to identify further business improvements.
* Be a part of WCM/Cost Deployment projects.
* Investment requests.
* Play an advisory role in operational decisions.
* Be a member of different project as an functional expert.Who we are looking for

For this role we are looking for a teamplayer who is self-motivated and has good communication skills. You are Proactive - You're not just solving the tasks you are given, you always think one step further. Furthermore, you are Engaged, from smaller internal projects to external presentations, you bring energy to go the extra mile. We also believe that you are Structured and have a solid experience in handling both smaller and bigger projects at the same time. You are Analytical and can quickly get to the core of a problem, recognizing irrelevant details and conveying complex information clearly.

You also have:

* University degree in Business Administration/Engineering.
* 3+ years Controlling Experiences
* Fluent in English (and Swedish is a major plus)
* Analytical with ability to identify relations. Precise, detail-oriented and reliable with a problem solving attitude.
* Used to work in multi reporting environment
* Ability to establish and develop networks as well as to support change processes
* Solid knowledge of MS office, especially MS Excel.
* Knowledge of Industrial processes, handling of databases and in WCM/Cost deploymentVad är det bästa med att vara konsult på Jefferson Wells?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör ManpowerGroup som är en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Jefferson Wells söker en Controller!

Ansök    Jan 12    Experis AB    Controller
Jefferson Wells söker nu en Controller till Electrolux Professional i Ljungby. I denna roll kommer du vara delaktig i flertalet arbetsprocesser kopplat till det ekonomiska flödet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Controller och besitter en god analytisk förmåga. Sök tjänsten redan idag då start är i början av februari! Start: Början februari Ort: Ljungby Uppdrag: Konsultuppdrag som sträcker sig över 6 månader med chans till förläng... Visa mer
Jefferson Wells söker nu en Controller till Electrolux Professional i Ljungby. I denna roll kommer du vara delaktig i flertalet arbetsprocesser kopplat till det ekonomiska flödet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Controller och besitter en god analytisk förmåga. Sök tjänsten redan idag då start är i början av februari!

Start: Början februari
Ort: Ljungby
Uppdrag: Konsultuppdrag som sträcker sig över 6 månader med chans till förlängning/övertagOm kunden

Det som driver företaget varje dag är uppdraget att göra våra kunders Electrolux Professional är din helhetspartner - The OnE. Vilken verksamhet du än bedriver är vårt mål att göra den till den mest hållbara upplevelsen inom storkök, dryck och tvätt under hela produktlivscykeln.

Med hjärta för hållbarhet leder vi vägen när det gäller att utforma fullständiga och integrerade lösningar som ger hög produktivitet, lägsta livscykelkostnader och är de mest enkla att använda och underhålla.Via det unika OnE interface gör vi det möjligt för våra kunder att hantera all sin verksamhet.

Electrolux Professional är en pålitlig helhetspartner med lång erfarenhet och stor expertis. Vi har funnits i branschen i 100 år och har under denna tid byggt upp världens mest omfattande servicenätverk.Tillsammans med dig kommer vi att växa och skapa hållbara upplevelser för människor och omvärlden inom mat, dryck och tvätt. Electrolux Professional - vi är The OnE.

Fabriken i Ljungby sysslar med produkter med inriktning Tvätt.

Om rollen

Som Industrial Factory Controller hjälper du Electrolux Professional att styra och kontrollera sin verksamhet genom att kommunicera vad du ser i dina rapporter.

Du kommer att arbeta i en uppsättning steg varje månad som inkluderar stängningsprocess, rapportering till ledning och intressenter på olika nivåer i organisationen samt analys av data för hela anläggningen. I dina resultat kommer du att identifiera förändringar och hjälpa till med att föreslå förbättringsåtgärder.

Ett annat huvudansvar är även att vara en del av uppföljningen av den årliga budgeten och nuvarande samt framtida investeringar. Det är ytterst viktigt att du förstår arbetsflödet på fabriken - därför kommer du att spendera tid i vart och ett av dom 25 arbets-stationerna för att se helheten.

Du kommer att rapportera direkt till anläggningschefen.

