Lediga jobb som Vårdbiträde i Ljungby

Se lediga jobb som Vårdbiträde i Ljungby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljungby som finns hos arbetsgivaren.

Sommarvikarier inom vård och omsorg 2024

Ansök    Jul 3    Ljungby kommun    Vårdbiträde
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi sommarvikarier inom äldreomsorgen till särskilt boende, hemtjänst och nattpatrull. Särskilt boende: Vi ha... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi sommarvikarier inom äldreomsorgen till särskilt boende, hemtjänst och nattpatrull.

Särskilt boende: Vi har 6 särskilda boende som är placerade i Lidhult, Lagan och centralorten. Inom särskilt boende utförs insatser utifrån den enskildes behov.

Hemtjänsten: Vi har 8 hemtjänstgrupper med placeringar i centralorten och på landsbygden. Inom hemtjänsten utförs insatser i hemmet med stöd i den dagliga livsföringen utifrån den enskildes behov.

Nattpatrullen: Utför insatser utifrån den enskildes behov och besvarar trygghetslarm i hela kommunen.

Vi söker också sommarvikarier inom omsorgen för personer med funktionsnedsättning till personlig assistans, ledsagning, daglig verksamhet, LSS-boende och psykiatrin.

Personlig assistans: Att jobba som personlig assistent är att vara någons förlängda arm. Vi assisterar personer med funktionsnedsättning. Det innebär att vi ger hjälp med det som funktionsnedsättningen begränsar.

Ledsagning: Ledsagarservice är anpassad efter individens behov att få hjälp med vardagliga aktiviteter. Sådant som personen inte kan genomföra på egen hand.
Daglig verksamhet: Ge stöd och sysselsättning till funktionsnedsatta utanför den egna bostaden.

LSS-boende, korttidsboende och psykiatriboende: LSS-boende är en bostad som är särskilt anpassad för personer med fysiska eller psykiska funktionsvariationer. Bostaden kan vara exempelvis på ett gruppboende eller i ett servicehus där personen har en egen lägenhet. Arbetet innebär att man som omsorgspersonal ska hjälpa personen att klara så mycket som möjligt själv eller med handledning i vardagen. Korttidsboende fungerar som avlastning för bland annat anhöriga, men också som ett miljöombyte för personen som har behov av stöd.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara 18 år fyllda och intresserad av att arbeta med människor och ha ett gott bemötande. Går du Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet så är du välkommen att söka sommarvikariat om du har fyllt 17 år.
Ditt engagemang och förmåga att skapa trygghet i mötet med människor är viktigt för oss. Du ska kunna kommunicera både i tal och skrift. Du kommer att arbeta på egen hand eller i team med arbetskollegor. Referenstagning kommer att ske innan anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Få Sveriges högsta lön som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!

Ansök    Jun 12    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta på välbetalda uppdrag tillsammans med oss som konsult i sommar! Vi erbjuder en konsultuppdrag inom såväl den privata som den kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid ett uppdrag som vi tror kommer att passa just dig ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta på välbetalda uppdrag tillsammans med oss som konsult i sommar!
Vi erbjuder en konsultuppdrag inom såväl den privata som den kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid ett uppdrag som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta för att ta ett uppdrag tillsammans med oss bekostar vi såväl din bostad som dina resor!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb med hög lön att erbjuda dig där vi tar vårt utgångsläge i dina egna tankar om hur du önskar att arbeta!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra vårdbiträden och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för välbetalt konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Vikarier till landsbygden i Ljungby kommun!

Ansök    Jul 17    Ljungby kommun    Vårdbiträde
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Vår senaste medarbetarenkät visar att 95% tycker att jobbet känns meningsfullt, 82% anser att de lär och utvecklas i sitt dagliga arbete och 83% tycker att de har en bra arbetsgivare som de kan re... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Vår senaste medarbetarenkät visar att 95% tycker att jobbet känns meningsfullt, 82% anser att de lär och utvecklas i sitt dagliga arbete och 83% tycker att de har en bra arbetsgivare som de kan rekommendera till sina vänner. Undersökningen visar också att 96% av våra medarbetare upplever att deras chef har tillit till att de utför sitt arbete på ett bra vis. Tillitsbaserad styrning och ledning är Ljungby kommuns ledningsfilosofi och något vi vill ska genomsyra vår organisation.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba som vikarie och bidra till att skapa en trygg vardag och god omsorg?
Hos oss får du göra både och!
Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas och få ovärderlig erfarenhet för framtiden. Vi söker vikarier som kan börja arbeta redan nu och du som även vill jobba i sommar och efter sommaren.
Hos oss får du en introduktion som kan anpassas efter din erfarenhet och utbildningsnivå. Vi erbjuder:
- Introduktionsutbildning både på plats och digitalt
- Möjlighet att komma snabbt i arbete
- Spännande och varierande arbetsuppgifter
- Kollektivavtal
- Friskvård
Hos oss kan du arbeta inom äldreomsorgen med äldre människor och inom LSS med personer med funktionsvariationer. Som person är det viktigt att du är stöttande, empatisk och tålmodig. I ditt arbete kommer du att ge praktisk och handledande hjälp med bland annat personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden samt att dokumentera och rapportera om förändringar i hälsotillståndet.

För att vara aktuell som vikarie på landsbygden krävs att du har körkort och tillgång till bil.

Kort information om våra verksamheter
Särskilt boende:
I kommunen finns det 6 särskilda boenden för äldre. Våra boenden finns i Lidhult, Lagan och centralt i Ljungby.
Hemtjänst:
I vår kommun finns det 8 hemtjänstgrupper som utgår både från centrala Ljungby och från orterna utanför Ljungby.
Nattpatrull:
Nattpatrullen har hela kommunen som sin arbetsplats och utför både insatser och svarar på larm under nattetid.
Personlig assistans:
Att jobba som personlig assistent är att vara någons förlängda arm. Här hjälper vi personer med funktionsvariation att leva och göra saker som alla andra.
LSS-boende:
Våra LSS-boende består av gruppbostäder och servicelägenheter som är särskilt anpassade för personer med fysiska eller psykiska funktionsvariationer. Vi har även korttidsboende för både barn och vuxna och dessa boenden fungerar som avlastning för bland annat anhöriga, men också som ett miljöombyte för personen som har behov av stöd.
Daglig verksamhet:
Här får omsorgstagarna en meningsfull sysselsättning och ett arbete att gå till. I daglig verksamhet hjälper du omsorgstagarna att utföra arbetsuppgifter och att tillgodose deras behov under dagen.

KVALIFIKATIONER
Körkort B

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Sommarvikarier inom vård och omsorg 2024

Ansök    Dec 19    Ljungby kommun    Vårdbiträde
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi sommarvikarier inom äldreomsorgen till särskilt boende, hemtjänst och nattpatrull. Särskilt boende: Vi ha... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi sommarvikarier inom äldreomsorgen till särskilt boende, hemtjänst och nattpatrull.

Särskilt boende: Vi har 6 särskilda boende som är placerade i Lidhult, Lagan och centralorten. Inom särskilt boende utförs insatser utifrån den enskildes behov.

Hemtjänsten: Vi har 8 hemtjänstgrupper med placeringar i centralorten och på landsbygden. Inom hemtjänsten utförs insatser i hemmet med stöd i den dagliga livsföringen utifrån den enskildes behov.

Nattpatrullen: Utför insatser utifrån den enskildes behov och besvarar trygghetslarm i hela kommunen.

Vi söker också sommarvikarier inom omsorgen för personer med funktionsnedsättning till personlig assistans, ledsagning, daglig verksamhet, LSS-boende och psykiatrin.

Personlig assistans: Att jobba som personlig assistent är att vara någons förlängda arm. Vi assisterar personer med funktionsnedsättning. Det innebär att vi ger hjälp med det som funktionsnedsättningen begränsar.

Ledsagning: Ledsagarservice är anpassad efter individens behov att få hjälp med vardagliga aktiviteter. Sådant som personen inte kan genomföra på egen hand.
Daglig verksamhet: Ge stöd och sysselsättning till funktionsnedsatta utanför den egna bostaden.

LSS-boende, korttidsboende och psykiatriboende: LSS-boende är en bostad som är särskilt anpassad för personer med fysiska eller psykiska funktionsvariationer. Bostaden kan vara exempelvis på ett gruppboende eller i ett servicehus där personen har en egen lägenhet. Arbetet innebär att man som omsorgspersonal ska hjälpa personen att klara så mycket som möjligt själv eller med handledning i vardagen. Korttidsboende fungerar som avlastning för bland annat anhöriga, men också som ett miljöombyte för personen som har behov av stöd.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara 18 år fyllda och intresserad av att arbeta med människor och ha ett gott bemötande. Går du Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet så är du välkommen att söka sommarvikariat om du har fyllt 17 år.
Ditt engagemang och förmåga att skapa trygghet i mötet med människor är viktigt för oss. Du ska kunna kommunicera både i tal och skrift. Du kommer att arbeta på egen hand eller i team med arbetskollegor. Referenstagning kommer att ske innan anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Vikarier inom vård och omsorg

Ansök    Feb 29    Ljungby kommun    Vårdbiträde
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Vill du jobba som vikarie och bidra till att skapa en trygg vardag och god omsorg? Hos oss får du göra både och! Vi sök... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba som vikarie och bidra till att skapa en trygg vardag och god omsorg?
Hos oss får du göra både och!
Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas och få ovärderlig erfarenhet för framtiden. Vi söker vikarier som kan börja arbeta redan nu och du som även vill jobba i sommar och efter sommaren.
Hos oss får du en introduktion som kan anpassas efter din erfarenhet och utbildningsnivå. Vi erbjuder:
- Introduktionsutbildning både på plats och digitalt
- Möjlighet att komma snabbt i arbete
- Spännande och varierande arbetsuppgifter
- Kollektivavtal
- Friskvård
Hos oss kan du arbeta inom äldreomsorgen med äldre människor och inom LSS med personer med funktionsvariationer. Som person är det viktigt att du är stöttande, empatisk och tålmodig. I ditt arbete kommer du att ge praktisk och handledande hjälp med bland annat personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden samt att dokumentera och rapportera om förändringar i hälsotillståndet.

Kort information om våra verksamheter
Särskilt boende:
I kommunen finns det 6 särskilda boenden för äldre. Våra boenden finns i Lidhult, Lagan och centralt i Ljungby.
Hemtjänst:
I vår kommun finns det 8 hemtjänstgrupper som utgår både från centrala Ljungby och från orterna utanför Ljungby.
Nattpatrull:
Nattpatrullen har hela kommunen som sin arbetsplats och utför både insatser och svarar på larm under nattetid.
Personlig assistans:
Att jobba som personlig assistent är att vara någons förlängda arm. Här hjälper vi personer med funktionsvariation att leva och göra saker som alla andra.
LSS-boende:
Våra LSS-boende består av gruppbostäder och servicelägenheter som är särskilt anpassade för personer med fysiska eller psykiska funktionsvariationer. Vi har även korttidsboende för både barn och vuxna och dessa boenden fungerar som avlastning för bland annat anhöriga, men också som ett miljöombyte för personen som har behov av stöd.
Daglig verksamhet:
Här får omsorgstagarna en meningsfull sysselsättning och ett arbete att gå till. I daglig verksamhet hjälper du omsorgstagarna att utföra arbetsuppgifter och att tillgodose deras behov under dagen.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker har körkort, men det är inget krav. I de flesta fall behöver du behöver ha fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss, detta för att kunna utföra delegerade uppgifter. Även du som har fyllt 17 år är välkommen att ansöka till oss.

Sommarjobb:
Du som vill arbeta hos oss i sommar kommer under veckorna 26-33 att kunna erbjudas ett lönetillägg samt en bonus i slutet av sommaren som baseras på antal arbetade timmar. Lönetillägget baseras på erfarenhet där du som är ny i vården kommer få ett lönetillägg på 19kr/h och du som har erfarenhet inom vården kommer att få ett lönetillägg på 24kr/h.

Bonusen baseras på hur många timmar du har arbetat under sommaren och är fördelad i olika steg där du som mest kan få en bonus på 4000kr. Bonusen betalas ut efter vecka 33.

Lönetillägg och bonus gäller endast för veckorna 26-33 år 2024

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Vårdare/Vårdbiträde till Bemanningsenheten

Ansök    Nov 17    Ljungby kommun    Vårdbiträde
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Bemanningsenheten söker nu vårdare- och vårdbiträden. Som ordinarie personal i bemanningen arbetar du på många olika ställen inom såväl äldreomsorgen som inom omsorgen för funktionsvariatoner. ... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Bemanningsenheten söker nu vårdare- och vårdbiträden.
Som ordinarie personal i bemanningen arbetar du på många olika ställen inom såväl äldreomsorgen som inom omsorgen för funktionsvariatoner.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.ARBETSUPPGIFTER
Som bemanningspersonal arbetar du med omvårdnad, personlig hygien, stöd till personer med olika funktionsvariationer och behov. Du ger stöd och motivation i boende och i andra sammanhang.

Inom Omsorgens verksamhet arbetar du dag, kväll, natt (vaken/sovande jour) och helger.
Inom Äldreomsorgen arbetar du dag/kväll och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du som söker är utbildad vårdare, vårdbiträde, har personlig assistansutbildning, alternativt barn- och fritidsutbildning. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete.

För oss är det viktigt med personlig lämplighet och vi värdesätter flexibilitet, hög tillgänglighet, prestigelöshet och initiativtagande.
Du ska både kunna arbeta ensam samt samarbeta med andra.

Du behöver ha god datorvana, samt behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil är önskvärt.

Provanställning kan komma att tillämpas.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Vårdbiträde på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 27    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som människa och professionellt. Vi ser till att hela ditt liv blir bra!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när det passar dig att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss. Vi är mycket lojala mot våra medarbetare och ser alltid till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Vårdbiträde på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Jul 21    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som människa och professionellt. Vi ser till att hela ditt liv blir bra!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när det passar dig att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss. Vi är mycket lojala mot våra medarbetare och ser alltid till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som vårdbiträde med oss redan idag!

Ansök    Jul 21    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta! Arbeta på dina egn... Visa mer
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv önskar att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi så snart vi hittat ett konsultuppdrag som vi tror skulle passa perfekt för just dig! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som vårdbiträde med oss redan idag!

Ansök    Jul 13    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta! Arbeta på dina egn... Visa mer
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv önskar att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi så snart vi hittat ett konsultuppdrag som vi tror skulle passa perfekt för just dig! Visa mindre

Vårdbiträde på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Jul 11    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som människa och professionellt. Vi ser till att hela ditt liv blir bra!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när det passar dig att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss. Vi är mycket lojala mot våra medarbetare och ser alltid till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Vårdbiträde på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Jul 11    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som människa och professionellt. Vi ser till att hela ditt liv blir bra!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när det passar dig att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss. Vi är mycket lojala mot våra medarbetare och ser alltid till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som vårdbiträde med oss redan idag!

Ansök    Jun 29    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta! Arbeta på dina egn... Visa mer
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv önskar att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi så snart vi hittat ett konsultuppdrag som vi tror skulle passa perfekt för just dig! Visa mindre

Vårdbiträde på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Jun 27    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som människa och professionellt. Vi ser till att hela ditt liv blir bra!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när det passar dig att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss. Vi är mycket lojala mot våra medarbetare och ser alltid till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som vårdbiträde med oss redan idag!

Ansök    Jul 6    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta! Arbeta på dina egn... Visa mer
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv önskar att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi så snart vi hittat ett konsultuppdrag som vi tror skulle passa perfekt för just dig! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som vårdbiträde med oss redan idag!

Ansök    Jun 22    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta! Arbeta på dina egn... Visa mer
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv önskar att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi så snart vi hittat ett konsultuppdrag som vi tror skulle passa perfekt för just dig! Visa mindre

Extra- och sommarjobba hos Sjöriket!

Ansök    Jun 14    Sjöriket AB    Vårdbiträde
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb! I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvali... Visa mer
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb!
I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvalitet.
Nu söker vi dig som vill ge våra kunder meningsfullhet och en god vardag precis som vi!
I rollen som vårdbiträde/undersköterska hos oss är det viktigt att du är stöttande, empatisk och tålmodig. I hemtjänsten kommer du att ge praktisk hjälp med bland annat personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden samt att dokumentera och rapportera om förändringar i hälsotillståndet.
Hos oss får du en introduktion som anpassas efter dig. Det finns möjlighet att börja arbeta redan nu och vi ser gärna att du vill fortsätta jobba hos oss även efter sommaren.
Vi ser gärna att du som söker har körkort, men det är inget krav. Du behöver ha fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss. Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som vårdbiträde med oss redan idag!

Ansök    Jun 16    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta! Arbeta på dina egn... Visa mer
Hjärtligt välkommen att börja arbeta som vårdbiträde tillsammans med oss på PersonalExpressen redan idag!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som är vårdbiträde och som vill arbeta som konsult tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som alltid drömt om att hitta!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv önskar att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi så snart vi hittat ett konsultuppdrag som vi tror skulle passa perfekt för just dig! Visa mindre

Extra- och sommarjobba hos Sjöriket!

Ansök    Apr 24    Sjöriket AB    Vårdbiträde
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb! I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvali... Visa mer
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb!
I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvalitet.
Nu söker vi dig som vill ge våra kunder meningsfullhet och en god vardag precis som vi!
I rollen som vårdbiträde/undersköterska hos oss är det viktigt att du är stöttande, empatisk och tålmodig. I hemtjänsten kommer du att ge praktisk hjälp med bland annat personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden samt att dokumentera och rapportera om förändringar i hälsotillståndet.
Hos oss får du en introduktion som anpassas efter dig. Det finns möjlighet att börja arbeta redan nu och vi ser gärna att du vill fortsätta jobba hos oss även efter sommaren.
Vi ser gärna att du som söker har körkort, men det är inget krav. Du behöver ha fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss. Visa mindre

Vårdbiträde på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Jun 12    PersonalExpressen AB    Vårdbiträde
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som vårdbiträde med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är vårdbiträde och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som människa och professionellt. Vi ser till att hela ditt liv blir bra!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när det passar dig att jobba har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för vårdbiträden!
Vi tror på att ha Sveriges bästa vårdbiträden anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss. Vi är mycket lojala mot våra medarbetare och ser alltid till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Extra- och sommarjobba hos Sjöriket!

Ansök    Maj 24    Sjöriket AB    Vårdbiträde
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb! I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvali... Visa mer
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb!
I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvalitet.
Nu söker vi dig som vill ge våra kunder meningsfullhet och en god vardag precis som vi!
I rollen som vårdbiträde/undersköterska hos oss är det viktigt att du är stöttande, empatisk och tålmodig. I hemtjänsten kommer du att ge praktisk hjälp med bland annat personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden samt att dokumentera och rapportera om förändringar i hälsotillståndet.
Hos oss får du en introduktion som anpassas efter dig. Det finns möjlighet att börja arbeta redan nu och vi ser gärna att du vill fortsätta jobba hos oss även efter sommaren.
Vi ser gärna att du som söker har körkort, men det är inget krav. Du behöver ha fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss. Visa mindre

Extra- och sommarjobba på Sjöriket!

Ansök    Mar 6    Sjöriket AB    Vårdbiträde
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb! I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvali... Visa mer
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb!
I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvalitet.
Nu söker vi dig som vill ge våra kunder meningsfullhet och en god vardag precis som vi!
I rollen som vårdbiträde/undersköterska hos oss är det viktigt att du är stöttande, empatisk och tålmodig. I hemtjänsten kommer du att ge praktisk hjälp med bland annat personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden samt att dokumentera och rapportera om förändringar i hälsotillståndet.
Hos oss får du en introduktion som anpassas efter dig. Det finns möjlighet att börja arbeta redan nu och vi ser gärna att du vill fortsätta jobba hos oss även efter sommaren.
Vi ser gärna att du som söker har körkort. Du behöver ha fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss. Visa mindre

Till Brunnsgården söker vi nu undersköterskor eller utbildade vårdbiträden

Ansök    Feb 17    Ljungby kommun    Vårdbiträde
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med? Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb. ARBETSUPPGIFTER Brunnsgården är ett äldreboende i centrala Ljungby som ligger intill Brunnsparken. För närvarande har vi 70 boende ... Visa mer
I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans och vi siktar på att bli 35 000 invånare år 2035. Vi som jobbar här är öppna, vi är framåt och vi vill. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du vara med?

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.ljungby.se/jobb.ARBETSUPPGIFTER
Brunnsgården är ett äldreboende i centrala Ljungby som ligger intill Brunnsparken. För närvarande har vi 70 boende fördelat på våra 6 våningar. Är du intresserad av att arbeta som undersköterska inom äldrevården så kan vi erbjuda dig en trevlig och utvecklande arbetsplats .

Schemat innehåller dagtid, kväll och helg. Förutom sedvanliga omvårdnadsuppgifter ingår kontaktmannaskap och en nära kontakt med närstående. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med äldre . Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Arbetet ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Struktur, rutiner, planering och glädje är nyckelord för att verksamheten ska fungera på ett tryggt och säkert sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska eller har en utbildning som vårdbiträde. Vi vill att du har arbetslivserfarenhet inom äldrevården. Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra omsorgstagare.

Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du har datorvana och svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Extra- och sommarjobba på Sjöriket!

Ansök    Apr 13    Sjöriket AB    Vårdbiträde
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb! I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvali... Visa mer
Sjöriket är en framgångsrik hemtjänst- och hemserviceverksamhet med modern lokal i centrala Ljungby. Här har närmare ett åttiotal medarbetare sin arbetsplats och gemensamt för alla är att vi tycker om vårt jobb!
I hemtjänsten arbetar vi utifrån individens behov av stöd och utifrån det beviljade biståndet skräddarsyr vi och planerar tillsammans så att insatserna underlättar i vardagen. Våra tjänster ska bidra till ett ökat välbefinnande och en hög livskvalitet.
Nu söker vi dig som vill ge våra kunder meningsfullhet och en god vardag precis som vi!
I rollen som vårdbiträde/undersköterska hos oss är det viktigt att du är stöttande, empatisk och tålmodig. I hemtjänsten kommer du att ge praktisk hjälp med bland annat personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden samt att dokumentera och rapportera om förändringar i hälsotillståndet.
Hos oss får du en introduktion som anpassas efter dig. Det finns möjlighet att börja arbeta redan nu och vi ser gärna att du vill fortsätta jobba hos oss även efter sommaren.
Vi ser gärna att du som söker har körkort, men det är inget krav. Du behöver ha fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss. Visa mindre

Vårdbiträde till hemtjänst Kungshög/Angelstad

Ansök    Sep 2    Ljungby kommun    Vårdbiträde
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger sto... Visa mer
Ljungby kommuns värdegrund är; ”Vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss.

Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, friskvårdsbidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.

Kommunen växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans, 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vill du vara med?

Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
I hemtjänsten Kungshög/Angelstad hjälper du omsorgstagare i deras hem. Insatserna ges för att underlätta i den dagliga livsföringen och för att den enskilde ska kunna bo kvar i sitt eget hem och få en meningsfull vardag. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att stödja den enskilde i de dagliga vardagssysslorna samt träning och promenader för att bibehålla rörligheten.

I arbetet ingår att vara kontaktombud för den enskilde men även andra ansvarsområden som rör verksamheten. Du behöver ha ett salutogent förhållningssätt och helhetstänk.

KVALIFIKATIONER
Önskvärt med utbildning samt tidigare erfarenhet. Du som söker är lojal, flexibel med omsorgstagarens bästa i fokus.
Körkort är ett krav.
Goda språkkunskaper i svenska är ett krav.
God datorvana är önskvärt.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun.
Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun.

I Ljungby kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Rehabassistent till primärvårdsrehab i Ljungby/Markaryd!

Ansök    Jan 12    REGION KRONOBERG    Vårdbiträde
Välkommen till Ljungby primärvårdsrehab! Hos oss samlas alla rehabresurser i primärvården - här arbetar vi som är psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och rehabkoordinatorer. Nu söker vi dig som vill jobba som rehabassistent i vårt arbetslag på fysioterapin i Ljungby. På Ljungby primärvårdsrehab arbetar våra fysioterapeuter som är knutna till vårdcentralerna Kungshögen och Sländan. Vi delar lokaler med Lasarettsrehab,... Visa mer
Välkommen till Ljungby primärvårdsrehab!
Hos oss samlas alla rehabresurser i primärvården - här arbetar vi som är psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och rehabkoordinatorer. Nu söker vi dig som vill jobba som rehabassistent i vårt arbetslag på fysioterapin i Ljungby.
På Ljungby primärvårdsrehab arbetar våra fysioterapeuter som är knutna till vårdcentralerna Kungshögen och Sländan. Vi delar lokaler med Lasarettsrehab, vilket gör oss till en dynamisk arbetsplats med mycket kompetens och erfarenhet samlad under samma tak.

Vi är en arbetsplats att trivas på, med öppet klimat och där vi stöttar och hjälper varandra. Hos oss möts du av ett arbetsklimat där tilliten är hög och där du har möjlighet att påverka, både i ditt eget arbete och i vår organisation.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". I Region Kronobergs offentligt drivna primärvård finns det plats för dig att må bra och utvecklas i yrkesrollen. Som ny medarbetare hos oss får du en individuell introduktionsplan, med en mentor som stöttar och hjälper dig att komma in i rutinerna i ett tempo som passar dig. Vi är måna om att du ska trivas hos oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som rehabassistent hos oss har du ett varierande uppdrag där du fungerar som spindeln i nätet för våra andra medarbetare. Det är ett arbete där du växlar mellan administrativa och patientnära arbetsuppgifter. En del av tjänsten är förlagd till vårdcentralerna i Strömsnäsbruk och Markaryd, men du utgår alltid från Ljungby.
I dina uppgifter ingår:
• Leda eller assistera vid gruppträning i bassäng och i gym.
• Individuella patientbesök
• Patientadministration såsom bokning av patienter, planering av träningsgrupper, journalföring
• Beställning av material och fakturahantering
• Städning, rengöring av hjälpmedel, utrustning och vissa lokaler

KVALIFIKATIONER
Nu har du hört mer om oss, men vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning till exempel undersköterskeutbildning och ett stort intresse inom rehabiliterings- och hälsoområdet. Kanske har du utbildning inom idrotts-/hälsovetenskap och/eller rehabiliteringsvetenskap. Du tycker om och har goda färdigheter i att arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter. Som person har du ett gott bemötande och trivs att arbeta tillsammans med andra samt tycker om att ha stor variation av arbetsuppgifter. Vi tror också att:
• Du har erfarenhet från rehabiliterings-/vårdarbete eller hälsoarbete
• Du trivs att hålla i gruppträning samt känner dig trygg i och omkring vatten
• Du har grundläggande datakunskaper och kan arbeta i Word, Excel och om du kan vårt datajournalsystem Cosmic är det meriterande.
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Du har kunskaper och erfarenhet inom träningslära

Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Personlig assistent till en tjej i Ljungby.

På kunds begäran söker vi en engagerad och framåt tjej/kvinna mellan 20- 45 år som personlig assistent åt en tjej i centrala Ljungby. Sam personlig assistent arbetar du aktiv med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till olika aktiviteter och lättare hushållssysslor. Du som söker har ett stort engagemang för att arbeta med människor och jobba för att kunden alltid ska uppnå högsta livskvalitet. Som person är du strukturerad, drivan... Visa mer
På kunds begäran söker vi en engagerad och framåt tjej/kvinna mellan 20- 45 år som personlig assistent åt en tjej i centrala Ljungby.
Sam personlig assistent arbetar du aktiv med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till olika aktiviteter och lättare hushållssysslor.
Du som söker har ett stort engagemang för att arbeta med människor och jobba för att kunden alltid ska uppnå högsta livskvalitet.
Som person är du strukturerad, drivande och har ett glatt humör. Du trivs med att ta egna initiativ och önskar ha ett arbete där personlig mognad, ansvarsfullhet och samarbetsförmåga uppskattas. Det viktigt att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Skriv därför och berätta om dig själv i ett personligt brev som du bifogar till ditt CV. Erfarenhet av arbete inom omsorg är meriterande .
B -körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.
Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Dag, kväll och natt
- Tillträde: ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE/OMGÅENDE-samt inskolning innan tillträde


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: (LÄGG TILL TEXT)

Verksamhetschef

Violetta Wilinska

[email protected]

Tel 010-130 37 65

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpraktik i Region Kronoberg 2022

Ansök    Mar 21    REGION KRONOBERG    Vårdbiträde
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ARBETSUPPGIFTER Hos Region Kronoberg finns det många spännande praktikplatser i både Ljungby och Växjö. Här får du möjlighet att välja vilket område du är intresserad av. Vi har praktikplatser inom exempelvis sjukvård, kök/restaurang, service och administration. Du arbetar i totalt tre veckor, måndag till fredag och 6,5... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Hos Region Kronoberg finns det många spännande praktikplatser i både Ljungby och Växjö. Här får du möjlighet att välja vilket område du är intresserad av. Vi har praktikplatser inom exempelvis sjukvård, kök/restaurang, service och administration.

Du arbetar i totalt tre veckor, måndag till fredag och 6,5 timmar per dag.


KVALIFIKATIONER
Om du går första eller andra året på gymnasiet och är folkbokförd i Kronobergs län så har du möjlighet att söka praktikplats hos oss. Det är väldigt viktigt att du närvarar vid den obligatoriska introduktionsdagen.

I din ansökan önskar vi att du skriver ett kort personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029 Visa mindre

Sommarpraktik i Region Kronoberg 2022

Ansök    Apr 25    REGION KRONOBERG    Vårdbiträde
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ARBETSUPPGIFTER Hos Region Kronoberg finns det många spännande praktikplatser i både Ljungby och Växjö. Här får du möjlighet att välja vilket område du är intresserad av. Vi har praktikplatser inom exempelvis sjukvård, kök/restaurang, service och administration. Du arbetar i totalt tre veckor, måndag till fredag och 6,5... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Hos Region Kronoberg finns det många spännande praktikplatser i både Ljungby och Växjö. Här får du möjlighet att välja vilket område du är intresserad av. Vi har praktikplatser inom exempelvis sjukvård, kök/restaurang, service och administration.

Du arbetar i totalt tre veckor, måndag till fredag och 6,5 timmar per dag.


KVALIFIKATIONER
Om du går första eller andra året på gymnasiet och är folkbokförd i Kronobergs län så har du möjlighet att söka praktikplats hos oss
Är du född 2003 el våren 2004 har du dessutom möjlighet att söka våra praktikplatser inom Hälso och sjukården.
Det är väldigt viktigt att du närvarar vid den obligatoriska introduktionsdagen.

I din ansökan önskar vi att du skriver ett kort personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029 Visa mindre

Sommarpraktik i Region Kronoberg 2022

Ansök    Feb 28    REGION KRONOBERG    Vårdbiträde
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ARBETSUPPGIFTER Hos Region Kronoberg finns det många spännande praktikplatser i både Ljungby och Växjö. Här får du möjlighet att välja vilket område du är intresserad av. Vi har praktikplatser inom exempelvis sjukvård, kök/restaurang, service och administration. Du arbetar i totalt tre veckor, måndag till fredag och 6,5... Visa mer
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Hos Region Kronoberg finns det många spännande praktikplatser i både Ljungby och Växjö. Här får du möjlighet att välja vilket område du är intresserad av. Vi har praktikplatser inom exempelvis sjukvård, kök/restaurang, service och administration.

Du arbetar i totalt tre veckor, måndag till fredag och 6,5 timmar per dag.


KVALIFIKATIONER
Om du går första eller andra året på gymnasiet och är folkbokförd i Kronobergs län så har du möjlighet att söka praktikplats hos oss. Det är väldigt viktigt att du närvarar vid den obligatoriska introduktionsdagen.

I din ansökan önskar vi att du skriver ett kort personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029 Visa mindre

Vill du ha sommarens viktigaste jobb?

Vill du har sommarens viktigaste och mest betydelsefulla jobb? Nu söker socialförvaltningen engagerade och duktiga vikarier som vill vara våra stöttepelare under sommaren 2019! Vi söker sommarvikarier inom både äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsnedsättning. I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss h... Visa mer
Vill du har sommarens viktigaste och mest betydelsefulla jobb? Nu söker socialförvaltningen engagerade och duktiga vikarier som vill vara våra stöttepelare under sommaren 2019!

Vi söker sommarvikarier inom både äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsnedsättning.

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du sommarens viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på Facebook; www.facebook.com/Ljungby eller på ljungby.se/jobb.ARBETSUPPGIFTER
Vårt jobb inom vård och omsorg innebär att underlätta för människor i vardagen. Du finns där för någon som behöver din hjälp. Det gör också att du går hem från jobbet med känslan av att göra nytta. Du blir en viktig och betydelsefull person.

Sommarjobb du kan ansöka om finns inom våra verksamheter hemtjänst, nattpatrull, särskilt boende, personlig assistans, ledsagning, boendestöd, LSS-boende, korttidsboende, psykiatriboende, daglig verksamhet och dagverksamhet. Här kan du läsa mer om vad jobben innebär:

https://www.ljungby.se/sv/foretag-och-arbete/arbeta-hos-oss/sommarvikariat-socialforvaltningen-vardomsorg/

Genom att sommarvikariera hos oss, kommer du även att få många nya arbetskamrater och goda erfarenheter för ditt kommande arbetsliv.

För oss är det en självklarhet att ge dig en god introduktion och möjlighet till bredvidgång med en erfaren kollega.

Vi söker sommarvikarier under juni till augusti. Du har möjlighet att arbeta antingen hela perioden eller en del av sommaren. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan så fort som möjligt!
KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara intresserad av att arbeta med människor och ha ett gott bemötande.

Din personliga lämplighet är mycket viktig för oss, liksom din förmåga att bemöta andra och kommunicera, skapa trygghet, ta ansvar och engagera dig.

Du kommer att arbeta på egen hand och i team med arbetskollegor.

Alla är välkomna att söka, oavsett studiebakgrund och du ska vara 18 år.ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Vi rekryterar löpande och önskar därför din ansökan så fort som möjligt.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Vill du ha sommarens viktigaste jobb?

Vill du har sommarens viktigaste och mest betydelsefulla jobb? Nu söker socialförvaltningen engagerade och duktiga vikarier som vill vara våra stöttepelare under sommaren 2019! Vi söker sommarvikarier inom både äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsnedsättning. I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss h... Visa mer
Vill du har sommarens viktigaste och mest betydelsefulla jobb? Nu söker socialförvaltningen engagerade och duktiga vikarier som vill vara våra stöttepelare under sommaren 2019!

Vi söker sommarvikarier inom både äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsnedsättning.

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du sommarens viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på Facebook; www.facebook.com/Ljungby eller på ljungby.se/jobb.ARBETSUPPGIFTER
Vårt jobb inom vård och omsorg innebär att underlätta för människor i vardagen. Du finns där för någon som behöver din hjälp. Det gör också att du går hem från jobbet med känslan av att göra nytta. Du blir en viktig och betydelsefull person.

Sommarjobb du kan ansöka om finns inom våra verksamheter hemtjänst, nattpatrull, särskilt boende, personlig assistans, ledsagning, boendestöd, LSS-boende, korttidsboende, psykiatriboende, daglig verksamhet och dagverksamhet. Här kan du läsa mer om vad jobben innebär:

https://www.ljungby.se/sv/foretag-och-arbete/arbeta-hos-oss/sommarvikariat-socialforvaltningen-vardomsorg/

Genom att sommarvikariera hos oss, kommer du även att få många nya arbetskamrater och goda erfarenheter för ditt kommande arbetsliv.

För oss är det en självklarhet att ge dig en god introduktion och möjlighet till bredvidgång med en erfaren kollega.

Vi söker sommarvikarier under juni till augusti. Du har möjlighet att arbeta antingen hela perioden eller en del av sommaren. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan så fort som möjligt!
KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara intresserad av att arbeta med människor och ha ett gott bemötande.

Din personliga lämplighet är mycket viktig för oss, liksom din förmåga att bemöta andra och kommunicera, skapa trygghet, ta ansvar och engagera dig.

Du kommer att arbeta på egen hand och i team med arbetskollegor.

Alla är välkomna att söka, oavsett studiebakgrund och du ska vara 18 år.ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Vi rekryterar löpande och önskar därför din ansökan så fort som möjligt.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. Visa mindre

Vårdpersonal sökes

Ansök    Jun 8    Montico Hr Partner AB    Vårdbiträde
* På grund av det rådande i samhället vi befinner oss i, så söker vi på Montico extrapersonal för att fylla det behov som finns just nu inom vården. Vi söker därmed efter dig som har en bakgrund som utbildad undersköterska och/eller erfarenhet inom vården. Om tjänsten Med anledning av covid-19 står samhället inför stor utmaning att kunna säkerställa bemanningen i sina verksamheter. Vi behöver därför just dig som vill vara med och göra en viktig insats för... Visa mer
*
På grund av det rådande i samhället vi befinner oss i, så söker vi på Montico extrapersonal för att fylla det behov som finns just nu inom vården. Vi söker därmed efter dig som har en bakgrund som utbildad undersköterska och/eller erfarenhet inom vården.

Om tjänsten
Med anledning av covid-19 står samhället inför stor utmaning att kunna säkerställa bemanningen i sina verksamheter. Vi behöver därför just dig som vill vara med och göra en viktig insats för samhället.Arbetsbeskrivning
Som undersköterska handlar det främst om att stötta de ordinarie medarbetarna med de arbetsuppgifter som är nödvändiga för att få verksamheterna att fungera så normalt som möjligt. Arbetsuppgifter anpassas efter din kompetens och tidigare erfarenhet.

Du kommer att få en introduktion för att du ska kunna klara av arbetsuppgifterna. Arbetet är förlagt till vardagar och helger. Arbetstiderna varierar och kan innebära arbete dagtid, kvällstid och nattetid.


Vi söker dig som
Vi söker dig som är vårdbiträde eller undersköterska i grunden och/eller tidigare arbetslivserfarenheter inom vården och kan med kort varsel hoppa in och stötta upp olika delar av vårdomsorgen i Ljungby med omnejd.

Du ska vara flexibel då arbetsuppgifter och arbetsplatser kan variera snabbt under denna rådande situation. Du kommer erhålla nödvändig kunskap för att klara det uppdrag som du ställs inför samt ha tillgång till stöd och hjälp av erfarna kollegor.
Du bör vara lugn, stresstålig samt ha ett tydligt kundfokus.
Stor vikt läggs vid bemötande och samarbetsförmåga.

Har du B körkort och tillgång till bil så är det meriterande.
Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre