Lediga jobb Canon Svenska AB i Ljungby

Se alla lediga jobb från Canon Svenska AB i Ljungby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ljungby som finns inom det yrket.

Fältservicetekniker till Canon - Småland, Växjö/Värnamo/Ljungby

Nu har du chansen att bli en del av vårt dynamiska team inom Production Service hos Canon Svenska AB. Vi ansvarar för att våra kunders produkter inom bildhantering, skanning, utskrift och kopiering fungerar optimalt. Det inkluderar även att se till att programvara för produktion och kommersiell utskrift fungerar som den ska. Nu söker vi en driven person som vill arbeta som fältservicetekniker med fokus på att lösa våra kunders problem både på plats och på ... Visa mer
Nu har du chansen att bli en del av vårt dynamiska team inom Production Service hos Canon Svenska AB. Vi ansvarar för att våra kunders produkter inom bildhantering, skanning, utskrift och kopiering fungerar optimalt. Det inkluderar även att se till att programvara för produktion och kommersiell utskrift fungerar som den ska. Nu söker vi en driven person som vill arbeta som fältservicetekniker med fokus på att lösa våra kunders problem både på plats och på distans via våra digitala verktyg. Vi letar efter en kollega som brinner för att ge utmärkt service och som är skicklig på problemlösning.
I den här tjänsten kommer du att ingå i ett team med tekniker som är utplacerade runt om i Sverige. Distriktet sträcker sig från mellansverige till södra Sverige utgångspunkt från Växjö/Värnamo/Ljungby eller annan närliggande ort. Arbetet sker i nära samarbete med övriga kollegor i teamet. Tjänsten berättigar till tjänstebil.


Vad vi ger
Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.
I den här tjänsten kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
Lösa incidenter eller problem med hårdvara och/eller programvara i kundmiljön, både på plats hos kund och via digitala hjälpmedel.
Utföra förebyggande och korrigerande service på våra Canon-produkter.
Samarbeta med våra olika avdelningar på Service & Support.
Kommunicera om eventuella uppföljningsåtgärder.
Sköta och administrera reservdelslager.
Känna igen, adressera och kommunicera kundsignaler och kommersiella möjligheter för att uppnå bästa resultat för kunden och Canon.Vad vi förväntar oss av dig
För att lyckas i rollen som fältservicetekniker tror vi att du:
Har ett starkt intresse för teknik och IT.
Är kundfokuserad, lösningsorienterad, proaktiv och resultatinriktad.
Är kommunikativ, strukturerad och trivs med ordning och reda.
Är van att arbeta självständigt och trivs med frihet under ansvar.
Är en lagspelare som delar kunskap och färdigheter med dina kollegor för att bidra till ett starkt team.
Har kunskap i Microsoft Office (Outlook, Teams, Word etc).
Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Innehar B-körkort.

En utbildning inom teknik/IT ses som meriterande.


Du kommer att behöva
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är organiserad och trivs med att ge utmärkt service till våra kunder. Du är dessutom en proaktiv problemlösare som är van vid god tidsplanering och som ständigt implementerar förbättringsprocesser. Vi tror också att du har en stark drivkraft och beslutsamhet att lyckas.


Ytterligare Information
Har du frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef via [email protected]. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR via [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan. Under semestertider kan vår återkoppling ta något längre tid. Vi ber om er förståelse och återkommer till er så snart som möjligt.
Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär ”att leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Med filosofin som ledord försöker Canon i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida: https://www.canon.se/careers/.
Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.
Living and working together for the common good. Visa mindre