Lediga jobb som Servicetekniker, elektronik i Ljungby

Se lediga jobb som Servicetekniker, elektronik i Ljungby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljungby som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker Ljungby - Växjö - Älmhult

Nytt
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/servicetekniker-ljungby-vaxjo-almhult. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/servicetekniker-ljungby-vaxjo-almhult. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Fältservicetekniker till Canon - Småland, Växjö/Värnamo/Ljungby

Nu har du chansen att bli en del av vårt dynamiska team inom Production Service hos Canon Svenska AB. Vi ansvarar för att våra kunders produkter inom bildhantering, skanning, utskrift och kopiering fungerar optimalt. Det inkluderar även att se till att programvara för produktion och kommersiell utskrift fungerar som den ska. Nu söker vi en driven person som vill arbeta som fältservicetekniker med fokus på att lösa våra kunders problem både på plats och på ... Visa mer
Nu har du chansen att bli en del av vårt dynamiska team inom Production Service hos Canon Svenska AB. Vi ansvarar för att våra kunders produkter inom bildhantering, skanning, utskrift och kopiering fungerar optimalt. Det inkluderar även att se till att programvara för produktion och kommersiell utskrift fungerar som den ska. Nu söker vi en driven person som vill arbeta som fältservicetekniker med fokus på att lösa våra kunders problem både på plats och på distans via våra digitala verktyg. Vi letar efter en kollega som brinner för att ge utmärkt service och som är skicklig på problemlösning.
I den här tjänsten kommer du att ingå i ett team med tekniker som är utplacerade runt om i Sverige. Distriktet sträcker sig från mellansverige till södra Sverige utgångspunkt från Växjö/Värnamo/Ljungby eller annan närliggande ort. Arbetet sker i nära samarbete med övriga kollegor i teamet. Tjänsten berättigar till tjänstebil.


Vad vi ger
Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.
I den här tjänsten kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
Lösa incidenter eller problem med hårdvara och/eller programvara i kundmiljön, både på plats hos kund och via digitala hjälpmedel.
Utföra förebyggande och korrigerande service på våra Canon-produkter.
Samarbeta med våra olika avdelningar på Service & Support.
Kommunicera om eventuella uppföljningsåtgärder.
Sköta och administrera reservdelslager.
Känna igen, adressera och kommunicera kundsignaler och kommersiella möjligheter för att uppnå bästa resultat för kunden och Canon.Vad vi förväntar oss av dig
För att lyckas i rollen som fältservicetekniker tror vi att du:
Har ett starkt intresse för teknik och IT.
Är kundfokuserad, lösningsorienterad, proaktiv och resultatinriktad.
Är kommunikativ, strukturerad och trivs med ordning och reda.
Är van att arbeta självständigt och trivs med frihet under ansvar.
Är en lagspelare som delar kunskap och färdigheter med dina kollegor för att bidra till ett starkt team.
Har kunskap i Microsoft Office (Outlook, Teams, Word etc).
Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Innehar B-körkort.

En utbildning inom teknik/IT ses som meriterande.


Du kommer att behöva
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är organiserad och trivs med att ge utmärkt service till våra kunder. Du är dessutom en proaktiv problemlösare som är van vid god tidsplanering och som ständigt implementerar förbättringsprocesser. Vi tror också att du har en stark drivkraft och beslutsamhet att lyckas.


Ytterligare Information
Har du frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef via [email protected]. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR via [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan. Under semestertider kan vår återkoppling ta något längre tid. Vi ber om er förståelse och återkommer till er så snart som möjligt.
Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär ”att leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Med filosofin som ledord försöker Canon i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida: https://www.canon.se/careers/.
Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.
Living and working together for the common good. Visa mindre

Serviceledare till Ömangruppen i Ljungby och Älmhult!

PropTech Sweden AB är moderbolag till Ömangruppen Svenska AB och Axcell Fastighetspartner AB, två värderingsstyrda och ägarledda dotterbolag. Tillsammans erbjuder Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner helhetslösningar för fastigheter, med specialkompetens inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten, eller hjälper till med enskilda punktinsatser, helt utifrån kundens behov. Vi drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha st... Visa mer
PropTech Sweden AB är moderbolag till Ömangruppen Svenska AB och Axcell Fastighetspartner AB, två värderingsstyrda och ägarledda dotterbolag. Tillsammans erbjuder Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner helhetslösningar för fastigheter, med specialkompetens inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten, eller hjälper till med enskilda punktinsatser, helt utifrån kundens behov. Vi drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Koncernen har över 300 anställda fördelade på 4 regioner, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Är du en erfaren servicetekniker som är redo för att ta nästa steg i karriären? Nu söker vi på Ömangruppen en serviceledare till vår verksamhet i Ljungby och Älmhult. I rollen som serviceledare ansvarar och planerar du den dagliga driften samtidigt som du själv är ute hos våra kunder. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och strukturerad. Låter detta som din nästa utmaning? Kom och väx hos oss!

"Mitt namn är Olof och jag arbetar som servicechef på Ömangruppen i region Syd. Jag söker nu en serviceledare till vår verksamhet i Ljungby och Älmhult. Det är ett givande arbete där du ansvarar för den dagliga driften, är delaktig i försäljning, samt planerar arbeten för våra servicetekniker. Som serviceledare har du en delad roll där du även är servicetekniker och arbetar ute hos våra kunder. Vill du veta mer? Hör gärna av dig till mig!" - Olof Magnusson

Arbetsuppgifter

Som serviceledare har du en delad roll där du arbetsleder den dagliga verksamheten vid sidan av din ordinarie roll som servicetekniker. I serviceledarrollen ingår att kalkylera, leda, planera och fördela olika projekt. Du är delaktig i försäljning och relationsskapande aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Ansvara för dagliga driften inom ansvarsområdet
• Planering av service och projekt
• Upprätta beläggningsplaner, avvikelserapporter, tidsplaner mm i service och projekt
• Försäljning
• Ekonomiuppföljning vad gäller omkostnader och lönsamhet
• Ledning och styrning av befintliga personalresurser i egna projekt och service
• Ansvarig för resurstillgång inom egna projekt och service
• Upprätthålla goda kontakter med beställare och andra leverantörer i projekt och service.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Flerårig yrkeserfarenhet av arbete inom ventilation eller kyla
• God systemvana
• Goda kunskaper i Office
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som serviceledare har du ett affärsmässigt förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer både internt med dina medarbetare och externt med kunder. Du har mycket god samarbetsförmåga och en förmåga att leda andra. Du är strukturerad och självgående. Du är som person prestigelös och kan hjälpa till där det behövs.

Förmåner och fördelar

• Interna och externa utbildningar
• Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
• Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Lön: Enligt överenskommelse
• Plats: Älmhult/Ljungby
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Olof Magnusson på +46708165536.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-03-10.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds. Visa mindre

Säkerhetstekniker till Assemblin Säkerhet Småland Ljungby/Värnamo

Vill du tillhöra vårt A-team? Vill du vara med på vår spännande resa? Hos oss får du möjlighet att växa i din roll. Du får jobba med de mest spännande projekten och tillsammans med de trevligaste kollegorna. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som säkerhetstekniker med placering i Ljungby/Värnamo. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av säkerhetsanläggningar. Resor förekommer i tjänsten. Vem är du? Du är problemlösaren som gilla... Visa mer
Vill du tillhöra vårt A-team?
Vill du vara med på vår spännande resa? Hos oss får du möjlighet att växa i din roll. Du får jobba med de mest spännande projekten och tillsammans med de trevligaste kollegorna.
Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som säkerhetstekniker med placering i Ljungby/Värnamo. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av säkerhetsanläggningar. Resor förekommer i tjänsten.
Vem är du?
Du är problemlösaren som gillar att jobba självständigt såväl som i nära samarbete med kunder och kollegor. Kunden är alltid i fokus för dig och du drivs av att ge god service. Du räds inte nya utmaningar och är engagerad. Du är ansvarstagande och värnar om din egen och dina kollegors säkerhet på arbetsplatsen. Dessutom har du den digitala kompetens som krävs i din yrkesroll. Du har en bakgrund som tekniker, säkerhetsinstallatör eller elektriker. Flytande svenska och engelska i tal och skrift och du har körkort. Det är meriterande om du har du har specifik systemkunskap om ett eller flera system såsom RCO M5 Mega, Assa Arx, Siemens SPC, Galaxy, Securifire eller Schneider FX/FDP.
Information och ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Jonas Eliasson på nummer 010-472 50 55 eller via e-post [email protected]änsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2021-12-30.
Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. Visa mindre

Servicetekniker till W5 Solutions Production AB i Älmhult

Till vår kund W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven och teknikorienterade servicetekniker med fokus på el och elektronik! Vår kund erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Rollen bygger på viss frihet under ansvar och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Läs gärna mer på www.w5solutions.se                    W5 Solut... Visa mer
Till vår kund W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven och teknikorienterade servicetekniker med fokus på el och elektronik!

Vår kund erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Rollen bygger på viss frihet under ansvar och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Läs gärna mer på www.w5solutions.se                   

W5 Solutions Production AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare en resvan servicetekniker. Företaget verkar inom innovation och högteknologi och erbjuder dig en spännande och mångsidig roll med ansvar för:
  Dagligt systemunderhåll inom mekanik, el och elektronik
Att serva och ansvara för programuppdateringar för befintliga PC-system
Att serva allt från avancerade simulatorer till enklare motorservice
Installationer på plats hos kund
Stödja brukarna av simulatorer och dess utrustningar
Tekniska analyser      
Merförsäljning av mer teknisk karaktär
Rapportering och dokumentation
Internationella resor kan förekomma någon eller ett par gånger per år men mycket av ditt arbete sker ute på plats hos kunder runtom i Sverige och på plats i verkstaden i Älmhult. Tjänsten innebär ca. 50% resor och du arbetar normalt ute på vardagarna och är hemma på helgerna.  

Din profil
Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot mekanik, el eller Data/IT. Utöver din utbildning har du minst något års praktisk erfarenhet som servicetekniker eller servicemontör. Du har grundläggande kunskaper inom mekanik, el- och elektronikkompetens.

Önskvärt är om du kommer från servicesidan och varit ute på fältet och hanterat service och underhåll direkt hos kund. Att göra goda avtryck hos kund är något som ligger dig extra varmt om hjärtat.

Du arbetar med en god struktur och har sinne för ordning och reda. Vidare är du tekniskt bevandrad och ställer dig positiv till förändringar. Du har en god social förmåga och trivs med såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Du har lätt för att ta till dig an ny teknik och lägger stor vikt vid kvalitet. Att du har god initiativförmåga och är kreativ, ser vi som en självklarhet.     

Tjänsten ställer krav på mycket goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort.

Uppdragen är direktrekryteringar till W5 Solutions Production AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast. Visa mindre

Servicetekniker Portar Lund

Starten på något nytt! Då vi fått chansen att förvärva en fullt fungerande enmans firma i ett angränsande län söker vi nu en servicetekniker inom Portbranchen i Lund med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av ansvara för att driften hos våra kunder vad gäller portar, lastbryggor och grindar fungerar optimalt. Du kommer även till viss del arbeta med konsumenter för att mäta och montera Garargeportar. Är du en driven och glad person som gillar att ha o... Visa mer
Starten på något nytt!
Då vi fått chansen att förvärva en fullt fungerande enmans firma i ett angränsande län söker vi nu en servicetekniker inom Portbranchen i Lund med omnejd.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av ansvara för att driften hos våra kunder vad gäller portar, lastbryggor och grindar fungerar optimalt. Du kommer även till viss del arbeta med konsumenter för att mäta och montera Garargeportar.
Är du en driven och glad person som gillar att ha omväxlande arbetsmiljö med direkt kundkontakt och möjligheten att styra din dag med stort eget ansvar.
Kanske vill just du vara med som centrumpjäsen för vår expansion i ett nytt län... Skåne.
I ryggen har du Port & Industriservice Ljungby AB som just nu är operativt i Kronobergs Län med omnejd och där vi idag är 6st medarbetare 4st Servicetekniker/montörer och 2st ägare.
Teamet har tillsammans många år i branchen och en väldigt sprid kompetens inom många märken i branchen vilket gör oss väldigt konkurenskraftiga.
Ansvar
Genom ett nära samarbete och daglig dialog med kunden utföra ett varierande arbete som innefattar felsökning och akuta åtgärder men också planerade reparationer, förebyggande underhåll och montage.
Som servicetekniker är du vårt ansikte utåt och du trivs med att planera, rapportera och följa upp utförda arbeten och du jobbar proaktivt med merförsäljning genom att se förbättringsåtgärder i den dagliga verksamheten.
Tillsammans med kompetenta kollegor arbetar du i en självständig och fri roll med främst Hörmanns produkter samt produkter av andra fabrikat ute hos kund.
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Du utgår med servicebussen hemifrån och åker direkt ut till kund.
Kvalifikationer
Vi söker dig med teknisk kunskap och intresse till att utvecklas inom området.
Du har minst 1års erfarenhet av port branchen sedan tidigare.
Du har en utbildning inom el, mekanik eller skaffat dig kunskapen via arbetslivserfarenhet.
Du tycker om att ha kundkontakt och van att jobba både självständigt och grupp.
Du skriver och pratar svenska obehindrat. Engelska meriterande
För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. BE är meriterande.
För att söka tjänsten kan du maila oss på följande
[email protected]
Märk ämnesraden med Servicetekniker Lund Visa mindre

Servicekoordinator, Lagan

SAC Nordic AB, Lagan SAC Nordic AB är ett ledande företag inom olika säkerhetslösningar som talat utrymningslarm, ljudanläggningar, PA, nödbelysning, brandsäker kabel och CCTV. Vi projekterar, driftsätter och distribuerar material till elgrossister, elinstallatörer och brandlarmsföretag i främst Sverige, men även i Norge och Danmark. För oss är kunden alltid i fokus och vårt mål är att vara deras trygga och självklara val för enkelhet, säkerhet och fram... Visa mer
SAC Nordic AB, Lagan
SAC Nordic AB är ett ledande företag inom olika säkerhetslösningar som talat utrymningslarm, ljudanläggningar, PA, nödbelysning, brandsäker kabel och CCTV.

Vi projekterar, driftsätter och distribuerar material till elgrossister, elinstallatörer och brandlarmsföretag i främst Sverige, men även i Norge och Danmark. För oss är kunden alltid i fokus och vårt mål är att vara deras trygga och självklara val för enkelhet, säkerhet och framtid. Vi är i dag 30 anställda fördelade på två orter, med huvudkontor och lager i småländska Lagan och ett regionkontor i Stockholm.

 

Du som söker tjänsten är noggrann, positiv, målmedveten, flexibel och självgående. Du har god förmåga att möta människor och du har ett stort intresse för teknik och ljud. Som person är du lugn och trygg i dig själv och klarar av att hantera en tidvis stor arbetsbelastning. Du är strukturerad som person och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Då du kommer att ha daglig kundkontakt är det av yttersta vikt att du är serviceinriktad som person. Som service management system använder vi oss av Winserv. Då du kommer ha ett team med tekniker att koordinera ser vi att du har naturliga ledaregenskaper.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

- Koordinera tekniker för driftsättning, garantiärenden och service.
- Agera teknisk support via E-post och telefon.
- Fakturering och dokumentering efter utförd service.
- Samordna så att reservdelar finns tillgängligt vid driftsättningar och servicejobb.
- Kontakt med kund innan driftsättning/Service för att säkerställa åtkomst och att allt är förberett.
- Övriga relevanta uppgifter som serviceorganisationen eventuellt behöver hjälp med.

 

Specifika kompetenskrav för tjänsten:

- Gymnasial teknisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
- Tidigare arbete inom service/support.
- Goda kunskaper i att tala och skriva svenska och engelska.
- Datorvana och kunskaper i Microsoft Office 365.
- Tidigare arbete med brandlarm/utrymningslarm är meriterande.
- Erfarenhet av anläggningsdokumentation, ljudberäkningar och akustikberäkningar är meriterande.

 

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Vi är ett företag som tillhandahåller friskvårdsbidrag och övriga förmåner.

Tillträde omgående. Lön enligt överenskommelse. Placeringsort Lagan.

Notera att om du skickar in din ansökan godkänner du också att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy. Visa mindre

Servicetekniker till W5 Solutions Production AB i Älmhult

Till vår kund W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven och teknikorienterade servicetekniker med fokus på el och elektronik! Vår kund erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Rollen bygger på viss frihet under ansvar och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Läs gärna mer på www.w5solutions.se                    W5 Solut... Visa mer
Till vår kund W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven och teknikorienterade servicetekniker med fokus på el och elektronik!

Vår kund erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Rollen bygger på viss frihet under ansvar och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Läs gärna mer på www.w5solutions.se                   

W5 Solutions Production AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare en resvan servicetekniker. Företaget verkar inom innovation och högteknologi och erbjuder dig en spännande och mångsidig roll med ansvar för:
  Dagligt systemunderhåll inom mekanik, el och elektronik
Att serva och ansvara för programuppdateringar för befintliga PC-system
Att serva allt från avancerade simulatorer till enklare motorservice
Installationer på plats hos kund
Stödja brukarna av simulatorer och dess utrustningar
Tekniska analyser      
Merförsäljning av mer teknisk karaktär
Rapportering och dokumentation
Internationella resor kan förekomma någon eller ett par gånger per år men mycket av ditt arbete sker ute på plats hos kunder runtom i Sverige och på plats i verkstaden i Älmhult. Tjänsten innebär ca. 50% resor och du arbetar normalt ute på vardagarna och är hemma på helgerna.  

Din profil
Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot mekanik, el eller Data/IT. Utöver din utbildning har du minst något års praktisk erfarenhet som servicetekniker eller servicemontör. Du har grundläggande kunskaper inom mekanik, el- och elektronikkompetens.

Önskvärt är om du kommer från servicesidan och varit ute på fältet och hanterat service och underhåll direkt hos kund. Att göra goda avtryck hos kund är något som ligger dig extra varmt om hjärtat.

Du arbetar med en god struktur och har sinne för ordning och reda. Vidare är du tekniskt bevandrad och ställer dig positiv till förändringar. Du har en god social förmåga och trivs med såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Du har lätt för att ta till dig an ny teknik och lägger stor vikt vid kvalitet. Att du har god initiativförmåga och är kreativ, ser vi som en självklarhet.     

Tjänsten ställer krav på mycket goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort.

Uppdragen är direktrekryteringar till W5 Solutions Production AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast. Visa mindre

Servicetekniker till W5 Solutions Production AB i Älmhult

Till vår kund W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven och teknikorienterade servicetekniker med fokus på el och elektronik! Vår kund erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Rollen bygger på viss frihet under ansvar och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Läs gärna mer på www.w5solutions.se                    W5 Solut... Visa mer
Till vår kund W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven och teknikorienterade servicetekniker med fokus på el och elektronik!

Vår kund erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Rollen bygger på viss frihet under ansvar och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Läs gärna mer på www.w5solutions.se                   

W5 Solutions Production AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare en resvan servicetekniker. Företaget verkar inom innovation och högteknologi och erbjuder dig en spännande och mångsidig roll med ansvar för:
  Dagligt systemunderhåll inom mekanik, el och elektronik
Att serva och ansvara för programuppdateringar för befintliga PC-system
Att serva allt från avancerade simulatorer till enklare motorservice
Installationer på plats hos kund
Stödja brukarna av simulatorer och dess utrustningar
Tekniska analyser      
Merförsäljning av mer teknisk karaktär
Rapportering och dokumentation
Internationella resor kan förekomma någon eller ett par gånger per år men mycket av ditt arbete sker ute på plats hos kunder runtom i Sverige och på plats i verkstaden i Älmhult. Tjänsten innebär ca. 50% resor och du arbetar normalt ute på vardagarna och är hemma på helgerna.  

Din profil
Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot mekanik, el eller Data/IT. Utöver din utbildning har du minst något års praktisk erfarenhet som servicetekniker eller servicemontör. Du har grundläggande kunskaper inom mekanik, el- och elektronikkompetens.

Önskvärt är om du kommer från servicesidan och varit ute på fältet och hanterat service och underhåll direkt hos kund. Att göra goda avtryck hos kund är något som ligger dig extra varmt om hjärtat.

Du arbetar med en god struktur och har sinne för ordning och reda. Vidare är du tekniskt bevandrad och ställer dig positiv till förändringar. Du har en god social förmåga och trivs med såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Du har lätt för att ta till dig an ny teknik och lägger stor vikt vid kvalitet. Att du har god initiativförmåga och är kreativ, ser vi som en självklarhet.     

Tjänsten ställer krav på mycket goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort.

Uppdragen är direktrekryteringar till W5 Solutions Production AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast. Visa mindre

Servicetekniker

Om företaget Lely Center är ett försäljnings - och servicecenter med innovativa produkter för dig och ditt lantbruk. Ett center där Astronaut mjölkningsrobot står i fokus och kompletteras av ett brett urval av andra Lely produkter, vilka alla syftar till att göra livet behagligare, såväl som att spara tid och arbete för lantbrukaren. Det är 23 år sedan den första Lely Astronaut mjölkningsroboten installerades vilket gör Lely till den leverantören med mest ... Visa mer
Om företaget
Lely Center är ett försäljnings - och servicecenter med innovativa produkter för dig och ditt lantbruk. Ett center där Astronaut mjölkningsrobot står i fokus och kompletteras av ett brett urval av andra Lely produkter, vilka alla syftar till att göra livet behagligare, såväl som att spara tid och arbete för lantbrukaren. Det är 23 år sedan den första Lely Astronaut mjölkningsroboten installerades vilket gör Lely till den leverantören med mest erfarenhet av robotmjölkning och den största leverantören av mjölkningsrobotar med mer än 25 000 installerade enheter i världen.

Lely Center är din lokala kontakt - en effektiv, kompakt och transparent organisation med den nödvändiga lokala kunskapen, såväl som omfattande expertis när det gäller Lely produkter.

Vi söker nu servicetekniker med placering i Småland. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på LELY ingår du i ett starkt team bestående av säljare, tekniker, produktspecialister och rådgivare. Du kommer att ansvara för förebyggande service med kringutrustning på ett antal mjölkrobotar ute hos våra kunder inom ett begränsat område. I tjänsten ingår även beredskap, ca var fjärde vecka då du ansvarar för akutärenden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har god teknisk förståelse och har erfarenhet av att skruva och mecka. Har du dessutom genomförd teknisk utbildning, gärna inom el, data och elektronik ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet och insikt i mjölkproduktion och lantbruk, samt erfarenhet av service ute på fältet ser vi det som en stor fördel. Vi ställer höga krav på din framåtanda, ditt driv och att du har ett utåtriktat sätt. Stundtals innebär tjänsten hög arbetsbelastning, särskilt vid beredskap, vilket kräver att du har vana och erfarenhet av detta. Koncernspråket är engelska och vi ser gärna att du behärskar det i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Du utgår hemifrån och har fältet som din arbetsplats. B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 07.00 - 16.00.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 6 september 2019. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Johansson, 044 - 590 65 05.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servicetekniker

HP Tronic konstruerar och producerar på uppdrag industriella styrsystem och testsystem.HP Tronic är en kompetenspartner som med geografisk följsamhet utvecklas och växer tillsammans med sina kunder och leverantörer. HP Tronic har idag verksamhet i Ljungby, Lund, Suzhou Kina, Pune Indien och Ruse BulgarienServiceteknikerUtvecklingsavdelningen konstruerar huvudsakligen testsystem, allt från enklare sådana till kompletta slutprovningsstationer med kopplings... Visa mer
HP Tronic konstruerar och producerar på uppdrag industriella styrsystem och testsystem.HP Tronic är en kompetenspartner som med geografisk följsamhet utvecklas och växer tillsammans med sina kunder och leverantörer. HP Tronic har idag verksamhet i Ljungby, Lund, Suzhou Kina, Pune Indien och Ruse BulgarienServiceteknikerUtvecklingsavdelningen konstruerar huvudsakligen testsystem, allt från enklare sådana till kompletta slutprovningsstationer med kopplingsmöjligheter mot affärssystem eller andra databaser. Vi söker nu en servicetekniker till vår verksamhet i Ljungby.Du kommer att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter i ett litetsammansvetsat team. Arbetet omfattar service och underhåll av testsystem både internt inom HP Tronic och motvåra externa kunder. Detta innefattar förebyggande underhåll, kalibrering, avhjälpande underhåll och användarsupport.Arbetet innefattar även konstruktion och byggnation av hårdvara samtkonfigurering och programmering av mjukvara.Du har troligen serviceteknikerutbildning inom automation samt har jobbat något eller någraår inom yrket. Kompetens inom mätteknik är meriterande, liksom kompetens inom elektronik, fältbussar och pneumatik.Som person är du lugn, metodisk, kreativ och stresstålig samt har lätt för att kommunicera på svenska och engelska.Arbetstid/Anställningsform          Heltid 100%                                                                                                           LönMånadslön. KontaktpersonNiklas Åhman 0372-254 11 Produktionschef.AnsökanVi vill ha din skriftliga ansökan så snart som möjligt och senast 2019-06-05, helst via e-post till [email protected]örberg Petersson Tronic ABLånggatan 26 341 32 Ljungby Visa mindre