Lediga jobb som Drifttekniker, data i Ljungby

Se lediga jobb som Drifttekniker, data i Ljungby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Ljungby som finns hos arbetsgivaren.

Drift- och supporttekniker inom webhosting

Ansök    Nov 10    Consid AB    Drifttekniker, data
Brinner du för IT och vill arbeta med ett spännande uppdrag i en internationell och dynamisk miljö. Consid behöver nu förstärka sitt team inom Operations med dig som har intresse och erfarenheter av applikationsdrift och support. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Läs mer och ansök för att bli en del av vår värld av high performers! Vi söker drift- & supporttekniker i Ljungby Som del i vårt operations-team arbetar du mot våra ... Visa mer
Brinner du för IT och vill arbeta med ett spännande uppdrag i en internationell och dynamisk miljö. Consid behöver nu förstärka sitt team inom Operations med dig som har intresse och erfarenheter av applikationsdrift och support. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Läs mer och ansök för att bli en del av vår värld av high performers!
Vi söker drift- & supporttekniker i Ljungby
Som del i vårt operations-team arbetar du mot våra kunder med support, drift och underhåll av webbaserade-applikationslösningar. Genom att arbeta dynamiskt och proaktivt med fokus på processer och löpande uppdatering av dokumentation förbättrar vi kundens tjänster och säkerställer funktion och tillgänglighet.
Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och lägger stor vikt för såväl din egen insats som våra kunder. Det faller sig naturligt för dig att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och behåller lugn och fokus i stressade situationer. Som person är du strukturerad, analytisk, engagerad och trivs att vara del av ett team såväl som jobba självständigt.
Din kompetens:
Teknisk utbildning eller likvärdig
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom drift, felsökning och underhåll av Windows-miljöer
Webbaserade lösningar som körs på IIS
Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Meriterande:
Sitecore
Powershell
Microsoft Azure
Linux
NGINX
Apache web-server
Microsoft -server
Programmeringserfarenhet
Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL
IT service management tools
Certifieringar från Microsoft eller andra relevanta


Vi erbjuder…
Ända sedan Consid grundades har ambitionen varit att skapa en arbetsplats som passar dig oavsett vilken fas i livet du befinner dig i. Vi är därför väldigt måna om att se varje individ och vara lyhörda för vad som är viktigt för just dig, din utveckling och din personliga situation.
Som medarbetare hos oss delar du dina dagar med riktigt duktiga kollegor som mer än gärna byter erfarenheter och delar med sig av tips och tricks. Vi gillar även att göra saker ihop och lär känna varandra genom en hel del olika aktiviteter som brädspelskvällar, padelturneringar, AWs, kodkvällar, familjeaktiviteter och massor av annat kul.
En typisk Considare älskar att överträffa kunders och kollegors förväntningar, men värderar också en sund balans mellan privatliv och arbetsliv.
Intresserad av att höra mer?
Då är det bara att skicka in ditt CV eller din LinkedIn-profil, så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Elastic specialist till PostNord Strålfors Nordic IT!

Ansök    Feb 1    Experis AB    Drifttekniker, data
Vill du vara delaktig i att skapa ett avtryck i ett tekniskt kommunikationsbolag genom att arbeta med ECE? I så fall bör du fortsätta läsa. Här får du möjlighet att jobba i en dynamisk och utvecklande miljö i ett av Nordens ledande företag inom digital kommunikation! Vårt team Du kommer att ingå i ett team om 7 personer, som arbetar med övervakning av infrastruktur där ECE som en central logglösning, har en viktig funktion. Vi har en öppen dialog där vi ... Visa mer
Vill du vara delaktig i att skapa ett avtryck i ett tekniskt kommunikationsbolag genom att arbeta med ECE? I så fall bör du fortsätta läsa. Här får du möjlighet att jobba i en dynamisk och utvecklande miljö i ett av Nordens ledande företag inom digital kommunikation!

Vårt team

Du kommer att ingå i ett team om 7 personer, som arbetar med övervakning av infrastruktur där ECE som en central logglösning, har en viktig funktion. Vi har en öppen dialog där vi kan prata om det som gått bra likväl det som gått mindre bra. Vi är ett framåtlutat team som leverera hög kvalitet. Vi erbjuder dig en kreativ miljö med erfarna kollegor. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika.

Dina arbetsuppgifter

Som Elastic specialist på PostNord Strålfors ansvarar du framför allt för vidareutveckling, drift och underhåll av vår ECE plattform. Du kommer att jobba mycket med visualisering/presentation av komplex data. Därför ser vi att du har goda kunskaper i Elastic/Logstash/Kibana/ och förståelse för vad som ska uppnås med det som presenteras.

Du kommer att jobba med OnPrem - lösningar, Cloud/hybridlösningar men också mer och hostinglösningar. Då det är en central logglösning, kommer du att samarbeta med många olika funktioner inom företaget. Vilket gör att du, för att lyckas i rollen, bör ha en god social och kommunikativ förmåga.

Din bakgrund
Vi söker dig som är strukturerad, driven och trivs med att jobba såväl självständigt som i team. Du är noggrann, flexibel och resultatinriktad med tydligt fokus på förbättring och utveckling. Vidare så har du en hög integritet och en god förståelse för att vikten att leverera en snabb och bra service. Genom dina tidigare erfarenheter har du en bred IT-kompetens.Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

* Relevant eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik eller motsvarande erfarenhet
* Arbetslivserfarenhet inom Elasticsearch (ELK/ECE)
* Goda Linuxkunskaper
* Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift
* Grundläggande kunskaper inom ITIL processer, gärna ITIL Certifierad
* Vi ser gärna att du har en bakgrund inom system administration
* SIEM kunskaper och kunskaper inom grafisk design är meriterandePostNord Strålfors - Din Digitaliseringspartner

PostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med vår digitala plattform levererar vi sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver.Läs mer om oss och våra lösningar HÄR.PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen - en ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänster i Norden. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och våra ca 700 medarbetare skapade 2020 en omsättning på ca 2 miljarder SEK.Övrig information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Ljungby, Malmö eller Alingsås med goda möjligheter till arbete på distans.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar PostNord Strålfors med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT, chefer och specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt [email protected] eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, [email protected]. Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experi.se. Notera att urval kommer att ske löpande, varför du gärna får söka så snart som möjligt.Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan! Visa mindre

Infrastrukturspecialist, Postnord Strålfors i Ljungby

Ansök    Nov 15    Experis AB    Drifttekniker, data
Är du intresserad av att bli en del av ett företag som spelar en avgörande roll i utvecklingen av kommunikationsinfrastrukturen i Norden och som befinner sig på en dynamisk resa av förändring? Vi på PostNord Strålfors värdesätter en företagskultur som präglas av kundengagemang, effektiva samarbeten och utveckling. Hos oss får du möjlighet att jobba med modern teknik, engagerade kollegor och en stark teamanda. Om rollen Just nu rekryterar vi dig som vil... Visa mer
Är du intresserad av att bli en del av ett företag som spelar en avgörande roll i utvecklingen av kommunikationsinfrastrukturen i Norden och som befinner sig på en dynamisk resa av förändring? Vi på PostNord Strålfors värdesätter en företagskultur som präglas av kundengagemang, effektiva samarbeten och utveckling. Hos oss får du möjlighet att jobba med modern teknik, engagerade kollegor och en stark teamanda.Om rollen

Just nu rekryterar vi dig som vill ansluta sig till vårt Datacenter/Infrastruktur-team och bidra till utvecklingen av vårt Active Directory och Exchange. I vårt Datacenter-team, som för närvarande består av 12 specialister, kommer du att rapportera direkt till Manager för Datacenter. Teamet är inriktat på infrastruktur och drift, och arbetar nära våra utvecklare. Din expertis blir en avgörande del i vår fortsatta strävan mot framgång.

Som Infrastrukturspecialist AD/Exchange hos oss kommer du att spela en central roll i hanteringen och utvecklingen av våra Active Directory och Exchange-miljöer i Norden. Vår miljö är omfattande och erbjuder en rad utmaningar och möjligheter, särskilt inom områdena automation och systemintegration för att effektivisera både vårt och våra användares arbete. Du blir en del av ett samarbete som sträcker sig över både infrastruktur- och IT-organisationen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar

* Active Directory och GPO
* Hantering av Exchange server
* Halon e-postfilter
* Automation av dessa plattformar

Om dig

Som en del av Strålfors-teamet förväntas du vara proaktiv, problemlösande och ha en stark ledarskapsförmåga. Vi värdesätter ansvarstagande (Accountable), mod (Brave) och engagemang (Committed) i allt vi gör.

Vi söker dig som har;

* Avancerad kunskap i Active Directory
* Erfarenhet av att administrera Exchange server (hybrid)
* Starka färdigheter i scriptning, till exempel Powershell
* Djupgående kunskap i Windows Server

Meriterande kunskaper

* CA/PKI, VMware-virtualisering
* E-postfilter, såsom Halon
* Server hardening, backup/restore
* Active Directory tieringVad vi erbjuder dig

En roll i ett företag där passion för kundkommunikation står i centrum. Vi tror på att motiverade och engagerade medarbetare och chefer är nyckeln till framgång. Hos oss får du stort förtroende och möjlighet att ta egna initiativ. Vi värdesätter mångfald och inkludering, och ser det som grundläggande för innovation och kreativitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du kan välja att vara placerad i Ljungby eller Malmö, med goda möjligheter till distansarbete (50%).

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar PostNord Strålfors med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt [email protected]. Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drift- & supporttekniker sökes till Consid Ljungby

Ansök    Mar 25    Consid AB    Drifttekniker, data
Som drift- & supporttekniker driftar, dokumenterar och förbättrar du kundens tjänster, samt är med på ett beredskapsschema i vårt operations team. Du har en utpräglad servicekänsla och lägger stor vikt för såväl din egen insats som för våra kunder. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Det faller sig naturligt för dig att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du är analytisk, ... Visa mer
Som drift- & supporttekniker driftar, dokumenterar och förbättrar du kundens tjänster, samt är med på ett beredskapsschema i vårt operations team. Du har en utpräglad servicekänsla och lägger stor vikt för såväl din egen insats som för våra kunder. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation.
Det faller sig naturligt för dig att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du är analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team.
Din kompetens:
Eftergymnasialutbildning med teknisk inriktning eller likvärdigt
Ca 5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
Drift, felsökning, underhåll av weblösningar på Windows Server
Webbaserade lösningar som körs på IIS
Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Meriterande:
Sitecore
Powershell
Microsoft Azure
Linux (ubuntu)
Apache web-server
Microsoft -server
Programmeringserfarenhet
Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL
IT service management tools
Certifieringar från Microsoft eller andra relevanta

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Drift- & supporttekniker sökes till Consid Ljungby

Ansök    Feb 22    Consid AB    Drifttekniker, data
Som drift- & supporttekniker driftar, dokumenterar och förbättrar du kundens tjänster, samt är med på ett beredskapsschema i vårt operations team. Du har en utpräglad servicekänsla och lägger stor vikt för såväl din egen insats som för våra kunder. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Det faller sig naturligt för dig att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du är analytisk, ... Visa mer
Som drift- & supporttekniker driftar, dokumenterar och förbättrar du kundens tjänster, samt är med på ett beredskapsschema i vårt operations team. Du har en utpräglad servicekänsla och lägger stor vikt för såväl din egen insats som för våra kunder. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation.
Det faller sig naturligt för dig att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du är analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team.
Din kompetens:
Eftergymnasialutbildning med teknisk inriktning eller likvärdigt
Ca 5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
Drift, felsökning, underhåll av weblösningar på Windows Server
Webbaserade lösningar som körs på IIS
Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Meriterande:
Sitecore
Powershell
Microsoft Azure
Linux (ubuntu)
Apache web-server
Microsoft -server
Programmeringserfarenhet
Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL
IT service management tools
Certifieringar från Microsoft eller andra relevanta

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre