Lediga jobb Jobb55 AB i Ljungby

Se alla lediga jobb från Jobb55 AB i Ljungby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ljungby som finns inom det yrket.

Taxichaufför

Ansök    Feb 4    Jobb55 AB    Taxiförare/Taxichaufför
Just nu söker Jobb55 taxichaufförer! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som heltidsanställd eller behovs-/-timanställd. Som taxichaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärn... Visa mer
Just nu söker Jobb55 taxichaufförer! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som heltidsanställd eller behovs-/-timanställd.


Som taxichaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.
Krav för tjänsten:
Taxilegitimation
Svenska i tal och skriftSök redan idag då rekrytering sker löpande! Visa mindre

Taxi/Busschaufför Ljungby

Ansök    Apr 25    Jobb55 AB    Bussförare/Busschaufför
Just nu söker Jobb55 taxi/bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som visstidsanställd/timanställning. Som taxi/busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till... Visa mer
Just nu söker Jobb55 taxi/bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som visstidsanställd/timanställning.
Som taxi/busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till.
Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.
Krav för tjänsten:
D – körkort
YKB
Taxilegitimation
Svenska i tal och skriftSök redan idag då rekrytering sker löpande! Visa mindre