Dom områden du kommer ansvara för är kopplade till Produktion, Inköp, Logistik och R & d

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Stötta fabriksorganisationen i övervakningen av prestanda och, vid behov, även identifiera och ge förslag på korrigerande/förbättrande åtgärder

* Utföra aktiviteter relaterade till den månatliga stängningen och analysera de ekonomiska resultaten för fabriken.
* Driva och samordna budget- och prognosprocessen.
* Säkra rätt produktkostnadsberäkning och faktisk produktkostnads-uppföljning
* Stöd vid utveckling av nya produkter och projekt.
* Analysera befintliga processer för att identifiera ytterligare affärsförbättringar
* Var en del av WCM / Cost Deployment-projekt
* Investeringsförfrågningar.
* Spela en rådgivande roll i operativa beslut.
* Var delaktig i olika projekt som funktionell expertOm dig

För denna roll krävs det att du har erfarenhet av följande:

* Universitetsexamen i Företagsekonomi / Ingenjör.
* 3+ års erfarenhet av liknande tjänst
* Analytisk med förmåga att identifiera samband. Du håller deadlines, har ett öga för detaljer. Du är lojal och flexibel och har en problemlösande attityd.
* Affärsinriktad inställning
* Lagspelare med god kommunikationsförmåga
* Van att använda olika verktyg för rapporterin
* Självmotiverad och drivande
* Förmåga att skapa och utveckla ditt nätverk och hjälpa till i förändringsprocesser
* Gedigen kunskap i MS Office, i synnerhet MS Excel
* Förståelse för Industriell verksamhet
* Förståelse för olika affärssystem och verktyg
* Kunskap i WCM / Cost deployment
* Flytande Engelska och Svenska. Du kommer rapportera och prata mycket på engelska.

Som person är du proaktiv, du löser inte bara de uppgifter du får, du tänker alltid ett steg längre. Vidare är du strukturerad och har en gedigen erfarenhet av att hantera både mindre och större projekt samtidigt. Du har en analytisk förmåga och är snabb på att identifiera problem och hittar relevanta verktyg för att lösa problem.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom Ekonomi, HR, Executive, Inköp, Logistik, Marknad, Försäljning och Ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Visa mindre

Controller/ Ekonom

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i v... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som controller/ekonom på barn- och utbildningsförvaltningen i Ljungby kommun. Tillsammans med personalen på barn-och utbildningskontoret kommer du stödja förvaltningarnas kärnverksamheter, samtidigt som du är delaktig i att utveckla ekonomiprocesserna.
I din roll som controller/ekonom arbetar du i nära samarbete med förvaltningens chefer, utvecklingsledare och administrativ personal. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära kvalificerat budgetarbete, uppföljning, prognos, redovisning, bokslut, utredning och ekonomisk analys. I arbetet ingår att öka förståelsen för ekonomiska frågeställningar, samt att arbeta konsultativt gentemot verksamheterna. I arbetet ingår även föredragningar på politiska sammanträden, både för den egna nämnden och i andra sammanhang.
Du förväntas också vara delaktig i barn- och utbildningsförvaltningens förbättrings- och utvecklingsarbete. Du rapporterar till administrativ chef på barn-och utbildningskontoret.KVALIFIKATIONER
Du har ekonomisk utbildning på universitets- eller högskolenivå, med inriktning controller, redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som ekonom eller controller.
Det krävs att du har goda datakunskaper och kan hantera flera olika verksamhetssystem. Du kommer att arbeta på en mer avancerad nivå i Excel, då arbetsuppgifterna ställer krav på hantering av större mängd data.
Du kan arbeta såväl självständigt som i team, har god initiativförmåga och är ansvarsfull. Som person är du driven och engagerad med ett stort intresse för ekonomiområdet. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att se samband och helheter samtidigt som du kan skapa och förmedla trygghet och förtroende i samtal och möten. Du tycker om att lära dig nya saker och drivs av ständiga förbättringar.
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Affärsdriven Ekonomichef

Emballator Lagan Plast utvecklar, producerar och marknadsför plastemballage för livsmedel och kemtekniska produkter i form av hinkar och burkar. Vi är en del av Emballator-koncernen, med Nordens bredaste sortiment av förpackningslösningar. Vi är specialiserade på helhetslösningar av hög kvalitet och bedriver ett omfattande utvecklingsarbete i syfte att tillföra marknaden nya tekniska landvinningar och optimala förpackningslösningar. Genom målmedveten satsn... Visa mer
Emballator Lagan Plast utvecklar, producerar och marknadsför plastemballage för livsmedel och kemtekniska produkter i form av hinkar och burkar. Vi är en del av Emballator-koncernen, med Nordens bredaste sortiment av förpackningslösningar. Vi är specialiserade på helhetslösningar av hög kvalitet och bedriver ett omfattande utvecklingsarbete i syfte att tillföra marknaden nya tekniska landvinningar och optimala förpackningslösningar.
Genom målmedveten satsning med bland annat deltagande i ”Produktionslyftet” har vi tagit ett stort steg framåt på vår Lean-resa och medverkar som nordisk ambassadör för plastindustrin.
Engagemang, kvalitet, miljö, säkerhet, service och tillgänglighet är starka ledstjärnor för oss. Vi arbetar med korta ledtider, optimal leveranssäkerhet, maximal flexibilitet och har alltid ambitionen att vara det mest kostnadseffektiva alternativet.


AFFÄRSDRIVEN EKONOMICHEF MED FOKUS PÅ BUSINESS CONTROLLING

Till vårt kundföretag Emballator Lagan Plast söker vi nu en affärsdriven Ekonomichef med fokus på Business Controlling. Emballator erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv tillväxtfas och kompetent arbetsmiljö. Du bidrar aktivt med utveckling och analys av företagets ekonomiska läge samt med förslag till förändringar och förbättringar inom verksamheten.
Läs gärna mer om Emballator Lagan Plast på www.emballatorlagan.se/ [http://www.emballatorlagan.se/].
I rollen som Ekonomichef har du i huvudsak ansvar för:

* Ekonomiska utredningar och kredithanteringar
* Ekonomisk planering och redovisning av företagets verksamhet gentemot ställda krav och villkor
* Ledningsgruppsarbete
* Vara kreativ och drivande i interna projekt, kopplat till ekonomifunktionen
* Verksamhetsutveckling genom uppföljningar, kalkylmodeller, controlling och nyckeltal
* Löne- och personalfrågor
* Samordningsansvar mot koncernen gällande IT/IS
* Stötta organisationen samt leda och utveckla ekonomi- och lönsamhetsfrågor
* Personalansvar – fördelning av arbete, medarbetarsamtal och kompetensutveckling

Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka din professionella och personliga utveckling och inte minst ditt arbetsinnehåll som även innebär koncerngemensamma uppdrag.

DIN PROFIL
Du som antar denna utmaning är utbildad Civilekonom med inriktning mot redovisning eller verksamhetsstyrning. Utöver din utbildning har minst fem års praktisk erfarenhet som Affärscontroller eller Redovisningsekonom, gärna på koncernnivå. Du har ett genuint intresse för verksamhetsutveckling och trivs med att arbeta med koncernens övergripande mål och strategier.
Som person är du engagerad med stark vilja att arbeta processorienterat utifrån LEAN för att förbättra och utveckla företagets samtliga processer. Du är kommunikativ och en god lagspelare som gillar att samarbeta och innehar förmågan att entusiasmera och engagera människor i din omgivning. Du är analytisk och proaktiv samt van att kombinera operativt med strategiskt ekonomiarbete.
Du är mån om att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och arbetar med hög noggrannhet. För att lyckas i rollen som Ekonomichef är du självklart en kreativ och lösningsorienterad person, du ställer dig positiv till förändringar och har ett flexibelt synsätt. I rollen som ledare bidrar du med stort engagemang och ett gott samarbete samt är du förtroendeingivande, trygg och lyhörd till din omgivning.
Självklart talar och skriver du såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i SAP eller något motsvarande affärssystem.
Uppdraget är en direktrekrytering till Emballator Lagan Plast som erbjuder en tillsvidareanställning.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se [http://www.empleo.se]

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 3 november.

Mer information Visa mindre

Controller med redovisningskunskaper

HP Tronic konstruerar och producerar på uppdrag industriella elsystem och testsystem. HP Tronic är en kompetenspartner som med geografisk följsamhet utvecklas och växer tillsammans med sina kunder och leverantörer. HP Tronic har idag verksamhet i Ljungby, Lund, Suzhou (Kina), Ruse (Bulgarien) samt Pune (Indien). Controller med redovisningskunskaper Vi söker en engagerad, ansvarsfull och resultatdriven ekonom med intresse för effektivisering och som v... Visa mer
HP Tronic konstruerar och producerar på uppdrag industriella elsystem och testsystem.
HP Tronic är en kompetenspartner som med geografisk följsamhet utvecklas och växer tillsammans med sina kunder och leverantörer.
HP Tronic har idag verksamhet i Ljungby, Lund, Suzhou (Kina), Ruse (Bulgarien) samt Pune (Indien).
Controller med redovisningskunskaper
Vi söker en engagerad, ansvarsfull och resultatdriven ekonom med intresse för effektivisering och som vill lägga grunden för controllerfunktionen hos oss. Vi erbjuder en bred tjänst i ett växande, internationellt och tillverkande företag med korta beslutsvägar där du kommer att arbeta med redovisning och controlling på våra svenska enheter.
Dina arbetsuppgifter
· Sköta månadsrapportering, uppföljning och analys av resultat samt förse och rådge ledningen med information och analysunderlag.
· Ditt ansvar är också att följa upp lönsamhet, prissättning och resultat i de produkter som vi producerar.
· Vi på HP Tronic arbetar ständigt med att utveckla våra processer och det är därför viktigt att du tycker om att förbättra och effektivisera processer. Som controller ser vi att du är drivande i den ekonomiska styrningen av företaget i nära samarbete med olika avdelningar såsom försäljning, inköp, logistik och produktion.
· Du kommer även att arbeta med budget- och prognosarbete.
Du rapporterar direkt till ekonomichefen.
Om dig
Som person är du drivande, engagerad och är lyhörd för verksamhetens behov, du har god pedagogisk förmåga och kan anpassa din kommunikation utifrån åhörare. Du eftersträvar alltid kvalité och du har god förmåga att prioritera arbetsuppgifter och agera självständigt. Du trivs med att arbeta med många olika kontaktytor och skapa goda relationer.
Vi ser också att du har arbetat några år inom redovisning och analys.


Kvalifikationer
· Du har några års arbetslivserfarenhet som Controller samt goda redovisningskunskaper
· Du har goda kunskaper i Excel och en god systemvana
· Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskaper
· Du har goda kunskaper i svenska och engelska.


Övrig information


Placeringsort: Ljungby
Tjänsten är på heltid med tillsättning snarast.
Välkommen med din ansökan till Maria Brodén senast den 21 augusti 2020 per mail till [email protected] Visa mindre

Business Controller till Sundström Safety

Kundföretaget Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 320 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby ... Visa mer
Kundföretaget
Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 320 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sundström har idag drygt 125 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA.
Efterfrågan av våra andningsskydd i världsklass fortsätter att öka!
Vill du ingå i ett team som representerar ett av branschens starkaste varumärken?
Värdesätter du en arbetsplats som präglas av framåtanda och bästa kvalitet?Arbetsbeskrivning
Du erbjuds en fantastisk möjlighet att få vara med och bygga upp och bli en del av ett ekonomiteam i ett framgångsrikt familjeföretag som befinner sig i ett mycket gynnsamt och expansivt skede. Tillsammans med andra inom ditt kompetensområde får du möjlighet att arbeta nära verksamheten med goda möjligheter att ta eget ansvar och påverka arbetssätt. Som Business Controller erbjuds du en viktig roll inom företaget där du med din kompetens stöttar många olika funktioner. I rollen finns förutsättningar för en god bredd och variation av arbetsuppgifter och du får vara med och bidra till företagets fortsatta framgångar.

Som Business Controller ansvarar du för den månatliga rapporteringen, kostnadsuppföljningen och projektuppföljningen. Du säkerställer att budget- samt prognosunderlag tas fram samt sammanställning av dessa. I rollen blir du ett stöd till sälj- och marknadsavdelningen med budget, analyser, beräkningar, statistik och rapporter. Du deltar kontinuerligt i projekt såsom strategier för prissättning. Du arbetar med ständiga förbättringar och i samråd med CFO utvecklar du prioriterade områden inom ditt kompetensområde. Du fungerar i stödjande roll för övriga verksamhetsområden och tar fram underlag såsom rapporter och statistik. Du är delaktig i utvecklingen av de administrativa stödsystemen. Du ser till helheten och bidrar till att alla hjälps åt inom ekonomifunktionen och fungerar som backup vid behov för övriga funktioner.
Då ett ständigt förbättringsarbete pågår, bidrar du kontinuerligt med kunskap och kompetens och är rådgivande inom ditt område.
Din profil
Du har relevant eftergymnasial utbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska, såväl som i tal som i skrift. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och god erfarenhet av rapportering, uppföljning, kostnadskontroll samt redovisning. Du har stor vana av IT-användande och erfarenhet av affärssystemet Navision eller motsvarande, du besitter goda kunskaper i Excel. Du har erfarenhet av att har arbetat i ekonomifunktion i tillverkande/producerande bolag och med fokus på ekonomistyrningsfrågor och har fungerat i stödjande roll gentemot chefer med ekonomiska underlag. Du har erfarenhet av rapporteringssystem, gärna Qlikview och/eller ExOpen.

Som person är du analytisk och prestigelös och är lyhörd för verksamhetens behov, du har god pedagogisk förmåga och kan anpassa din kommunikation utifrån åhörare. Du har ett strukturerat arbetssätt och du kan med lätthet navigera och prioritera arbetsuppgifter utifrån ett kvalité- och affärsmässigt perspektiv. Du trivs med att arbeta med många olika kontaktytor och skapa goda relationer.

För frågor kring tjänsten välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, telefon
072-142 12 72. Tjänsten ska tillsättas relativt omgående och vi ber dig därför ansöka snarast då vi arbetar med löpande urval.


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre