Lediga jobb Manpower AB i Ljungby

Se alla lediga jobb från Manpower AB i Ljungby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ljungby som finns inom det yrket.

Sommarjobb som lagerarbetare hos Strålfors | Ljungby

Ansök    Maj 3    Manpower AB    Lagerarbetare
Vill du vara en del av ett ledande företag inom teknik och innovation? Vill du tillbringa sommaren med meningsfullt arbete och värdefulla erfarenheter? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker engagerade kandidater för heltidsjobb som lagerarbetare hos Strålfors i Ljungby under sommaren. Låter det intressant? Ansök nu och ta chansen att göra sommaren 2024 till din mest minnesvärda och lärorika hittills! Det här uppdraget innebär att du k... Visa mer
Vill du vara en del av ett ledande företag inom teknik och innovation? Vill du tillbringa sommaren med meningsfullt arbete och värdefulla erfarenheter? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker engagerade kandidater för heltidsjobb som lagerarbetare hos Strålfors i Ljungby under sommaren. Låter det intressant? Ansök nu och ta chansen att göra sommaren 2024 till din mest minnesvärda och lärorika hittills!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbetar på plats hos Strålfors i Ljungby. Uppdraget beräknas starta senast v.24 och pågår fram till och med v.32.

Om jobbet som lagerarbetare hos Strålfors

Strålfors är känt för sin banbrytande teknik och långa historia av framgång inom branschen. Som lagerpersonal hos Strålfors har du en viktig roll i logistikflödet. Som lagerarbetare kommer du att ansvara för att hantera varor på vårt lager. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera plockning, packning och förberedelse av leveranser, samt att säkerställa att vårt lager är organiserat och effektivt.

Självklart får du en introduktion på plats för att kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa möjliga sätt!

Är du vårt nya tillskott?

Som person ser vi att du är organiserad, positiv och driven. Du tycker om att utvecklas och är strukturerad samt effektiv i dina arbetsuppgifter samtidigt som du aldrig tummar på kvalitén. För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter ser vi även att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du vågar ta egna initiativ!

Vi på Manpower söker dig som har:

* Fullständig gymnasieexamen
* God teknisk förståelse
* God svenska i tal och skrift
* Körkort och tillgång till bil
* Flexibel gällande arbetstider

Det anses vara meriterande om du har tidigare lagervana, truckkort och erfarenhet av truckkörning.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Vad erbjuder Manpower?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sverige mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Hur söker jag jobbet?

Det är väldigt enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström via e-post: [email protected]. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail!

Vänta inte för länge! Urval och intervjuer startar under april, därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: Omgående

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidstjänst eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker lastbilschaufförer till vårt team!

Ansök    Maj 16    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Vi på Manpower söker just nu CE chaufförer för att stärka vårt team. Vi erbjuder tjänster på heltid med omgående start. Kvalifikationer CE-körkort. Giltigt ykb. Erfarenhet av yrkesmässig körning. Förmåga att hantera fysiskt arbete kopplat till lastning och lossning. Punktlighet och ansvarstagande. Vi erbjuder Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal. Möjlighet till fast anställning för rätt kandidater. Arbete i ett företag med stark gemenskap ... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu CE chaufförer för att stärka vårt team. Vi erbjuder tjänster på heltid med omgående start.

Kvalifikationer

CE-körkort.

Giltigt ykb.

Erfarenhet av yrkesmässig körning.

Förmåga att hantera fysiskt arbete kopplat till lastning och lossning.

Punktlighet och ansvarstagande.Vi erbjuder

Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal.

Möjlighet till fast anställning för rätt kandidater.

Arbete i ett företag med stark gemenskap och hög arbetsmoral.

Moderna fordon och arbetsverktyg.Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot att höra från dig!I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning. Visa mindre

CE Chaufförer till Ljungby

Ansök    Jul 8    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Har du ett CE-körkort och ett giltigt YKB, och är du redo för nya utmaningar? Vill du ha ett omväxlande arbete där du både kör fjärr- och distributionsuppdrag? Här får du möjligheten att arbeta för ett stort åkeri med goda utvecklingsmöjligheter! Just nu söker vi dig med CE-behörighet till Tommy Nordbergh i Hjärnarp. Skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Kunden är verksam på flera olika orte... Visa mer
Har du ett CE-körkort och ett giltigt YKB, och är du redo för nya utmaningar? Vill du ha ett omväxlande arbete där du både kör fjärr- och distributionsuppdrag? Här får du möjligheten att arbeta för ett stort åkeri med goda utvecklingsmöjligheter! Just nu söker vi dig med CE-behörighet till Tommy Nordbergh i Hjärnarp. Skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Kunden är verksam på flera olika orter runt om i landet och just nu söker vi CE-chaufförer till Ljungby. Detta är ett sommaruppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är förlagda både dagtid, kväll och natt.

Om jobbet

Här har vi ett stort åkeri som bedriver verksamhet på flera orter runt om i landet, här erbjuds du nya och moderna fordon. De erbjuder dig som chaufför antingen distribution eller fjärrkörning på dagtid, kvällstid, nattid eller skift. Som CE-chaufför kommer du att köra med bil och släp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort och minst 1 års erfarenhet av att framföra lastbil och släp (25,25)
* Digitalt förarkort
* Giltig YKB
* Truckkort med behörigheterna A2, A4, B1

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med lastbilskörning eller service, om du har arbetat med kyl/frysaggregat, arbetat med balkning eller arbetat med dubbeldäckare.

För att passa in hos kunden ser vi att du är flexibel och ansvarsfull. Du är duktig på att hantera alla olika typer av människor och kan vårda kundrelationerna. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Ljungby
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lagerarbetare till Strålfors i Ljungby | Extrajobb

Ansök    Mar 19    Manpower AB    Lagerarbetare
Vill du vara en del av ett ledande företag inom teknik och innovation? Nu har du chansen att ta ditt nästa steg hos Strålfors i Ljungby! Vi söker engagerade och drivna individer som vill ta sig an ett spännande extrajobb som lagerarbetare vid sidan av sin nuvarande sysselsättning. Tycker du om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo? Välkommen med din ansökan idag! Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbet... Visa mer
Vill du vara en del av ett ledande företag inom teknik och innovation? Nu har du chansen att ta ditt nästa steg hos Strålfors i Ljungby! Vi söker engagerade och drivna individer som vill ta sig an ett spännande extrajobb som lagerarbetare vid sidan av sin nuvarande sysselsättning. Tycker du om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo? Välkommen med din ansökan idag!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbetar på plats hos Strålfors i Ljungby.

Om jobbet som lagerarbetare hos Strålfors

Strålfors är känt för sin banbrytande teknik och långa historia av framgång inom branschen. Som lagerpersonal hos Strålfors har du en viktig roll i logistikflödet. Du kommer att arbeta flitigt med returer och förnyade SIM-kort. Arbetsuppgifterna består bland annat av att skanna streckkoder och SIM-kort som sedan ska postas ut till kunder. Arbetet kräver att du är fokuserad, lösningsorienterad och har huvudet på skaft.

Vi ser att du är öppen för minst 3 pass/ veckan, gärna mer vissa veckor samt är flexibel gällande arbetstiderna.

Är du vår nya stjärna?

Som person är du positiv, driven och utåtriktad. Vidare är du strukturerad och effektiv i dina arbetsuppgifter samtidigt som du aldrig tummar på kvalitén. För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter ser vi även att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du vågar ta egna initiativ!

Vi på Manpower söker dig som:

* Har fullständiga gymnasiebetyg
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Har en god teknisk förståelse

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete, körkort och tillgång till egen bil.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen är ett obligatoriskt steg en digital chattintervju. Direkt efter du fullföljt din ansökan så kommer du få ett mail och sms med länk till Hubert där du kommer utföra chattintervjun.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Som konsult hos Manpower har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström via e-post: [email protected].

Vänligen notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: Omgående

Arbetstider: Dag- och kvällstid

Typ av anställning: konsultuppdrag, extra vid behov

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna Visa mindre

Sommarjobb som lagerarbetare hos Strålfors i Ljungby

Ansök    Apr 17    Manpower AB    Lagerarbetare
Vill du vara en del av ett ledande företag inom teknik och innovation? Vill du tillbringa sommaren med meningsfullt arbete och värdefulla erfarenheter? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker engagerade kandidater för heltidsjobb som lagerarbetare hos Strålfors i Ljungby under sommaren. Låter det intressant? Ansök nu och ta chansen att göra sommaren 2024 till din mest minnesvärda och lärorika hittills! Det här uppdraget innebär att du k... Visa mer
Vill du vara en del av ett ledande företag inom teknik och innovation? Vill du tillbringa sommaren med meningsfullt arbete och värdefulla erfarenheter? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker engagerade kandidater för heltidsjobb som lagerarbetare hos Strålfors i Ljungby under sommaren. Låter det intressant? Ansök nu och ta chansen att göra sommaren 2024 till din mest minnesvärda och lärorika hittills!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbetar på plats hos Strålfors i Ljungby. Uppdraget beräknas starta senast v.24 och pågår fram till och med v.32.

Om jobbet som lagerarbetare hos Strålfors

Strålfors är känt för sin banbrytande teknik och långa historia av framgång inom branschen. Som lagerpersonal hos Strålfors har du en viktig roll i logistikflödet. Som lagerarbetare kommer du att ansvara för att hantera varor på vårt lager. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera plockning, packning och förberedelse av leveranser, samt att säkerställa att vårt lager är organiserat och effektivt.

Självklart får du en introduktion på plats för att kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa möjliga sätt!

Är du vårt nya tillskott?

Som person ser vi att du är organiserad, positiv och driven. Du tycker om att utvecklas och är strukturerad samt effektiv i dina arbetsuppgifter samtidigt som du aldrig tummar på kvalitén. För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter ser vi även att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du vågar ta egna initiativ!

Vi på Manpower söker dig som har:

* Fullständig gymnasieexamen
* God teknisk förståelse
* God svenska i tal och skrift
* Körkort och tillgång till bil
* Flexibel gällande arbetstider

Det anses vara meriterande om du har tidigare lagervana, truckkort och erfarenhet av truckkörning.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Som konsult hos Manpower har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström via e-post: [email protected].

Vänligen notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: Omgående

Arbetstider: Dag, kväll och natt.

Typ av anställning: konsultuppdrag under sommaren

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna Visa mindre

CE Chaufförer till Tommy Nordbergh i Ljungby

Ansök    Apr 9    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Har du CE körkort, giltigt YKB och är redo för att anta nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet av att köra med lastbil och släp? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Just nu söker vi dig med CE- behörighet till Tommy Nordbergh i Ljungby. Här erbjuds du möjligheten att arbeta för ett etablerat åkeri med betydande utvecklingspotential. Välkommen in med din ansökan redan idag! Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Kunden är verk... Visa mer
Har du CE körkort, giltigt YKB och är redo för att anta nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet av att köra med lastbil och släp? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Just nu söker vi dig med CE- behörighet till Tommy Nordbergh i Ljungby. Här erbjuds du möjligheten att arbeta för ett etablerat åkeri med betydande utvecklingspotential. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Kunden är verksam på flera olika orter runt om i landet och just nu söker vi CE-chaufförer till Ljungby. Detta är ett sommaruppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är förlagda både dagtid, kväll och natt.

Om jobbet

Här har vi ett stort åkeri som bedriver verksamhet på flera orter runt om i landet, här erbjuds du nya och moderna fordon. De erbjuder dig som chaufför antingen distribution eller fjärrkörning på dagtid, kvällstid, nattid eller skift. Som CE-chaufför kommer du att köra med bil och släp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort och minst 1 års erfarenhet av att framföra lastbil och släp (25,25)
* Digitalt förarkort
* Giltig YKB
* Truckkort med behörigheterna A2, A4, B1

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med lastbilskörning eller service, om du har arbetat med kyl/frysaggregat, arbetat med balkning eller arbetat med dubbeldäckare.

För att passa in hos kunden ser vi att du är flexibel och ansvarsfull. Du är duktig på att hantera alla olika typer av människor och kan vårda kundrelationerna. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Ljungby
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ta del av våra jobbsökartips på Manpower.se

På sidan https://www.manpower.se/sv/jobbsokande/kom-igang hittar du tips och inspiration som underlättar när du bestämt dig för att söka nytt jobb! Ta del av CV-mallar för alla typer av jobbansökningar, tips för hur du skriver ett personligt brev och förbered dig för intervju med hjälp av vår intervjuguide. Visa mindre

Lagerpersonal till Strålfors i Ljungby | Heltid

Ansök    Okt 6    Manpower AB    Lagerarbetare
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett kortare uppdrag hos ett företag där du har möjlighet att utvecklas? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerpersonal till ett uppdrag på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kom... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett kortare uppdrag hos ett företag där du har möjlighet att utvecklas? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerpersonal till ett uppdrag på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors. Du får en trygg anställning med goda förmåner hos oss!

Om jobbet som lagerpersonal

Som lagerpersonal hos Strålfors har du en viktig roll i logistikflödet. Du kommer att arbeta flitigt med returer och förnyade SIM-kort. Arbetsuppgifterna består bland annat av att skanna streckkoder och SIM-kort som sedan ska postas ut till kunder. Arbetet kräver att du är fokuserad, lösningsorienterad och har huvudet på skaft.

Är du vår nya stjärna?

Som person är du positiv, driven och utåtriktad. Vidare är du strukturerad och effektiv i dina arbetsuppgifter samtidigt som du aldrig tummar på kvalitén. För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter ser vi även att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du vågar ta egna initiativ!

Vi på Manpower söker dig som har:

* Fullständiga gymnasiebetyg
* God svenska i tal och skrift
* Körkort och tillgång till bil

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor gällande din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgvardagar 07:00 - 18:00. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi har hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström via e-post: [email protected].

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lagerpersonal till Strålfors i Ljungby | Heltid

Ansök    Okt 6    Manpower AB    Lagerarbetare
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett kortare uppdrag hos ett företag där du har möjlighet att utvecklas? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerpersonal till ett uppdrag på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kom... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett kortare uppdrag hos ett företag där du har möjlighet att utvecklas? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerpersonal till ett uppdrag på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors. Du får en trygg anställning med goda förmåner hos oss!

Om jobbet som lagerpersonal

Som lagerpersonal hos Strålfors har du en viktig roll i logistikflödet. Du kommer att arbeta flitigt med returer och förnyade SIM-kort. Arbetsuppgifterna består bland annat av att skanna streckkoder och SIM-kort som sedan ska postas ut till kunder. Arbetet kräver att du är fokuserad, lösningsorienterad och har huvudet på skaft.

Är du vår nya stjärna?

Som person är du positiv, driven och utåtriktad. Vidare är du strukturerad och effektiv i dina arbetsuppgifter samtidigt som du aldrig tummar på kvalitén. För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter ser vi även att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du vågar ta egna initiativ!

Vi på Manpower söker dig som har:

* Fullständiga gymnasiebetyg
* God svenska i tal och skrift
* Körkort och tillgång till bil

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor gällande din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgvardagar 07:00 - 18:00. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi har hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström via e-post: [email protected].

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lagerpersonal till Strålfors i Ljungby! | Heltid

Ansök    Okt 23    Manpower AB    Lagerarbetare
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett kortare uppdrag hos ett företag där du har möjlighet att utvecklas? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerpersonal till ett uppdrag på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kom... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett kortare uppdrag hos ett företag där du har möjlighet att utvecklas? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerpersonal till ett uppdrag på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors. Du får en trygg anställning med goda förmåner hos oss!

Om jobbet som lagerpersonal

Som lagerpersonal hos Strålfors har du en viktig roll i logistikflödet. Du kommer att arbeta flitigt med returer och förnyade SIM-kort. Arbetsuppgifterna består bland annat av att skanna streckkoder och SIM-kort som sedan ska postas ut till kunder. Arbetet kräver att du är fokuserad, lösningsorienterad och har huvudet på skaft.

Är du vår nya stjärna?

Som person är du positiv, driven och utåtriktad. Vidare är du strukturerad och effektiv i dina arbetsuppgifter samtidigt som du aldrig tummar på kvalitén. För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter ser vi även att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du vågar ta egna initiativ!

Vi på Manpower söker dig som har:

* Fullständiga gymnasiebetyg
* God svenska i tal och skrift
* Körkort och tillgång till bil

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

I den här rekryteringsprocessen är ett obligatoriskt steg en digital chattintervju. Direkt efter du fullföjt din ansökan så kommer du få ett mail och sms med länk till Hubert där du kommer utföra chattintervjun.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor gällande din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgvardagar 07:00 - 18:00. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi har hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström via e-post: [email protected].

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Elektriker Ljungby

Elektriker och bosatt i närområdet av Ljungby? Nu söker vi efter elektriker till vår kund som behöver utöka sitt team med ytterligare kompetens. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele men jobba ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Elektriker hos oss erbjuds olika arbeten inom installation, service, industri eller entreprenad där man antingen arbeta hos en eller flera av våra kunder. Våra kunder jobbar frä... Visa mer
Elektriker och bosatt i närområdet av Ljungby?
Nu söker vi efter elektriker till vår kund som behöver utöka sitt team med ytterligare kompetens. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele men jobba ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Elektriker hos oss erbjuds olika arbeten inom installation, service, industri eller entreprenad där man antingen arbeta hos en eller flera av våra kunder. Våra kunder jobbar främst med Installation, service eller entreprenad och på grund av detta söker vi nu nya kunniga elektriker.

I rollen kommer du exempelvis utföra:
Montage, installation, felsökning mm, som konsult via oss på Manpower El & Tele ges en spännande, lärorik och varierande arbetsvardag där vi lägger stor focus på att alla konsulter blir en del av företaget redan vid första dagen av sin anställning.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker inom antingen installation, service och entreprenad.

Krav för Tjänsten:

* ESA,
* ECY,
* HLR,
* B-körkort.

Meriterande: Om du är självgående och räknas som fullbetald elektriker.

Kontaktuppgifter och ansökan För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josua Jakobsson på e-post: [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Kort om Manpower El & Tele AB Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

| elotele | Visa mindre

Lagerarbetare till Strålfors i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Maj 19    Manpower AB    Lagerarbetare
Motiveras du av att ha frihet under ansvar och av att ha högt uppsatta mål? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en lagerarbetare till uppdrag om 10 veckor på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors. Om j... Visa mer
Motiveras du av att ha frihet under ansvar och av att ha högt uppsatta mål? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en lagerarbetare till uppdrag om 10 veckor på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors.Om jobbet som lagerarbetare

Som lagerarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att sköta förberedelser åt maskinförarna på arbetsplatsen genom att bland annat förbereda material. Här är det mycket viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och mot uppsatta mål. Du utför dina uppgifter med stor noggrannhet och tar eget ansvar för dina uppgifter. Det är även viktigt att du tycker om att jobba fysiskt och att du har ett tydligt kvalitetstänk.Arbetet är förlagt måndag till fredag i tvåskift, varannan vecka dag och kväll.

Är du rätt för rollen som lagerarbetare?

I det här uppdraget är det viktigt att du vet hur du ska planera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt och att du vill utvecklas och komma framåt. Det är också viktigt att du har god förmåga att ta egna initiativ och att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Sist men inte minst är du van vid att ta eget ansvar.Vi på Manpower söker dig som har

* fullständiga gymnasiebetyg
* Goda kunskaper i både svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bil
* möjlighet att jobba hela sommarenVi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på lager och orderhantering.För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Vårt erbjudandeManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Sök tjänsten idag!Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 10 veckor

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: 2023-06-05Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Truckförare till Strålfors i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Maj 3    Manpower AB    Truckförare
Är du på jakt efter ett sommarjobb som innehåller mycket problemlösning och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower truckförare till sommarjobb om 8-10 veckor på Strålfors AB i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors AB. Du kommer att bli anställd av... Visa mer
Är du på jakt efter ett sommarjobb som innehåller mycket problemlösning och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower truckförare till sommarjobb om 8-10 veckor på Strålfors AB i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors AB. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors AB.Om jobbet som truckförareI rollen som truckförare kommer du att registrera leveranser i systemet samt sortera och lagra varor i rätt hyllor och i rätt del av lagret. Dessutom ansvarar du för att lagra leveranser i rätt hyllor och ställage samt staplar, lastar, lossar och transporterar gods.Uppdraget är mellan vecka 22 och 32, du kommer vardagar 07.00-16.00.Är du vår nya truckförare?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du sätter ambitiösa mål och att du vill utvecklas och komma framåt. Det är också viktigt att du har god förmåga att arbeta effektivt och att du har ett stort engagemang. Dessutom har du ett organiserat arbetssätt. Sist men inte minst är du nyfiken på din omgivning och vill gärna lära dig nya saker.Till uppdraget hos Strålfors AB söker vi dig som har

* Fullständig gymnasieutbildning
* Truckkort A och B
* B-körkort och tillgång till egen bil
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Möjlighet att jobba hela sommarenDet är meriterande om du har erfarenhet av arbete som truckförare eller liknande roll.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Vad kan Manpower erbjuda dig?Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansök idag!För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: [email protected]älkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: [email protected].

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: v22-33

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: 2023-06-04Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lastbilschaufförer till Tommy Nordbergh i Ljungby

Ansök    Apr 27    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du redo för nästa utmaning som lastbilschaufför? Vill du jobba för ett stort åkeri med goda utvecklingsmöjligheter? Just nu söker vi dig med CE-behörighet till Tommy Nordbergh i Ljungby. Här har du möjlighet att antingen köra distribution eller fjärrkörning. Välkommen in med din ansökan redan idag! Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. De är verksam på flera olika orter runt om i landet men nu söker vi CE-chaufförer till ... Visa mer
Är du redo för nästa utmaning som lastbilschaufför? Vill du jobba för ett stort åkeri med goda utvecklingsmöjligheter? Just nu söker vi dig med CE-behörighet till Tommy Nordbergh i Ljungby. Här har du möjlighet att antingen köra distribution eller fjärrkörning. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. De är verksam på flera olika orter runt om i landet men nu söker vi CE-chaufförer till Ljungby. Du får en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. De kör både dagtid, kvällstid, nattid samt skift.

Att arbeta som lastbilschaufför hos Tommy Nordbergh

De är ett stort åkeri som bedriver verksamhet på flera orter runt om i landet. De erbjuder dig som chaufför antingen distribution eller fjärrkörning på dagtid, kvällstid, nattid eller skift. Som CE-chaufför kommer du att köra med bil och släp. Som arbetsplats här erbjuds du nya och moderna fordon!

Är du vår deras nya tillskott?

För att passa in hos kunden tror vi att du är flexibel och ansvarsfull. Du är duktig på att hantera alla olika typer av människor och kan vårda kundrelationerna. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

Krav för tjänsten

* CE-körkort
* YKB
* Digitalt förarkort
* ADR 1.3
* Truckkort A1-4
* Du hanterar svenska och/eller engelska i tal och skrift

I enlighet med vår kunds krav kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll inför en eventuell anställning i den här rekryteringsprocessen.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb. Visa mindre

Administratör 80% | TeamOlmed | Ljungby

Ansök    Apr 18    Manpower AB    Butikssäljare, fackhandel
Har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift samt erfarenhet av service och letar efter ett nytt jobb? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en administratör 80% till ett uppdrag som varar 8 månader på TeamOlmed i Ljungby. Vi söker framför allt dig som är ansvarsfull och har god förståelse för hur man skapar en riktigt bra kundupplevelse. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Den här bemann... Visa mer
Har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift samt erfarenhet av service och letar efter ett nytt jobb? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower en administratör 80% till ett uppdrag som varar 8 månader på TeamOlmed i Ljungby. Vi söker framför allt dig som är ansvarsfull och har god förståelse för hur man skapar en riktigt bra kundupplevelse. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och TeamOlmed. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos TeamOlmed.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att besvara inkommande samtal samt hantera rapporter och annan dokumentation. Dessutom kommer du att ta emot patienter samt registrera remisser. Utöver det kommer du att , ta emot och packa upp varor samt administrativt supportera verksamheten.

Den vi söker

Till uppdraget hos TeamOlmed söker vi dig som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av service och av administration. Det krävs också att du har en gymnasieutbildning.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av någon form av servicearbete och arbetat i vården. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av faktureringshantering.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du har förmågan att arbeta självständigt. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet.Om TeamOlmed

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av Össurkoncernen, en global ledande aktör inom den ortopedtekniska branschen. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

Besök gärna TeamOlmeds hemsida https://www.teamolmed.se/om-oss/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Vad kan Manpower erbjuda dig?Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .Sista ansökningsdag är tisdag 2 maj 2023 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 8 månader Placeringsort: Ljungby

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: tisdag 2 maj 2023Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Truck drivers for a well-known customer in Ljungby

Ansök    Apr 14    Manpower AB    Distributionsförare
Do you want a new challenge as a truck driver? Do you want to work for a large haulage company with good development opportunities? Right now, we are looking for you with CE authorization for our customer in Ljungby. Welcome with your application today! This is a collaboration between us at Manpower and our customer. The customer is a large haulage company active in several locations in Sweden and we are currently looking for CE drivers to Ljungby. This i... Visa mer
Do you want a new challenge as a truck driver? Do you want to work for a large haulage company with good development opportunities? Right now, we are looking for you with CE authorization for our customer in Ljungby. Welcome with your application today!

This is a collaboration between us at Manpower and our customer. The customer is a large haulage company active in several locations in Sweden and we are currently looking for CE drivers to Ljungby. This is a consulting assignment during the summer with very good possibilities for an extension. They run both daytime, evening and nighttime.

To work as a truck driver at our customer

The customer is a large haulage company that operates in several locations around the country. They offer you as a driver either distribution or remote driving during the day, evening, night or shift. As a workplace, they offer you brand new and modern vehicles!

Are you our customer's new addition?

We believe that you are a flexible and responsible person. You are good at handling all different types of people and can nurture customer relationships. You care about your workplace and you are careful with vehicles and work tools.

Requirements for the position

* CE driving license
* YKB
* Digital driver's license
* ADR 1.3
* Forklift card A1-4
* You handle Swedish and/or English in speech and writing

We will carry out a background check before a possible employment in this recruitment process.

What does Manpower offer?

Formally, employment with us is based on the rules and laws as in the rest of the labor market. We have a collective agreement that involves insurance, occupational and union relations. The difference is that you will be employed by us but work on different assignments for our customers. You get the chance to work in different industries, with different tasks and with different people. As a consultant at Manpower, we offer wellness grants and in addition to that all Manpower employees get free access to over 4,500 interactive training courses via our e-learning portal PowerYOU.

Of course, you have a consultant manager who is available to you throughout your employment period and who is responsible for your assignment, that you enjoy your workplace and that you develop in your professional role.

Apply for the position today!

This position means that you will be employed by Manpower but you will spend your working days with our costomer. If you have any questions, please contact the responsible recruiter Ida Blom via e-mail: [email protected].

We look forward to hearing from you!

About Manpower

Manpower is Sweden's leading recruitment and staffing company with tens of thousands of attractive employers across the country as our customers. With our extensive network, locally as well as globally, we can offer a range of exciting vacancies to help you build your career, both short and long term. With us, you can apply for a full-time job or a part-time job. Visa mindre

Truckförare till Strålfors i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Apr 5    Manpower AB    Truckförare
Är du på jakt efter ett sommarjobb som innehåller mycket problemlösning och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower truckförare till sommarjobb om 8-10 veckor på Strålfors AB i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors AB. Du kommer att bli anställd av... Visa mer
Är du på jakt efter ett sommarjobb som innehåller mycket problemlösning och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower truckförare till sommarjobb om 8-10 veckor på Strålfors AB i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors AB. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors AB.Om jobbet som truckförareI rollen som truckförare kommer du att registrera leveranser i systemet samt sortera och lagra varor i rätt hyllor och i rätt del av lagret. Dessutom ansvarar du för att lagra leveranser i rätt hyllor och ställage samt staplar, lastar, lossar och transporterar gods.Uppdraget är mellan vecka 22 och 32, du kommer vardagar 07.00-16.00.Är du vår nya truckförare?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du sätter ambitiösa mål och att du vill utvecklas och komma framåt. Det är också viktigt att du har god förmåga att arbeta effektivt och att du har ett stort engagemang. Dessutom har du ett organiserat arbetssätt. Sist men inte minst är du nyfiken på din omgivning och vill gärna lära dig nya saker.Till uppdraget hos Strålfors AB söker vi dig som har

* Fullständig gymnasieutbildning
* Truckkort A och B
* B-körkort och tillgång till egen bil
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Möjlighet att jobba hela sommarenDet är meriterande om du har erfarenhet av arbete som truckförare eller liknande roll.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Vad kan Manpower erbjuda dig?Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansök idag!För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: [email protected]älkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: [email protected].

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: v22-33

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: 2023-06-04Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Truckförare till Strålfors i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Apr 12    Manpower AB    Truckförare
Är du på jakt efter ett sommarjobb som innehåller mycket problemlösning och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower truckförare till sommarjobb om 8-10 veckor på Strålfors AB i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors AB. Du kommer att bli anställd av... Visa mer
Är du på jakt efter ett sommarjobb som innehåller mycket problemlösning och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower truckförare till sommarjobb om 8-10 veckor på Strålfors AB i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors AB. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors AB.Om jobbet som truckförareI rollen som truckförare kommer du att registrera leveranser i systemet samt sortera och lagra varor i rätt hyllor och i rätt del av lagret. Dessutom ansvarar du för att lagra leveranser i rätt hyllor och ställage samt staplar, lastar, lossar och transporterar gods.Uppdraget är mellan vecka 22 och 32, du kommer vardagar 07.00-16.00.Är du vår nya truckförare?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du sätter ambitiösa mål och att du vill utvecklas och komma framåt. Det är också viktigt att du har god förmåga att arbeta effektivt och att du har ett stort engagemang. Dessutom har du ett organiserat arbetssätt. Sist men inte minst är du nyfiken på din omgivning och vill gärna lära dig nya saker.Till uppdraget hos Strålfors AB söker vi dig som har

* Fullständig gymnasieutbildning
* Truckkort A och B
* B-körkort och tillgång till egen bil
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Möjlighet att jobba hela sommarenDet är meriterande om du har erfarenhet av arbete som truckförare eller liknande roll.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Vad kan Manpower erbjuda dig?Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansök idag!För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: [email protected]älkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: [email protected].

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: v22-33

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: 2023-06-04Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Paketerare till Strålfors i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Apr 5    Manpower AB    Lagerarbetare
Motiveras du av att ha frihet under ansvar och av att ha högt uppsatta mål? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower tre lagerarbetare till uppdrag om 8 veckor på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors. Om jobbet... Visa mer
Motiveras du av att ha frihet under ansvar och av att ha högt uppsatta mål? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower tre lagerarbetare till uppdrag om 8 veckor på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors.Om jobbet som lagerarbetareSom lagerarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att paketera varor av olika slag. Här är det mycket viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och mot uppsatta mål. Du utför dina uppgifter med stor noggrannhet och tar eget ansvar för dina uppgifter.Arbetet är förlagt måndag till fredag, 07.00-16.00.

Är du rätt för rollen som lagerarbetare?

I det här uppdraget är det viktigt att du vet hur du ska planera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt och att du vill utvecklas och komma framåt. Det är också viktigt att du har god förmåga att ta egna initiativ och att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Sist men inte minst är du van vid att ta eget ansvar.Vi på Manpower söker dig som har

* fullständiga gymnasiebetyg
* Goda kunskaper i både svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bilVi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på lager och orderhantering.För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Vårt erbjudandeManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Sök tjänsten idag!För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: [email protected].

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: vecka 26-33

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: 2023-06-23Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ekonomiassistent/sommarjobb i Ljungby

Ansök    Maj 18    Manpower AB    Ekonomiassistent
Vill du vara del av ett företag som spelar en viktig roll i den nordiska kommunikationsinfrastrukturen och som är på en spännande förändringsresa? Är du kundorienterad, lagspelare, med en vilja att alltid utvecklas? JeffersonWells söker nu en sommarvikarie till vår fantastiska kund inom Finance på Strålfors!Tjänsten kommer att tillsättas löpande så vänta inte med din ansökan. Ditt uppdrag I rollen som Accountant kommer du att arbeta med ekonomi inom ned... Visa mer
Vill du vara del av ett företag som spelar en viktig roll i den nordiska kommunikationsinfrastrukturen och som är på en spännande förändringsresa? Är du kundorienterad, lagspelare, med en vilja att alltid utvecklas? JeffersonWells söker nu en sommarvikarie till vår fantastiska kund inom Finance på Strålfors!Tjänsten kommer att tillsättas löpande så vänta inte med din ansökan.

Ditt uppdrag
I rollen som Accountant kommer du att arbeta med ekonomi inom nedanstående ansvarsområden under sommarveckorna 25 till 31.

Om teamet
Du kommer under sommaren att ingå i teamet Finance, som består av 10 personer och du kommer rapportera till Ekonomichefen. Placeringsort är Ljungby.

Huvudsakliga ansvarsområden

* Leverantörsreskontra
* Kundreskontra
* Fakturering
* Telefoni och växel

Vi vänder oss till dig som är

* Studerande på Yrkes- eller högskoleutbildning

Som person är du
Vi tror att du är en flexibel och positiv person som är ansvarsfull i ditt arbetssätt. Du är resultatinriktad, gillar utmaningar och är lagspelare. Du är kommunikativ, talar och skriver flytande svenska, har en problemlösande inställning till arbetet. Vi tror att en positiv inställning till kollegor bidrar till att öka trivseln på kontoret därför lägger vi stor vikt på personliga egenskaper. Du arbetar på ett strukturerat sätt där din noggrannhet och ditt sinne för ordning kommer till god nytta i den dagliga administrationen. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.


Vad är det bästa med att vara konsult på Jefferson Wells?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör ManpowerGroup som är en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar online i rådande läge.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig rekryterare [email protected] Visa mindre

Vaktmästare till Strålfors i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Apr 5    Manpower AB    Kontorsvaktmästare
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett jobb som till stor del utförs utomhus och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower en vaktmästare till ett uppdrag över sommaren på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett jobb som till stor del utförs utomhus och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower en vaktmästare till ett uppdrag över sommaren på Strålfors i Ljungby. Vill du vara med på Strålfors resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Strålfors. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Strålfors.Om jobbet som vaktmästareSom vaktmästare har du en viktig roll som innebär att sköta om grön- och grusytor samt arbeta med avfallshantering. Dessutom ansvarar du för att ansvara för skötsel och underhåll av lokaler samt sköta, reparera och underhålla ytor såväl inomhus som utomhus.

Är du vår nya vaktmästare?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har en förmåga att se detaljer och att du har många innovativa idéer. Vidare är det viktigt att du vågar ta egna initiativ och att du har en professionell framtoning. Därutöver är du serviceinriktad och sätter alltid kundens bästa i första hand. Sist men inte minst är du van vid att ta eget ansvar.Vi på Manpower söker dig som har

* fullständiga gymnasiebetyg
* kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bilVi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete som vaktmästare eller liknande roll.Vi kommer att be dig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret före anställning.Vad kan Manpower erbjuda dig?Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: [email protected].Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Uppdragslängd: vecka 25 till vecka 30

Placeringsort: Ljungby

Tillsättning: 2023-06-19Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lastbilschaufförer till välkänd kund i Ljungby

Ansök    Mar 24    Manpower AB    Distributionsförare
Vill du få en ny utmaning som lastbilschaufför? Vill du jobba för ett stort åkeri med goda utvecklingsmöjligheter? Just nu söker vi dig med CE- behörighet till Tommy Nordbergh i Ljungby. Här har du möjlighet att antingen köra distribution eller fjärrkörning. Välkommen in med din ansökan redan idag! Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. De är verksam på flera olika orter runt om i landet men nu söker vi CE-chaufförer till Lju... Visa mer
Vill du få en ny utmaning som lastbilschaufför? Vill du jobba för ett stort åkeri med goda utvecklingsmöjligheter? Just nu söker vi dig med CE- behörighet till Tommy Nordbergh i Ljungby. Här har du möjlighet att antingen köra distribution eller fjärrkörning. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. De är verksam på flera olika orter runt om i landet men nu söker vi CE-chaufförer till Ljungby. Du får en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. De kör både dagtid, kvällstid, nattid samt skift.

Att arbeta som lastbilschaufför hos Tommy Nordbergh

De är ett stort åkeri som bedriver verksamhet på flera orter runt om i landet. De erbjuder dig som chaufför antingen distribution eller fjärrkörning på dagtid, kvällstid, nattid eller skift. Som CE-chaufför kommer du att köra med bil och släp. Som arbetsplats här erbjuds du nya och moderna fordon!

Är du vår deras nya tillskott?

För att passa in hos kunden tror vi att du är flexibel och ansvarsfull. Du är duktig på att hantera alla olika typer av människor och kan vårda kundrelationerna. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

Krav för tjänsten

* CE-körkort
* YKB
* Digitalt förarkort
* ADR 1.3
* Truckkort A1-4
* Du hanterar svenska och/eller engelska i tal och skrift

I enlighet med vår kunds krav kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll inför en eventuell anställning i den här rekryteringsprocessen.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb Visa mindre

PostNord Strålfors söker sommarpersonal i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Maj 9    Manpower AB    Postterminalarbetare
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Vi söker både truckförare och biträde. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du ... Visa mer
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Vi söker både truckförare och biträde. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta i lagermiljö. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

För att kunna jobba som truckförare på PostNord krävs truckkort. För att kunna jobba på deltid i någon av rollerna krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm. Arbetstiderna är förlagda på dag och/eller kväll. Vi vill att du är öppen för båda.

Vi söker dig som har

* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

PostNord söker maskinoperatörer i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Maj 10    Manpower AB    Kuvertmaskinskötare
Söker du efter ett spännande och lärorikt sommarjobb? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som maskinoperatör på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? I rollen som maskinopertör hos PostNord kommer du framför allt att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minsk... Visa mer
Söker du efter ett spännande och lärorikt sommarjobb? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som maskinoperatör på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som maskinopertör hos PostNord kommer du framför allt att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott, kontrollera tillflöden av material i maskinen och ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Utöver det kommer du att övervaka maskiner och ansvara för den dagliga driften på avdelningen. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Här finns möjlighet för arbete både för dig som söker heltid och för dig som söker deltid på sommaren.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta med maskiner. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Arbetstiderna är varierande och är förlagda under dag och kväll, du behöver vara öppen för båda skiften. Uppdraget börjar vecka 22 och pågår till vecka 33, för att vara aktuell för tjänsten ska du kunna jobba på heltid under hela perioden.

Vi söker dig som har

* Körkort och tillgång till bil
* förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
* god datorvana

De är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom produktion och industriellt arbete.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ta nästa steg som svetsare! Ledigt jobb på SAAB Kockums

Ansök    Maj 18    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag! Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower ... Visa mer
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag!

Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower under utbildningstiden och efter godkänd utbildning erbjuds direktanställning hos SAAB Kockums.Vad innebär Submarine Academy för mig?

Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett år och är redo att ta steget mot större utmaningar och bli en del av landets främsta svetsare. Genom Submarine Academy hjälper Manpower dig att utveckla dina svetskunskaper för att i slutänden anställas av SAAB Kockums i Karlskrona. Utifrån ett individuellt anpassat utbildningsprogram kommer du att lära dig hur du hanterar och bearbetar olika material utifrån SAABs standard. Utbildningsmodulerna innehåller bland annat TIG, MMA, rörtrådssvets, förvärmning, gasskärning och ritningsläsning och utifrån dina tidigare erfarenheter anpassas varje modul efter dig. Under utbildningen erhåller du lön och vi förväntar oss att du efter godkänd utbildning anställs direkt hos SAAB Kockums.Vad erbjuder SAAB Kockums efter avslutad utbildning?

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

* En ovärderlig chans att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, arbetstidsförkortning, och friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* Flyttbidrag om du flyttar till KarlskronaVad innebär jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du arbeta i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina nyvunna svetskunskaper levererar du rätt kvalitet. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MMA, MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen och du fortsätter att utveckla din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Vi söker dig som:

* Har jobbat som svetsare i minst ett år och har erfarenhet av TIG, MMA och MAG svetsning
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Bor i Karlskrona eller vill flytta dit för anställning hos SAAB.

Meriterande är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Erfarenhet av MIG svetsning
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
* Erfarenhet av ritningsläsning

Vi söker dig har en fallenhet för att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har helhetsförmågan att se hur dina arbetsuppgifter påverkar dina arbetskamraters arbete och tycker om att jobba i team. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Finns det ett marint intresse ses det som ett stort plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Bor du inte i Karlskrona men vill veta mer om staden? Då kan SAAB behjälpliga med att hitta boende. Läs gärna mer om den fantastiska staden vid havet på:
https://www.karlskrona.se/kommun-och-politik/det-har-ar-karlskrona/flytta-till-karlskrona/

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utbildningen och jobbet på SAAB Kockums i Karlskrona? Kontakta Felicia Andersson på telefon 040-660 63 49 eller via epost [email protected]

Sök utbildningen idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan. Visa mindre

PostNord Strålfors söker sommarpersonal i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Maj 3    Manpower AB    Postterminalarbetare
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Vi söker både truckförare och biträde. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du ... Visa mer
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Vi söker både truckförare och biträde. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta i lagermiljö. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

För att kunna jobba som truckförare på PostNord krävs truckkort. För att kunna jobba på deltid i någon av rollerna krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm. Arbetstiderna är förlagda på dag och/eller kväll. Vi vill att du är öppen för båda.

Vi söker dig som har

* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

PostNord Strålfors söker sommarpersonal i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Apr 12    Manpower AB    Truckförare
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Vi söker både truckförare och biträden. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du... Visa mer
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Vi söker både truckförare och biträden. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Här finns möjlighet för arbete både för dig som söker heltid och för dig som söker deltid på sommaren.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta i lagermiljö. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

För att kunna jobba som truckförare på PostNord krävs truckkort. För att kunna jobba på deltid i någon av rollerna krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm. Arbetstiderna är förlagda på dag och/eller kväll. Vi vill att du är öppen för båda.

Vi söker dig som har

* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

PostNord Strålfors söker sommarpersonal i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Mar 30    Manpower AB    Truckförare
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Vi söker både truckförare och biträden. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du... Visa mer
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Vi söker både truckförare och biträden. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Här finns möjlighet för arbete både för dig som söker heltid och för dig som söker deltid på sommaren.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta i lagermiljö. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

För att kunna jobba som truckförare på PostNord krävs truckkort. För att kunna jobba på deltid i någon av rollerna krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm. Arbetstiderna är förlagda på dag och/eller kväll. Vi vill att du är öppen för båda.

Vi söker dig som har

* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb på PostNord Strålfors i Ljungby!

Ansök    Feb 1    Manpower AB    Postterminalarbetare
Studerar du idag och söker efter ett meriterande extrajobb? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde. Mer spe... Visa mer
Studerar du idag och söker efter ett meriterande extrajobb? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde. Mer specifikt innebär det att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta med sortering. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter. Arbetstiderna varierar, du behöver därmed vara flexibel.

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm.
* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har truckkort
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifterI enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

PostNord Strålfors söker sommarpersonal i Ljungby | Sommarjobb

Ansök    Mar 2    Manpower AB    Truckförare
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Vi söker både truckförare och biträden. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du... Visa mer
Söker du efter ett extrajobb eller kanske en heltidsanställning under sommaren? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu sommarpersonal som kan tänka sig jobba som biträde eller truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Vi söker både truckförare och biträden. Att jobba som biträde innebär mer specifikt att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Här finns möjlighet för arbete både för dig som söker heltid och för dig som söker deltid på sommaren.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta i lagermiljö. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

För att kunna jobba som truckförare på PostNord krävs truckkort. För att kunna jobba på deltid i någon av rollerna krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm. Arbetstiderna är förlagda på dag och/eller kväll. Vi vill att du är öppen för båda.

Vi söker dig som har

* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb på PostNord Strålfors i Ljungby!

Ansök    Feb 25    Manpower AB    Postterminalarbetare
Studerar du idag och söker efter ett meriterande extrajobb? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde. Mer spe... Visa mer
Studerar du idag och söker efter ett meriterande extrajobb? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde. Mer specifikt innebär det att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta med sortering. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter. Arbetstiderna varierar, du behöver därmed vara flexibel.

???????

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm.
* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har truckkort
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifterI enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Extrajobb som truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby

Ansök    Jan 11    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50%? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba extra i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som truc... Visa mer
Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50%? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba extra i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som truckförare på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som truckförare. Jobbet innebär sedvanligt lagerarbete, du kommer att plocka och packa varor samt köra truck i produktionen. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta med sortering. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

Du som söker har erfarenhet av att köra truck och lagerarbete och det är meriterande om du har erfarenhet av lastning och lossning. Vi arbetar med truckar inom kategori A1-A4 och B1-B4. Det är ett krav att du har dessa behörigheter, skriv dina behörigheter i ansökan.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vi söker dig som

*

har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm.
* Truckkort A1-A4, B1-B4
* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Ulmestig via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb på PostNord Strålfors i Ljungby

Ansök    Dec 8    Manpower AB    Postterminalarbetare
Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50%? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba extra i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde.... Visa mer
Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50%? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba extra i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde. Mer specifikt innebär det att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta med sortering. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vi söker dig som

*

har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm.
* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har truckkort
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb på PostNord Strålfors i Ljungby!

Ansök    Feb 1    Manpower AB    Postterminalarbetare
Studerar du idag och söker efter ett meriterande extrajobb? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! #JobbJustNu Vad går arbetet ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som bitr... Visa mer
Studerar du idag och söker efter ett meriterande extrajobb? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! #JobbJustNu

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde. Mer specifikt innebär det att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta med sortering. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm.
* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har truckkort
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker dig som vill arbeta som elektriker-lärling

Ansök    Sep 7    Manpower AB    Ledande montör, el
Vi på Manpower söker just nu nya stjärnor till jobb hos vår uppdragsgivare som bygger, underhåller och sköter driften av olika kommunikationsnät. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett kreativt och hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! I den här rollen kommer du bland annat att arbeta förebyggande med servicearbeten och underhåll, utföra elmontage och i... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu nya stjärnor till jobb hos vår uppdragsgivare som bygger, underhåller och sköter driften av olika kommunikationsnät. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett kreativt och hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

I den här rollen kommer du bland annat att arbeta förebyggande med servicearbeten och underhåll, utföra elmontage och installationer och göra mindre kompletterande installationer hos vår kund som är verksam inom området kring olika kommunikationsnät runt om i Sverige. Större delen av tiden kommer spenderas med att byta elmätare i privatbostäder i det närliggande området. Företaget du blir placerad hos är marknadsledande och spännande och verkar i stora delar av Småland. Uppdraget med att byta elmätare är omfattande och kommer att pågå under en längre period.

Är du den vi söker?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb, då arbetet är förlagt ute hos privatpersoner är det extremt viktigt att uppträda trevligt och leverera en service i toppklass. Du bör även klara av att ta eget ansvar för att arbetet sker på ett korrekt och säkert sätt.

Mer specifikt söker vi dig som

* har gått gymnasieutbildning/vuxenutbildning som elektriker

* har tidigare yrkeserfarenhet

* har B-körkort

* har vana att arbeta självständigt samt ha daglig kundkontakt.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carolina Steneld via e-post: [email protected]. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb på PostNord Strålfors i Ljungby

Ansök    Okt 19    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50%? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba extra i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde.... Visa mer
Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50%? Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba extra i ett högt tempo? Här är chansen! Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som biträde på PostNord Strålfors i Ljungby. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Ljungby där du kommer att arbeta extra som biträde. Mer specifikt innebär det att du packar kuvert i postbackar, handlägger, postsorterar, kör undan färdiga vagnar till posten, hämtar tomma vagnar och backar till maskinerna, sorterar CityMail och städar. Du jobbar tillsammans med operatörerna. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som är flexibel och tycker att det är spännande att arbeta med sortering. Det dagliga arbetet kräver att du är driven, noggrann, stresstålig och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm.
* Körkort och tillgång till bil
* Kan tala och skriva svenska flytande.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har truckkort
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

EXTRA JOBB LJUNGBY

Ansök    Aug 2    Manpower AB    Auktionsbiträde
Extra jobb inom Industri mm Här kommer att du bli anställd som konsult hos oss på Manpower och jobbar ute hos våra kunder. Arbetet kan bestå av bland annat. * Plock och pack * Demontering * Lossning och lassning * Tillverkningsindustrin * Assistera dina kollegor i det dagliga arbetet Jobbet är vid behov, kan variera 1-5 dagar i veckan. Har jag tid med ett extra jobb? Det hoppas vi! Tycker du att arbetsuppgifterna ovan lockar så är chansen stor at... Visa mer
Extra jobb inom Industri mm

Här kommer att du bli anställd som konsult hos oss på Manpower och jobbar ute hos våra kunder. Arbetet kan bestå av bland annat.

* Plock och pack
* Demontering
* Lossning och lassning
* Tillverkningsindustrin
* Assistera dina kollegor i det dagliga arbetet

Jobbet är vid behov, kan variera 1-5 dagar i veckan.

Har jag tid med ett extra jobb?

Det hoppas vi! Tycker du att arbetsuppgifterna ovan lockar så är chansen stor att du är den vi söker. Som person tror vi att du är arbetsvillig, en lagspelare och inte rädd för att ta i. Alla som tillsätts för denna tjänst kommer behöva lämna drogtester samt tillåta att vi gör en kontroll i belastningsregistret (Polisregistret). Viktigt att du har innan du börjar är/har:

* Svenska språket
* Samarbetsförmåga
* Ansvarstagande
* Möjlighet att arbeta under perioden 1-3 dagar i veckan olika tider
* Har en annan huvudsaklig sysselsättning (Studier minst 50%, anställningskontrakt 50% eller pensionär)

Meriterande:

* Truckkort
* Körkort

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande och behovet är omgående, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svarpå manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-559910.
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ekonomiassistent till Ljungbyföretag

Ansök    Jun 6    Manpower AB    Ekonomiassistent
Jefferson Wells söker nu en erfaren Ekonomiassistent till en av våra kunder i Ljungby. I denna roll kommer du vara delaktig i flertalet arbetsprocesser kopplat till det ekonomiska flödet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Ekonomiassistent och som kan jobba strukturerat och noggrant. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start under sommaren. Du kommer att bli anställd hos Jefferson Wells (Manpower Group) men uthyrd ti... Visa mer
Jefferson Wells söker nu en erfaren Ekonomiassistent till en av våra kunder i Ljungby. I denna roll kommer du vara delaktig i flertalet arbetsprocesser kopplat till det ekonomiska flödet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Ekonomiassistent och som kan jobba strukturerat och noggrant.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start under sommaren.

Du kommer att bli anställd hos Jefferson Wells (Manpower Group) men uthyrd till vår kund.

Sök tjänsten redan i dag!Beskrivning

Vår kund är ett internationellt företag med kontor i Ljungby. Är du en erfaren Ekonomiassistent så kan detta vara tjänsten för dig.

Beroende på dina tidigare erfarenheter så kan tjänsten anpassas men även bidra till din utveckling. Arbetsuppgifter som skulle kunna vara aktuella:

* Leverantörsbetalningar
* Kundbetalningar
* Fakturering
* Löpande bokföring
* Leasingavtal
* Moms
* Periodiseringar
* Inkomstdeklaration
* Bidra i arbetet med Månadsbokslut
* Bidra i arbetet med Årsbokslut

På Ljungbykontoret kommer du samarbeta med ytterligare en kollega.Vem är du?

Vi söker en prestigelös person som är effektiv i sitt arbete och serviceinriktad. Utöver detta så finns följande önskemål:

* Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.
* Du är tillgänglig inom kort och kan starta uppdraget i sommar.

* goda kunskaper i Office-paketet
* flytande svenska
* mycket god engelska (eftersom det är ett internationellt bolag så sker mycket kommunikation både muntligen och skriftligen på engelska)

Det är meriterande om du:

* är van att jobba i SAP
* har jobbat med bokslutsarbete och varit delaktig i månads- och årsbokslutVad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom Ekonomi, HR, Executive, Inköp, Logistik, Marknad, Försäljning och Ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Fagerlund på telefonnummer 0470-745591 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Visa mindre

Ekonomiassistent till Ljungbyföretag

Ansök    Jun 30    Manpower AB    Ekonomiassistent
Jefferson Wells söker nu en erfaren Ekonomiassistent till en av våra kunder i Ljungby. I denna roll kommer du vara delaktig i flertalet arbetsprocesser kopplat till det ekonomiska flödet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Ekonomiassistent och som kan jobba strukturerat och noggrant. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start under sommaren. Du kommer att bli anställd hos Jefferson Wells (Manpower Group) men uthyrd ti... Visa mer
Jefferson Wells söker nu en erfaren Ekonomiassistent till en av våra kunder i Ljungby. I denna roll kommer du vara delaktig i flertalet arbetsprocesser kopplat till det ekonomiska flödet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Ekonomiassistent och som kan jobba strukturerat och noggrant.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start under sommaren.

Du kommer att bli anställd hos Jefferson Wells (Manpower Group) men uthyrd till vår kund.

Sök tjänsten redan i dag!Beskrivning

Vår kund är ett internationellt företag med kontor i Ljungby. Är du en erfaren Ekonomiassistent så kan detta vara tjänsten för dig.

Beroende på dina tidigare erfarenheter så kan tjänsten anpassas men även bidra till din utveckling. Arbetsuppgifter som skulle kunna vara aktuella:

* Leverantörsbetalningar
* Kundbetalningar
* Fakturering
* Löpande bokföring
* Leasingavtal
* Moms
* Periodiseringar
* Inkomstdeklaration
* Bidra i arbetet med Månadsbokslut
* Bidra i arbetet med Årsbokslut

På Ljungbykontoret kommer du samarbeta med ytterligare en kollega.Vem är du?

Vi söker en prestigelös person som är effektiv i sitt arbete och serviceinriktad. Utöver detta så finns följande önskemål:

* Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.
* Du är tillgänglig inom kort och kan starta uppdraget i sommar.

* goda kunskaper i Office-paketet
* flytande svenska
* mycket god engelska (eftersom det är ett internationellt bolag så sker mycket kommunikation både muntligen och skriftligen på engelska)

Det är meriterande om du:

* är van att jobba i SAP
* har jobbat med bokslutsarbete och varit delaktig i månads- och årsbokslutVad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom Ekonomi, HR, Executive, Inköp, Logistik, Marknad, Försäljning och Ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Fagerlund på telefonnummer 0470-745591 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Visa mindre

Redovisningsekonom till Ljungby

Ansök    Jun 30    Manpower AB    Redovisningsekonom
Brinner du för bokföring och redovisning? Är du en ambitiös och kvalitetsmedveten Ekonom? Vi söker en Redovisningsekonom till vår kund i Ljungby. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start under sommaren. Du kommer att bli anställd hos Jefferson Wells (Manpower Group) men uthyrd till vår kund. Sök tjänsten redan i dag! Att jobba som Ekonom hos vår kund Beroende på dina tidigare erfarenheter så kan tjänsten anpassas men även bidra... Visa mer
Brinner du för bokföring och redovisning? Är du en ambitiös och kvalitetsmedveten Ekonom? Vi söker en Redovisningsekonom till vår kund i Ljungby.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start under sommaren.

Du kommer att bli anställd hos Jefferson Wells (Manpower Group) men uthyrd till vår kund.

Sök tjänsten redan i dag!Att jobba som Ekonom hos vår kund

Beroende på dina tidigare erfarenheter så kan tjänsten anpassas men även bidra till din utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

* Löpande bokföring
* Leverantörsbetalningar
* Kundbetalningar
* Fakturering
* Moms
* Periodiseringar
* Inkomstdeklaration
* Leasingavtal
* Arbete med Månadsbokslut
* Arbete med Årsbokslut

På Ljungbykontoret kommer du samarbeta med ytterligare en kollega.Vem är du?

Vi tror att du är en ambitiös och lojal person som är kvalitetsmedveten, strukturerad och pålitlig i ditt arbetssätt. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Du är tillgänglig inom kort och kan starta uppdraget i sommar.

Du har:

* Gärna en universitets- eller högskoleutbildning i företagsekonomi, gärna med inriktning mot bokföring/redovisning.
* goda kunskaper i Office-paketet
* flytande svenska
* mycket god engelska (eftersom det är ett internationellt bolag så sker mycket kommunikation både muntligen och skriftligen på engelska)

Det är meriterande om du:

* är van att jobba i SAP
* har några års erfarenhet av bokföring/redovisning
* har jobbat med bokslutsarbete, både månadsbokslut och årsbokslut.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom Ekonomi, HR, Executive, Inköp, Logistik, Marknad, Försäljning och Ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Fagerlund på telefonnummer 0470-745591 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Visa mindre

Redovisningsekonom till Ljungby

Ansök    Jun 6    Manpower AB    Redovisningsekonom
Brinner du för bokföring och redovisning? Är du en ambitiös och kvalitetsmedveten Ekonom? Vi söker en Redovisningsekonom till vår kund i Ljungby. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start under sommaren. Du kommer att bli anställd hos Jefferson Wells (Manpower Group) men uthyrd till vår kund. Sök tjänsten redan i dag! Att jobba som Ekonom hos vår kund Beroende på dina tidigare erfarenheter så kan tjänsten anpassas men även bidra... Visa mer
Brinner du för bokföring och redovisning? Är du en ambitiös och kvalitetsmedveten Ekonom? Vi söker en Redovisningsekonom till vår kund i Ljungby.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start under sommaren.

Du kommer att bli anställd hos Jefferson Wells (Manpower Group) men uthyrd till vår kund.

Sök tjänsten redan i dag!Att jobba som Ekonom hos vår kund

Beroende på dina tidigare erfarenheter så kan tjänsten anpassas men även bidra till din utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

* Löpande bokföring
* Leverantörsbetalningar
* Kundbetalningar
* Fakturering
* Moms
* Periodiseringar
* Inkomstdeklaration
* Leasingavtal
* Arbete med Månadsbokslut
* Arbete med Årsbokslut

På Ljungbykontoret kommer du samarbeta med ytterligare en kollega.Vem är du?

Vi tror att du är en ambitiös och lojal person som är kvalitetsmedveten, strukturerad och pålitlig i ditt arbetssätt. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Du är tillgänglig inom kort och kan starta uppdraget i sommar.

Du har:

* Gärna en universitets- eller högskoleutbildning i företagsekonomi, gärna med inriktning mot bokföring/redovisning.
* goda kunskaper i Office-paketet
* flytande svenska
* mycket god engelska (eftersom det är ett internationellt bolag så sker mycket kommunikation både muntligen och skriftligen på engelska)

Det är meriterande om du:

* är van att jobba i SAP
* har några års erfarenhet av bokföring/redovisning
* har jobbat med bokslutsarbete, både månadsbokslut och årsbokslut.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom Ekonomi, HR, Executive, Inköp, Logistik, Marknad, Försäljning och Ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Fagerlund på telefonnummer 0470-745591 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Visa mindre

Studenter sökes för sommarjobb till industri i Ljungby!

Ansök    Maj 10    Manpower AB    Avsynare, pappersprodukter
Är du student, arbetar deltid eller är ålderspensionär? Är du även ute efter ett utmanande, roligt och lärorikt sommarjobb? Vi på Manpower söker nu dig som vill sommarjobba inom industri & produktion i Ljungby! Välkommen med din ansökan idag! Vad kommer jag att göra inom produktion? Som produktionsarbetare hos vår uppdragsgivare i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter på de olika avdelningarna. Du kommer bland annat att arbeta med postsorte... Visa mer
Är du student, arbetar deltid eller är ålderspensionär? Är du även ute efter ett utmanande, roligt och lärorikt sommarjobb? Vi på Manpower söker nu dig som vill sommarjobba inom industri & produktion i Ljungby! Välkommen med din ansökan idag!

Vad kommer jag att göra inom produktion?

Som produktionsarbetare hos vår uppdragsgivare i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter på de olika avdelningarna. Du kommer bland annat att arbeta med postsortering, kuvertering, samt övervaka och fylla maskiner med material. Uppdraget är i första hand över sommaren, men det finns även chans att påbörja att arbeta extra nu under våren samt fortsätta jobba extra i höst. För att vara aktuell behöver du vara studerande, arbeta deltid om minst 50% eller vara ålderspensionär. Arbetstiderna är varierande och förlagda förmiddagar och eftermiddagar, vardagar och helg. Vi ser därmed att du är flexibel och öppen för detta!

Vad behöver du för att börja som produktionsmedarbetare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor i Ljungby.
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Meriterande med truckkort, truckvana och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst som produktionsmedarbetare! Vi ser även att du är teknisk, noggrann och social! Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom produktion, men för oss är det lika viktigt att du har rätt personlighet och inställning.

Längre fram i denna rekryteringsprocess kan ett obligatoriskt steg vara en digital videopresentation som består av några förberedda frågor som du besvarar via en videoinspelning. Detta ger oss möjlighet att på distans lära känna dig lite bättre och för dig att presentera dig på ett enkelt och smidigt sätt. Blir det aktuellt kommer du att få mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Växel/administratör

Ansök    Apr 21    Manpower AB    Växeltelefonist
Nu behöver vi förstärka med konsulter till några olika tjänster i Ljungby. Vi söker både flexibla medarbetare med hög tillgänglighet för kortare uppdrag som medarbetare som kan jobba heltid. Gillar du att ge bra service, lätt för att kommunicera, är noggrann och har erfarenhet av administration. Vem är du? För dig är service en självklarhet. Du har en positiv inställning, sprider glädje och energi och tar fort till dig ny information. Du talar och skriv... Visa mer
Nu behöver vi förstärka med konsulter till några olika tjänster i Ljungby. Vi söker både flexibla medarbetare med hög tillgänglighet för kortare uppdrag som medarbetare som kan jobba heltid.

Gillar du att ge bra service, lätt för att kommunicera, är noggrann och har erfarenhet av administration.

Vem är du?
För dig är service en självklarhet. Du har en positiv inställning, sprider glädje och energi och tar fort till dig ny information. Du talar och skriver Svenska flytande och fördelaktigt är om du tidigare har arbetat i en växel eller arbetat med telefon och dator som arbetsredskap. Vi söker även dej som är noggrann och gillar att jobba med brett med administrativa arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Vad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat CV på www.manpower.se. Vid frågor kontakta gärna Cecilia Lindgren via mail [email protected] Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten snarast möjligt.

Sök tjänsten idag!

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Visa mindre

Ledigt extrajobb som truckförare inom produktion i Ljungby!

Ansök    Mar 25    Manpower AB    Truckförare
Är du studerande, arbetar deltid eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb som truckförare inom industri i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett kul extrajobb inom produktion i Ljungby, som övergår till sommarjobb därefter! Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag! Vad kommer jag att göra som truckförare? Som truckförare hos vår kund i Ljungby kommer du att h... Visa mer
Är du studerande, arbetar deltid eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb som truckförare inom industri i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett kul extrajobb inom produktion i Ljungby, som övergår till sommarjobb därefter! Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vad kommer jag att göra som truckförare?

Som truckförare hos vår kund i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Främst kommer du att jobba på en avdelning där du kör truck, där du internt transporterar olika typer av material på terminalen, exempelvis papper, pappersrullar och kuvert. Du kommer att arbeta extra under våren med varierande arbetstider, där vi ser att du är tillgänglig 2-3 dagar i veckan. Till sommaren finns det möjlighet att övergå till sommarjobb hos kund!

Vad behöver du för att börja som truckförare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara studerande, ålderspensionär eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor centralt i Ljungby.
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.
* Truckkort A1-4, B1-4, samt erfarenhet av truckkörning
* Arbetat inom lager & logistik tidigare

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst hos oss!Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, men lika viktigt med rätt personlighet och inställning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

#jobbjustnu Visa mindre

Lediga sommarjobb på produktion i Ljungby!

Ansök    Apr 1    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du student, arbetar deltid eller är ålderspensionär? Är du även ute efter ett utmanande, roligt och lärorikt sommarjobb? Vi på Manpower söker nu dig som vill arbeta extra samt sommarjobba inom produktion i Ljungby! Välkommen med din ansökan idag! Vad kommer jag att göra inom produktion? Som produktionsarbetare hos vår uppdragsgivare i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter på de olika avdelningarna. Du kommer bland annat att arbeta med po... Visa mer
Är du student, arbetar deltid eller är ålderspensionär? Är du även ute efter ett utmanande, roligt och lärorikt sommarjobb? Vi på Manpower söker nu dig som vill arbeta extra samt sommarjobba inom produktion i Ljungby! Välkommen med din ansökan idag!

Vad kommer jag att göra inom produktion?

Som produktionsarbetare hos vår uppdragsgivare i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter på de olika avdelningarna. Du kommer bland annat att arbeta med postsortering, kuvertering, samt övervaka och fylla maskiner med material. Uppdraget är i första hand över sommaren, men det finns även chans att påbörja att arbeta extra nu under våren samt fortsätta jobba extra i höst. För att vara aktuell behöver du vara studerande, arbeta deltid om minst 50% eller vara ålderspensionär. Arbetstiderna är varierande och förlagda förmiddagar och eftermiddagar, vardagar och helg. Vi ser därmed att du är flexibel och öppen för detta!

Vad behöver du för att börja som produktionsmedarbetare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor i Ljungby.
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Meriterande med truckkort, truckvana och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst som produktionsmedarbetare! Vi ser även att du är teknisk, noggrann och social! Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom produktion, men för oss är det lika viktigt att du har rätt personlighet och inställning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

#jobbjustnu Visa mindre

Lediga sommarjobb på produktion i Ljungby!

Ansök    Mar 2    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du student, arbetar deltid eller är ålderspensionär? Är du även ute efter ett utmanande, roligt och lärorikt sommarjobb? Vi på Manpower söker nu dig som vill arbeta extra samt sommarjobba inom produktion i Ljungby! Välkommen med din ansökan idag! Vad kommer jag att göra inom produktion? Som produktionsarbetare hos vår uppdragsgivare i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter på de olika avdelningarna. Du kommer bland annat att arbeta med po... Visa mer
Är du student, arbetar deltid eller är ålderspensionär? Är du även ute efter ett utmanande, roligt och lärorikt sommarjobb? Vi på Manpower söker nu dig som vill arbeta extra samt sommarjobba inom produktion i Ljungby! Välkommen med din ansökan idag!

Vad kommer jag att göra inom produktion?

Som produktionsarbetare hos vår uppdragsgivare i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter på de olika avdelningarna. Du kommer bland annat att arbeta med postsortering, kuvertering, samt övervaka och fylla maskiner med material. Uppdraget är i första hand över sommaren, men det finns även chans att påbörja att arbeta extra nu under våren samt fortsätta jobba extra i höst. För att vara aktuell behöver du vara studerande, arbeta deltid om minst 50% eller vara ålderspensionär. Arbetstiderna är varierande och förlagda förmiddagar och eftermiddagar, vardagar och helg. Vi ser därmed att du är flexibel och öppen för detta!

Vad behöver du för att börja som produktionsmedarbetare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor i Ljungby.
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Meriterande med truckkort, truckvana och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst som produktionsmedarbetare! Vi ser även att du är teknisk, noggrann och social! Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom produktion, men för oss är det lika viktigt att du har rätt personlighet och inställning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

#jobbjustnu Visa mindre

Servicetekniker sökes till vår kund i Ljungby/Älmhult!

Ansök    Nov 13    Manpower AB    Servicetekniker, tåg
Är du en teknisk person som drivs av att ha varierade arbetsuppgifter inom service, underhåll och reparation där ingen dag är den andra lik? Då har vi den rätta utmaningen för dig! Arbetsuppgifter Som Servicetekniker kommer du ha ett brett ansvar över service, reparation och underhåll ute hos olika kunder runt om Ljungby/Älmhult. Du arbetar självständigt med dina kunder och har även ett merförsäljningsansvar i din roll. Du ingår i ett Serviceteam men ar... Visa mer
Är du en teknisk person som drivs av att ha varierade arbetsuppgifter inom service, underhåll och reparation där ingen dag är den andra lik? Då har vi den rätta utmaningen för dig!

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker kommer du ha ett brett ansvar över service, reparation och underhåll ute hos olika kunder runt om Ljungby/Älmhult. Du arbetar självständigt med dina kunder och har även ett merförsäljningsansvar i din roll. Du ingår i ett Serviceteam men arbetar mestadels självständigt. Arbetstiden är förlagd på dagtid.Dina ansvarsområden som Servicetekniker kommer innebära:
* Planera och prioritera serviceuppdrag
* Självständigt utföra service, underhåll och reparationer för tiden aktuella produkter.
* Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
* Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista eller i samråd med serviceledare.
* Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund.
* Förmedla olösta serviceuppdrag till supportpersonal.
* Avbryta eller förhindra arbete som innebär uppenbar fara för sig själv eller andra.
* Ansvara för sin personliga säkerhet.
* Ansvara för att utrustning såsom bland annat servicebil, verktyg och skyddsutrustning hålls i bra skick.Din bakgrund

För att axla rollen som Servicetekniker ser vi gärna att du har en gymnasieutbildning inom Automation, El, Teknik eller liknande. Du har tidigare erfarenhet från tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är meriterande liksom utbildning i heta arbeten. Som person är du bra på att jobba både självständigt och i team. Du har lätt för att lära dig nya saker, gillar tekniska utmaningar och är en problemlösare. Du ska trivas med både service biten och kundkontakter. Du innehar B-körkort och är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Ansökan

Anställningen är en visstidsanställning av oss på Manpower i 6 månader med stora möjlighet till övertag av vår kund. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Mats Pallmar på [email protected]

Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Flexibelt extrajobb inom lager och produktion i Ljungby

Ansök    Sep 2    Manpower AB    Packare
Är du studerande eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb inom lager och industri i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett flexibelt extrajobb i Ljungby. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag! Vad kommer jag att göra som produktions medarabretare? Som produktionsarbetare hos vår kund i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Främst kommer du a... Visa mer
Är du studerande eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb inom lager och industri i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett flexibelt extrajobb i Ljungby. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vad kommer jag att göra som produktions medarabretare?

Som produktionsarbetare hos vår kund i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Främst kommer du att jobba på en avdelning där du övervakar och fyller på maskin med material som är ett steg i ett större flöde. För dig med truckkort finns det chans att jobba med truckkörning.

Omfattningen på uppdraget är extra i vid behov. Arbetstiderna är varierande och förlagda förmiddagar och eftermiddagar, vardagar.

Vad behöver du för att börja som produktionsmedarbetare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara studerande, ålderspensionär eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
* Har möjlighet att jobba minst 2 pass i veckan på vardagar
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor i Ljungby
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift
* Truckkort är meriterande

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst som produktionsmedarbetare!

Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, men för oss är det viktigare att du har rätt personlighet och inställning. Vi kräver alltså ingen tidigare erfarenhet, utan vill gärna ge dig som är driven och nyfiken på lagerbranschen möjligheten att utvecklas och få värdefull erfarenhet.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb som truckförare inom produktion i Ljungby!

Ansök    Feb 24    Manpower AB    Truckförare
Är du studerande, arbetar deltid eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb som truckförare inom industri i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett kul extrajobb inom produktion i Ljungby, som övergår till sommarjobb därefter! Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag! Vad kommer jag att göra som truckförare? Som truckförare hos vår kund i Ljungby kommer du att h... Visa mer
Är du studerande, arbetar deltid eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb som truckförare inom industri i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett kul extrajobb inom produktion i Ljungby, som övergår till sommarjobb därefter! Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vad kommer jag att göra som truckförare?

Som truckförare hos vår kund i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Främst kommer du att jobba på en avdelning där du kör truck, där du internt transporterar olika typer av material på terminalen, exempelvis papper, pappersrullar och kuvert. Du kommer att arbeta extra under våren med varierande arbetstider, där vi ser att du är tillgänglig 2-3 dagar i veckan. Till sommaren finns det möjlighet att övergå till sommarjobb hos kund!

Vad behöver du för att börja som truckförare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara studerande, ålderspensionär eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor centralt i Ljungby.
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.
* Truckkort A1-4, B1-4, samt erfarenhet av truckkörning
* Arbetat inom lager & logistik tidigare

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst hos oss!Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, men lika viktigt med rätt personlighet och inställning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

#jobbjustnu Visa mindre

Sommarjobb inom produktion i Ljungby!

Ansök    Jun 10    Manpower AB    Handpaketerare
Är du studerande, kanske pigg ålderspensionär eller blivit permitterad? Söker du dessutom sommarjobb eller extrajobb inom industri i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett kul sommarjobb inom tillverkningsindustrin i Ljungby. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag! Vad kommer jag att göra som produktions medarabretare? Som produktionsarbetare hos vår kund i Ljungby kommer du att... Visa mer
Är du studerande, kanske pigg ålderspensionär eller blivit permitterad? Söker du dessutom sommarjobb eller extrajobb inom industri i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett kul sommarjobb inom tillverkningsindustrin i Ljungby. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vad kommer jag att göra som produktions medarabretare?

Som produktionsarbetare hos vår kund i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Främst kommer du att jobba på en avdelning där du övervakar och fyller på maskin med material som är ett steg i flödet. För dig med truckkort finns det goda chanser att jobba som truckförare.

Uppdraget är i första hand över sommaren, men det finns även chans att fortsätta jobba extra i höst. Arbetstiderna är varierande och förlagda förmiddagar och eftermiddagar, vardagar och helg.

Vad behöver du för att börja som produktionsmedarbetare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara studerande, ålderspensionär eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, här räkans även du som är permitterad in.
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor i Ljungby.
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.
* Truckkort är meriterande

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst som produktionsmedarbetare!

Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, men för oss är det viktigare att du har rätt personlighet och inställning. Vi kräver alltså ingen tidigare erfarenhet, utan vill gärna ge dig som är driven och nyfiken på lagerbranschen möjligheten att utvecklas och få värdefull erfarenhet.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

#jobbjustnu Visa mindre

Lediga jobb som lagermedarbetare hos vår kund i Ljungby!

Ansök    Nov 5    Manpower AB    Lagerarbetare
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett uppdrag hos vår kund i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker! Vad gör man som lagerarbetare? Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enligt en plockli... Visa mer
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett uppdrag hos vår kund i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker!

Vad gör man som lagerarbetare?

Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enligt en plocklista. Ditt arbete är förberedande inför nästa steg i processen och du blir en viktig kugge i företagets verksamhetshjul. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med drivna, engagerade och ansvarstagande kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning.

Den vi letar efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som lagerarbetare. Vidare är du en hjälpsam, ambitiös och positiv person som är kvalitetsmedveten och flexibel när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.

Vi söker dig som:

* har körkort och tillgång till bil
* har fyllt 18 år
* behärskar svenska i tal och skrift
* kan starta omgående

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svarpå manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 020-26 51 00
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna Visa mindre

Jobba extra inom lager i Ljungby!

Ansök    Aug 2    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du student på minst 50% eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb inom lager i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower Student flera härliga kollegor till vår kund inom lager i Ljungby. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag! Vad kommer jag att göra som lagermedarbetare? Som lagerarbetare/orderplockare hos vår kund i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Främst... Visa mer
Är du student på minst 50% eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb inom lager i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower Student flera härliga kollegor till vår kund inom lager i Ljungby. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vad kommer jag att göra som lagermedarbetare?

Som lagerarbetare/orderplockare hos vår kund i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Främst kommer du att jobba på en avdelning där du övervakar och fyller på maskin med reklamblad som sedan läggs i tidningar. Även andra uppgifter kan förekomma som t.ex. orderplock

Just nu söker vi dig som kan jobba extra 2-3 gånger i veckan och heltid under veckan 31 och 32. Arbetstiderna är varierande och förlagda förmiddagar och eftermiddagar, vardagar och helg.

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst som lagerarbetare!

Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, men för oss är det viktigare att du har rätt personlighet och inställning. Vi kräver alltså ingen tidigare erfarenhet, utan vill gärna ge dig som är driven och nyfiken på lagerbranschen möjligheten att utvecklas och få värdefull erfarenhet.

Vad behöver du för att börja som lagermedarbetare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara studerande på minst 50% alternativt ålderspensionär eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
* Kunna starta vecka 30
* Kunna jobba 2-3 pass i veckan.
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor i Ljungby.
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba extra inom lager i Ljungby!

Ansök    Jun 26    Manpower AB    Lagerarbetare

Är du student på minst 50% eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb inom lager i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower Student flera härliga kollegor till vår kund inom lager i Ljungby. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vad kommer jag att göra som lagermedarbetare? <iframe width="1206" height="678" src="https://www.youtube.com/embed/Xs7bqSGcwRE" frameborder=... Visa mer

Är du student på minst 50% eller kanske pigg ålderspensionär? Söker du dessutom extrajobb inom lager i Ljungby? Strålande, då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower Student flera härliga kollegor till vår kund inom lager i Ljungby. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!


Vad kommer jag att göra som lagermedarbetare?

<iframe width="1206" height="678" src="https://www.youtube.com/embed/Xs7bqSGcwRE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Som lagerarbetare/orderplockare hos vår kund i Ljungby kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Främst kommer du att jobba på en avdelning där du övervakar och fyller på maskin med reklamblad som sedan läggs i tidningar. Även andra uppgifter kan förekomma som t.ex. orderplock

Just nu söker vi dig som kan jobba extra 2-3 gånger i veckan och heltid under veckan 31 och 32. Arbetstiderna är varierande och förlagda förmiddagar och eftermiddagar, vardagar och helg.

Vem är du som person?

Är du en positiv, ansvarsfull och lättlärd person så tror vi att du kommer passa utmärkt i en tjänst som lagerarbetare!

Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, men för oss är det viktigare att du har rätt personlighet och inställning. Vi kräver alltså ingen tidigare erfarenhet, utan vill gärna ge dig som är driven och nyfiken på lagerbranschen möjligheten att utvecklas och få värdefull erfarenhet.

Vad behöver du för att börja som lagermedarbetare?

* En positiv inställning och god arbetsmoral!
* Vara studerande på minst 50% alternativt ålderspensionär eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
* Kunna starta vecka 30
* Kunna jobba heltid vecka 31-31 och sedan 2-3 pass i veckan.
* Körkort och tillgång till bil om du inte bor i Ljungby.
* Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Visa mindre

Ledigt jobb som lagermedarbetare hos vår kund i Ljungby!

Ansök    Maj 31    Manpower AB    Lagerarbetare
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker! Vad gör man som lagerarbetare? Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enli... Visa mer
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker!

Vad gör man som lagerarbetare?

Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enligt en plocklista. Ditt arbete är förberedande inför nästa steg i processen och du blir en viktig kugge i företagets verksamhetshjul. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med drivna, engagerade och ansvarstagande kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning.

Tjänsten är på heltid fram till vecka 33 och arbetstiderna är förlagda under 2-skift, dag och kväll, under vardagar.

Den vi letar efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som lagerarbetare. Vidare är du en hjälpsam, ambitiös och positiv person som är kvalitetsmedveten och flexibel när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.

Vi söker dig som:

* kan starta vecka 25
* har körkort och tillgång till bil
* har fyllt 18 år
* behärskar svenska i tal och skrift

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Thorén på [email protected] .

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som lagermedarbetare hos vår kund i Ljungby!

Ansök    Aug 2    Manpower AB    Lagerarbetare
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker! Vad gör man som lagerarbetare? Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enli... Visa mer
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker!

Vad gör man som lagerarbetare?

Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enligt en plocklista. Ditt arbete är förberedande inför nästa steg i processen och du blir en viktig kugge i företagets verksamhetshjul. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med drivna, engagerade och ansvarstagande kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning.

Den vi letar efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som lagerarbetare. Vidare är du en hjälpsam, ambitiös och positiv person som är kvalitetsmedveten och flexibel när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.

Vi söker dig som:

* har körkort och tillgång till bil
* har fyllt 18 år
* behärskar svenska i tal och skrift
* kan starta omgående och jobba fram till vecka 38

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Thorén på [email protected] .

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba som kundtjänstmedarbetare hos vår kund i Ljungby!

Ansök    Mar 14    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare hos vår kund i Ljungby. Här erbjuder vi dig möjligheten att skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden samtidigt som du får chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med duktiga och sociala kollegor! Låter det kul? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar i 3 månader, men goda chanser till ytterligare förlängning. Du kommer att vara anställd av Man... Visa mer
Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare hos vår kund i Ljungby. Här erbjuder vi dig möjligheten att skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden samtidigt som du får chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med duktiga och sociala kollegor! Låter det kul? Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i 3 månader, men goda chanser till ytterligare förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär det att arbeta inom kundtjänst?

I rollen kommer du främst att svara på inkommande frågor från kunder och ge instruktioner till kunder som behöver hjälp, både över telefon eller genom fysiska möten. Tjänsten är på heltid och du arbetar mellan 7-16 eller 8-17.

Du kommer till exempel att:

* arbeta med kundsupport över telefon/fysiska möten
* ansvara för att ge support till kunder och leverantörer
* arbeta i kundens egenutvecklade appar och dashboards
* hantera faktureringsunderlag

Den vi söker

Vi söker dig som är vänlig, verbal och strukturerad. Du är en hjälpsam person som brinner för service och kundvård. Vidare tror vi att du är kommunikativ och lösningsorienterad i din yrkesroll och att du motiveras av tanken på att få ingå i ett team av trevliga och kompetenta arbetskollegor.

Vi söker dig som:

* har god datorvana
* flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* har bra kunskap om Microsoft Office-paketet

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cornelia Baard på telefonnummer 0470-74 55 92 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt sommarjobb som truckförare i Ljungby!

Ansök    Mar 11    Manpower AB    Truckförare
Vi på Manpower söker nu en driven och noggrann truckförare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som truckförare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är ambitiös, kunnig och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker! Vad gör man som truckförare? I rollen som truckförare kommer trucken vara ditt främsta arbetsredskap... Visa mer
Vi på Manpower söker nu en driven och noggrann truckförare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som truckförare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är ambitiös, kunnig och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker!

Vad gör man som truckförare?

I rollen som truckförare kommer trucken vara ditt främsta arbetsredskap. Du kommer att köra ut material till samtliga avdelningar hos vår kund och köra ut färdigt material till pålastningen. Du kommer att arbeta med hjälpsamma, ambitiösa och kunniga arbetskamrater - arbetskamrater som kommer att vara ett bra stöd i starten på ditt nya jobb så att du blir varm i kläderna.

Anställningen är på heltid, och har start vecka 22 och sträcker sig fram till augusti. Arbetstiderna är förlagda till 2-skift och du jobbar måndag till fredag.

Vem är det vi söker?

Meriterande för det här jobbet är självklart tidigare erfarenhet från jobb inom lager. Men, det är absolut inget krav. Allra viktigast är dina personliga egenskaper - vilket i det här fallet innebär att du är en social, ansvarsfull och samarbetsvillig person som gillar högt tempo.

Vi söker dig som:

* har B-körkort och tillgång till bil
* truckkort A och B
* har erfarenhet av lagerarbete
* kan arbeta från vecka 22 till augusti
* kan arbeta 2-skift
* har god förmåga att uttrycka dig på svenska

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Thorén på telefonnummer 08-452 33 08 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som lagermedarbetare hos vår kund i Ljungby!

Ansök    Maj 29    Manpower AB    Lagerarbetare
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker! Vad gör man som lagerarbetare? Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enli... Visa mer
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker!

Vad gör man som lagerarbetare?

Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enligt en plocklista. Ditt arbete är förberedande inför nästa steg i processen och du blir en viktig kugge i företagets verksamhetshjul. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med drivna, engagerade och ansvarstagande kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning.

Tjänsten är på heltid fram till vecka 33 och arbetstiderna är förlagda under 2-skift, dag och kväll, under vardagar.

Den vi letar efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som lagerarbetare. Vidare är du en hjälpsam, ambitiös och positiv person som är kvalitetsmedveten och flexibel när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.

Vi söker dig som:

* kan starta vecka 25
* har körkort och tillgång till bil
* har fyllt 18 år
* behärskar svenska i tal och skrift

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Thorén på [email protected] .

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt sommarjobb inom lager i Ljungby!

Ansök    Mar 11    Manpower AB    Lagerarbetare
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett extrauppdrag/sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker! Vad gör man som lagerarbetare? Du kommer främst att pocka och packa ih... Visa mer
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel lagerarbetare för ett extrauppdrag/sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att passa för jobbet som lagerarbetare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är hjälpsam, ambitiös och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker!

Vad gör man som lagerarbetare?

Du kommer främst att pocka och packa ihop ordar enligt en plocklista.
Ditt arbete är förberedande inför nästa steg i processen och du blir en viktig kugge i företagets verksamhetshjul. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med drivna, engagerade och ansvarstagande kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning.

Tjänsten är deltid och arbetstiderna är förlagda under för och eftermiddagar måndag till fredag.

Den vi letar efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som lagerarbetare. Vidare är du en hjälpsam, ambitiös och positiv person som är kvalitetsmedveten och flexibel när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.

Vi söker dig som:

* är student på minst 50%, ålderspensionär eller har annan huvudsaklig sysselsättning på 50%
* kan arbeta 2-3 pass i veckan
* kan starta omgående och arbeta under sommaren
* har körkort och tillgång till bil
* har fyllt 18 år
* behärskar svenska i tal och skrift

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Thorén på telefonnummer 08-452 33 08 eller e-post [email protected] .

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt sommarjobb som maskinförare i Ljungby!

Ansök    Mar 11    Manpower AB    Kuvertmaskinskötare
Vi på Manpower är nu på jakt efter en engagerad och kvalitetsmedveten maskinförare till ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att lyckas i rollen som maskinförare tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är mogen, social och gillar att jobba i ett högt tempo? Då är det här jobbet för dig! Vad kommer du att göra som maskinf... Visa mer
Vi på Manpower är nu på jakt efter en engagerad och kvalitetsmedveten maskinförare till ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Ljungby. För att lyckas i rollen som maskinförare tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är mogen, social och gillar att jobba i ett högt tempo? Då är det här jobbet för dig!

Vad kommer du att göra som maskinförare?

I rollen som maskinförare kommer du att övervaka en eller flera maskiner och kontrollera tillflödet och eventuellt åtgärda olika störningar i produktionen. Du kommer att arbeta med hjälpsamma, ambitiösa och kunniga arbetskamrater - arbetskamrater som kommer att vara ett bra stöd i starten på ditt nya jobb så att du blir varm i kläderna.

Anställningen är på heltid, och har startvecka 22 och sträcker sig fram till slutet av augusti. Arbetstiderna är förlagda till 2-skift och du jobbar måndag till fredag.

Vem är det vi söker?

Vi går mycket på personlig lämplighet där den inredrivkraften är något som vi anser viktigt. Vi tror att du är flexibel, noggrann och snabb i ditt arbete. I övrigt ser vi att du;

* Har B-körkort och har tillgång till bil
* Mycket god svenska i tal och skrift
* Kan arbeta 2-skift
* En vilja att lära dig nya saker!

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Anna Thorén på telefonnummer 08-452 33 08 eller e-post [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre