Lediga jobb FilPro Logistics AB i Ljungby

Se alla lediga jobb från FilPro Logistics AB i Ljungby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Ljungby som finns inom det yrket.

Trafikledare flerspråkig

FilPro Logistics AB söker nu en erfaren trafikledare som ska kunna tala Engelska, Makedonska samt Bulgariska. Meriterande om du har ett brett kontaktnät i Bulgarien/Makedonien. Tjänsten som Trafikledare innebär följande arbetsuppgifter: • Samordna information till specifika kunder angående lastning och lossning • Boka lastning samt lossningstider i kundspecifika system • Lastplanera gods • Ha en daglig kontakt med åkare • Ha en daglig kontakt med marknad o... Visa mer
FilPro Logistics AB söker nu en erfaren trafikledare som ska kunna tala Engelska, Makedonska samt Bulgariska. Meriterande om du har ett brett kontaktnät i Bulgarien/Makedonien.
Tjänsten som Trafikledare innebär följande arbetsuppgifter:
• Samordna information till specifika kunder angående lastning och lossning
• Boka lastning samt lossningstider i kundspecifika system
• Lastplanera gods
• Ha en daglig kontakt med åkare
• Ha en daglig kontakt med marknad och kund
Ekonomisk uppföljning och ansvar för ens egen trafik
Sista ansökningsdatum: 2021-08-29
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta Filip Protic:
[email protected] Visa mindre

CE Chaufför

Ansök    Jul 10    FilPro Logistics AB    Fjärrbilsförare
Filpro Logistics AB är ett företag som ligger utmed E4an i Ljungby. Vi är ett dragbilsåkeri med körning för LKW Walter, Skaraslättens transport, mm. Vi söker nu CE chaufförer med några års erfarenhet för körning med gardintrailers i norden. Digitalt förarkort och Yrkeskompetens (Code95) är ett krav! En normal arbetsvecka börjar i Ljungby söndag eller måndag sedan ligger man ute till fredag. Ibland kan man passera garaget på vardagar också och ta sin dygns... Visa mer
Filpro Logistics AB är ett företag som ligger utmed E4an i Ljungby. Vi är ett dragbilsåkeri med körning för LKW Walter, Skaraslättens transport, mm.
Vi söker nu CE chaufförer med några års erfarenhet för körning med gardintrailers i norden. Digitalt förarkort och Yrkeskompetens (Code95) är ett krav!
En normal arbetsvecka börjar i Ljungby söndag eller måndag sedan ligger man ute till fredag. Ibland kan man passera garaget på vardagar också och ta sin dygnsvila här när det passar.
Man hämtar en trailer i Trelleborg, Malmö, Göteborg eller Eskilstuna sedan lossar man ett stopp och lastar ett stopp sedan tillbaka till hamnen och tar en ny trailer.
Vi kan hjälpa till med flytt till Sverige.
Vid mer info är ni Välkomna att höra av er.
Filip Protic Svenska, Engelska.
0735082786
Ratko Andov Engelska, Bulgariska, Makedonska.
0767167438


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre